You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Άσε νά'χουμε γάμους καλοκαιριάτικα...μη χρειαστεί να ράβουμε κουστούμια εν μέσω κρίσης!!!!γέμησε ο τόπος λιγούρια και αγαπούληδες...
Jerry βάλε τάξη στο thread....
Άσε νά'χουμε γάμους καλοκαιριάτικα...μη χρειαστεί να ράβουμε κουστούμια εν μέσω κρίσης!!!!
Jerry βάλε τάξη στο thread....
Εννοείται βεβαίως ότι ολες οι γαμήλιες δεξιώσεις θα δίδονται εις τους χώρους του πορνομεγάρου.....να εμπλουτισθεί μόνο λίγο το μενου,οχι σκέτο κλαμπ σαντουιτς....
φοβάσαι να πας μόνος???? χεχεχε
τρελε παω πολυ συχνα μιας και μενω κοντα.. για παρεα το ελεγα..
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αρα δεν γυρισε η σονια ακομα...λιαζει το κολι της φαινεται....!!!!!!Ζάνα απουσιάζει - διακοπές... έως πότε ξέρει κάποιος??
Ρόστερ Ελένη, Ναόμι, Αλίνα και Πάολα
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.676
- Πόντοι
- 6.495
Όχι ακόμα...δουλευει η σονια ξερει κανεισ??
Όσο για Εύα ...περιγραφή??? αν λές για Τζοάννα (ψηλή Πολωνή τούμπανο ) πήγε στο Κηφισίας 38.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
το τι γραφει ο καθενας κ το τι διαβαζουμε δεν λεγετε....παιδια η σονια διακοπες ειναι.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
για να σε πιασει κωτσο στα λεει να της δωσεις 60 για κωλο, η βυζομαλακια μετα λαδωματοςεγω μιλησα με ζανα και μου ειπε οτι ειναι αδιαθετη και δεν το χωνει στο μουνακι τησ ακομα!!!αυτο ηταν την παρασκευη!!!δουλευει τωρα ξερει κανεισ??
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
για κοαλα. Αφστρελια:o Για πάντα ;
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
δουλευει η σονια ξερει κανεισ??
Δουλεύη , μπορείτε νά πάτε άγαπητέ ..
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
για να σε πιασει κωτσο στα λεει να της δωσεις 60 για κωλο, η βυζομαλακια μετα λαδωματος
Γίνεσθαι , κακός κάτι πού δέν ήτο ό πατήρ σας Ήφαιστος καί
όδηγείτε τό πλήθος τού forum σέ δίαυλους παραπληροφόρησης
καί όχι εύθύνης !!!!!!!
Πέρασα από το νέο Ζανόσπιτο τις προάλλες. Ζάννα στην υποδοχή χαρούμενη όπως πάντα. Δεν έκανε παιχνίδι εκείνη την ημέραμ ίσωε λόγω ρώσικης εισβολής. Διάλεξα την Μαρία, ελληνίδα όπως λέει, αδυνατούλα μελαχροινή με σχετικά μικρό βυζάκι και φοβερό κολαράκι που έβγαζε τη κάβλα του πουτανακίου . Μασσάζ πολύ καλό, της το έμαθε η Ζάνα όπως μου είπε, και μετά κλαρίνο. Εκεί θέλει ακόμη 5-6 μαθήματα στο Ωδείο. Εγώ της έγλειφα το νιμού και την σουφρίτσα της που ανοιγόκλεινε νωχελικά σαν να προσπαθπύσε να μου μιλησει. Μετά ψήσιμο της μπριζόλας στα κάρρβουνα με φωνές και μετά τελείωσα στην κοιλιά της.
Απ΄ότι βλέπω όμως από τους συναγωνιστές και ομοιδεάτες στα τελευταία σχόλια στο ευαγές ίδρυμα δεν αναφέρεται καθόλου η Μαρία τελευταία. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Δεν δουλεύει πιά εκεί. Και αν όχι που πήρε μεταγραφή? Ευχαριστώ για τη κατατόπιση
Απ΄ότι βλέπω όμως από τους συναγωνιστές και ομοιδεάτες στα τελευταία σχόλια στο ευαγές ίδρυμα δεν αναφέρεται καθόλου η Μαρία τελευταία. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει? Δεν δουλεύει πιά εκεί. Και αν όχι που πήρε μεταγραφή? Ευχαριστώ για τη κατατόπιση
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ποιος ειμαι γιος του ηφαιστου ??Γίνεσθαι , κακός κάτι πού δέν ήτο ό πατήρ σας Ήφαιστος καί
όδηγείτε τό πλήθος τού forum σέ δίαυλους παραπληροφόρησης
καί όχι εύθύνης !!!!!!!
Επισκέπτης
Πέρασα από το νέο Ζανόσπιτο τις προάλλες. Ζάννα στην υποδοχή χαρούμενη όπως πάντα. Δεν έκανε παιχνίδι εκείνη την ημέραμ ίσωε λόγω ρώσικης εισβολής. Διάλεξα την Μαρία, ελληνίδα όπως λέει, αδυνατούλα μελαχροινή με σχετικά μικρό βυζάκι και φοβερό κολαράκι που έβγαζε τη κάβλα του πουτανακίου . Μασσάζ πολύ καλό, της το έμαθε η Ζάνα όπως μου είπε, και μετά κλαρίνο. Εκεί θέλει ακόμη 5-6 μαθήματα στο Ωδείο. Εγώ της έγλειφα το νιμού και την σουφρίτσα της που ανοιγόκλεινε νωχελικά σαν να προσπαθπύσε να μου μιλησει. Μετά ψήσιμο της μπριζόλας στα κάρρβουνα με φωνές και μετά τελείωσα στην κοιλιά της.
τη Μαρία τη Ρουμάνα προφανώς εννοείς με τις μπουτάρες και τη κωλάρα...σταμάτησε δυστυχώς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K