n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.331
- Πόντοι
- 46.232
συναδελφοι ζητω συγνωμη τα μπερδεψα λιγο την κοπελα που αναφερω πιο πανω λιζα την ελεγαν οχι βικη εγω μπερδεφτηκα ευχαριστω για την καταννοηση
.................. .............. ............οκ τωρα? σορρυ.....Ρε φίλε, τσακωμένος είσαι με τις τελείες;
Ωραία ενημέρωση αδερφέ,ψηνόμουνα να περάσω σήμερα για την συγκεκριμένη κορασίδα,γιατί όντως το στυλάκι δίνει ελπίδες για πολλά,αλλά ελλεεινίδα=άνθρακες ο θησαυρόςπερασμα την πεμπτη με την βροχη γιατι ημουν σιγουρος οτι θα εχει ηρεμια,στοχος το στανταρακι χριστινα η βικη την ψηλη ομως,χριστινα απουσα παλι βικη το ιδιο ηταν ομως παρουσα μια αλλη βικη οπου και περασα κοντουλα με βυζαρες και ωραια κωλαρα που δεν δινει ελληνιδα απο καβαλα και κρητη μασαζ μετριο τσιμπουκι χωρις προφυλακτικο μετριο προς το καλο και μονο μετα απο παροτρηνση μου περασμα απο αρχιδια την βαζω πανω στο κρεβατι να την γλυψω αλλα το μουνακι της καμια σχεση με της χριστινας ειχε τριχουλες αρχισε να παιζει με την κλειτοριδα την και μου ελεγε να τις βαζω δαχτυλο της εχωσα 3 για κανα 5λεπτο μετα γαμησι στα ορθια μετα στον καναπε με τα ποδια επανω υστερα στα τεσσερα και τελειωμα στις βυζαρες της μου ειπε οτι δουλευει για τα ενσημα αφου τα εχει με ενα 52χρονο επιχειρηματια που την ζει δεν τα κλαις τα λεφτα σου αλλα βλεποντας την σαν παρουσια φανταζεσαι περισσοτερα μεσα στο δωματιο .....
μου ειπε οτι δουλευει για τα ενσημα αφου τα εχει με ενα 52χρονο επιχειρηματια που την ζει
Τον τσιγκουνη......Να μην κολλαει τα ενσημα τηs ρουφηχτο-θεραπευτριαs...τον τυχερό!!!
Σιγά μην την είχα όλη μέρα στα πόδια μου,ενα πέρασμα απο το ίδρυμα και πολύ είναι.Εμείς τα πληρώνουμε όλα ρεεεεεεε ξυπνάτε....ποιός ξέρει πόσους γαμάει στην δουλειά ο τύπος για να συντηρεί το πατσαβούρι....ά ρε κατακαημένη ελλάδα,τι πληρώνεις;;;;κρίση σου λέει μετά!!!!Τον τσιγκουνη......Να μην κολλαει τα ενσημα τηs ρουφηχτο-θεραπευτριαs
Αν τους ξαναδείς πάνε και πες τους ότι έληξε η απεργία των γιατρών και γράφουν φάρμακα να δείς πότε θα εξαφανιστούνΧθεσινή επίσκεψη.
Ρόστερ Χριστίνα - Ελένη - Λίζα - Άννα.
Παρούσα και Βίκυ αλλά "εκτός συναγωνισμού".
Είσοδος με Χριστίνα.
Τα λόγια είναι φτώχεια: Δικαίωσε απολύτως την επιλογή.
Κατά την αποχώρησή μου, μπροστά στην εξώπορτα της πολ/κίας βρίσκονταν παραταγμένα 3 άτομα: ηλικιωμένος, ηλικιωμένη και μεσήλικας.
Λόγω του ότι είχαν την προσοχή τους "προς τα έξω", βγήκα και έφυγα χωρίς να τους δώσω περιθώρια για ο,τιδήποτε και χωρίς να διευκρινήσω αν επρόκειτο για... death squad ή αν απλώς είμαι paranoid
:o :o :oΤο αιδοίο της νεαράς από τις υπερτριβές ήταν σαν πρησμένο γιγαντιαίο βερίκοκο...
Μετά από 10λεπτη ημικτηνώδη συνουσία τύπου ρεκτιφιέ, επικαλέσθηκε πόνους, παρακαλούσα παύση των εισχωρήσεων και ολοκλήρωση με άλλους τρόπους.
Τί κάνεις ρε ληξίαρχε στα λαδοτριβεία πρωι-πρωι με την τσίμπλα στο μάτι;:o :o :o
αυτο δεν το'χα ξανακουσει...
διαβάζω τον πρωινό "τύπο"Τί κάνεις ρε ληξίαρχε στα λαδοτριβεία πρωι-πρωι με την τσίμπλα στο μάτι;
Χθες επίσκεψη με στόχο τη Χριστίνα.
Δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη και υπήρχαν Αννα, Λίζα και Μόνικα.
Επέλεξα Μόνικα (μάλον δεν είναι αυτή που εννοεί ο συναγωνσιστής George73).
Η συγκεκριμένη Μόνικα, ρουμανάκι με πολύ ωραίο σώμα και πρόσωπο, είναι νέα (μόνο 2 μέρες) στο μαγαζί.
Εγώ προσωπικά στη συγκεκριμένη Μόνικα βγάζω κόκκινη κάρτα.
Από μασάζ ανύπαρκτο και στα λοιπά, παρόλο που έχει κορμάρα, απλά διεκπεραιωτική και βιαστική.
Τέλος εντύπωση μου έκανε ο χώρος, οποίος αν και έχει πολλές δυνατότητες τον αφήνουν ανεκμετάλλευτο. Τεράστιο μπάνιο το οποίο θέλει οπωσδήποτε ανακαίνηση όπως και ο χώρος υποδοχής.
Τέλος μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχαν παντόφλες μιας χρήσης, αλλά κάτι πεταμένες παλιές πλαστικές.