Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Να διευκρινίσω πως η Ζάνα είναι εκεί... Σήμερα το μεσημέρι με υποδέχτηκε κανονικότατα. Πήρα τη θεία Ελένη, και αφού με έτριψε για κανένα δεκαπεντάλεπτο, περάσαμε στο κυρίως πιάτο, αργά και απολαυστικά. Είχε ακόμη δύο ή τρία κορίτσια, Μαρία, Ναταλί και ίσως μια ακόμη που δεν θυμάμαι, μιας και ήμουν αποφασισμένος να περάσω μόνο με Ζάνα ή Ελένη, για να έχω πλήρη και απολαυστική μπριζόλα...
1.Καταρχην μην λες θεία την ελενάρα(μπορεί να είναι,αλλα ρίχνει το ηθικό σε μια σεξουαλα γυναίκα να την λες θεία ούτε καν κυρία)
2.Ποιος καθόρισε το 15λεπτο λαδοτρίψιμο εσύ ή αυτή.Γιατι αμα σου τον άρπαξε αυτή απο μόνη της στο τέταρτο δεν πάει καλα το ίδρυμα...
Υ.Γ(έχεις δίκιο για το θεία και μετά συγχωρήσεως εκείνη η κίνηση που κάνει στο τέλος,με τα λεφτά σαν να χτενίζει το μαλλί με αυτά,για καλή τυχη,την έκανε κ η συγχωρεμένη η γιαγιά μου θεός σχωρέστη.χαχα,αλλά και πάλι το savoir vivre επιβάλει την ορολογία μεγαλοκοπέλα ή milf εις την βαρβαριστήν) :2funny:

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
1.Καταρχην μην λες θεία την ελενάρα(μπορεί να είναι,αλλα ρίχνει το ηθικό σε μια σεξουαλα γυναίκα να την λες θεία ούτε καν κυρία)
2.Ποιος καθόρισε το 15λεπτο λαδοτρίψιμο εσύ ή αυτή.Γιατι αμα σου τον άρπαξε αυτή απο μόνη της στο τέταρτο δεν πάει καλα το ίδρυμα...
Υ.Γ(έχεις δίκιο για το θεία και μετά συγχωρήσεως εκείνη η κίνηση που κάνει στο τέλος,με τα λεφτά σαν να χτενίζει το μαλλί με αυτά,για καλή τυχη,την έκανε κ η συγχωρεμένη η γιαγιά μου θεός σχωρέστη.χαχα,αλλά και πάλι το savoir vivre επιβάλει την ορολογία μεγαλοκοπέλα ή milf εις την βαρβαριστήν) :2funny:

1. Εντάξει, μεγαλοκοπέλα!!!
2. Εγώ ήμουν λιγάκι βιαστικός... Μετά τις διακοπές, το χαλάρωμα δεν μου έλειπε και τόσο! Η υγρή και βαθιά π...πα μου έλειπε!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή η Ελένη είναι σαν τον Φρανγκενστάιν.

Το πρόσωπό της θυμίζει Γερμανό αξιωματικό του Γ' Ράιχ που έχει κάνει αποτρίχωση.

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Αυτή η Ελένη είναι σαν τον Φρανγκενστάιν.

Το πρόσωπό της θυμίζει Γερμανό αξιωματικό του Γ' Ράιχ που έχει κάνει αποτρίχωση.

Τώρα να σου πω πως δεν είναι πετυχημένο το σχόλιό σου??? Δεν γίνεται, πράγματι, αυτή την εικόνα σου δίνει! Εσκασα στα γέλια μόλις διάβασα το σχόλιο! Από τα πολύ πετυχημένα και εύστοχα!

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ωραία απότι βλέπω επέστρεψε η Ζάνα απτις διακοπές της! Αύριο μεσημερακι επιστρέφω και λέω να περάσω μια βόλτα για Ζάνα ξανά! Η Σόνια γυρισε ή όχι ακόμα;

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η ελενη τιμαει τα λεφτα που παιρνει.απο τα καλυτερα μασαζ κια γενικα πολυ καλο προγραμμα σε ολα.Μεγαλοκοπελα βεβαια αλλα γουστα ειναι αυτα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.075
Πόντοι
22.785
Kαι [size=20pt]ξαναεεεεεεερωτώ.............[/size] Τήν Σουζανα τήν έχει τιμήση κανένα μέλος
:think: :think: :think: :think:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ρε μαγκίτες έφαγα άκυρο στο συγκεκριμένο πρίν από καμιά ώρα.... μετά την σχετική ανάκριση από την σερίφισα (μια 30άρα μελαχρινή νταρντάνα ξενικής καταγωγής αλλά με καλά ελληνικά) και αφού μου είπαν κι εμένα το γνωστό παραμίθι για τα 60€ 45λεπτά μασάζ για χαλάρωση και ευεξία!!! ρωτάω ο χριστιανός!!! τισ κοπελίτσες δεν θα τις δούμε??? Α!!! εδώ δεν κάνουμε πασαρέλα μου λέει...... μπένεις στο δωμάτιο κι όποια είναι διαθέσιμη έρχετε..... ευχαρίστησα και αποχώρησα εμφανός τσαντισμένος μιας και γνωρίζω πως το κατάστημα είναι πριζολάδικο!!!!! την γνώμη σας αδέρφια!!!
  :s&m_2:    ακυρο στην στουρναρη ε ?    μπραβο.    αυτη η στριμμενη  η ΜΑΡΙΑ  φταιει.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Ωραία απότι βλέπω επέστρεψε η Ζάνα απτις διακοπές της! Αύριο μεσημερακι επιστρέφω και λέω να περάσω μια βόλτα για Ζάνα ξανά! Η Σόνια γυρισε ή όχι ακόμα;
η ζανα θα λειπει απο τιs 20 και μετα.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Όχι ρε γαμωτο! Αρχές Αυγούστου μου χε πει ότι θα έφευγε... Τεσπα θα πάω αύριο το μεσημερακι ελπίζω να πετύχω Σόνια ή Μαρία.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
γιατί τέτοιο μένος για το Μαράκι?

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα χθες το μεσημέρι, η Ζάνα ήταν εκεί ακόμα δεν έχει φύγει διακοπές, πήρα την Αντριαννα, καύλα το μωρό, απίστευτα θερμή. Μόνο που ξεκινήσαμε απτην αρχή με σεξακι, και μετά δεν είχα όρεξη για μασάζ αν και εκείνη μου ψιλοπροτεινε να μου κάνει, οποτε μετα περίμενα ότι θα πληρωνα κανά 50αρικο, αλλά μου ζήτησε 75... Μέσα στη βδομάδα θα παει σπετσες για ολιγοήμερες διακοπές απότι μου είπε.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Μόνο που ξεκινήσαμε απτην αρχή με σεξακι, και μετά δεν είχα όρεξη για μασάζ αν και εκείνη μου ψιλοπροτεινε να μου κάνει, οποτε μετα περίμενα ότι θα πληρωνα κανά 50αρικο, αλλά μου ζήτησε 75...
  ειτε  γινει μασαζ  ειτε οχι, 80 παιρνουν.  ρε την αντριανα ειναι πιο τιμια, φαινεται. :grin:  μετα την πασαρελα  παντωs ,  γυριζει παντα το κεφαλι και  σε ξανακοιταζει με υποσχομενο βλεμμα , σου  κλεινει και το ματακι ;).  τα γνωστα κολπακια που κανουν καποιεs sta μπουρδελα η στα studio.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
πως είναι εμφανισιακά η Αντριάννα?

Stories