Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 125K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
προχθές πήγα και πήρα τη Μαρίνα.
Πολύ καλή περίπτωση, πέρασα μια ωρίτσα πολύ ωραία και πρώτη φορά ο αγώνας κράτησε σχεδόν 35 λεπτά με αλληλογλυψίματα.
Η κοπέλα ήταν πολύ καθαρή, υπομονετική και με μεγάλη συμμετοχή.
Επίχης το μασάζ της ήταν αρκέτα καλό και γενικά η κοπέλα ήταν μια πολύ καλή επιλογή(ρωσίδες=εγγύηση) επειδή τιμάει τα λεφτά της.

Υ.Γ. Στην πόρτα η Βίκυ και παρούσες Λίζα, Λία, Τζένη και Κατερίνα.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Καμια βυζαρού υπάρχει σ αυτό, ρε??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Ή Μόνικα έπέστρεψε ??

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φορούσε μια λευκή ρομπίτσα τύπου νοσοκομείου, με τα πάνω κουμπιά, να ετοιμάζονται να πεταχτούν υπό την πίεση του καλοαναθρεμένου στήθους της!!  :tits:

,...μη λέμε ότι θέμε ( ! )

Αααα... κατάλαβα... από 5άρι και πάνω θα εννοείς το μεγάλο :2funny: :2funny:

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ή Μόνικα έπέστρεψε ??

δεν νομιζω..σημερα που περασα το Βικακι ανοιξε..ηταν η τζενη..λια..μια μελαχρινη αδιαφορη..και μια λιζα..ξερεις κανενας ποια ειναι αυτη ρε παιδια? και αν ειναι καλη? τσαχπινα μου φανηκε..αλλα δεν η8ελα να ρισκαρω..

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
δεν νομιζω..σημερα που περασα το Βικακι ανοιξε..ηταν η τζενη..λια..μια μελαχρινη αδιαφορη..και μια λιζα..ξερεις κανενας ποια ειναι αυτη ρε παιδια? και αν ειναι καλη? τσαχπινα μου φανηκε..αλλα δεν η8ελα να ρισκαρω..
μην ρισκαρεις...ελληνιδα μουφα απο πολλες αποψεις....ουτε ωραια :boobies:  ουτε πολυ μασαζ και ψευτικα ααααααααχχχχχχχχχ και ωχχχχχχχχ κτλ
δεν συνισταται απο μενα καθολου..........

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

και πολύ καλά έκανες.

διαβάστε και λίγο ρε... :s&m_2: 

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
thanks αλλα μην τρελλαθουμε κιολας το πολυ ενα μηνα κοιταω πισω..αφου οι θεραπευτριες κανουν τις πιο γρηγορες μεταγραφες.. ;)
Υπάρχει και το ρημάδι το search... ανά θρεντακι ή ανα κατηγορία... ή και σε όλο το σάιτ
Προσοχη όμως είναι πολύ "ευαισθητο"  :grin:
Άλλα π.χ. αποτελέσματα θα σου βγάλει για "Λιζα" και άλλα για "Λίζα" (με τόνο  :grin:) η ερευνα στο παρον θρεντ

Ας το δει κανας μοντ αυτο το θεμα με το ψαχτηρι στα θρεντακια...

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ χτύπησα την προηγούμενη βδομάδα Μαρίνα και πέρασα πολύ καλά!!!!
Απίστευτη γκόμενα, καθαρή και υπομονετική.

Nasout

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Και μόλις θα ρωτούσα παίδες για την Μαρίνα στο Στ 47.
Φοβήθηκα διότι οι όμρφες κοπέλες είναι κρύες μέσα στο δωμάτιο.
Πολύ παιδί,μου έκανε καλή εντύπωση σε σώμα και πόσωπο.
Φίλε Janno είναι στο Νο 1 στα υπόψιν τεμάχια.
Δώσε info αν έχεις...

Καλό βράδυ!

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
μην ρισκαρεις...ελληνιδα μουφα απο πολλες αποψεις....ουτε ωραια :boobies:  ουτε πολυ μασαζ και ψευτικα ααααααααχχχχχχχχχ και ωχχχχχχχχ κτλ
δεν συνισταται απο μενα καθολου..........
συμφωνώ απόλυτα , μεγάλη απάτη και κοροιδία, άσε που κοιτάει πως νασε τελειώσει με μαλακία.Άθλια, μακριά

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Επισκεψη σημερα το απογευμα στο καταστημα και επελεξα την Μαρινα. Ωραια κοπελα , καλό μασαζ στο πρωτο μερος και λιγο υπερβολικη στις φωνουλες στο 2ο μερος του προγραμματος. Δεν πειραζει ομως , δεν δινω και πολυ σημασια σε αυτα. Κατα τα αλλα ευδιαθετη και χαμογελαστη. Εφυγα ευχαριστημενος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
οταν ημουν πιτσιρικας η δασκαλα στο δημοτικο μου ελεγε Ε..... διαβασε στουρναρη θα γινεις, τα χρονια περασαν μεγαλωσα στουρναρη δεν εγινα , η μονη σχεση με το στουρναρη ειναι τα μασατζηδικα που παω :grin: :grin:,
επισκεψη στο ιδρυμα γυρω στις 17.00 και ειναι η πρωτη φορα που παω μετα την φυγη της χριστιναρας με προθεση να περασω η με μαρινα η μονικα,σαλοναρισμα η μαρινα η λιζα(η ξεπετα) κ καποια αιμηλια η ιουλια δεν επιασα το ονομα,ερωτηση για μονικα μου ειπαν οτι δεν ξερουν ποτε θαγυρισει(κατι μου θυμιζει αυτο οταν ειχε φυγει η χριστινα λεγαν διαφορες δικαιολογιες απο το να πουν καθαρα οτι εφυγε)διαλεψα μαρινα , η μαρινα ειναι ρωσιδα 14 χρονων κατα δηλωση της μου προκαλεσε εκπληξη γιατι εγω την εκανα για 15  :grin: :grin: :grin: :grin:ριξαμε πολυ γελιο σε αυτο το σημειο,μελαχρινη κ ψηλη αλλα πολυ ψηλη καθισαμε στον καθρεπτη για να μετρηθουμε(αυτη το ζητησε)χωρις παπουτσιαηταν 1-2 ποντους κοντυτερη μου της λεω εγω ειμαι 1.85 αρα εσυ εισαι 1.83,αποκλειεται μου λεει ειμαι 1.85 εσυ εισαι ψηλοτερος μου λεει,τελος παντον αρχιζει μασαζ μετριο
,οταν γυριζω ομως στην  :pipa2:ειναι μαστορησα απιστευτη τον εξαφανιζει στην κυριολεξια ενω γλυφει κ αρχιδια ,εν αλλαγη μονο δυο στασεων λογο κουρασης(ειχε προηγηθει καταθεση στο μεταξουργειο κ σ29)τελειωμα με ισπανικη στης βυζαρες της ,εδω θελω να τονισω οτι για να τελειωσω στο στομα της μου ζητησε +20 ευρω που δεν της τα εδωσα,δεν ξερω αν θα ξαναπαω οχι γιατι δεν ηταν καλη καθε αλλο αλλα ρε παιδακι μου πολυ ψηλη δεν την κουμανταρεις ευκολα....πρωτιμω ποιο κοντουλες,ειναι αρκετα ομιλιτικη κ κανει κ αστεια παρολο που στο σαλονι δειχνει αρκετα ψυχρη ,50 λεπτα 80 ευρω...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
θελω  να συμπληρωσω οτι η μαρινα ειχε μια απιστευτη μανια να μου σπασει κατι σπυρακια που ειχα στην πλατη,λες κ ηταν γκομενα μου ,σε σημειο μαλιστα να μου πει αν δεν με αφησειςδεν συνεχιζουμε....μου ειχε ξανασημβει ποιο παλια οταν δουλευε στο κ48 η βικη....σας εχει τυχει εσας?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ρε μάγκες ψυχραιμία...την μαρίνα την είχα ρωτήσει και είναι 28 χρόνων αν θυμάμαι καλά και δείχνει και για τόσο (ίσως και λίγο μεγαλύτερη)

μην τρελαίνεστε λέμε, πλάκα έκανε ο συνάδελφος :headbang: :headbang: :headbang:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.933
Πόντοι
46.232
Παιδεραστής έγινες?
Σα δε ντρέπεσαι!!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
χα χα χα καλα ρε σεις πλακα κανω δεν το διαβασατε? απλα την ρωτησα ποσο χρονων ειναι κ αυτη μου απαντησε δεν ρωτανε μια κυρια ποσο ειναι κ ειμαι οσο φαινιμαι,της λεω οκ κ μετα μου πεταει για πλακα ειμαι 14 κ της λεω αντε ρε κ γω σε εκανα για 15 κ αρχισαμε τα γελια, οκ τωρα....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom