Μελαχροινό αλβανάκι ονόματι Λόλα. Καινούρια στο μαγαζί, απ' ότι είπε δούλευε Μεσογείων. Το Μασάζ είναι άγνωστη λέξη. Μας λάδωσε για τηγάνι. Ακόμα στάζουμε λάδια. ΓάΜΑΤΑ! Ξεπέτα του κώλου. Γενικώς τον τελευταίο καιρό στο μαγαζί κάνουν την εμφάνισή τους απαράδεκτα σε συμπεριφορά και υπηρεσίες κομμάτια. Τα 80 ευρά είναι πάααρα πολλά όταν οι υπηρεσίες τους είναι χειρότερες κι από μπουρδέλο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.109
- Πόντοι
- 22.785
Μελαχροινό αλβανάκι ονόματι Λόλα. Καινούρια στο μαγαζί, απ' ότι είπε δούλευε Μεσογείων. Το Μασάζ είναι άγνωστη λέξη. Μας λάδωσε για τηγάνι. Ακόμα στάζουμε λάδια. ΓάΜΑΤΑ! Ξεπέτα του κώλου. Γενικώς τον τελευταίο καιρό στο μαγαζί κάνουν την εμφάνισή τους απαράδεκτα σε συμπεριφορά και υπηρεσίες κομμάτια. Τα 80 ευρά είναι πάααρα πολλά όταν οι υπηρεσίες τους είναι χειρότερες κι από μπουρδέλο.
Πώ πώ πώ πώ πώ , γίνανε τέτοια πράγματα [size=16pt] έπρεπε[/size]
φίλε μου νά άπαιτήσης τά λεφτά σου πίσω τς τς τς
δέν ντρέπονται λιγάκι
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε προσφατη επισκεψη , είπα να δοκιμασω Ναομι.Βραζιλιανα οπως δηλωσε. Μετριο υψος , σφιχτο στηθος και με λιγη κυτταριτιδα. Ξεκινησε καλά με το μασαζ και εκανε και λιγο body to body, συνεχισε με την γλωσσιτσα της στο αυτι μου και πανω που λεω καλά θα περασουμε αρχισαν τα αρνητικα. Πιπα με πολυ δόντι και χέρι , οχι σε δαχτυλακι , και γενικα μια σταση , μην πολυαγγιζεις και να τελειωνουμε. Δυσκολα θα την ξαναπαιρνα.
Κοιτάζεται πολύ στον καθρέπτη και ηδονίζεται.
Στην αρχή δεν πολυκατάλαβα γιατί ξεχνιέται και χάνει τον ρυθμό, μέχρι που την είδα να θαυμάζει τα έργα της στον καθρέπτη.
Α, και στο μασάζ ανέβηκε και περπατούσε πάνω μου με τα γόνατα, με σιδέρωσε κακονικά.
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
Κοιτάζεται πολύ στον καθρέπτη και ηδονίζεται.
Στην αρχή δεν πολυκατάλαβα γιατί ξεχνιέται και χάνει τον ρυθμό, μέχρι που την είδα να θαυμάζει τα έργα της στον καθρέπτη.
Α, και στο μασάζ ανέβηκε και περπατούσε πάνω μου με τα γόνατα, με σιδέρωσε κακονικά.
Επισκέπτης
χθες πέρασα από το ίδρυμα και πήρα Πάολα , είχε κάνει ωραίο μαύρισμα και βελτίωσε και τις υπηρεσίες της συμπερασματικά πέρασα καλά.
Την περασμενη εβδομαδα περασα αργα το απογευμα λιγο πριν το κλεισιμο.
Στην πορτα ηταν η Παολα μια και η Ζανα ηταν επι τω εργω.
Παρελασαν διαφορες που δεν μου ελεγαν τιποτα (ειχα παει προετοιμασμενος για Ζανα Ελενη η Σονια με αυτη τη σειρα) με εξαιρεση ισως την Παολα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω.
Ειπα οτι ηρθα ειδικα για μια απο τις τρεις και η Παολα μου ειπε οτι η Σονια εχει σταματησει, η Ζανα μολις μπηκε και η Ελενη ειναι επισης μεσα με πελατη. Ζητησα να περιμενω λιγω και οντως μετα απο λιγο βγηκε η Ελενη.
Μπορω να πω οτι παρ'ολη την ηλικια της, εμφανησιακα ηταν πολυ καλυτερη απο οτι την περιμενα και ετσι περασα χωρις δισταγμο. η επιλογη μου με δικαιωσε και σιγουρα θα την ξαναπροτιμισω.
Παρελασαν διαφορες που δεν μου ελεγαν τιποτα (ειχα παει προετοιμασμενος για Ζανα Ελενη η Σονια με αυτη τη σειρα) με εξαιρεση ισως την Παολα αλλα δεν ηθελα να ρισκαρω.
Ειπα οτι ηρθα ειδικα για μια απο τις τρεις και η Παολα μου ειπε οτι η Σονια εχει σταματησει, η Ζανα μολις μπηκε και η Ελενη ειναι επισης μεσα με πελατη. Ζητησα να περιμενω λιγω και οντως μετα απο λιγο βγηκε η Ελενη.
Μπορω να πω οτι παρ'ολη την ηλικια της, εμφανησιακα ηταν πολυ καλυτερη απο οτι την περιμενα και ετσι περασα χωρις δισταγμο. η επιλογη μου με δικαιωσε και σιγουρα θα την ξαναπροτιμισω.
syler4real
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ τον φίλο Andy51 και τα υπόλοιπα μέλη για τις συμβουλές έχτε πολύ δίκιο… Αρχάριος…
διακοπεs θα εχει παει το κοριτσακι.και η Παολα μου ειπε οτι η Σονια εχει σταματησει,
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ετσι σου ειπε η ντιβα του μαγαζιου?.....σαλτα και γαμη......πεστης......Την περασμενη εβδομαδα περασα αργα το απογευμα λιγο πριν το κλεισιμο.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ετσι σου ειπε η ντιβα του μαγαζιου?.....σαλτα και γαμη......πεστης......
αυτή όλο τέτοιες μαλακίες λέει
και σε μένα κάποια στιγμή που πήγα να ζητήσω την Λία (που τώρα δουλεύει λίγα μέτρα παρακάτω) μου είχε πει ότι σταμάτησε και όταν ζητούσα διευκρινίσεις μου τα μάσαγε κατόπιν πληροφορήθηκα ότι έλεγε ψέματα γενικά πολύ --->
ΠΟΡΝΟΓΕΡΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Την περασμενη εβδομαδα περασα αργα το απογευμα λιγο πριν το κλεισιμο.
...................
........................
:o Για πάντα ;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.425
- Πόντοι
- 46.232
το τι γραφει ο καθενας κ το τι διαβαζουμε δεν λεγετε....παιδια η σονια διακοπες ειναι.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
θα γυρισει τον αυγουστο και θα ειναι και μαυρισμενη......το τι γραφει ο καθενας κ το τι διαβαζουμε δεν λεγετε....παιδια η σονια διακοπες ειναι.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
κανονικα η σονια πρεπει να ναι σημερα στην θεση της...οποιοσ παει ας ενημερωσει...ουτε εφυγε ουτε διακοπες.ηρεμηστε!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K