You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ingr2
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πήγα την περασμένη βδομάδα γιατί είχα κάτι πόνους στην ... πλάτη.
Βασικά είμαι φαν της Βίκης, αλλά ελλείψει αυτής δοκίμασα Χριστίνα.
Είναι όπως τα έχουν πει οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Ψιλή, ευγενική χωρίς τουπέ κλπ. Καλό μασάζ (φαίνεται να ξέρει)
Πολύ καλή πίπα, βαθιά, με και χωρίς χέρια.
Από την καύλα μου δεν άντεξα και κατέθεσα στον πεοθυλασμό. Όχι ότι με χάλασε!
Βασικά είμαι φαν της Βίκης, αλλά ελλείψει αυτής δοκίμασα Χριστίνα.
Είναι όπως τα έχουν πει οι περισσότεροι εδώ μέσα.
Ψιλή, ευγενική χωρίς τουπέ κλπ. Καλό μασάζ (φαίνεται να ξέρει)
Πολύ καλή πίπα, βαθιά, με και χωρίς χέρια.
Από την καύλα μου δεν άντεξα και κατέθεσα στον πεοθυλασμό. Όχι ότι με χάλασε!
Παλι καλα που δεν !!!επισκεψη τη περασμενη βδομαδα με τη λιζα παντωσ φανηκε απλωσ φιλοτιμη εχω δει θερμοτερεσ δεν περασα σουπερ αλλα δεν το μετανιωσα
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Τι γίνεται ρε παιδιά ? Καμιά ανταπόκριση απο το μαγαζί εδώ και μέρες ,...
Λειτουργάει ?
Το ρόστερ άλλαξε ?
Το Μόνικα εμφανίστηκε ή εξαφανόστηκε οριστικά ?
Για πείτε (άμα ξέρουτε και άμα γουστάρουτε να πείτε),...!
Λειτουργάει ?
Το ρόστερ άλλαξε ?
Το Μόνικα εμφανίστηκε ή εξαφανόστηκε οριστικά ?
Για πείτε (άμα ξέρουτε και άμα γουστάρουτε να πείτε),...!
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Πέρασα εχτές Νο Μόνικα Νο Μαριάννα , μαύρη πέτρα θα πέσει.
Φτου σου γμτ,..., τί γκαντεμιά είναι αυτή ρε γμτ ! Οποτε βρώ κανά τεμάχιο ταιριαστό, μετά απο λίγο χάνεται,....!
Μάλλον το επόμενο που θα κάτσει, θα το ζητήσω σε γάμο ,...δε γίνεται άλλο !
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Φτου σου γμτ,..., τί γκαντεμιά είναι αυτή ρε γμτ ! Οποτε βρώ κανά τεμάχιο ταιριαστό, μετά απο λίγο χάνεται,....!
Μάλλον το επόμενο που θα κάτσει, θα το ζητήσω σε γάμο ,...δε γίνεται άλλο !
Κι αν ψάχνεις για ... κουμπάρο, εδώ είμαστε ...!!! ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
επισκεψη σ47 παρασκευη απογευμα γυρω στις πεντε παρα κ επιτελους μετα απο σχεδον δυο μηνες πετυχα ξανα την χρηστινα,
η γυναικα ειναι ολα τα λεφτα αν κ μου φανηκε να εχει παρει κανα δυο κιλακια,μασαζ οσο χαλαρο η δυνατο θελεις για κανα
10λεπτο μετα γδυνεται και αρχιζει το χαμουρεμα ,την ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχιζω ενα γλυφομουνι που το ευχαριστηθηκε
απ οτι μου ειπε,μετα η σειρα της χωρις προφυλακτικο πολυ καλη λεπτομεριες για το γαμησι εχω ξαναγραψει ,η κοπελα
αντεχει δυνατο γαμησι ενω σε καυλωνει με τα λογια που σου λεει,τελειωμα στο στηθος της,παντα με καλη διαθεση ορεξη για κουβεντα και
αυτο που μου αρεσει ειναι πεντακαθαρη,της ειπα οτι την εψαχνα καιρο και οσες φορες πηγα τελικα περασα μονο μια φορα με την λιζα
που ειναι ωραια κοπελα αλλα κλασικη ελληνιδα ξενερωτη της το ειπα και ηθελε να μαθει λεπτομεριες κ φυσικα της ειπα ,περιμενει να δει τι θα γραψω κ με ρωτησε
το ψευδονυμο μου,φευγοντας ειδα την λιζα να ψαχνει στο ιντερνετ,χρησστηνακι θα τα ξαναπουμε.......
η γυναικα ειναι ολα τα λεφτα αν κ μου φανηκε να εχει παρει κανα δυο κιλακια,μασαζ οσο χαλαρο η δυνατο θελεις για κανα
10λεπτο μετα γδυνεται και αρχιζει το χαμουρεμα ,την ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχιζω ενα γλυφομουνι που το ευχαριστηθηκε
απ οτι μου ειπε,μετα η σειρα της χωρις προφυλακτικο πολυ καλη λεπτομεριες για το γαμησι εχω ξαναγραψει ,η κοπελα
αντεχει δυνατο γαμησι ενω σε καυλωνει με τα λογια που σου λεει,τελειωμα στο στηθος της,παντα με καλη διαθεση ορεξη για κουβεντα και
αυτο που μου αρεσει ειναι πεντακαθαρη,της ειπα οτι την εψαχνα καιρο και οσες φορες πηγα τελικα περασα μονο μια φορα με την λιζα
που ειναι ωραια κοπελα αλλα κλασικη ελληνιδα ξενερωτη της το ειπα και ηθελε να μαθει λεπτομεριες κ φυσικα της ειπα ,περιμενει να δει τι θα γραψω κ με ρωτησε
το ψευδονυμο μου,φευγοντας ειδα την λιζα να ψαχνει στο ιντερνετ,χρησστηνακι θα τα ξαναπουμε.......
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Αμάν,λες να τον φάγαν τα κυκλώματα....Αλλά το πιθανότερο ειναι να τρώει ο παππούς τζάμπα και να την έχει κανει γαργάρα την δουλειά.Ρε παιδιά ανησυχώ για τον παππού-πορτιέρη. Τελευταία που περνάω απ'έξω δεν τον βλέπω. Δεν πιστεύω να τον ματιάσαμε τον άνθρωπο..
ναι στο ωνασειο ειναι με τις δειγματοληψιες που μας επαιρνεΡε παιδιά ανησυχώ για τον παππού-πορτιέρη. Τελευταία που περνάω απ'έξω δεν τον βλέπω. Δεν πιστεύω να τον ματιάσαμε τον άνθρωπο..
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.215
- Πόντοι
- 4.365
Πέρασμα για τσεκάρισμα ρόστερ. Ελεύθερες μόνο οι Άννα (ξανθοκοντοπούτανο) και Λία (μιλφ) που δεν πήρα..
Πριν αποχωρήσω διέκρινα πανύψιλη μελαχρινή (όχι η Μόνικα) με φάτσα τσοπανόσκυλου που ετοιμαζόταν για συναθλητή..
Δεν είδα ούτε Χριστίνα, ούτε Βίκη..
Τυχαίο ή φτώχυνε το ρόστερ?
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Μονικα τέλος,Χριστίνα αδειούχα για 4-5 μέρες λόγω καθόδου του κόκκινου στρατού..τέλοςΠέρασμα για τσεκάρισμα ρόστερ. Ελεύθερες μόνο οι Άννα (ξανθοκοντοπούτανο) και Λία (μιλφ) που δεν πήρα..
Πριν αποχωρήσω διέκρινα πανύψιλη μελαχρινή (όχι η Μόνικα) με φάτσα τσοπανόσκυλου που ετοιμαζόταν για συναθλητή..
Δεν είδα ούτε Χριστίνα, ούτε Βίκη..
Τυχαίο ή φτώχυνε το ρόστερ?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
ο διαχειριστης που εχω γραψει γι αυτον πολλες φορεςΡε παιδιά ανησυχώ για τον παππού-πορτιέρη. Τελευταία που περνάω απ'έξω δεν τον βλέπω. Δεν πιστεύω να τον ματιάσαμε τον άνθρωπο..
εχεις δικιο εχει εξαφανηστει....εχω μια ακρη στην
εκπομπη της νικολουλη....να την χρησιμοποιησω?
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.215
- Πόντοι
- 4.365
ο διαχειριστης που εχω γραψει γι αυτον πολλες φορες
εχεις δικιο εχει εξαφανηστει....εχω μια ακρη στην
εκπομπη της νικολουλη....να την χρησιμοποιησω?
Άσε δεν χρειάζεται, αναστήθηκε ο πούρακλας!
Χθες τον μπινελίκονε ένας συναθλητής που τον έπιασε στην έξοδο!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K