Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Φίλε μου μάλλον σε λάθος άτομο αναφέρεσαι Δεν έκανα εγώ το σχόλιο ! Τα σέβη μου !....φιλε windows χαιρετω !!!!
Φίλε μου μάλλον σε λάθος άτομο αναφέρεσαι Δεν έκανα εγώ το σχόλιο ! Τα σέβη μου !....φιλε windows χαιρετω !!!!
Φίλε μου μάλλον σε λάθος άτομο αναφέρεσαι Δεν έκανα εγώ το σχόλιο ! Τα σέβη μου !
Αν εβαζες και καμια φωτογραφια...Ετσι λεω...Μια ιδεα....Καλημέρα σε όλους ! Ένα ωραίο ξανθό πιπινακι στο κατάστημα από σήμερα !
Κάνε μια βόλτα , όλο και κάποια θα σαρεσειΑν εβαζες και καμια φωτογραφια...Ετσι λεω...Μια ιδεα....
Κάνε μια βόλτα , όλο και κάποια θα σαρεσει
Και πολύ καλά έκανες αγαπητέ ! Απλά στο έν λόγο κατάστημα δεν ανεβάζουν φωτογραφίες κοριτσιών !μια ιδεα εριξα...
Στρατός ολόκληρος....Καλημέρα στους φίλους ! Μια ενημέρωση για τα κορίτσια του καταστήματος :
Λια , Βερόνικα , Άννα , Μαρία , Σοφή , Αντριάνα , Μονικα ( Σερβα ) , Μονικα ( Ασιάτισσα ) , Ιζαμπέλα , Ντιάνα , Τατιάνα , Μιλένα , Ξενια , Ελένη !
Υπενθυμίζω , ότι το χαμαμ , στο προγράμμα μιας ώρας είναι δωρεάν . Είναι εκτός μιας ώρας , το χρησιμοποιήσετε είτε πριν είτε μετά το μασάζ !
Είναι επαγγελματικό , είναι πολύ καλό το χαμαμ , μην το χάσετε .
Είναι δωρεάν αγαπητέ !Το χαμάμ σε πρόγραμμα b2b η 4 χέρια μέσα σε αυτο γίνεται κ τι κοστολογείται;
Είναι δωρεάν αγαπητέ !
Έχεις pmΕιρήνη ! 20 ετών , μοντελάκι . Δεν έχει ξαναδουλέψει στο χώρο !!!
Καλημέρα στους φίλους ! Μια ενημέρωση για τα κορίτσια του καταστήματος :
Λια , Βερόνικα , Άννα , Μαρία , Σοφή , Αντριάνα , Μονικα ( Σερβα ) , Μονικα ( Ασιάτισσα ) , Ιζαμπέλα , Ντιάνα , Τατιάνα , Μιλένα , Ξενια , Ελένη !
σοφη η σοφια,το ιδιο μου κανει και ειναι,επιλεχτηκε κατα την επισκεψη μου στο καταστημα,μετα του χαμαμ.εξαιρετη επαγγελματιας,μιλφαρα απο τις πολυ καλες,ευσυνηδητη και με διαθεση να ευχαριστησει και να περασει καλα ο πελατης.πολυ καλη σε ολα της.θα ακολουθησει κριτικη στην καρτελα του μαγαζιου.σοφια εισαι δυναμιτης.Υπενθυμίζω , ότι το χαμαμ , στο προγράμμα μιας ώρας είναι δωρεάν . Είναι εκτός μιας ώρας , το χρησιμοποιήσετε είτε πριν είτε μετά το μασάζ !
Είναι επαγγελματικό , είναι πολύ καλό το χαμαμ , μην το χάσετε .
Ναι αγαπητέ αύριο είναι κανονικά ανοιχτά !Παράθυρε καλησπέρα και καλές γιορτές. Μ. Σάββατο λειτουργεί το θεραπευτήριο?