You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
ολα σας φταινε πια....δεν παμε για περπάτημα εκει ...στο κάτω κάτω υπάρχουν και παντόφλες....συμφωνώ αν δεν επενδύσεις στο μαγαζί σου σε έφαγε ο ανταγωνισμός...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
και από τη μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουνε κάποιοι.
====
ουι ! Πχ -- Γιατι δεν λέει κανεις ότι
Το πομολο στην πόρτα του κοινοχρηστου μπανιου στην Μπουμπουλίνας, η οποια δεν έκλεινε, δεν το φτιάχνανε επι μήνες , μην πω .. χρονια
όπως επισης δεν έκλεινε και η πόρτα του πολυ μικρου μασαζοδωμάτιου δεξια .... και ήθελε ... κλωτσια για να κλεισει
τα 80 Ε ομως 80 .... Και το διπλο 160 ...
====
Το πομολο στην πόρτα του κοινοχρηστου μπανιου στην Μπουμπουλίνας, η οποια δεν έκλεινε, δεν το φτιάχνανε επι μήνες , μην πω .. χρονια
όπως επισης δεν έκλεινε και η πόρτα του πολυ μικρου μασαζοδωμάτιου δεξια .... και ήθελε ... κλωτσια για να κλεισει
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.289
- Πόντοι
- 46.232
σωστος ο παιχτης ακομα ετσι ειναι.............και από τη μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουνε κάποιοι.
====
Για κανε περιγραφη της εν λόγω Μόνικας, ήρθε νέο αίμα και δεν πήρα χαμπάρι;Χθες επίσκεψη με στόχο τη Χριστίνα.
Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη και υπήρχαν Αννα, Λίζα και Μόνικα.
Επέλεξα Μόνικα (μάλον δεν είναι αυτή που εννοεί ο συναγωνσιστής George73).
Η συγκεκριμένη Μόνικα, ρουμανάκι με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο, είναι νέα (μόνο 2 μέρες) στο μαγαζί.
Εγώ προσωπικά στη συγκεκριμένη Μόνικα βγάζω κόκκινη κάρτα.
Από μασάζ ανύπαρκτο και στα λοιπά, παρόλο που έχει κορμάρα, απλά διεκπεραιωτική και βιαστική.
Τέλος εντύπωση μου έκανε ο χώρος, οποίος αν και έχει πολλές δυνατότητες τον αφήνουν ανεκμετάλλευτο. Τεράστιο μπάνιο το οποίο θέλει οπωσδήποτε ανακαίνηση όπως και ο χώρος υποδοχής.
Τέλος μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχαν παντόφλες μιας χρήσης, αλλά κάτι πεταμένες παλιές πλαστικές.
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
καλημερα φιλαρακια, εχει κανεις αποψη για την βικυ, μια ψηλη κοπελα που καμια φορα εκτελει και χρεη σεριφισας στο μαγαζι?
την ιδρωνει τη φανελα?
την ιδρωνει τη φανελα?
Εγώ προσωπικά στη συγκεκριμένη Μόνικα βγάζω κόκκινη κάρτα.
Από μασάζ ανύπαρκτο και στα λοιπά, παρόλο που έχει κορμάρα, απλά διεκπεραιωτική και βιαστική.
Προσυπογράφω! Ή θα βάλουν κάποιοι μυαλό, ή καλύτερα να σταματήσουν να ταλαιπωρούν τα σώματά μας και τα πορτοφόλια μας!
πηγαινε αφοβα και με παθοs.καλημερα φιλαρακια, εχει κανεις αποψη για την βικυ, μια ψηλη κοπελα που καμια φορα εκτελει και χρεη σεριφισας στο μαγαζι?
την ιδρωνει τη φανελα?
sexomaniak
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Επίσκεψη χθες το βράδυ λίγο πριν κλείσουν. Μου άνοιξε η Βίκυ. Η κοπέλα είναι πολύ εντυπωσιακή και πολύ φιλότιμο κορίτσι (έχω πάει παλιά στη Μπουμπουλίνας),
αλλά εγώ έχω φάει χοντρό κόλλημα με την Χριστίνα.
Ζήτησα κατευθείαν τη Χριστίνα, χωρίς να δω άλλες κοπέλες. Παρόλο που θα έφευγε ήταν πρόθυμη να με εξυπηρετήσει.
Δεν ζήτησα μασάζ γιατί ήταν ήδη αργά, έτσι κι αλλιώς η κοπέλα είναι να την πιείς στο ποτήρι, θέλεις εσύ να την αγγίζεις.
Έχει το τέλειο γυναικείο σώμα. Βυζάρες μεγάλες στητές, τρομερές ρόγες, τέλειο κόλο, απίστευτα μπούτια, γάμπες. Είναι σούπερ γυμνασμένη.
Το δυνατό της σημείο είναι η συμμετοχή. Εκεί που άλλες βαριούνται και είναι κομοδίνα και το βλέπεις στη φάτσα τους η Χριστίνα είναι ακριβώς το αντίθετο. Σε προτρέπει να τα δώσεις όλα.
Πραγματικά δίνει την ψυχή της να σε ευχαριστήσει. Όλα αυτά με κάνουν να βγάζω από μέσα μου έναν κρυμμένο ταύρο και ένστικτα που καμία άλλη δεν μπορεί να μου βγάλει.
Και τις 3 φορές που την έχω δοκιμάσει, όπως και χθες, όταν έφυγα από εκεί πέταγα. Με άριστα το 20 βάζω 21.
Η κριτική είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ούτε θέλω να προμοτάρω. Πιστεύω ότι όταν κάποια αγαπάει αυτό που κάνει πρέπει να ανταμοίβεται.
Για αυτό, ενώ αποφεύγω να γράφω, αυτή τη φορά θα γράψω.
Η κοπέλα ενώ είναι ΜΟΥΝΑΡΑ, ούτε έχει καβαλήσει το καλάμι, ούτε προσπαθεί να σου φάει παραπάνω λεφτά. Είναι εντελώς ντόμπρα.
Μακάρι να ήταν όλες έτσι.
αλλά εγώ έχω φάει χοντρό κόλλημα με την Χριστίνα.
Ζήτησα κατευθείαν τη Χριστίνα, χωρίς να δω άλλες κοπέλες. Παρόλο που θα έφευγε ήταν πρόθυμη να με εξυπηρετήσει.
Δεν ζήτησα μασάζ γιατί ήταν ήδη αργά, έτσι κι αλλιώς η κοπέλα είναι να την πιείς στο ποτήρι, θέλεις εσύ να την αγγίζεις.
Έχει το τέλειο γυναικείο σώμα. Βυζάρες μεγάλες στητές, τρομερές ρόγες, τέλειο κόλο, απίστευτα μπούτια, γάμπες. Είναι σούπερ γυμνασμένη.
Το δυνατό της σημείο είναι η συμμετοχή. Εκεί που άλλες βαριούνται και είναι κομοδίνα και το βλέπεις στη φάτσα τους η Χριστίνα είναι ακριβώς το αντίθετο. Σε προτρέπει να τα δώσεις όλα.
Πραγματικά δίνει την ψυχή της να σε ευχαριστήσει. Όλα αυτά με κάνουν να βγάζω από μέσα μου έναν κρυμμένο ταύρο και ένστικτα που καμία άλλη δεν μπορεί να μου βγάλει.
Και τις 3 φορές που την έχω δοκιμάσει, όπως και χθες, όταν έφυγα από εκεί πέταγα. Με άριστα το 20 βάζω 21.
Η κριτική είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ούτε θέλω να προμοτάρω. Πιστεύω ότι όταν κάποια αγαπάει αυτό που κάνει πρέπει να ανταμοίβεται.
Για αυτό, ενώ αποφεύγω να γράφω, αυτή τη φορά θα γράψω.
Η κοπέλα ενώ είναι ΜΟΥΝΑΡΑ, ούτε έχει καβαλήσει το καλάμι, ούτε προσπαθεί να σου φάει παραπάνω λεφτά. Είναι εντελώς ντόμπρα.
Μακάρι να ήταν όλες έτσι.
γραφε και μην φοβασαι. τα λεγομενα του καθενοs , οι αληθειεs, τα ψεμματα, οι προθεσειs , οι παραξενεs , oi περιεργεs , kai προβληματικεs συμπεριφορεs κανουν μπαμ.Η κριτική είναι πέρα για πέρα αληθινή. Ούτε θέλω να προμοτάρω.
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φιλαράκι, πρόκειται για εντυπωσιακό ρουμανάκι, μελαχρινό, ψηλό μα πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο, βρίσκεται ένα 6μηνο στην Ελλάδα, είναι πολύ νεα στο χώρο τον μασατζίδικων καθώς πρίν δούλευε σε μπαρ. Καλαμάκι μετά σκούφου και όμορφο κάτω σύστημα.Για κανε περιγραφη της εν λόγω Μόνικας, ήρθε νέο αίμα και δεν πήρα χαμπάρι;
Αλλά μέχρι εκεί, αν τη γουστάρεις μόνο για παιχνίδι, το μασάζ αντί να σε χαλαρώσει θα σου σπάσει τα νευρα.
janno
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επιτέλους, πέτυχα τη Χριστίνα για την οποία είχα διαβάσει τόσο καλά λόγια.
Όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλες κριτικές, εμένα με ικανοποιεί μόνο το "πακέτο", δλδ ικανοποιητικό μασάζ και ευχάριστη παρέα.
Η Χριστίνα τα έχει και τα δύο.
Όσον αφορά στο μασάζ, παρόλο που επιδέχεται βελτίωση είναι ικανοποιητικό και αρκετά άνω του μετρίου. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια είχαμε μια πολύ ευχάριστη κουβεντούλα γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα (επιτέλους δεν την πέρασα στη μούγκα όπως με πολλές αλλοδαπές).
Για υπόλοιπα, πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη παρουσία, όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί, γλυκομίλητη και χαμογελαστή εκτός παιχνιδιού αλλά επιθετική και αισθησιακή κατά τον αγώνα.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή, αναστατώθηκα από την παρουσία της και όπως μου αρέσει της ζήτησα αν θέλει να ξεκινήσουμε ανάποδα, πρώτα στο ψητό και μετά το μασαζάκι. Αφού το Χριστινάκι το δέχθηκε, ξεκινήσαμε με χαδάκια και φιλάκια στο σώμα. Της αρέσει πολύ το κορμί της και φτιάχνεται όταν κοιτάζεται στον καθρέπτη.
Έχει πολύ ωραίο βυζάκι, 100% φυσικό και στο σωστό μέγεθος με τη ρώγα τούμπανο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της Χριστίνας για μένα είναι η καθαριότητα. Το κορμί της σε όλα του τα σημεία μοσχομύριζε και όπως μου τόνισε είναι πολύ σημαντικό για αυτήν να είναι καθαρή, μπράβο της (μετά τον αγώνα πήγε για ντουζάκι!!!!!!).
Επίσης μου άρεσε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με κοίταζε στα μάτια με ένα απίστευτα αισθησιακό βλέμμα, με παρότρυνε συνέχεια λες και ήταν η γκόμενα μου και έδειχνε ότι το ευχαριστιέται.
Βασικά κατά την επίσκεψη μου πέρασα μια πολύ ευχάριστη ώρα και έφυγα ανανεωμένος. Ούτως ή άλλως αυτό δεν ζητάμε?
Πατριωτάκι (100% Ελληνίδα) είσαι απίστευτη και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.
Υ.Γ. Άλλη μια απόδειξη ότι αν συμβουλευόμαστε τις κριτικές από συναγωνιστές, αποφεύγουμε τις κακοτοπιές (περνάμε καλά και δεν πετάμε λεφτά)
Επίσης θα πρέπει να ξαναπώ ότι το μπάνιο είναι απαράδεκτο και απορώ πως δεν έχει γλιστρήσει ακόμη κανείς και για τις παντόφλες, ουδέν σχόλιο.
Όπως έχω ξαναγράψει και σε άλλες κριτικές, εμένα με ικανοποιεί μόνο το "πακέτο", δλδ ικανοποιητικό μασάζ και ευχάριστη παρέα.
Η Χριστίνα τα έχει και τα δύο.
Όσον αφορά στο μασάζ, παρόλο που επιδέχεται βελτίωση είναι ικανοποιητικό και αρκετά άνω του μετρίου. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια είχαμε μια πολύ ευχάριστη κουβεντούλα γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα (επιτέλους δεν την πέρασα στη μούγκα όπως με πολλές αλλοδαπές).
Για υπόλοιπα, πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη παρουσία, όμορφο πρόσωπο και πολύ ωραίο κορμί, γλυκομίλητη και χαμογελαστή εκτός παιχνιδιού αλλά επιθετική και αισθησιακή κατά τον αγώνα.
Όταν μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή, αναστατώθηκα από την παρουσία της και όπως μου αρέσει της ζήτησα αν θέλει να ξεκινήσουμε ανάποδα, πρώτα στο ψητό και μετά το μασαζάκι. Αφού το Χριστινάκι το δέχθηκε, ξεκινήσαμε με χαδάκια και φιλάκια στο σώμα. Της αρέσει πολύ το κορμί της και φτιάχνεται όταν κοιτάζεται στον καθρέπτη.
Έχει πολύ ωραίο βυζάκι, 100% φυσικό και στο σωστό μέγεθος με τη ρώγα τούμπανο καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Το μεγάλο πλεονέκτημα της Χριστίνας για μένα είναι η καθαριότητα. Το κορμί της σε όλα του τα σημεία μοσχομύριζε και όπως μου τόνισε είναι πολύ σημαντικό για αυτήν να είναι καθαρή, μπράβο της (μετά τον αγώνα πήγε για ντουζάκι!!!!!!).
Επίσης μου άρεσε ότι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα με κοίταζε στα μάτια με ένα απίστευτα αισθησιακό βλέμμα, με παρότρυνε συνέχεια λες και ήταν η γκόμενα μου και έδειχνε ότι το ευχαριστιέται.
Βασικά κατά την επίσκεψη μου πέρασα μια πολύ ευχάριστη ώρα και έφυγα ανανεωμένος. Ούτως ή άλλως αυτό δεν ζητάμε?
Πατριωτάκι (100% Ελληνίδα) είσαι απίστευτη και θα τα ξαναπούμε πολύ σύντομα.
Υ.Γ. Άλλη μια απόδειξη ότι αν συμβουλευόμαστε τις κριτικές από συναγωνιστές, αποφεύγουμε τις κακοτοπιές (περνάμε καλά και δεν πετάμε λεφτά)
Επίσης θα πρέπει να ξαναπώ ότι το μπάνιο είναι απαράδεκτο και απορώ πως δεν έχει γλιστρήσει ακόμη κανείς και για τις παντόφλες, ουδέν σχόλιο.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Ξανά λοιπόν στο Μονικάκι
σήμερα το μεσημεράκι
για μένα είναι στανταράκι
απίθανο το κοριτσάκι !
Μα το Θεό, τον Μανιτού,
όταν θα γίνει και βυζού
-με τη βόήθεια πλαστικού-,
τη βλέπω γρήγορα, γι΄αλλού !
Είδα κι ένα μελαχρινάκι,
με πίσω ώραίο συστηματάκι,
ποιό να ΄ταν τούτο ρε παιδιά
μακριά μαλλιά και καστανά ?
Το΄ δα απο πίσω φευγαλέα
σε άλλον έκανε παρέα
μου φάνηκε ενδιαφέρον
λέτε να είναι και συμφέρον ?
σήμερα το μεσημεράκι
για μένα είναι στανταράκι
απίθανο το κοριτσάκι !
Μα το Θεό, τον Μανιτού,
όταν θα γίνει και βυζού
-με τη βόήθεια πλαστικού-,
τη βλέπω γρήγορα, γι΄αλλού !
Είδα κι ένα μελαχρινάκι,
με πίσω ώραίο συστηματάκι,
ποιό να ΄ταν τούτο ρε παιδιά
μακριά μαλλιά και καστανά ?
Το΄ δα απο πίσω φευγαλέα
σε άλλον έκανε παρέα
μου φάνηκε ενδιαφέρον
λέτε να είναι και συμφέρον ?
Επίσκεψη την περασμένη εβδομάδα. Παρούσες Μόνικα και Χριστίνα.
Δεν είχα σκοπό να περάσω, αλλά το Χριστινάκι σου φτιάχνει την διάθεση..
Ομιλιτική, κατέχει από μασάζ και πολύ "φιλική"
Στον αγώνα , πάει με τα νερά σου αλλά παίρνει και πρωτοβουλίες.
Ξέρει κανείς αν κάνει διπλό (και με ποιά)?
(Ετσι για να έχουμε κάτι να σκεφτόμαστε )
Χώρος αποδεκτός, το μπάνιο θέλει βελτίωση.
Στα + οι σφραγισμένες πετσέτες και παντόφλες
(αν και αυτό θα έπρεπε να εξυπακούεται σε όλα τα μασατζίδικα..)
και διαβάζουν και προσέχουν τον πελάτη ...Διαβάζουνε λοιπόν. Η δύναμη του forum.
SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Δουλεύει.
Χθες πέρασα από εκεί.
Παρούσες:
Μαρία (αν θυμάμαι καλά), πρώτη φορά την είδα, πολύ μελαχροινή, "σπαστός" χαιρετισμός, προφανώς αλλοδαπή. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Λίζα, ευδιάθετη στην πασαρέλα της.
Βίκυ. Η επιλογή μου, με επιτυχημένο αποτέλεσμα ;)
Υ.Γ. Καλές οι παντόφλες μίας χρήσης, αλλά μικρές. Καλό είναι που υπάρχουν, βέβαια. Μη γκρινιάζω...
Χθες πέρασα από εκεί.
Παρούσες:
Μαρία (αν θυμάμαι καλά), πρώτη φορά την είδα, πολύ μελαχροινή, "σπαστός" χαιρετισμός, προφανώς αλλοδαπή. Έχει δοκιμάσει κανείς;
Λίζα, ευδιάθετη στην πασαρέλα της.
Βίκυ. Η επιλογή μου, με επιτυχημένο αποτέλεσμα ;)
Υ.Γ. Καλές οι παντόφλες μίας χρήσης, αλλά μικρές. Καλό είναι που υπάρχουν, βέβαια. Μη γκρινιάζω...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K