Ποπο τι με κανατε ρε μαλακες . Πηρα πριν καμια 10ρια μερες τη Σουζη το αλογο και ο μαλακας ειμανε ψιλομελατος (κατι βλεπεις οι πρωινες υποχρεωσεις)και δεν ερωτισα καν για κουλουρι , ΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΤΙΜΙΣΩ ΣΥΝΤΩΜΑ , θελει τιποτις εξτρα ??η ολλα κανονικα στα 80ς
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
kaι μετα σου λεει ο αλλος κριση...παντως κουφαλες χθες με αφησατε στην απεξω. .......... γεματα ολα τα δωματια. μετα απο μιση ωρα με ενημερωσε η ελενη κουφαλες
για την γνωστη πηγαινεs?παντως κουφαλες χθες με αφησατε στην απεξω. .......... γεματα ολα τα δωματια. μετα απο μιση ωρα με ενημερωσε η ελενη κουφαλες
ειναι πιο φθηνα. κανενα 60αρι. ;)Ποπο τι με κανατε ρε μαλακες . Πηρα πριν καμια 10ρια μερες τη Σουζη το αλογο και ο μαλακας ειμανε ψιλομελατος (κατι βλεπεις οι πρωινες υποχρεωσεις)και δεν ερωτισα καν για κουλουρι , ΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΤΙΜΙΣΩ ΣΥΝΤΩΜΑ , θελει τιποτις εξτρα ??η ολλα κανονικα στα 80ς
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους επισκεψη σημερα πρωτη φορα σο εν λογο μαγαζι . τρεις εκει μια μελαχρινη ψιλη στην πορτα σονια και μια αλλη . περασα με σονια αν και με ενημερωσαν οτι εχει περιοδο ολα καλα παντως .. στα + το μαγαζι πεντακαθαρο !!!!!
ολα καλα? δηλαδη τι ολα καλα ? τι εγινε ? μαs εφαγε η αγωνια. για λεγε.. περασα με σονια αν και με ενημερωσαν οτι εχει περιοδο ολα καλα παντως
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ναι για την σονια. μου ελειψε το κοντοπουτανογια την γνωστη πηγαινεs?
και ?ναι για την σονια. μου ελειψε το κοντοπουτανο
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
και...τον πουλο.....αντε να περιμενα κανα μισαωρο (που δεν θα ηταν μισαωρο) γιατι η ξεπετουλα μου θα εκανε γρηγορα αλλα την εκανα.....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μου είπε ότι σήμερα επιστρέφει η Ζάνα. Όσοι πιστοί προσέλθετε
Ευτυχώς, γιατί το ... στερητικό σύνδρομο ήταν σε έξαρση!!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αν δεν??????????????? Φευγω με το......αντισκηνο στο χερι?Γιά τόν φίλο πού μέ ρώτησε σε π.μ γιά Σουζάνα.......
Έάν σέ γουσταρη ?????? ΤΑ ΠΑΝΝΝΝΝΤΑ ΟΟΟΟΛΑ !!!!!!!!
anemoss119
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
σωστα εχει περιοδο το κοριτσι δεν μπορει ;) ;) ;) ;) μονο
Ετσι μου είπαν κι εμένα. Τώρα για το αν εχει πιάσει δουλειά κάπου άλλου δεν γνωρίζωΝομίζω Σουζάνα έφυγε από το ίδρυμα. Παρακαλώ επαληθεύστε την πληροφορία και εάν ναι, τότε που πήγε.... Thanks
τελικα απο οτι φαινεται, και αν ακομη ερθει κατι καλο, δεν καθεται για πολυ.Ετσι μου είπαν κι εμένα. Τώρα για το αν εχει πιάσει δουλειά κάπου άλλου δεν γνωρίζω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K