Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
881
Πόντοι
81
Τι θες να πεις? Ποιος το είχε βαλει με το ζορι, φίλος του ή απο το μαγαζι ?
χιούμορ είναι φίλε μου,
εγώ είχα βάλει ένα φίλο μου με το ζόρι, σ' αυτόν απευθύνομαι.
Ατάκα από το ράδιο αρβύλα είναι.

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
14
Like
398
Πόντοι
290
Χθεσινή επίσκεψη στο γνωστό μασατζίδικο με μοναδικό σκοπό να απολαύσω το γνωστό στανταράκι μου την Λία . Στην είσοδο η Ζάνα αρχοντική και πρόσχαρημε οδήγησε και στο σαλόνι όπου της είπα ότι έχω σκοπό να περάσω με την Λία . Πέρασμα στο δωμάτιο ντουζάκι εκ μέρους μου και αναμονή της Λίας . Ήλθε στο δωμάτιο χαιδέματα και γλωσσόφιλα από τους δύο , η Λία έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το στρίγκ . Ξεκίνησε ένα καλό μασάζ που περιελάμβανε body to body με άλλειμα του κορμιού της με λάδι και στη συνέχεια από πάνω μου να τρίβει το σώμα της στό δικό μου . Κάποια στιγμή της άνοιξα τα πόδια και έγλειψα το θεικό μουνάκι της και μετά απόλαυσα το θεικό και ανεπανάληπτο σόλο τσιμπούκι της . Πέρασμα προφυλακτικού και σεξ στο μασαζοκρέββατο , μπανάκι οι δυο μας για να φύγουν τα λάδια και ανανέωση του ραντεβού για την επόμανη φορά .

BUT-TMAN

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2018
Like
460
Πόντοι
0
χιούμορ είναι φίλε μου,
εγώ είχα βάλει ένα φίλο μου με το ζόρι, σ' αυτόν απευθύνομαι.
Ατάκα από το ράδιο αρβύλα είναι.ε

Είχα ένα φίλο .... που τον είχαν βάλει μέσα με το ζόρι .... αυτό είναι βαρύ ας πούμε.
θα χρειαζόταν λίγο σπρώξιμο... ο φίλος.

• Like
Αντιδράσεις: mamoon

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.037
Πόντοι
366
Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια τηλεφωνικο ραντεβου να κλεισεις κοπελα απο πριν δεχονται η μονο εκεινη τι ωρα οποια ειναι διαθεσιμη ευχαριστω..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.547
Πόντοι
2.306
Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια τηλεφωνικο ραντεβου να κλεισεις κοπελα απο πριν δεχονται η μονο εκεινη τι ωρα οποια ειναι διαθεσιμη ευχαριστω..
Συνήθως δεν κλείνουν, εκτός αν σε ξέρουν νομίζω..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom