Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ενημέρωση από το ίδρυμα της Ζάνας.Είπα και εγώ να δοικμάσω Σόνια μιας και τόσα έχουν ειπωθεί για την κορασίδα.Το σώμα για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλό.Σοκολατί δέρμα με νινί "κλειστού τύπου" (αυτά που πετάγονται  και είναι σαν μανιτάρι πλευρώτους με ξενερώνουν) με κωλί στρογγυλό και στήθος ολόρθο, στητό με ρόγα κάστανο.Το μασάζ ήταν πολύ καλό,ελέω Ζάνας.Στσα υπόλοιπα.Να σας πω ότι δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν και φοβερά και θα εξηγήσω τον λόγο.Από την Αρχή, βγαζει φωνές και ανεβάζει τον ρυθμό με πολύ γρήγορες παλινδρομικές κινήσεις, η οποία υποδηλώνει μια τάση ξεπέτας.Τέλος πάντων άσχημα δεν ήταν.Αυτά :kissass:
εσυ μη κουνιεσε καν τν αδιαφορ

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Η θεία Ελένη....όντως σε σιδερώνει κανονικά, το πιο δυνατο...μασσαζ που μου έχει γίνει....τα χει όμως τα χρονάκια της (εντυπώσεις απο πρόσφατη πρώτη συνεδρία με την ΘΕΙΑ των μασσάζ) για να είμαστε και επιεικής

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Σε προσφατη επισκεψη , είπα να δοκιμασω Ναομι.Βραζιλιανα οπως δηλωσε. Μετριο υψος , σφιχτο στηθος και με λιγη κυτταριτιδα. Ξεκινησε καλά με το μασαζ και εκανε και λιγο body to body, συνεχισε με την  γλωσσιτσα της στο αυτι μου και πανω που λεω καλά θα περασουμε αρχισαν τα αρνητικα. Πιπα με πολυ δόντι και χέρι , οχι σε δαχτυλακι , και γενικα μια σταση , μην πολυαγγιζεις και να τελειωνουμε. Δυσκολα θα την ξαναπαιρνα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Σε προσφατη επισκεψη , είπα να δοκιμασω Ναομι.Βραζιλιανα οπως δηλωσε. Μετριο υψος , σφιχτο στηθος και με λιγη κυτταριτιδα. Ξεκινησε καλά με το μασαζ και εκανε και λιγο body to body, συνεχισε με την  γλωσσιτσα της στο αυτι μου και πανω που λεω καλά θα περασουμε αρχισαν τα αρνητικα. Πιπα με πολυ δόντι και χέρι , οχι σε δαχτυλακι , και γενικα μια σταση , μην πολυαγγιζεις και να τελειωνουμε. Δυσκολα θα την ξαναπαιρνα.
Αυτό με το αυτί πρέπει να είναι της Ζάνας δασκάλεμα.Δεν μπορούν όμως όλα να μαθαίνονται , χρειάζεται και ταλέντο έμφυτο :)

Επισκέπτης

πουτανάκι από τον Άγιο Δομήνικο είναι! Ξεπέτα του κερατά!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό με το αυτί πρέπει να είναι της Ζάνας δασκάλεμα.Δεν μπορούν όμως όλα να μαθαίνονται , χρειάζεται και ταλέντο έμφυτο :)

σωστό σε βρίσκω.....βέβαια,το εχω συναντήσει και αλλού,όμως πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και κυρίως απροειδοποίητα.....
Σε πιο προχωρημένα ιδρύματα,αντι για το αυτί παίζει το γλύψιμο της κωλοτρυπίδας....αυτό είναι κορυφαία τεχνική και απαιτεί υψηλή εξειδίκευση..... :kissass:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
σωστό σε βρίσκω.....βέβαια,το εχω συναντήσει και αλλού,όμως πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο και κυρίως απροειδοποίητα.....
Σε πιο προχωρημένα ιδρύματα,αντι για το αυτί παίζει το γλύψιμο της κωλοτρυπίδας....αυτό είναι κορυφαία τεχνική και απαιτεί υψηλή εξειδίκευση..... :kissass:

Ποιά είναι αυτά τα "πιο προχωρημένα ιδρύματα";

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ποιά είναι αυτά τα "πιο προχωρημένα ιδρύματα";

Γουστάρεις ε? για φαντάσου όμως αυτή η ίδια γλώσσα που αλλού έχει "περπατήσει"?
Δεν τίθεται θέμα προχωρημένων ιδρυμάτων,κάποιες θεραπεύτριες βγάζουν τρελλά γούστα,αλλά όχι με όλους και οχι πάντα....εμένα μου έχει τύχει 1-2 φορές,την δεύτερη μάλιστα ψιλοτρόμαξα διότι επιχειρήθηκαν και άλλα πράγματα με τα οποία "δεν είμαι φίλος"....
Επίσης,έχω διαβάσει κατά καιρούς πολύ προχωρημένες φάσεις εδω μέσα,αλλά σε μένα δεν συνέβη το ίδιο όταν πήρα την συγκεκριμένη κορασίδα...
Τέλος πάντων,είναι λίγο προσωπικά ολα αυτά.....

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Πάολα... καλό μασαζάκι, χυμώδης, ψηλή μελαχροινή με ολίγον (έως πολύ) από fix. Κουλούρι δεν... Καλό σε γενικές γραμμές...
Σημείωση : πιπίλισμα και στα 2 αυτιά (είναι καλή μαθήτρια....)
Από τις 2 Βραζιλιάνες (ας πούμε Βραζιλιάνες...) αυτή με τα σχιστά μάτια τι λέει??? Πρόγραμμα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.330
Πόντοι
22.785
Άπογευματινή έπίσκεψη μέ πολύ νεαρό μαθητή , στό ίδρυμα
τών νέστορων καί τής Ιππολύτης ,....στήν θέα τού νεαρού τής ήλικίας τού έπιφανούς μαθητού πίδακες ήχου καί είκονας παρετηρήθησαν σέ μία ένορχυστρομένη στιγμή .......

Όλαι αί κορασίδαι ήθέλησαν κομάτι τής νεάζουσας σαρκός !!

Ό κύβος έρίφθη μετά άπο προσταγή τής άνυπέρβλυτης έλαφίνας
ή νεαρά άδυνατούλα καί όλίγον μελαμψή ( όνομα καλό θά ήτο
νά μήν τό άναφέρω )ήτο ή τυχερή πού θά περιηγήτο στό
άπάτητο ένδιαίτημα τού νεαρού άλλά άξιου μαθητή.......

Παρά την είκόνα σεμνοτυφίας καί τάξης που παρουσίαζε
στήν πρώτη του έπίσκεψη ,τό πάρτυ τού Κάιζερ ξεκίνησε !!!!!!!

Ό amjikios πάντα σταθερός καί άπρόβλεπτος στάς παρυφάς
τού αύταρχικού τής άνυπέρβλυτης καί έξέχουσας madam  ;) ;)

υ.γ Άν ζούσε ή λάτρης των σκανδάλων πριγκίπισσα Καρλότε σίγουρα ή κλέουσα πένα της θά είχε λόγο ,γιά μιά σφαίρα
στόν άντίζηλο !!!!!

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
τών νέστορων καί τής Ιππολύτης ,....στήν θέα τού νεαρού τής ήλικίας τού έπιφανούς μαθητού πίδακες ήχου καί είκονας παρετηρήθησαν σέ μία ένορχυστρομένη στιγμή .......

υ.γ Άν ζούσε ή λάτρης των σκανδάλων πριγκίπισσα Καρλότε σίγουρα ή κλέουσα πένα της θά είχε λόγο ,γιά μιά σφαίρα
στόν άντίζηλο !!!!!
τι λέει ο άνθρωπος!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: RESPECT :grin:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

στόν άντίζηλο !!!!!
εχεις ξεφυγει...
:-* :-* :-* :-* :-* :-*

syler4real

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα πρώτο μου post, πρώτη μου επίσκεψη γενικά σε θεραπευτήρια και συγκεκριμένα στο Σ29 χθες κατά 7,30 το απόγευμα. Στην πόρτα η Ζάνα παρέλαση 5-6 κορασίδων (Μαρία, Πάολα, Έλενα τα υπόλοιπα....  :think: δεν μπόρεσα να τα συγκρατήσω) πήγαινα με στόχο να επιλέξω τη Σόνια αλλά δεν εργαζότανε τη συγκεκριμένη μέρα-ώρα , έτσι ψιλό αδιάβαστος μου έκανα κλικ η Μαρία και είπα να το ρισκάρω (αν και για μένα 80ευρώ είναι μεγάλο ρίσκο... ….αλλά μου έκανε και μεγάλο κλικ….) ευτυχώς αποδείχθηκε καλό VFM  καλό μασαζάκι (με την μηδαμινή βέβαια εμπειρία μου) και στα υπόλοιπα αν μετράει η προσπάθεια και η συμμετοχή της βάζω άριστα 10… αλλά έχει πολύ δρόμο για την βελτίωση της τεχνική της ακόμα!! Παρόλα αυτά θα την ξανά επέλεγα για τη συμπάθησα πολύ!!  :cheesy:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλησπέρα πρώτο μου post, πρώτη μου επίσκεψη γενικά σε θεραπευτήρια και συγκεκριμένα στο Σ29 χθες κατά 7,30 το απόγευμα. Στην πόρτα η Ζάνα παρέλαση 5-6 κορασίδων (Μαρία, Πάολα, Έλενα τα υπόλοιπα....  :think: δεν μπόρεσα να τα συγκρατήσω) πήγαινα με στόχο να επιλέξω τη Σόνια αλλά δεν εργαζότανε τη συγκεκριμένη μέρα-ώρα , έτσι ψιλό αδιάβαστος μου έκανα κλικ η Μαρία και είπα να το ρισκάρω (αν και για μένα 80ευρώ είναι μεγάλο ρίσκο... ….αλλά μου έκανε και μεγάλο κλικ….) ευτυχώς αποδείχθηκε καλό VFM  καλό μασαζάκι (με την μηδαμινή βέβαια εμπειρία μου) και στα υπόλοιπα αν μετράει η προσπάθεια και η συμμετοχή της βάζω άριστα 10… αλλά έχει πολύ δρόμο για την βελτίωση της τεχνική της ακόμα!! Παρόλα αυτά θα την ξανά επέλεγα για τη συμπάθησα πολύ!!   :cheesy:

Φίλε μου,κατ' αρχάς καλως ήρθες στην παρέα μας....σαν παλιότερος να σου πώ ότι ήδη έκανες 2 λάθη...
πρώτον,απόφευγε να γράφεις ακριβή μέρα και ώρα επίσκεψης,διότι ταυτοποιείσαι....ολες οι σερίφισσες διαβάζουν το site...
Δεύτερον,απόφευγε τις πολλές συμπάθειες με τα μασαζοκόριτσα....είναι επαγγελματίες,μην το ξεχνάς και κάποια στιγμή μπορεί με την συμπεριφορά τους να σε απογοητεύσουν....

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Φίλε μου,κατ' αρχάς καλως ήρθες στην παρέα μας....σαν παλιότερος να σου πώ ότι ήδη έκανες 2 λάθη...
πρώτον,απόφευγε να γράφεις ακριβή μέρα και ώρα επίσκεψης,διότι ταυτοποιείσαι....ολες οι σερίφισσες διαβάζουν το site...
Δεύτερον,απόφευγε τις πολλές συμπάθειες με τα μασαζοκόριτσα....είναι επαγγελματίες,μην το ξεχνάς και κάποια στιγμή μπορεί με την συμπεριφορά τους να σε απογοητεύσουν....

Σωστα τα λες , συμφωνω απολυτα με το πρωτο , ολοι καναμε λαθη στην αρχη , καλα εκανες και τα επισημανες παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom