Προχθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα.
Παρούσες Βίκυ (πόρτα) και Λία. Χριστίνα και ακόμη μία ήταν απασχολημένες.
Λέω στην Βίκυ ότι ήρθε η σειρά της, μιας και δεν την είχα τιμήσει έως τότε.
Η κοπέλα δέχτηκε, φόρεσε κάτι πιο ....πρέπον, (μίνι φορεματάκι και γόβες) και εισήλθε στο δωμάτιο για το πρόγραμμα.
Όπως είναι έξω στην πόρτα, άλλο τόσο είναι ευγενική και χαρούμενη εντός του δωματίου, και κατά την διάρκεια του προγράμματος.
Πολύ καλό μασάζ, χωρίς βιασύνες περίπου στα 15'-20', και μετά ξεκίνησε το 2ο πρόγραμμα.
Πολύ καλή στο στοματικό (από τις πολύ καλές όμως, και ειδικά όταν σε κοιτάει με τα πράσινα ματάκια της την ώρα που στον έχει στο υγρό βαθύ στόμα της, είναι όλα τα λεφτά) και γενικά "ιδρώνει" για το 80άρι. Καθαρή, (έκανε την προετοιμασία, πριν μπει στο δωμάτιο), και η μπριζόλα είναι από τις πολύ καλοψημένες, χωρίς ψεύτικα αχ-βαχ, ενώ δείχνει να το ευχαριστιέται και η ίδια επίσης.
Αυτό που ξεχώρισα ήταν όταν την είχα στα 4 για γλύψιμο από εμένα, εκείνη έχωσε τα δάκτυλα της μέσα της και παντού, πράγμα που με έκανε ακόμα περισσότερο turboooo από ότι ήμουν.
Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να επεκταθώ παραπάνω, μιας και πολλοί συνάδελφοι έχουν εκφράσει τα θετικά τους σχόλια στο παρελθόν.
Πέρασα πολύ καλά, και προς το παρών το ίδρυμα έχει 3 στα 3 από εμένα (Λία, Τζένη, και τώρα Βίκυ).
Μένει η Χριστίνα, όπου ακόμα δεν είχα την τιμή να συνευρεθώ μαζί της, αλλά... έρχεται και η σειρά της.