- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.511
- Πόντοι
- 42.697
Σούπερ διπλό αυτόΤο Λια - Βερονικα το δοκιμάσαμε και αξιζε.. υπάρχει κ σχετική κριτική που ανέβηκε.. Άλλο διπλό που παίζει καλά με χημεια έχουμε να προτείνουμε?
Σούπερ διπλό αυτόΤο Λια - Βερονικα το δοκιμάσαμε και αξιζε.. υπάρχει κ σχετική κριτική που ανέβηκε.. Άλλο διπλό που παίζει καλά με χημεια έχουμε να προτείνουμε?
bro , κάνε και καμιά δοκιμή να μας πεις κι εμάς...όλα τσάμπα τα θες μου φαίνεται...Το Λια - Βερονικα το δοκιμάσαμε και αξιζε.. υπάρχει κ σχετική κριτική που ανέβηκε.. Άλλο διπλό που παίζει καλά με χημεια έχουμε να προτείνουμε?
Αχ, τι μου θύμισες αγαπητέ Συναγωνιστή. Την παλιά Μελίνα από το Μελινόσπιτο της Σολωμού , που μάλιστα όταν δούλεψε τότε εδώ έκανε διπλά με την Ζάνα .. παλιές δόξες και διηγώντας τες να αναπολείς...Μελινα επιστροφή! Στο σαλόνι μαυρισμένη με καυτό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα! Οι φίλοι των διπλών έχουν αλλη μια αξιόπιστη επιλογή διαλέγοντας την Μελίνα σαν ένα απο τα δυο μέλη....
Το μασάζ της Μόνικας είναι TOP ! Όλοι οι παλιοί που την ξέρουν από τότε που δούλευε στον 6ο της Σ 40-42 έχουν να λένε. Πέρα οτι έχει σωματάρα, ποδάρες, μαλλιά μαριά ως την μέση της, είναι σούπερ μέσα στο δωμάτιο φουντώνει ερωτικά στ' αλήθεια και πολύ καλό παιδί !Πέρασα σήμερα με το άνοιγμα του καταστήματος στις 10:30 με τη Μόνικα.
Πραγματικό μασάζ με σωστές πιέσεις στα σημεία που έπρεπε, με χαλάρωσε πλήρως.
Μόλις άρχισα να απλώνω τα χέρια μου στο κορμί της, μετατράπηκε σε Full ερωτική στο 2ο μέρος, και με διάθεση να φύγω πλήρως ικανοποιημένος.
Πρόγραμμα μίας ώρας, και έπαιξαν 2 ημίχρονα.
Πρώτο με τελείωμα στην καπότα στο μουνάκι της, και δεύτερο handjob με τελείωμα στα βυζιά.
Από εμένα Άριστα.
Αλώστε η γενική βαθμολογία της 8,2 από 40 κριτικές δεν είναι τυχαία.
Τότε θυμάμαι αναζητούσαμε το άγνωστο στο Δεσποινόσπιτο, το Μελινόσπιτο και τα λοιπά περιφερειακά λαδομάγαζα, για το μασάζ και πάνω στην κουβέντα την ώρα που μας έκανε μασάζ η κοπέλα τους "προτείναμε" να τους δώσουμε ένα έξτρα εικοσάευρω για την περιβόητη "μπριζόλα" κλπ.Ιστορικα μιλωντας , τα μασατζιδικα ειχαν αυτη τη μαγεια / γοητεια , του κρυφου ..του αγνωστου αν μου επιτραπει , ο ορος ...
Οπου το μασαζ ξεκιναγε δειλα δειλα ...,με τη κυρια με ολα τα ρουχα
Ψαρεμα απο τη κοπελλα αν εισαι "οργανο της τάξεως " και μετα γινοταν το οποιο παιχνιδι ..με τα προφυλακτικα να ειναι καβατζωμενα αναμεσα σε πετσετες
Οροι οπως , Φραπες ..φραπες με καλαμακι , μπριζολα , κουλουρι ..ηταν ενδεικτικοι για το τι παιζει...
ηταν τοτε στη μετα Τριανταφυλοπουλο εποχη ...Τότε θυμάμαι αναζητούσαμε το άγνωστο στο Δεσποινόσπιτο, το Μελινόσπιτο και τα λοιπά περιφερειακά λαδομάγαζα, για το μασάζ και πάνω στην κουβέντα την ώρα που μας έκανε μασάζ η κοπέλα τους "προτείναμε" να τους δώσουμε ένα έξτρα εικοσάευρω για την περιβόητη "μπριζόλα" κλπ.
Θυμάμαι μια φορά στο πάλαι ποτέ 3ης Σεπτ. 25 είχα ξεχάσει να πάρω το "σκουφάκι" μαζί μου και μόλις τελείωσε το μασάζ ξανακατέβηκα κάτω να αγοράσω από το περίπτερο για να συνεχίσουμε στο "δεύτερο ημίχρονο"...
ΚαλησπέραΜελινα επιστροφή! Στο σαλόνι μαυρισμένη με καυτό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα! Οι φίλοι των διπλών έχουν αλλη μια αξιόπιστη επιλογή διαλέγοντας την Μελίνα σαν ένα απο τα δυο μέλη....
Σωστά, όλες που ανέφερες μια και μια...ηταν τοτε στη μετα Τριανταφυλοπουλο εποχη ...
Αφου τα γαμησε ολα ο τριμαλακας ...αρχισαμε το κρυφτο
αλλα οταν σε γνωριζαν σαν πελατη ...ειχε πολυ ωραιες φασεις
Οταν πηγα καποια στιγμη σε ενα στη Βουλιαγμενης 101 η 111 αν θυμαμαι καλα
ξεκινησαμε με μασαζ ...ντυμενη η κυρία εμεις εδω δεν κανουμε τιποτα μπλα μπλα μπλα μονο μασαζ μπλα μπλα μπλα και καταληξαμε σε παρτουζα
και μιας και εισαι παλιος και μιας και ειμαστε στο νημα του 29 , θυμασαι τη κα Ζανα μας τη Μελινα , Μονικα , Αντριανα , Στελα , Θεια Ελενη κλπ κλπ τι "παπαδες " εκαναν στο δωματιο ? η ακομα και στο σαλονι
Αχ περασμενα μεγαλεια .....
εκανα ενα λαθος πριν , εγραψα Στελα αλλα ηθελα να πω τη Δεσποινα ...Σωστά, όλες που ανέφερες μια και μια...
Η Θεία Ελένη (όπου αργότερα δούλεψε για κάποιο καιρό ως ανεξάρτητη στην Καλλιθέα) έκανε όντως "παπάδες" στο δωμάτιο και δεν μιλάω μόνο για το μασάζ που έκανε....
Το Μελινάκι (πρώην Σολ59) τότε έκανε διπλά με την σέριφ Ζάνα, όπου σε βάζαν κάτω και οι δύο και έβλεπες "τον Δεσπότη Παναγιώτη" ! .....
Η Μόνικα προστέθηκε αργότερα στο ρόστερ (όταν κατέβηκαν από τον δεύτερο όροφο στον πρώτο) με το αξεπέραστο μασάζ της...
Ναι για 40 δεν ξέρω....αλλα σχετικά ψηλή με εκφυλο προσωπο....Καλησπέρα
Η Μελίνα είναι με κοντό ξανθό μαλλί και τατουάζ στο χέρι γύρω στα 40 ;
Σωστή περιγραφήΝαι για 40 δεν ξέρω....αλλα σχετικά ψηλή με εκφυλο προσωπο....
Ναι δυστυχώςΗ Σοφία/Σόφη έχει σταματήσει; Πριν κανένα μήνα που πέρασα μου είπαν ότι δε δουλεύει πια αλλά δε κατάλαβα εάν είναι μόνιμη η απουσία της.