spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
παει να μαυρισει το κοριτσι μας και να ξεκουραστει....ζανα μετα τις 20....
παει να μαυρισει το κοριτσι μας και να ξεκουραστει....ζανα μετα τις 20....
Εχει πάρη κάποιος συναγωνιστής τήν δεσπονίδα Σουζάνα ?????
Κάθε άποψη σεβαστή , βέβαια !!!!!
πηρες καμια η απλα είπες ενα γεια?μονο για επισκεψη σημερα, και ηταν ΕΛΕΝΗ - ΖΑΝΑ - ΝΑΤΑΛΥ - ΜΑΡΙΑ( με ενα ασπρο ολοσωμα φορεμα. δεν φορουσε και σουτιεν )- ΑΝΤΡΙΑΝΑ ( 27,28 χρονων - ξανθια- λεπτη- ψηλη- μικρο βυζακι-ωραιο σωματακι) και ενα ψηλο- 23,24 χρονων- καστανο ζουμπουρλουδικο με πιασιματα η ΣΟΥΖΑΝΑ.
μονο για ενα γεια zero. σε ποιο στουντιο ? γιατι εχω να παω πανω απο 3 χρονια και εχω χασει τιs επαφεs.πηρες καμια η απλα είπες ενα γεια?
η Αντριαννα παλαιοτερα δουλευε σε καποιο στουντιο για τους πιο παρατηριτικους..
μνημη ελεφαντα εχω . μηπωs ηταν θησεωs 31 ?
το τσου ηταν για το θησεωs ? καλα ε ουτε που προλαβα να το διορθωσω.
πηρες καμια η απλα είπες ενα γεια?
Ρε μαγκίτες έφαγα άκυρο στο συγκεκριμένο πρίν από καμιά ώρα.... μετά την σχετική ανάκριση από την σερίφισα (μια 30άρα μελαχρινή νταρντάνα ξενικής καταγωγής αλλά με καλά ελληνικά) και αφού μου είπαν κι εμένα το γνωστό παραμίθι για τα 60€ 45λεπτά μασάζ για χαλάρωση και ευεξία!!! ρωτάω ο χριστιανός!!! τισ κοπελίτσες δεν θα τις δούμε??? Α!!! εδώ δεν κάνουμε πασαρέλα μου λέει...... μπένεις στο δωμάτιο κι όποια είναι διαθέσιμη έρχετε..... ευχαρίστησα και αποχώρησα εμφανός τσαντισμένος μιας και γνωρίζω πως το κατάστημα είναι πριζολάδικο!!!!! την γνώμη σας αδέρφια!!!
Θα επιμήνω πως είναι Καρλο Βιβάρι και σημένει η "Στέρνα" του ΚαρόλουΘεός δεν υπάρχει για τους στόκους!!! Επι τέλους Αγράμματοι και οι υπολογιστές τους έλειπαν.
Κάρλοβι Βάρι λέγεται και όχι Κάρλο Βιβάρι. SERAPIS
Ω ρε φίλε επεσες και στην περίπτωση...λοιπόν πήγαινε απο βδομάδα που θα είναι η ζάνα.Τώρα τι να σου πω ρε κουμπάρε...αμα είσαι και μπατσόφατσα σκιάζονται.Πάντως σωστός που δεν μπήκες,δεν είναι εποχές για τζάμπα 60αρες.Το βασικό είναι στην ανακριση να λες την αλήθεια,διαφωνώ με κάποιους που λένε να τους πεις οτι πήγες πριν κανα μήνα και παπαριές.Αυτές τώρα που έχει πέσει πείνα και αναδουλειές μας θυμούνται.Αγόραρε πάενε απο βδομάδα θα είναι η Ζαννα εκει.Αντρικά,ήρθα για μασάζ,διάβασα πολύ καλές κριτικές για το ιδρυμα σας και αν μου αρέσει θα γίνω τακτικος πελάτης..Ντόμπρα,η ζάννα ειναι καλο παιδί θα σε φτιάξει....μόνο μην διαλέξεις την αγγούρο που σου άνοιξε.Ελληνίδες και αλβανίδες(ειδικά τέτοιες που μεγάλωσαν εδώ)τον ίδιο χαρακτήρα έχουν ΚΑΡΙΟΛΕΣ και βρίστε με οι υπόλοιποι όσο θέλετε.μου βγήκε και η κανκαγια και κάνει κ το αφεντικό τώρα.ΟΥΣΤ!!!Ρε μαγκίτες έφαγα άκυρο στο συγκεκριμένο πρίν από καμιά ώρα.... μετά την σχετική ανάκριση από την σερίφισα (μια 30άρα μελαχρινή νταρντάνα ξενικής καταγωγής αλλά με καλά ελληνικά) και αφού μου είπαν κι εμένα το γνωστό παραμίθι για τα 60€ 45λεπτά μασάζ για χαλάρωση και ευεξία!!! ρωτάω ο χριστιανός!!! τισ κοπελίτσες δεν θα τις δούμε??? Α!!! εδώ δεν κάνουμε πασαρέλα μου λέει...... μπένεις στο δωμάτιο κι όποια είναι διαθέσιμη έρχετε..... ευχαρίστησα και αποχώρησα εμφανός τσαντισμένος μιας και γνωρίζω πως το κατάστημα είναι πριζολάδικο!!!!! την γνώμη σας αδέρφια!!!
Ω ρε φίλε επεσες και στην περίπτωση...λοιπόν πήγαινε απο βδομάδα που θα είναι η ζάνα.Τώρα τι να σου πω ρε κουμπάρε...αμα είσαι και μπατσόφατσα σκιάζονται.Πάντως σωστός που δεν μπήκες,δεν είναι εποχές για τζάμπα 60αρες.Το βασικό είναι στην ανακριση να λες την αλήθεια,διαφωνώ με κάποιους που λένε να τους πεις οτι πήγες πριν κανα μήνα και παπαριές.Αυτές τώρα που έχει πέσει πείνα και αναδουλειές μας θυμούνται.Αγόραρε πάενε απο βδομάδα θα είναι η Ζαννα εκει.Αντρικά,ήρθα για μασάζ,διάβασα πολύ καλές κριτικές για το ιδρυμα σας και αν μου αρέσει θα γίνω τακτικος πελάτης..Ντόμπρα,η ζάννα ειναι καλο παιδί θα σε φτιάξει....μόνο μην διαλέξεις την αγγούρο που σου άνοιξε.Ελληνίδες και αλβανίδες(ειδικά τέτοιες που μεγάλωσαν εδώ)τον ίδιο χαρακτήρα έχουν ΚΑΡΙΟΛΕΣ και βρίστε με οι υπόλοιποι όσο θέλετε.μου βγήκε και η κανκαγια και κάνει κ το αφεντικό τώρα.ΟΥΣΤ!!!
Θα επιμήνω πως είναι Καρλο Βιβάρι και σημένει η "Στέρνα" του Καρόλου