Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Καλημέρα σε όλους . Επίσκεψη στο εν λόγω κατάστημα . Παρούσες , Βερόνικα , Ελένη , σοφια και ακόμα μια που δεν θυμάμαι το όνομα . Προτιμήθηκε η Ελένη χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο , έτσι στην τύχη . Μια χαρά απο υπηρεσίες, οι πετσέτες και οι παντόφλες ανοίχτηκαν μπροστά μου. Δεν διήρκησε πολύ η συνεδρία καθώς ήμουν υπερβολικά βιαστικός . Η κοπέλα ήταν πολύ ευγενική και γενικά ένιωσα άνετα . Την επόμενη φορά θα πάω με περισσότερο χρόνο στη διάθεση μου προκειμένου να εμβαθύνω. Αυτά από εμένα για αρχή. Να είμαστε όλοι καλά !!!

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
θα σου πρότεινα και την μόνικα φίλτατε..καταπληκτικό μασάζ....βέβαια όλες τους σχεδόν over 50 έτσι???? για βερόνικα μόνο μάλλον όχι...αλλά κάπου θα τα κοντεύει και αυτή.
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ για την πρόταση .

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
θα σου πρότεινα και την μόνικα φίλτατε..καταπληκτικό μασάζ....βέβαια όλες τους σχεδόν over 50 έτσι???? για βερόνικα μόνο μάλλον όχι...αλλά κάπου θα τα κοντεύει και αυτή.
και να σκεφτεις καποτε η πιο μεγαλη ( πανω απο 50 ) ηταν η θεια Ελενη ....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Άννα 31 και Βερονικα στο φάσμα των 40. Παολα λίγο πριν. Μαρία στα 35.....

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
257
Πόντοι
21
Ωραίες εποχές. Για δουλειά Αθήνα και ραντεβού με Μαρία Φουρέιρα και μετά με Μαρία Αλβανή. Τι απέγιναν αυτές;

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.078
Πόντοι
371
Ωραίες εποχές. Για δουλειά Αθήνα και ραντεβού με Μαρία Φουρέιρα και μετά με Μαρία Αλβανή. Τι απέγιναν αυτές;
εκεινα τα ομορφα βυζακια σαν μικρα αχλαδακια που ηταν.... και που καμια φορα αν ειχε κεφια αφηνε και λιγο κωλαρακι .... ωραιες εποχες που θα ελεγε και ενας φιλος.

athena 9

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
24
Like
934
Πόντοι
990
εκεινα τα ομορφα βυζακια σαν μικρα αχλαδακια που ηταν.... και που καμια φορα αν ειχε κεφια αφηνε και λιγο κωλαρακι .... ωραιες εποχες που θα ελεγε και ενας φιλος.
Καμία καλή παίζει εκεί;

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.078
Πόντοι
371
Καμία καλή παίζει εκεί;
εχει για ολα τα γουστα και θα βγαλεις και πολλα γουστα. η μονη που δοκιμασα και δε μαρεσε πολυ ηταν η εγχρωμη κοπελα. ευγενεστατη αλλα πιθανον οχι για εμενα!

athena 9

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2021
Κριτικές
24
Like
934
Πόντοι
990
εχει για ολα τα γουστα και θα βγαλεις και πολλα γουστα. η μονη που δοκιμασα και δε μαρεσε πολυ ηταν η εγχρωμη κοπελα. ευγενεστατη αλλα πιθανον οχι για εμενα!
Ούτε εμένα με τραβάνε οι έγχρωμες

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Εχει φύγει.....σήμερα μου είπαν για καινούργια Αλβανή που θα δουλεύει με το ονομα Ευα αλλα δεν την ειδα γιατί πηγα καρφωτά για Βερόνικα και μετα δεν με κρατούσαν τα ποδια μου.....

hanszimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2022
Κριτικές
32
Like
996
Πόντοι
990
Εχει φύγει.....σήμερα μου είπαν για καινούργια Αλβανή που θα δουλεύει με το ονομα Ευα αλλα δεν την ειδα γιατί πηγα καρφωτά για Βερόνικα και μετα δεν με κρατούσαν τα ποδια μου.....
Μπορώ να σε επιβεβαιώσω αγαπητέ για την Βερόνικα. Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια. Άριστη σε ολα

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Χθεσινή επίσκεψη στο ίδρυμα της οδού Στουρνάρη . Στην πόρτα η Ζάνα αρχοντική και χαμογελαστή όπως πάντα . Με οδήγησε στο σαλόνι και της εξήγησα ότι είχα κλείσει ρανταβού με την Λία και την Βερόνικα για ντούο . Τα κορίτσια με οδήγησαν στό δωμάτιο όπου έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα να έλθουν . Γδύθηκαν η Λία φορούσε ένα σετ μπεζ εσώρρουχα ενώ η Βερόνικα ένα μαύρο στρίγκ . Μετά τα προκαταρκτικά χάδια η αρχηγός Λία άρχισε ένα γλυφομούνι στην ξαπλωμένη Βερόνικα χαιδεύοντας ττς ρόγες της . Στη συνέχεια η Βερόνικα έκανε γλυφομούνι στην Λία . Ξαπλώσα στο μασαζοκρέββατο και άρχισαν ένα φοβερό μασάζ με την Λία να δίνει πόνο και την Βερ'ονικαανέλαβε από την μέση και κάτω . Γύρισα μπρούμητα και τότε άρχισαν μία φοβερή πίπα εναλλάξ με την Βερόνικα να ανεβαίνει επάνω μου και η Λία να μου δίνει γλωσσόφιλα όπου κατέθεσα . Ντουζάκι με την Λία και ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη φορά .
Άψογη κριτική . Ωραίος ο φίλος . Μπορούμε να μάθουμε χρονική διάρκεια και κόστος για όλο αυτό ;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Άψογη κριτική . Ωραίος ο φίλος . Μπορούμε να μάθουμε χρονική διάρκεια και κόστος για όλο αυτό ;
Μισή ώρα 120 (2χ60), μια ωρα 160 (2χ80). Και επειδή θα ρωτήσεις στη μισή ώρα κανεις σεξ μια φορα και στην μια ώρα (160) κανεις σεξ δυο φορές....
Στη μισή μένεις κάγκελο ....στη μια αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είσαι σε σόου....

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Μισή ώρα 120 (2χ60), μια ωρα 160 (2χ80). Και επειδή θα ρωτήσεις στη μισή ώρα κανεις σεξ μια φορα και στην μια ώρα (160) κανεις σεξ δυο φορές....
Στη μισή μένεις κάγκελο ....στη μια αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι είσαι σε σόου....
Ευχαριστώ τον φίλο . Πήγα λοιπόν οπότε παραθέτω κριτική .
Επίσκεψη στο κατάστημα για ντουπ Λια με Βερόνικα . Την λια δεν την είχα δει ξανά . Μπήκα στο δωμάτιο. Τα κορίτσια έφτιαξαν μια όμορφη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό , μου πρόσφεραν κάτι να πιω και μπήκαμε στο κυρίως θέμα . Παιχνίδι ανάσκελα με μένα και μετά παιχνίδι οι δυο τους κάτι το οποίο πραγματικά ήταν τέλειο . Η κατάθεση δεν άργησε να έρθει και επιβεβαιώνω ότι θα χρειαστείτε ραντεβού μίας ώρας για να καταλάβετε τι συμβαίνει . Σε καμία περίπτωση δεν κλαίω τα λεφτά μου καθώς οι υπηρεσίες ήταν άψογες . Επίσης τονίζω ξανά το θέμα καθαριότητας το οποίο ήταν σε τοπ επίπεδο . Αυτά από εμένα . Να είμαστε όλοι καλά !!!

Tsouvi

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
388
Πόντοι
21
Να συμπληρώσω στην πιο πάνω κριτική και τις τιμές οι οποίες ήταν όπως αναφέρθηκαν από τον συνάδελφο. Μισή ώρα (2χ60) και για μια ώρα (2χ80)

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

FOTINOS 54

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Like
229
Πόντοι
21
είχε παλια μερικά αστερια να εισε μπρούμητα κάνανε κατι τσιμπούκια σούπερ

• Like
Αντιδράσεις: acab3

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
θα χει κάνα glory hole το μαγαζί
και μας το κρύβουν
Η Λια έκανε πάντα φοβερή κίνηση , που ενώ εισουν μπρούμυτα έβαζε χέρι απο κάτω, για να βγει απο πίσω ανάμεσα στα ποδια, χώνονταν απο πίσω και έκανε στοματικο. Δεν ξέρω αν σε αυτο αναφέρεσαι αλλα , ναι, παιζει με κάποιες....το κάνει και η Ιουλια στο Μάρνης 28....

• Like
Αντιδράσεις: flynow

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130
Μελινα επιστροφή! Στο σαλόνι μαυρισμένη με καυτό σορτσάκι και ψηλοτάκουνα! Οι φίλοι των διπλών έχουν αλλη μια αξιόπιστη επιλογή διαλέγοντας την Μελίνα σαν ένα απο τα δυο μέλη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom