You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
σημερινό πέρασμα από το ζανόσπιτο. Ζάνα επί της υποδοχής και φουλ ρόστερ (Μαρία, Μόνικα, Πάολα, Κλαούντια, Ξένια, Καρολίνα και 2-3 ακόμη που δεν μπορεσα να συγκρατήσω ονόματα καθώς μπαίναν και βγαίναν με την ταχύτητα του φωτός)
Ποια Μαρία ήταν? Η μελαχρινούλα με το καρε μαλλι που δήλωνε Ελληνίδα και έφηγε μετά για το μαγαζί στην Ο35?
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.245
- Πόντοι
- 4.365
Αυτό το μαράκι έχει πάει Λυκαβητού στη θεία λένα, αλλά πλέον δεν δίνει κολουράκι.............Ποια Μαρία ήταν? Η μελαχρινούλα με το καρε μαλλι που δήλωνε Ελληνίδα και έφηγε μετά για το μαγαζί στην Ο35?
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
η σονια δουλευε??καταλαβες??Σε σχετικά πρόσφατη επίσκεψή μου, εθεάθησαν οι Μόνικα, Πάολα, Ξένια, Κλαούντια (μάλλον) και επί της υποδοχής η Ζάνα. Δεν έμαθα κάτι για νέες αφίξεις και δεν κατάλαβα αν ήταν άλλες κοπέλες στα δωμάτια.
απο τισ πιο αξιοπιστες λυσεις....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
η σονια απεχει απο τα καθηκοντα,και μαλλον θα απεχει για πολυ ακομα....η σονια δουλευε??καταλαβες??
απο τισ πιο αξιοπιστες λυσεις....
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
τι συνεβη?η σονια απεχει απο τα καθηκοντα,και μαλλον θα απεχει για πολυ ακομα....
αλλαξε μαγαζι?
γκαστρωθηκε
Δεν είναι πιό ευγενικό να πούμε: "βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα"?
Θα κάνουμε αρκετό καιρό να την ξαναδούμε. ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.103
- Πόντοι
- 46.232
σωστός....η σονια απεχει απο τα καθηκοντα,και μαλλον θα απεχει για πολυ ακομα....
Καλημέρα σε όλη την παρέα,πρώτη φορά γράφω και δεν θα σας κουράσω, θέλω απλά να σας ενημερώσω για την εμπειρία που είχα με ένα υπέροχο πλάσμα την Μόνικα, είναι το κάτι άλλο, αρκετά καλό μασάζ,υπέροχη γυναίκα στο κρεβάτι....ένα βελούδινο σώμα που δεν θέλεις να το αποχωριστείς...είναι σκέτη κόλαση...
Καλημέρα σε όλη την παρέα,πρώτη φορά γράφω και δεν θα σας κουράσω, θέλω απλά να σας ενημερώσω για την εμπειρία που είχα με ένα υπέροχο πλάσμα την Μόνικα, είναι το κάτι άλλο, αρκετά καλό μασάζ,υπέροχη γυναίκα στο κρεβάτι....ένα βελούδινο σώμα που δεν θέλεις να το αποχωριστείς...είναι σκέτη κόλαση...
Εγώ μια φορά που πήγα μαζί της δεν ενθουσιάστηκα. Αντιθέτως απογοητεύτηκα κυρίως στο ΜΑΣΑΖ,το "πρόγραμμα" ήταν υποφερτό προς καλό, δεν ήταν σε καμία περίπτωση, κατ' εμέ,το κάτι άλλο.
Εντελώς τυχαία συνάντηση κάποιο από τα προηγούμενα μεσημέρια, με τη γλυκύτατη Ζάνα, σε κεντρικό δρόμο του κέντρου της πόλης μας. Η δεύτερη ολοσδιόλου τυχαία συνάντηση μας στην ίδια οδό το τελευταίο δίμηνο.......
Μάλλον η τύχη, μου λέει να ξαναπεράσω μετά από πολύ καιρό ξανά από το κατάστημα! ;)
Μάλλον η τύχη, μου λέει να ξαναπεράσω μετά από πολύ καιρό ξανά από το κατάστημα! ;)
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Ενημερώνω τους φίλους μας συναγωνιστες για το νέο κατάλογο του καταστήματος .
60 ευρώ , 30 λεπτά πολυ καλο μασάζ συμπεριλαμβάνοντας κανονικά προγράμμα .
80 ευρώ , 1 ώρα , πολυ καλο μασάζ , και με ζεστό λάδι , και προγράμμα .
Καλα να περάσουμε
Καλα να περάσουμε
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μαλιστα....Ενημερώνω τους φίλους μας συναγωνιστες για το νέο κατάλογο του καταστήματος .
Καλα να περάσουμε
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Ενημερώνω τους φίλους μας συναγωνιστες για το νέο κατάλογο του καταστήματος .
Καλα να περάσουμε
τα μισαωρα δεν συμφερουν ...
τι να προλαβεις να κανεις απο μασαζ?
δεν βγαινει ο χρονος
το σωστο θα ηταν το παει κανονικα στα 60 ευρω
και το μισαωρο στα 40
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
απο μασαζ δεν σκαμπαζει και πολλα για τα αλλα δεν εχω αποψη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K