Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.511
Πόντοι
42.697
Το Λια - Βερονικα το δοκιμάσαμε και αξιζε.. υπάρχει κ σχετική κριτική που ανέβηκε.. Άλλο διπλό που παίζει καλά με χημεια έχουμε να προτείνουμε?
Σούπερ διπλό αυτό

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.035
Πόντοι
3.425
Το Λια - Βερονικα το δοκιμάσαμε και αξιζε.. υπάρχει κ σχετική κριτική που ανέβηκε.. Άλλο διπλό που παίζει καλά με χημεια έχουμε να προτείνουμε?
bro , κάνε και καμιά δοκιμή να μας πεις κι εμάς...όλα τσάμπα τα θες μου φαίνεται...

αυτές οι 2 το έχουν στήσει καλά το σκηνικό

1-2 φορές όμως και το βαριέσαι μετά.

είχε ενδιαφέρον παλιά το 2πλό με την συμμετοχή της Ζάνας, η οποία πλέον απ ότι ακούω δεν μπαίνει δωμάτιο

δεν είχα δοκιμάσει αλλά το πρότειναν

κατά τα λοιπά δεν έχω κάτι δοκιμασμένο να προτείνω.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Μελινα επιστροφή! Στο σαλόνι μαυρισμένη με καυτό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα! Οι φίλοι των διπλών έχουν αλλη μια αξιόπιστη επιλογή διαλέγοντας την Μελίνα σαν ένα απο τα δυο μέλη....
Αχ, τι μου θύμισες αγαπητέ Συναγωνιστή. Την παλιά Μελίνα από το Μελινόσπιτο της Σολωμού , που μάλιστα όταν δούλεψε τότε εδώ έκανε διπλά με την Ζάνα .. παλιές δόξες και διηγώντας τες να αναπολείς...:klapste:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Πέρασα σήμερα με το άνοιγμα του καταστήματος στις 10:30 με τη Μόνικα.
Πραγματικό μασάζ με σωστές πιέσεις στα σημεία που έπρεπε, με χαλάρωσε πλήρως.
Μόλις άρχισα να απλώνω τα χέρια μου στο κορμί της, μετατράπηκε σε Full ερωτική στο 2ο μέρος, και με διάθεση να φύγω πλήρως ικανοποιημένος.
Πρόγραμμα μίας ώρας, και έπαιξαν 2 ημίχρονα.
Πρώτο με τελείωμα στην καπότα στο μουνάκι της, και δεύτερο handjob με τελείωμα στα βυζιά.
Από εμένα Άριστα.
Αλώστε η γενική βαθμολογία της 8,2 από 40 κριτικές δεν είναι τυχαία.
Το μασάζ της Μόνικας είναι TOP ! :rockon: Όλοι οι παλιοί που την ξέρουν από τότε που δούλευε στον 6ο της Σ 40-42 έχουν να λένε. Πέρα οτι έχει σωματάρα, ποδάρες, μαλλιά μαριά ως την μέση της, είναι σούπερ μέσα στο δωμάτιο φουντώνει ερωτικά στ' αλήθεια και πολύ καλό παιδί !

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
Ιστορικα μιλωντας , τα μασατζιδικα ειχαν αυτη τη μαγεια / γοητεια , του κρυφου ..του αγνωστου αν μου επιτραπει , ο ορος ...
Οπου το μασαζ ξεκιναγε δειλα δειλα ...,με τη κυρια με ολα τα ρουχα
Ψαρεμα απο τη κοπελλα αν εισαι "οργανο της τάξεως " και μετα γινοταν το οποιο παιχνιδι ..με τα προφυλακτικα να ειναι καβατζωμενα αναμεσα σε πετσετες
Οροι οπως , Φραπες ..φραπες με καλαμακι , μπριζολα , κουλουρι ..ηταν ενδεικτικοι για το τι παιζει...
Τότε θυμάμαι αναζητούσαμε το άγνωστο στο Δεσποινόσπιτο, το Μελινόσπιτο και τα λοιπά περιφερειακά λαδομάγαζα, για το μασάζ και πάνω στην κουβέντα την ώρα που μας έκανε μασάζ η κοπέλα τους "προτείναμε" να τους δώσουμε ένα έξτρα εικοσάευρω για την περιβόητη "μπριζόλα" κλπ.
Θυμάμαι μια φορά στο πάλαι ποτέ 3ης Σεπτ. 25 είχα ξεχάσει να πάρω το "σκουφάκι" μαζί μου και μόλις τελείωσε το μασάζ ξανακατέβηκα κάτω να αγοράσω από το περίπτερο για να συνεχίσουμε στο "δεύτερο ημίχρονο"...:knockinb:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.265
Πόντοι
2.586
Τότε θυμάμαι αναζητούσαμε το άγνωστο στο Δεσποινόσπιτο, το Μελινόσπιτο και τα λοιπά περιφερειακά λαδομάγαζα, για το μασάζ και πάνω στην κουβέντα την ώρα που μας έκανε μασάζ η κοπέλα τους "προτείναμε" να τους δώσουμε ένα έξτρα εικοσάευρω για την περιβόητη "μπριζόλα" κλπ.
Θυμάμαι μια φορά στο πάλαι ποτέ 3ης Σεπτ. 25 είχα ξεχάσει να πάρω το "σκουφάκι" μαζί μου και μόλις τελείωσε το μασάζ ξανακατέβηκα κάτω να αγοράσω από το περίπτερο για να συνεχίσουμε στο "δεύτερο ημίχρονο"...:knockinb:
ηταν τοτε στη μετα Τριανταφυλοπουλο εποχη ...
Αφου τα γαμησε ολα ο τριμαλακας ...αρχισαμε το κρυφτο
αλλα οταν σε γνωριζαν σαν πελατη ...ειχε πολυ ωραιες φασεις
Οταν πηγα καποια στιγμη σε ενα στη Βουλιαγμενης 101 η 111 αν θυμαμαι καλα
ξεκινησαμε με μασαζ ...ντυμενη η κυρία εμεις εδω δεν κανουμε τιποτα μπλα μπλα μπλα μονο μασαζ μπλα μπλα μπλα και καταληξαμε σε παρτουζα

και μιας και εισαι παλιος και μιας και ειμαστε στο νημα του 29 , θυμασαι τη κα Ζανα μας τη Μελινα , Μονικα , Αντριανα , Στελα , Θεια Ελενη κλπ κλπ τι "παπαδες " εκαναν στο δωματιο ? η ακομα και στο σαλονι
Αχ περασμενα μεγαλεια .....

• Like
Αντιδράσεις: acab3

stebaba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
11
Like
472
Πόντοι
291
Μελινα επιστροφή! Στο σαλόνι μαυρισμένη με καυτό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα! Οι φίλοι των διπλών έχουν αλλη μια αξιόπιστη επιλογή διαλέγοντας την Μελίνα σαν ένα απο τα δυο μέλη....
Καλησπέρα
Η Μελίνα είναι με κοντό ξανθό μαλλί και τατουάζ στο χέρι γύρω στα 40 ;

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
657
Πόντοι
3.015
ηταν τοτε στη μετα Τριανταφυλοπουλο εποχη ...
Αφου τα γαμησε ολα ο τριμαλακας ...αρχισαμε το κρυφτο
αλλα οταν σε γνωριζαν σαν πελατη ...ειχε πολυ ωραιες φασεις
Οταν πηγα καποια στιγμη σε ενα στη Βουλιαγμενης 101 η 111 αν θυμαμαι καλα
ξεκινησαμε με μασαζ ...ντυμενη η κυρία εμεις εδω δεν κανουμε τιποτα μπλα μπλα μπλα μονο μασαζ μπλα μπλα μπλα και καταληξαμε σε παρτουζα

και μιας και εισαι παλιος και μιας και ειμαστε στο νημα του 29 , θυμασαι τη κα Ζανα μας τη Μελινα , Μονικα , Αντριανα , Στελα , Θεια Ελενη κλπ κλπ τι "παπαδες " εκαναν στο δωματιο ? η ακομα και στο σαλονι
Αχ περασμενα μεγαλεια .....
Σωστά, όλες που ανέφερες μια και μια...
Η Θεία Ελένη (όπου αργότερα δούλεψε για κάποιο καιρό ως ανεξάρτητη στην Καλλιθέα) έκανε όντως "παπάδες" στο δωμάτιο και δεν μιλάω μόνο για το μασάζ που έκανε....
Το Μελινάκι (πρώην Σολ59
Σολ59.JPG
) τότε έκανε διπλά με την σέριφ Ζάνα, όπου σε βάζαν κάτω και οι δύο και έβλεπες "τον Δεσπότη Παναγιώτη" ! .....
Η Μόνικα προστέθηκε αργότερα στο ρόστερ (όταν κατέβηκαν από τον δεύτερο όροφο στον πρώτο) με το αξεπέραστο μασάζ της...

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.265
Πόντοι
2.586
Σωστά, όλες που ανέφερες μια και μια...
Η Θεία Ελένη (όπου αργότερα δούλεψε για κάποιο καιρό ως ανεξάρτητη στην Καλλιθέα) έκανε όντως "παπάδες" στο δωμάτιο και δεν μιλάω μόνο για το μασάζ που έκανε....
Το Μελινάκι (πρώην Σολ59
Σολ59.JPG
) τότε έκανε διπλά με την σέριφ Ζάνα, όπου σε βάζαν κάτω και οι δύο και έβλεπες "τον Δεσπότη Παναγιώτη" ! .....
Η Μόνικα προστέθηκε αργότερα στο ρόστερ (όταν κατέβηκαν από τον δεύτερο όροφο στον πρώτο) με το αξεπέραστο μασάζ της...
εκανα ενα λαθος πριν , εγραψα Στελα αλλα ηθελα να πω τη Δεσποινα ...

screwdriver

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Η Σοφία/Σόφη έχει σταματήσει; Πριν κανένα μήνα που πέρασα μου είπαν ότι δε δουλεύει πια αλλά δε κατάλαβα εάν είναι μόνιμη η απουσία της.

Giannis845

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2024
Κριτικές
2
Like
178
Πόντοι
0
Χθες το μεσημέρι πέρασα με την Εύα ξανθιά με πιασίματα καλό στήθος γυρω στα 30. με 35.Μασαζ καλο με σωστά πατηματα,στοματικο ελεύθερο και σεξ χωρίς βιασύνη.Για 80 ευρώ ήταν μια καλή επιλογη.Μιλαγε καλά ελληνικά μάλλον από Αλβανία είναι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: acab3

xanw_xronja

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
92
Πόντοι
0
Πήγα σημερα 1η φορά να δω τι παίζει. Πραγματικά απογοητευτικα απο την εμφανιση των "θεραπευτριων" εκεί.. Η μόνη ωραία ήταν αυτή στην υποδοχή, μου έκανε εντύπωση πως δεν δουλευει εκεινη μεσα και δουλευουν οι αλλες.. Αναμεσα σε όσες είδα μία Ευα που δεν μου άρεσε και μία μαύρη, ήταν και άλλες δύο αλλα δεν θυμαμαι κάτι ιδιαίτερο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom