Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mamoon

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2021
Like
881
Πόντοι
81
Τι θες να πεις? Ποιος το είχε βαλει με το ζορι, φίλος του ή απο το μαγαζι ?
χιούμορ είναι φίλε μου,
εγώ είχα βάλει ένα φίλο μου με το ζόρι, σ' αυτόν απευθύνομαι.
Ατάκα από το ράδιο αρβύλα είναι.

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
14
Like
400
Πόντοι
290
Χθεσινή επίσκεψη στο γνωστό μασατζίδικο με μοναδικό σκοπό να απολαύσω το γνωστό στανταράκι μου την Λία . Στην είσοδο η Ζάνα αρχοντική και πρόσχαρημε οδήγησε και στο σαλόνι όπου της είπα ότι έχω σκοπό να περάσω με την Λία . Πέρασμα στο δωμάτιο ντουζάκι εκ μέρους μου και αναμονή της Λίας . Ήλθε στο δωμάτιο χαιδέματα και γλωσσόφιλα από τους δύο , η Λία έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με το στρίγκ . Ξεκίνησε ένα καλό μασάζ που περιελάμβανε body to body με άλλειμα του κορμιού της με λάδι και στη συνέχεια από πάνω μου να τρίβει το σώμα της στό δικό μου . Κάποια στιγμή της άνοιξα τα πόδια και έγλειψα το θεικό μουνάκι της και μετά απόλαυσα το θεικό και ανεπανάληπτο σόλο τσιμπούκι της . Πέρασμα προφυλακτικού και σεξ στο μασαζοκρέββατο , μπανάκι οι δυο μας για να φύγουν τα λάδια και ανανέωση του ραντεβού για την επόμανη φορά .

BUT-TMAN

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2018
Like
460
Πόντοι
0
χιούμορ είναι φίλε μου,
εγώ είχα βάλει ένα φίλο μου με το ζόρι, σ' αυτόν απευθύνομαι.
Ατάκα από το ράδιο αρβύλα είναι.ε

Είχα ένα φίλο .... που τον είχαν βάλει μέσα με το ζόρι .... αυτό είναι βαρύ ας πούμε.
θα χρειαζόταν λίγο σπρώξιμο... ο φίλος.

• Like
Αντιδράσεις: mamoon

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.076
Πόντοι
366
Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια τηλεφωνικο ραντεβου να κλεισεις κοπελα απο πριν δεχονται η μονο εκεινη τι ωρα οποια ειναι διαθεσιμη ευχαριστω..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.606
Πόντοι
2.306
Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια τηλεφωνικο ραντεβου να κλεισεις κοπελα απο πριν δεχονται η μονο εκεινη τι ωρα οποια ειναι διαθεσιμη ευχαριστω..
Συνήθως δεν κλείνουν, εκτός αν σε ξέρουν νομίζω..

Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
289
Πόντοι
21
Κάποιος συναγωνιστής μπορεί να ενημερώσει ποιες είναι αυτή την περίοδο στης Ζάνας εκτός από Βερόνικα, Λία και Μόνικα?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
14
Like
2.211
Πόντοι
3.425
Κάποιος συναγωνιστής μπορεί να ενημερώσει ποιες είναι αυτή την περίοδο στης Ζάνας εκτός από Βερόνικα, Λία και Μόνικα?
έχω καιρό να περάσω από το κατάστημα

πάντοτε εκτός της ομάδας που ανέφερες (θα πρόσθετα και Αννα, Ελένη, Ιζαμπελα) περνούσαν διάφορες, οι οποίες δεν έμεναν γιατί δεν έβγαζαν το μεροκάματο των κοριτσιών της ομάδας.

Είναι δύσκολο μαγαζί για καινούργιες κοπέλες

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.401
Πόντοι
4.897
Συνολικά στο ρόστερ είναι νομίζω 11:
Λια, Μονικα, Βερονικα, Άννα, Ελένη, Μελινα, Μαρία, Ευα, Παολα, Βερβαρα, Στεφάνια.

locodoco21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
224
Πόντοι
280
Υπάρχουν κάπου φωτογραφίες από το ρόστερ?

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.700
Πόντοι
456
Nαι δεχονται εαν πεις ημερα και ωρα .

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
886
Πόντοι
81
Kατσε ρε τυπε ο αλλος απο πανω λεει οτι δεν γινεται εσυ πως λες οτι γινεται ποιος εχει δικιο τωρα?
η απορία θα σου λυθεί αν πάρεις τηλέφωνο... Εγω μια φορά που ήθελα κάποια συγκεκριμένη, μια χαρά μου έκλεισαν ραντεβου!

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.700
Πόντοι
456
Kατσε ρε τυπε ο αλλος απο πανω λεει οτι δεν γινεται εσυ πως λες οτι γινεται ποιος εχει δικιο τωρα?
Καλησπερα !! το λεω εκ πειρας και ποτε δεν ειχα προβλημα . Εαν θελεις παρε τηλ ρωτα και ολα καλα σε οτι σου πουν .

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.076
Πόντοι
366
Καλησπερα !! το λεω εκ πειρας και ποτε δεν ειχα προβλημα . Εαν θελεις παρε τηλ ρωτα και ολα καλα σε οτι σου πουν .
@akakis ο λογος που ρωταω εδω και δεν παιρνω απλα τηλεφωνο ειναι ο εξης δν ξερω αν η σερριφισα οταν παρω τηλ εχει τις καλες της ή τις κακες ή εχει κοσμο τον μαγαζι και πολυ κινηση εκεινη την μερα και μου πει ειτε ελα εδω οποια ειναι διαθεσιμη ή να μου κλεισει ραντεβου ή μετα να το ξεχασει και να φαω φολλα ή οπως ειπε παραπανω και ενας αλλος πρεπει να σε ξερει για να κλεισει ραντεβου. Ειναι πολλα ενδεχομενα. Γι αυτο απο οτι καταλαβα ο καθενας λεει και ναι και οχι γιατι δεν ειναι κατι σταθερο. Συνεπως δεν μπορω να παρω και να ρωτησω το ιδρυμα γιατι ισως φαω φολλα και μην πανε χαμενες οι καβλες γι αυτο ρωταω εδω γνωμες και εμπειριες για να αποφυγω ασχημα κατατοπια.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.700
Πόντοι
456
@akakis ο λογος που ρωταω εδω και δεν παιρνω απλα τηλεφωνο ειναι ο εξης δν ξερω αν η σερριφισα οταν παρω τηλ εχει τις καλες της ή τις κακες ή εχει κοσμο τον μαγαζι και πολυ κινηση εκεινη την μερα και μου πει ειτε ελα εδω οποια ειναι διαθεσιμη ή να μου κλεισει ραντεβου ή μετα να το ξεχασει και να φαω φολλα ή οπως ειπε παραπανω και ενας αλλος πρεπει να σε ξερει για να κλεισει ραντεβου. Ειναι πολλα ενδεχομενα. Γι αυτο απο οτι καταλαβα ο καθενας λεει και ναι και οχι γιατι δεν ειναι κατι σταθερο. Συνεπως δεν μπορω να παρω και να ρωτησω το ιδρυμα γιατι ισως φαω φολλα και μην πανε χαμενες οι καβλες γι αυτο ρωταω εδω γνωμες και εμπειριες για να αποφυγω ασχημα κατατοπια.
Eσυ ρε φιλε θελεις να κανεις ρανταβου χωρις να εχεις παει ποτε στο μαγαζι και να μην εχεις δει ποτε καποια κοπελα ??? και αν σε ρωτησει ποια θελεις τι θα πεις ποια θελεις αφου δεν ξερεις καμια πως ειναι και αν σου αρεσει η οχι . ????

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.076
Πόντοι
366
Eσυ ρε φιλε θελεις να κανεις ρανταβου χωρις να εχεις παει ποτε στο μαγαζι και να μην εχεις δει ποτε καποια κοπελα ??? και αν σε ρωτησει ποια θελεις τι θα πεις ποια θελεις αφου δεν ξερεις καμια πως ειναι και αν σου αρεσει η οχι . ????
τι λες ρε φιλε πιωμενος εισαι βραδιατικα ξερω εξαρχης ποια κοπελα θελω αλλα δεν θελω να ειναι κλεισμενη οπως ολοι μας οταν ξερουμε ποια κοπελα θελουμε και δν παμε για scouting. Εχω παει και για scouting δηλαδη αλλα στο συγκεκριμενο ιδρυμα θελω μια συγκεκριμενα που παντα δεν ειναι διαθεσιμη τοσο απλα

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.700
Πόντοι
456
τι λες ρε φιλε πιωμενος εισαι βραδιατικα ξερω εξαρχης ποια κοπελα θελω αλλα δεν θελω να ειναι κλεισμενη οπως ολοι μας οταν ξερουμε ποια κοπελα θελουμε και δν παμε για scouting. Εχω παει και για scouting δηλαδη αλλα στο συγκεκριμενο ιδρυμα θελω μια συγκεκριμενα που παντα δεν ειναι διαθεσιμη τοσο απλα
Πιωμενο ειναι το κεφαλι σου , βλαμενε παρατα μας και βγαλε το φιδι απο την τρυπα μονο σου . Σε λιγο θα ζητησεις και συμβολεο δεν πας καλα !!!!!!!!!

MrRobot15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.076
Πόντοι
366
Πιωμενο ειναι το κεφαλι σου , βλαμενε παρατα μας και βγαλε το φιδι απο την τρυπα μονο σου . Σε λιγο θα ζητησεις και συμβολεο δεν πας καλα !!!!!!!!!
εισαι για λυπηση κριμα και νομιζα ο ενας μυστης βοηθαει τον αλλον εδω περα λες και σε εβαλα να μου λυσης κανα θεωρημα. Μια απλη ερωτηση εκανα και αιτιολογησα και τον λογο και εσυ ψαχνεσαι για μανουρες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom