Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Φίλε μου μάλλον σε λάθος άτομο αναφέρεσαι :) Δεν έκανα εγώ το σχόλιο ! Τα σέβη μου !

φιλε windows  ξερω σε ποιον εκανα το σχολιο δεν το εκανα για σενα  ;)...δεν ειμαι χθεσινοs σε εσενα πηγαινε απλα ο χαιρετισμοs .....αυτα...τα σεβη μου επισηs  :hi:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα στους φίλους ! Μια ενημέρωση για τα κορίτσια του καταστήματος :
Λια , Βερόνικα , Άννα , Μαρία , Σοφή , Αντριάνα , Μονικα ( Σερβα ) , Μονικα ( Ασιάτισσα ) , Ιζαμπέλα , Ντιάνα , Τατιάνα , Μιλένα , Ξενια , Ελένη !

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.863
Πόντοι
201
Λια , Βερόνικα , Άννα , Μαρία , Σοφή , Αντριάνα , Μονικα ( Σερβα ) , Μονικα ( Ασιάτισσα ) , Ιζαμπέλα , Ντιάνα , Τατιάνα , Μιλένα , Ξενια , Ελένη !
Στρατός ολόκληρος....

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Υπενθυμίζω , ότι το χαμαμ , στο προγράμμα μιας ώρας είναι δωρεάν . Είναι εκτός μιας ώρας , το χρησιμοποιήσετε είτε πριν είτε μετά το μασάζ !
Είναι επαγγελματικό , είναι πολύ καλό το χαμαμ , μην το χάσετε .

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
Υπενθυμίζω , ότι το χαμαμ , στο προγράμμα μιας ώρας είναι δωρεάν . Είναι εκτός μιας ώρας , το χρησιμοποιήσετε είτε πριν είτε μετά το μασάζ !

Το χαμάμ σε πρόγραμμα b2b η 4 χέρια μέσα σε αυτο γίνεται κ τι κοστολογείται;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ειρήνη ! 20 ετών , μοντελάκι . Δεν έχει ξαναδουλέψει στο χώρο !!!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Επιμένω στην καινούργια την Ειρήνη !
Για αυτούς που θέλουν το κάτι το πιο αγνό από τα κορίτσια του χώρου , είναι μοναδική !
Όμορφη , ευγενική , με όρεξη για δουλειά για να μάθει όλο και περισοτερα , την συνιστώ !!!

Banksy

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2019
Κριτικές
3
Like
413
Πόντοι
21
Στα τέλη της εβδομάδας έκανα ένα πέρασμα για να δω κάποιες κοπέλες αλλά...δυστυχώς οι περισσότερες ήταν κλεισμένες.
Από αυτές που ήταν ελεύθερες,πολύ γλυκιά η Ιζαμπελα(εάν υπάρχουν πληροφορίες),Λία συμπαθητική και επικοινωνιακη μιλφ,μία μιλφ Ασιάτισα και μια μελαχρινή που έφερνε αρκετά στην Ιζαμπελα και αν θυμάμαι καλά,την έλεγαν Μόνικα.
Η Ξένια που ήθελα να δω έλειπε.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
σοφη η σοφια,το ιδιο μου κανει και ειναι,επιλεχτηκε κατα την επισκεψη μου στο καταστημα,μετα του χαμαμ.εξαιρετη επαγγελματιας,μιλφαρα απο τις πολυ καλες,ευσυνηδητη και με διαθεση να ευχαριστησει και να περασει καλα ο πελατης.πολυ καλη σε ολα της.θα ακολουθησει κριτικη στην καρτελα του μαγαζιου.σοφια εισαι δυναμιτης.

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
304
Πόντοι
21
Καλησπέρα το κατάστημα θα είναι ανοικτά Μ. παρασκευή; αν ναι ξέρουμε ποιες κοπέλες θα δουλεύουν τότε;

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.199
Πόντοι
4.365
Παράθυρε καλησπέρα και καλές γιορτές. Μ. Σάββατο λειτουργεί το θεραπευτήριο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom