Καλημέρα σε όλους . Επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα . Παρούσες , Βερόνικα , Ελένη , σοφια και ακόμα μια που δεν θυμάμαι το όνομα . Προτιμήθηκε η Ελένη χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο , έτσι στην τύχη . Μια χαρά απο υπηρεσίες, οι πετσέτες και οι παντόφλες ανοίχτηκαν μπροστά μου. Δεν διήρκησε πολύ η συνεδρία καθώς ήμουν υπερβολικά βιαστικός . Η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική και γενικά ένιωσα άνετα . Την επόμενη φορά θα πάω με περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου προκειμένου να εμβαθύνω. Αυτά από εμένα για αρχή. Να είμαστε όλοι καλά !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ για την πρόταση .θα σου πρότεινα και την μόνικα φίλτατε..καταπληκτικό μασάζ....βέβαια όλες τους σχεδόν over 50 έτσι???? για βερόνικα μόνο μάλλον όχι...αλλά κάπου θα τα κοντεύει και αυτή.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.939
- Πόντοι
- 2.586
και να σκεφτεις καποτε η πιο μεγαλη ( πανω απο 50 ) ηταν η θεια Ελενη ....θα σου πρότεινα και την μόνικα φίλτατε..καταπληκτικό μασάζ....βέβαια όλες τους σχεδόν over 50 έτσι???? για βερόνικα μόνο μάλλον όχι...αλλά κάπου θα τα κοντεύει και αυτή.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Άννα 31 και Βερονικα στο φάσμα των 40. Παολα λίγο πριν. Μαρία στα 35.....θα σου πρότεινα και την μόνικα φίλτατε..καταπληκτικό μασάζ....βέβαια όλες τους σχεδόν over 50 έτσι???? για βερόνικα μόνο μάλλον όχι...αλλά κάπου θα τα κοντεύει και αυτή.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
εκεινα τα ομορφα βυζακια σαν μικρα αχλαδακια που ηταν.... και που καμια φορα αν ειχε κεφια αφηνε και λιγο κωλαρακι .... ωραιες εποχες που θα ελεγε και ενας φιλος.Ωραίες εποχές. Για δουλειά Αθήνα και ραντεβού με Μαρία Φουρέιρα και μετά με Μαρία Αλβανή. Τι απέγιναν αυτές;
Καμία καλή παίζει εκεί;εκεινα τα ομορφα βυζακια σαν μικρα αχλαδακια που ηταν.... και που καμια φορα αν ειχε κεφια αφηνε και λιγο κωλαρακι .... ωραιες εποχες που θα ελεγε και ενας φιλος.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.076
- Πόντοι
- 371
εχει για ολα τα γουστα και θα βγαλεις και πολλα γουστα. η μονη που δοκιμασα και δε μαρεσε πολυ ηταν η εγχρωμη κοπελα. ευγενεστατη αλλα πιθανον οχι για εμενα!Καμία καλή παίζει εκεί;
Ούτε εμένα με τραβάνε οι έγχρωμεςεχει για ολα τα γουστα και θα βγαλεις και πολλα γουστα. η μονη που δοκιμασα και δε μαρεσε πολυ ηταν η εγχρωμη κοπελα. ευγενεστατη αλλα πιθανον οχι για εμενα!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Εχει φύγει.....σήμερα μου είπαν για καινούργια Αλβανή που θα δουλεύει με το ονομα Ευα αλλα δεν την ειδα γιατί πηγα καρφωτά για Βερόνικα και μετα δεν με κρατούσαν τα ποδια μου.....εχει για ολα τα γουστα και θα βγαλεις και πολλα γουστα. η μονη που δοκιμασα και δε μαρεσε πολυ ηταν η εγχρωμη κοπελα. ευγενεστατη αλλα πιθανον οχι για εμενα!
hanszimer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 993
- Πόντοι
- 990
Μπορώ να σε επιβεβαιώσω αγαπητέ για την Βερόνικα. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Άριστη σε ολαΕχει φύγει.....σήμερα μου είπαν για καινούργια Αλβανή που θα δουλεύει με το ονομα Ευα αλλα δεν την ειδα γιατί πηγα καρφωτά για Βερόνικα και μετα δεν με κρατούσαν τα ποδια μου.....
Άψογη κριτική . Ωραίος ο φίλος . Μπορούμε να μάθουμε χρονική διάρκεια και κόστος για όλο αυτό ;Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της οδού Στουρνάρη . Στην πόρτα η Ζάνα αρχοντική και χαμογελαστή όπως πάντα . Με οδήγησε στο σαλόνι και της εξήγησα ότι είχα κλείσει ρανταβού με την Λία και την Βερόνικα για ντούο . Τα κορίτσια με οδήγησαν στό δωμάτιο όπου έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα να έλθουν . Γδύθηκαν η Λία φορούσε ένα σετ μπεζ εσώρρουχα ενώ η Βερόνικα ένα μαύρο στρίγκ . Μετά τα προκαταρκτικά χάδια η αρχηγός Λία άρχισε ένα γλυφομούνι στην ξαπλωμένη Βερόνικα χαιδεύοντας ττς ρόγες της . Στη συνέχεια η Βερόνικα έκανε γλυφομούνι στην Λία . Ξαπλώσα στο μασαζοκρέββατο και άρχισαν ένα φοβερό μασάζ με την Λία να δίνει πόνο και την Βερ'ονικαανέλαβε από την μέση και κάτω . Γύρισα μπρούμητα και τότε άρχισαν μία φοβερή πίπα εναλλάξ με την Βερόνικα να ανεβαίνει επάνω μου και η Λία να μου δίνει γλωσσόφιλα όπου κατέθεσα . Ντουζάκι με την Λία και ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη φορά .
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Μισή ώρα 120 (2χ60), μια ωρα 160 (2χ80). Και επειδή θα ρωτήσεις στη μισή ώρα κανεις σεξ μια φορα και στην μια ώρα (160) κανεις σεξ δυο φορές....Άψογη κριτική . Ωραίος ο φίλος . Μπορούμε να μάθουμε χρονική διάρκεια και κόστος για όλο αυτό ;
Στη μισή μένεις κάγκελο ....στη μια αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είσαι σε σόου....
Άψογη κριτική . Ωραίος ο φίλος . Μπορούμε να μάθουμε χρονική διάρκεια και κόστος για όλο αυτό ;
Ευχαριστώ τον φίλο . Πήγα λοιπόν οπότε παραθέτω κριτική .Μισή ώρα 120 (2χ60), μια ωρα 160 (2χ80). Και επειδή θα ρωτήσεις στη μισή ώρα κανεις σεξ μια φορα και στην μια ώρα (160) κανεις σεξ δυο φορές....
Στη μισή μένεις κάγκελο ....στη μια αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είσαι σε σόου....
Επίσκεψη στο κατάστημα για ντουπ Λια με Βερόνικα . Την λια δεν την είχα δει ξανά . Μπήκα στο δωμάτιο. Τα κορίτσια έφτιαξαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό , μου πρόσφεραν κάτι να πιω και μπήκαμε στο κυρίως θέμα . Παιχνίδι ανάσκελα με μένα και μετά παιχνίδι οι δυο τους κάτι το οποίο πραγματικά ήταν τέλειο . Η κατάθεση δεν άργησε να έρθει και επιβεβαιώνω ότι θα χρειαστείτε ραντεβού μίας ώρας για να καταλάβετε τι συμβαίνει . Σε καμία περίπτωση δεν κλαίω τα λεφτά μου καθώς οι υπηρεσίες ήταν άψογες . Επίσης τονίζω ξανά το θέμα καθαριότητας το οποίο ήταν σε τοπ επίπεδο . Αυτά από εμένα . Να είμαστε όλοι καλά !!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
θα χει κάνα glory hole το μαγαζίΤύπε καλησπέρα. Πως γίνεται να γυρνάς μπρούμυτα και να σου κάνουν εναλλάξ φοβερή πίπα ?
και μας το κρύβουν
Νομίζω δεν εχειθα χει κάνα glory hole το μαγαζί
και μας το κρύβουν
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
είχε παλια μερικά αστερια να εισε μπρούμητα κάνανε κατι τσιμπούκια σούπερ
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Η Λια έκανε πάντα φοβερή κίνηση , που ενώ εισουν μπρούμυτα έβαζε χέρι απο κάτω, για να βγει απο πίσω ανάμεσα στα ποδια, χώνονταν απο πίσω και έκανε στοματικο. Δεν ξέρω αν σε αυτο αναφέρεσαι αλλα , ναι, παιζει με κάποιες....το κάνει και η Ιουλια στο Μάρνης 28....θα χει κάνα glory hole το μαγαζί
και μας το κρύβουν
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K