παντα ζεστο και φιλοξενο ηταν και ειναι το μου...κι τηs. ακομη και οταν ηταν στο 99 που δεν τα εδινε ολα, γιατι εκει δεν ειχε αντιπαλο. τωρα εδω τηs βγαινει πιο πολυ, εχει γινει πιο εμπειρη, κανει πιο πολλα πραγματα στο δωματιο. την δασκαλεψε και η ζανα. ο ανταγωνισμοs ειναι πιο εντονοs, υπαρχουν και αλλεs. οποτε και εμενα η γνωμη μου ειναι πραγματι, αξιζει.την επομενη φορα να την περιμενεις,αξιζει τον κοπο πιστεψεμε ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
απλη συνωνυμια.Η Πάολα είναι η αδερφή της Τζοάνας, που πέρασε πριν κάτι φεγγάρια (πρώην Εύα)
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ
Τη Σόνια εις το παρελθόν έχω τιμήσει
καλό κορίτσι με επιδόσεις στο ......
Ευχάριστο, χαρούμενο και γελαστό μπουμπούκι
κάνει άξέχαστο και τρομερό,......
Αυτά τα γούστα φίλοι βγάζει η Σόνια
έχει και φυσικά και στρογγυλά μπαλόνια
περνάω ευχάριστα τα δίνει όλα
φραπέδες, καλαμάκια και μπριζόλα !
Συμπληρώστε τα κενά με τις σωστές λέξεις
Προσοχή ! Κάθε λάθος απάντηση παίρνει -1 βαθμό !
Τη Σόνια εις το παρελθόν έχω τιμήσει
καλό κορίτσι με επιδόσεις στο ......
Ευχάριστο, χαρούμενο και γελαστό μπουμπούκι
κάνει άξέχαστο και τρομερό,......
Αυτά τα γούστα φίλοι βγάζει η Σόνια
έχει και φυσικά και στρογγυλά μπαλόνια
περνάω ευχάριστα τα δίνει όλα
φραπέδες, καλαμάκια και μπριζόλα !
Συμπληρώστε τα κενά με τις σωστές λέξεις
Προσοχή ! Κάθε λάθος απάντηση παίρνει -1 βαθμό !
Επισκέπτης
απλη συνωνυμια.
να συμπληρώσω είναι και οι δύο πουτάνες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
;)παντα ζεστο και φιλοξενο ηταν και ειναι το μου...κι τηs. ακομη και οταν ηταν στο 99 που δεν τα εδινε ολα, γιατι εκει δεν ειχε αντιπαλο. τωρα εδω τηs βγαινει πιο πολυ, εχει γινει πιο εμπειρη, κανει πιο πολλα πραγματα στο δωματιο. την δασκαλεψε και η ζανα. ο ανταγωνισμοs ειναι πιο εντονοs, υπαρχουν και αλλεs. οποτε και εμενα η γνωμη μου ειναι πραγματι, αξιζει.
;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
επισκεψη σημερα κατα τις 16.00 μαζι με φιλο(περασε με την μαρια) στην πορτα η ζαννα ,παρελαση σονια ελενη μαρια κ παολα,θελω να αναφερω οτι σημερα πολλα μαγαζια λογο της απεργιας δεν ειχαν πληρες ροστερ....κλασσικα περασμα με το σονακι....λεπτομεριες τα ιδια που γραφω συνεχεια για την σονια σταθερη αξια....
Επισκέπτης
επισκεψη σημερα κατα τις 16.00 μαζι με φιλο(περασε με την μαρια) στην πορτα η ζαννα ,παρελαση σονια ελενη μαρια κ παολα,θελω να αναφερω οτι σημερα πολλα μαγαζια λογο της απεργιας δεν ειχαν πληρες ροστερ....κλασσικα περασμα με το σονακι....λεπτομεριες τα ιδια που γραφω συνεχεια για την σονια σταθερη αξια....
τη Μαρία την τέσταρες?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
οχι μια φορα που περασα για αυτην την τελευταια στιγμη επελεξα παλι το σονακι....θα ερθει κ η σειρα της....τη Μαρία την τέσταρες?
loop15
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 15
- Πόντοι
- 6
Σημερα
Πορτα η ζανα,ροστερ σονια,ελενη,παολα και μαρια
Βασικα ηθελα να δοκιμασω σονια αλλα ο συναγωνιστης που με συντροφευε την βουτηξε απο τα αποδητηρια πριν η ομαδα παρει θεσει στο τερεν.Εξεπλαγημεν μαγαζι και πελατες(εγω δηλαδη)
Ετσι αν και η σαρξ με καθοδηγουσε να δοκιμασω παολα,το πνευμα επενεβη και αποφασισε μαρια την οποια την ειχα ξανατεσταρει.
Για αλλη μια φορα περασα πολυ καλα,οπως εχω ξαναπει απο μασαζ τα παει πολυ καλα και στο δευτερο μερος απολαμβανεις ενα ομορφο σοκολατοειδες πιπινι.Θα μπορουσε να συμμετεχει πιο πολυ κατα το μπριζολιασμα και να χτυπουσε τιλτ.
Τελειωσα λιγο νωριτερα οποτε περιμενα τον συναδερφο ο οποιος εξηλθε "αλλος ανθρωπος" απο το
δωματιο.Αποχωρωντας απο το ιδρυμα τον ειδα να δακρυζει και να πιανει τα ματια του και για μια στιγμη σκεφτηκα οτι θα ειναι η συγκινηση της συνευρεσης με τη σονια.
Τελικα ηταν τα χημικα που ειχαν πεσει σε παρακειμενη περιοχη...
Βασικα ηθελα να δοκιμασω σονια αλλα ο συναγωνιστης που με συντροφευε την βουτηξε απο τα αποδητηρια πριν η ομαδα παρει θεσει στο τερεν.Εξεπλαγημεν μαγαζι και πελατες(εγω δηλαδη)
Ετσι αν και η σαρξ με καθοδηγουσε να δοκιμασω παολα,το πνευμα επενεβη και αποφασισε μαρια την οποια την ειχα ξανατεσταρει.
Για αλλη μια φορα περασα πολυ καλα,οπως εχω ξαναπει απο μασαζ τα παει πολυ καλα και στο δευτερο μερος απολαμβανεις ενα ομορφο σοκολατοειδες πιπινι.Θα μπορουσε να συμμετεχει πιο πολυ κατα το μπριζολιασμα και να χτυπουσε τιλτ.
Τελειωσα λιγο νωριτερα οποτε περιμενα τον συναδερφο ο οποιος εξηλθε "αλλος ανθρωπος" απο το
δωματιο.Αποχωρωντας απο το ιδρυμα τον ειδα να δακρυζει και να πιανει τα ματια του και για μια στιγμη σκεφτηκα οτι θα ειναι η συγκινηση της συνευρεσης με τη σονια.
Επισκέπτης
Σημερα
Ενημέρωση από το ίδρυμα της Ζάνας.Είπα και εγώ να δοικμάσω Σόνια μιας και τόσα έχουν ειπωθεί για την κορασίδα.Το σώμα για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλό.Σοκολατί δέρμα με νινί "κλειστού τύπου" (αυτά που πετάγονται και είναι σαν μανιτάρι πλευρώτους με ξενερώνουν) με κωλί στρογγυλό και στήθος ολόρθο, στητό με ρόγα κάστανο.Το μασάζ ήταν πολύ καλό,ελέω Ζάνας.Στσα υπόλοιπα.Να σας πω ότι δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν και φοβερά και θα εξηγήσω τον λόγο.Από την Αρχή, βγαζει φωνές και ανεβάζει τον ρυθμό με πολύ γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις, η οποία υποδηλώνει μια τάση ξεπέτας.Τέλος πάντων άσχημα δεν ήταν.Αυτά
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
δεν γουσταρει πολυ ζορισμα....το κουβαλαει απο παλια αυτο....γιαυτο και δεν θελει δυο φορες μεσα στην ωρα....Ενημέρωση από το ίδρυμα της Ζάνας.Είπα και εγώ να δοικμάσω Σόνια μιας και τόσα έχουν ειπωθεί για την κορασίδα.Το σώμα για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλό.Σοκολατί δέρμα με νινί "κλειστού τύπου" (αυτά που πετάγονται και είναι σαν μανιτάρι πλευρώτους με ξενερώνουν) με κωλί στρογγυλό και στήθος ολόρθο, στητό με ρόγα κάστανο.Το μασάζ ήταν πολύ καλό,ελέω Ζάνας.Στσα υπόλοιπα.Να σας πω ότι δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν και φοβερά και θα εξηγήσω τον λόγο.Από την Αρχή, βγαζει φωνές και ανεβάζει τον ρυθμό με πολύ γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις, η οποία υποδηλώνει μια τάση ξεπέτας.Τέλος πάντων άσχημα δεν ήταν.Αυτά
μα δεν την ζόρισε κανένας ούτε ζήτησα δεύτερη φορά.Απλά η γκόμενα για να τελειώνει είχε γρήγορο ρυθμό.δεν γουσταρει πολυ ζορισμα....το κουβαλαει απο παλια αυτο....γιαυτο και δεν θελει δυο φορες μεσα στην ωρα....
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Τέτοια γράφε να στην "πει" ο jerry.....ε ρε καψούρα με τις αλμπανίδες...
ε ρε καψούρα με τις αλμπανίδες...
Γιατί ρε παίδες τι διαφορά έχουν από τις άλλες;
εγω τωρα τι πρεπει να κανω , αφου αυτο που λεs δεν ισχυει κατι τετοιο. αs το παρει το ποταμι και αυτο.Τέτοια γράφε να στην "πει" ο jerry.....
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
ετσι ετσι ,εχω καιρο να κλαψω για γυναικα....Τελειωσα λιγο νωριτερα οποτε περιμενα τον συναδερφο ο οποιος εξηλθε "αλλος ανθρωπος" απο το
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 234.269
- Πόντοι
- 46.232
μην το λες μην το λες.....δεν γουσταρει πολυ ζορισμα....το κουβαλαει απο παλια αυτο....γιαυτο και δεν θελει δυο φορες μεσα στην ωρα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K