Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loumpina1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μελαχροινό αλβανάκι ονόματι Λόλα. Καινούρια στο μαγαζί, απ' ότι είπε δούλευε Μεσογείων. Το Μασάζ είναι άγνωστη λέξη. Μας λάδωσε για τηγάνι. Ακόμα στάζουμε λάδια. ΓάΜΑΤΑ! Ξεπέτα του κώλου. Γενικώς τον τελευταίο καιρό στο μαγαζί κάνουν την εμφάνισή τους απαράδεκτα σε συμπεριφορά και υπηρεσίες κομμάτια. Τα 80 ευρά είναι πάααρα πολλά όταν οι υπηρεσίες τους είναι χειρότερες κι από μπουρδέλο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.109
Πόντοι
22.785
[size=16pt]syler4real.....[/size]  Απολαυσέτο μεγάλε , όλοι δίκιο έχουνε πού σέ καθοδηγούν,
άλλά ΕΣΥ τό μεγαλύτερο !!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.109
Πόντοι
22.785
Μελαχροινό αλβανάκι ονόματι Λόλα. Καινούρια στο μαγαζί, απ' ότι είπε δούλευε Μεσογείων. Το Μασάζ είναι άγνωστη λέξη. Μας λάδωσε για τηγάνι. Ακόμα στάζουμε λάδια. ΓάΜΑΤΑ! Ξεπέτα του κώλου. Γενικώς τον τελευταίο καιρό στο μαγαζί κάνουν την εμφάνισή τους απαράδεκτα σε συμπεριφορά και υπηρεσίες κομμάτια. Τα 80 ευρά είναι πάααρα πολλά όταν οι υπηρεσίες τους είναι χειρότερες κι από μπουρδέλο.

Πώ πώ πώ πώ πώ , γίνανε τέτοια πράγματα  :think:[size=16pt] έπρεπε[/size]
φίλε μου νά άπαιτήσης τά λεφτά σου πίσω τς τς τς
δέν ντρέπονται λιγάκι

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σε προσφατη επισκεψη , είπα να δοκιμασω Ναομι.Βραζιλιανα οπως δηλωσε. Μετριο υψος , σφιχτο στηθος και με λιγη κυτταριτιδα. Ξεκινησε καλά με το μασαζ και εκανε και λιγο body to body, συνεχισε με την  γλωσσιτσα της στο αυτι μου και πανω που λεω καλά θα περασουμε αρχισαν τα αρνητικα. Πιπα με πολυ δόντι και χέρι , οχι σε δαχτυλακι , και γενικα μια σταση , μην πολυαγγιζεις και να τελειωνουμε. Δυσκολα θα την ξαναπαιρνα.

Κοιτάζεται πολύ στον καθρέπτη και ηδονίζεται.
Στην αρχή δεν πολυκατάλαβα γιατί ξεχνιέται και χάνει τον ρυθμό, μέχρι που την είδα να θαυμάζει τα έργα της στον καθρέπτη.
Α, και στο μασάζ ανέβηκε και περπατούσε πάνω μου με τα γόνατα, με σιδέρωσε κακονικά.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Κοιτάζεται πολύ στον καθρέπτη και ηδονίζεται.
Στην αρχή δεν πολυκατάλαβα γιατί ξεχνιέται και χάνει τον ρυθμό, μέχρι που την είδα να θαυμάζει τα έργα της στον καθρέπτη.
Α, και στο μασάζ ανέβηκε και περπατούσε πάνω μου με τα γόνατα, με σιδέρωσε κακονικά.
  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
ψηνεται κανεις να παμε παρεα αυριο πρωι?  πμ....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
φοβάσαι να πας μόνος???? χεχεχε

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μετα απο περασμα, απο το ροστερ απουσιαζε η σονια....λειπει διακοπες η εχει τα ρουχα της?....ξερει κανεις?.... :think: :think: :think:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
κι εγω πιστευω πως εχει πεσει το επιπεδο υπηρεσιων τελευταια.

Επισκέπτης

χθες πέρασα από το ίδρυμα και πήρα Πάολα :tits:, είχε κάνει ωραίο μαύρισμα και βελτίωσε και τις υπηρεσίες της :pipa1: :fuck1: συμπερασματικά πέρασα καλά.

muffdiver

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Την περασμενη εβδομαδα περασα αργα το απογευμα λιγο πριν το κλεισιμο.

Στην πορτα ηταν η Παολα μια και η Ζανα ηταν επι τω εργω.

Παρελασαν διαφορες που δεν μου ελεγαν τιποτα (ειχα παει προετοιμασμενος για Ζανα Ελενη η Σονια με αυτη τη σειρα) με εξαιρεση ισως την Παολα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω.
Ειπα οτι ηρθα ειδικα για μια απο τις τρεις και η Παολα μου ειπε οτι η Σονια εχει σταματησει, η Ζανα μολις μπηκε και η Ελενη ειναι επισης μεσα με πελατη. Ζητησα να περιμενω λιγω και οντως μετα απο λιγο βγηκε η Ελενη.

Μπορω να πω οτι παρ'ολη την ηλικια της, εμφανησιακα ηταν πολυ καλυτερη απο οτι την περιμενα και ετσι περασα χωρις δισταγμο. η επιλογη μου με δικαιωσε και σιγουρα θα την ξαναπροτιμισω.

syler4real

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τον φίλο Andy51 και τα υπόλοιπα μέλη για τις συμβουλές έχτε πολύ δίκιο… Αρχάριος…  :P

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6

Στην πορτα ηταν η Παολα μια και η Ζανα ηταν επι τω εργω.

Παρελασαν διαφορες που δεν μου ελεγαν τιποτα (ειχα παει προετοιμασμενος για Ζανα Ελενη η Σονια με αυτη τη σειρα) με εξαιρεση ισως την Παολα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω.
Ειπα οτι ηρθα ειδικα για μια απο τις τρεις και η Παολα μου ειπε οτι η Σονια εχει σταματησει, η Ζανα μολις μπηκε και η Ελενη ειναι επισης μεσα με πελατη. Ζητησα να περιμενω λιγω και οντως μετα απο λιγο βγηκε η Ελενη.

Μπορω να πω οτι παρ'ολη την ηλικια της, εμφανησιακα ηταν πολυ καλυτερη απο οτι την περιμενα και ετσι περασα χωρις δισταγμο. η επιλογη μου με δικαιωσε και σιγουρα θα την ξαναπροτιμισω.

ετσι σου ειπε η ντιβα του μαγαζιου?.....σαλτα και γαμη......πεστης...... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ετσι σου ειπε η ντιβα του μαγαζιου?.....σαλτα και γαμη......πεστης...... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

αυτή όλο τέτοιες μαλακίες λέει :jerking:

και σε μένα κάποια στιγμή που πήγα να ζητήσω την Λία (που τώρα δουλεύει λίγα μέτρα παρακάτω) μου είχε πει ότι σταμάτησε :jerking: και όταν ζητούσα διευκρινίσεις μου τα μάσαγε :jerking: κατόπιν πληροφορήθηκα ότι έλεγε ψέματα :jerking: γενικά πολύ ---> :jerking:

Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

...................

........................

:o  Για πάντα ;

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εγω μιλησα με ζανα και μου ειπε οτι ειναι αδιαθετη και δεν το χωνει στο μουνακι τησ ακομα!!!αυτο ηταν την παρασκευη!!!δουλευει τωρα ξερει κανεισ??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.425
Πόντοι
46.232
το τι γραφει ο καθενας κ το τι διαβαζουμε δεν λεγετε....παιδια η σονια διακοπες ειναι.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
κανονικα η σονια πρεπει να ναι σημερα στην θεση της...οποιοσ παει ας ενημερωσει...ουτε εφυγε ουτε διακοπες.ηρεμηστε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom