χιούμορ είναι φίλε μου,Τι θες να πεις? Ποιος το είχε βαλει με το ζορι, φίλος του ή απο το μαγαζι ?
εγώ είχα βάλει ένα φίλο μου με το ζόρι, σ' αυτόν απευθύνομαι.
Ατάκα από το ράδιο αρβύλα είναι.
χιούμορ είναι φίλε μου,Τι θες να πεις? Ποιος το είχε βαλει με το ζορι, φίλος του ή απο το μαγαζι ?
χιούμορ είναι φίλε μου,
εγώ είχα βάλει ένα φίλο μου με το ζόρι, σ' αυτόν απευθύνομαι.
Ατάκα από το ράδιο αρβύλα είναι.ε
θα χρειαζόταν λίγο σπρώξιμο... ο φίλος.Είχα ένα φίλο .... που τον είχαν βάλει μέσα με το ζόρι .... αυτό είναι βαρύ ας πούμε.
Συνήθως δεν κλείνουν, εκτός αν σε ξέρουν νομίζω..Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια τηλεφωνικο ραντεβου να κλεισεις κοπελα απο πριν δεχονται η μονο εκεινη τι ωρα οποια ειναι διαθεσιμη ευχαριστω..
έχω καιρό να περάσω από το κατάστημαΚάποιος συναγωνιστής μπορεί να ενημερώσει ποιες είναι αυτή την περίοδο στης Ζάνας εκτός από Βερόνικα, Λία και Μόνικα?
Συνολικά στο ρόστερ είναι νομίζω 11:Κάποιος συναγωνιστής μπορεί να ενημερώσει ποιες είναι αυτή την περίοδο στης Ζάνας εκτός από Βερόνικα, Λία και Μόνικα?
Όχι....Υπάρχουν κάπου φωτογραφίες από το ρόστερ?
Nαι δεχονται εαν πεις ημερα και ωρα .Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια τηλεφωνικο ραντεβου να κλεισεις κοπελα απο πριν δεχονται η μονο εκεινη τι ωρα οποια ειναι διαθεσιμη ευχαριστω..
Συνολικά στο ρόστερ είναι νομίζω 11:
Λια, Μονικα, Βερονικα, Άννα, Ελένη, Μελινα, Μαρία, Ευα, Παολα, Βερβαρα, Στεφάνια.
Kατσε ρε τυπε ο αλλος απο πανω λεει οτι δεν γινεται εσυ πως λες οτι γινεται ποιος εχει δικιο τωρα?Nαι δεχονται εαν πεις ημερα και ωρα .
η απορία θα σου λυθεί αν πάρεις τηλέφωνο... Εγω μια φορά που ήθελα κάποια συγκεκριμένη, μια χαρά μου έκλεισαν ραντεβου!Kατσε ρε τυπε ο αλλος απο πανω λεει οτι δεν γινεται εσυ πως λες οτι γινεται ποιος εχει δικιο τωρα?
Καλησπερα !! το λεω εκ πειρας και ποτε δεν ειχα προβλημα . Εαν θελεις παρε τηλ ρωτα και ολα καλα σε οτι σου πουν .Kατσε ρε τυπε ο αλλος απο πανω λεει οτι δεν γινεται εσυ πως λες οτι γινεται ποιος εχει δικιο τωρα?
@akakis ο λογος που ρωταω εδω και δεν παιρνω απλα τηλεφωνο ειναι ο εξης δν ξερω αν η σερριφισα οταν παρω τηλ εχει τις καλες της ή τις κακες ή εχει κοσμο τον μαγαζι και πολυ κινηση εκεινη την μερα και μου πει ειτε ελα εδω οποια ειναι διαθεσιμη ή να μου κλεισει ραντεβου ή μετα να το ξεχασει και να φαω φολλα ή οπως ειπε παραπανω και ενας αλλος πρεπει να σε ξερει για να κλεισει ραντεβου. Ειναι πολλα ενδεχομενα. Γι αυτο απο οτι καταλαβα ο καθενας λεει και ναι και οχι γιατι δεν ειναι κατι σταθερο. Συνεπως δεν μπορω να παρω και να ρωτησω το ιδρυμα γιατι ισως φαω φολλα και μην πανε χαμενες οι καβλες γι αυτο ρωταω εδω γνωμες και εμπειριες για να αποφυγω ασχημα κατατοπια.Καλησπερα !! το λεω εκ πειρας και ποτε δεν ειχα προβλημα . Εαν θελεις παρε τηλ ρωτα και ολα καλα σε οτι σου πουν .
Eσυ ρε φιλε θελεις να κανεις ρανταβου χωρις να εχεις παει ποτε στο μαγαζι και να μην εχεις δει ποτε καποια κοπελα ??? και αν σε ρωτησει ποια θελεις τι θα πεις ποια θελεις αφου δεν ξερεις καμια πως ειναι και αν σου αρεσει η οχι . ????@akakis ο λογος που ρωταω εδω και δεν παιρνω απλα τηλεφωνο ειναι ο εξης δν ξερω αν η σερριφισα οταν παρω τηλ εχει τις καλες της ή τις κακες ή εχει κοσμο τον μαγαζι και πολυ κινηση εκεινη την μερα και μου πει ειτε ελα εδω οποια ειναι διαθεσιμη ή να μου κλεισει ραντεβου ή μετα να το ξεχασει και να φαω φολλα ή οπως ειπε παραπανω και ενας αλλος πρεπει να σε ξερει για να κλεισει ραντεβου. Ειναι πολλα ενδεχομενα. Γι αυτο απο οτι καταλαβα ο καθενας λεει και ναι και οχι γιατι δεν ειναι κατι σταθερο. Συνεπως δεν μπορω να παρω και να ρωτησω το ιδρυμα γιατι ισως φαω φολλα και μην πανε χαμενες οι καβλες γι αυτο ρωταω εδω γνωμες και εμπειριες για να αποφυγω ασχημα κατατοπια.
τι λες ρε φιλε πιωμενος εισαι βραδιατικα ξερω εξαρχης ποια κοπελα θελω αλλα δεν θελω να ειναι κλεισμενη οπως ολοι μας οταν ξερουμε ποια κοπελα θελουμε και δν παμε για scouting. Εχω παει και για scouting δηλαδη αλλα στο συγκεκριμενο ιδρυμα θελω μια συγκεκριμενα που παντα δεν ειναι διαθεσιμη τοσο απλαEσυ ρε φιλε θελεις να κανεις ρανταβου χωρις να εχεις παει ποτε στο μαγαζι και να μην εχεις δει ποτε καποια κοπελα ??? και αν σε ρωτησει ποια θελεις τι θα πεις ποια θελεις αφου δεν ξερεις καμια πως ειναι και αν σου αρεσει η οχι . ????
Πιωμενο ειναι το κεφαλι σου , βλαμενε παρατα μας και βγαλε το φιδι απο την τρυπα μονο σου . Σε λιγο θα ζητησεις και συμβολεο δεν πας καλα !!!!!!!!!τι λες ρε φιλε πιωμενος εισαι βραδιατικα ξερω εξαρχης ποια κοπελα θελω αλλα δεν θελω να ειναι κλεισμενη οπως ολοι μας οταν ξερουμε ποια κοπελα θελουμε και δν παμε για scouting. Εχω παει και για scouting δηλαδη αλλα στο συγκεκριμενο ιδρυμα θελω μια συγκεκριμενα που παντα δεν ειναι διαθεσιμη τοσο απλα
εισαι για λυπηση κριμα και νομιζα ο ενας μυστης βοηθαει τον αλλον εδω περα λες και σε εβαλα να μου λυσης κανα θεωρημα. Μια απλη ερωτηση εκανα και αιτιολογησα και τον λογο και εσυ ψαχνεσαι για μανουρεςΠιωμενο ειναι το κεφαλι σου , βλαμενε παρατα μας και βγαλε το φιδι απο την τρυπα μονο σου . Σε λιγο θα ζητησεις και συμβολεο δεν πας καλα !!!!!!!!!