καλη ειναι σε συγκριση με ολεs αυτεs , που μαζευονται στα μασαζ. πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα και θα την δειs.
thanx
καλη ειναι σε συγκριση με ολεs αυτεs , που μαζευονται στα μασαζ. πηγαινε στην προηγουμενη σελιδα και θα την δειs.
καμμια απαντηση ε ? απο οτι φαινεται , κανενα μελοs δεν εχει παει.
Άς ξαναρωτήσω λοιπον ............ Τήν ΣΟΥΖΑΝΑ τήν έχει τιμήση κάποιο ΜΕΛΟΣ ??????????????????
Άς ξαναρωτήσω λοιπον ............ Τήν ΣΟΥΖΑΝΑ τήν έχει τιμήση κάποιο ΜΕΛΟΣ ??????????????????
δεν σου αρεσει να εισαι μπροσταρηs, στην πρωτη γραμμη και να σε ακολουθουν ? η ζανα προσπαθει να την προωθησει, αλλα θελει δουλεια ακομη η μικρη.Άς ξαναρωτήσω λοιπον ............ Τήν ΣΟΥΖΑΝΑ τήν έχει τιμήση κάποιο ΜΕΛΟΣ ??????????????????
γιατι που το ειχεs το μυαλο σου ?Νομίζω ότι βγήκε στην πασαρέλα το Σάββατο το μεσημέρι που πήγα αλλά δε θυμάμαι να την πρόσεξα καθόλου.
την ειδεs απο κοντα την συγκεκριμενη η απο τιs φωτο το καταλαβαινειs?Λίγο "πειραγμένες" οι φωτό ή κάνω λάθος...?
Λίγο "πειραγμένες" οι φωτό ή κάνω λάθος...?
Επειδη δεν εχω ξανατιμισει μασατζιδικο και το εν λογω μαγαζι μοιαζει καλο απο αυτα που εχω διαβασει, πως ακριβως ζηταμε το "full προγραμα" ??
Αφού είσαι νέος στο "άθλημα του λαδιού", καλύτερα, τώρα που λείπει και η Ζάνα,Επειδη δεν εχω ξανατιμισει μασατζιδικο και το εν λογω μαγαζι μοιαζει καλο απο αυτα που εχω διαβασει, πως ακριβως ζηταμε το "full προγραμα" ??