Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Φίλε μου μάλλον σε λάθος άτομο αναφέρεσαι :) Δεν έκανα εγώ το σχόλιο ! Τα σέβη μου !

φιλε windows  ξερω σε ποιον εκανα το σχολιο δεν το εκανα για σενα  ;)...δεν ειμαι χθεσινοs σε εσενα πηγαινε απλα ο χαιρετισμοs .....αυτα...τα σεβη μου επισηs  :hi:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα στους φίλους ! Μια ενημέρωση για τα κορίτσια του καταστήματος :
Λια , Βερόνικα , Άννα , Μαρία , Σοφή , Αντριάνα , Μονικα ( Σερβα ) , Μονικα ( Ασιάτισσα ) , Ιζαμπέλα , Ντιάνα , Τατιάνα , Μιλένα , Ξενια , Ελένη !

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.109
Πόντοι
441
Λια , Βερόνικα , Άννα , Μαρία , Σοφή , Αντριάνα , Μονικα ( Σερβα ) , Μονικα ( Ασιάτισσα ) , Ιζαμπέλα , Ντιάνα , Τατιάνα , Μιλένα , Ξενια , Ελένη !
Στρατός ολόκληρος....

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Υπενθυμίζω , ότι το χαμαμ , στο προγράμμα μιας ώρας είναι δωρεάν . Είναι εκτός μιας ώρας , το χρησιμοποιήσετε είτε πριν είτε μετά το μασάζ !
Είναι επαγγελματικό , είναι πολύ καλό το χαμαμ , μην το χάσετε .

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Υπενθυμίζω , ότι το χαμαμ , στο προγράμμα μιας ώρας είναι δωρεάν . Είναι εκτός μιας ώρας , το χρησιμοποιήσετε είτε πριν είτε μετά το μασάζ !

Το χαμάμ σε πρόγραμμα b2b η 4 χέρια μέσα σε αυτο γίνεται κ τι κοστολογείται;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ειρήνη ! 20 ετών , μοντελάκι . Δεν έχει ξαναδουλέψει στο χώρο !!!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Επιμένω στην καινούργια την Ειρήνη !
Για αυτούς που θέλουν το κάτι το πιο αγνό από τα κορίτσια του χώρου , είναι μοναδική !
Όμορφη , ευγενική , με όρεξη για δουλειά για να μάθει όλο και περισοτερα , την συνιστώ !!!

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Στα τέλη της εβδομάδας έκανα ένα πέρασμα για να δω κάποιες κοπέλες αλλά...δυστυχώς οι περισσότερες ήταν κλεισμένες.
Από αυτές που ήταν ελεύθερες,πολύ γλυκιά η Ιζαμπελα(εάν υπάρχουν πληροφορίες),Λία συμπαθητική και επικοινωνιακη μιλφ,μία μιλφ Ασιάτισα και μια μελαχρινή που έφερνε αρκετά στην Ιζαμπελα και αν θυμάμαι καλά,την έλεγαν Μόνικα.
Η Ξένια που ήθελα να δω έλειπε.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.132
Πόντοι
1.436
σοφη η σοφια,το ιδιο μου κανει και ειναι,επιλεχτηκε κατα την επισκεψη μου στο καταστημα,μετα του χαμαμ.εξαιρετη επαγγελματιας,μιλφαρα απο τις πολυ καλες,ευσυνηδητη και με διαθεση να ευχαριστησει και να περασει καλα ο πελατης.πολυ καλη σε ολα της.θα ακολουθησει κριτικη στην καρτελα του μαγαζιου.σοφια εισαι δυναμιτης.

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
321
Πόντοι
21
Καλησπέρα το κατάστημα θα είναι ανοικτά Μ. παρασκευή; αν ναι ξέρουμε ποιες κοπέλες θα δουλεύουν τότε;

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.514
Πόντοι
5.595
Παράθυρε καλησπέρα και καλές γιορτές. Μ. Σάββατο λειτουργεί το θεραπευτήριο?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom