Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Λία, Ρουλα από Ομήρου παλιότερα, και θεία Ελένη, οι 3 κορυφαίες πίπες του χώρου.
Γέροντα μην ξεχνάμε τη Βίκη από Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη. Και τα αρχίδια μέσα!
Λία, Ρουλα από Ομήρου παλιότερα, και θεία Ελένη, οι 3 κορυφαίες πίπες του χώρου.
Καλός όρισες αγαπητέ !Καλημέρα στην παρέα. Είμαι νέο μέλος και έχω διαβάσει τα καλύτερα για αυτό το κατάστημα. Θα ήθελα την γνώμη σας για το ποια μου προτείνετε να περάσω μια ώρα μαζί της; Γνωρίζω πως τα γούστα ποικίλουν και θα υπενθυμίσω πως μου αρέσουν οι ξανθιές, νέες και αδύνατες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Ειναι η ιδια Βικυ που προτεινει ο Windows στο ν Αποστολη; Ρε γ..... νομιζω οτι τη συναντησα αλλα δε θυμαμαι τι πιπα μουκανε!!!. Λες ...μηπως πρεπει να ξαναπαω Επαναληψη μητηρ της μαθησεως!Γέροντα μην ξεχνάμε τη Βίκη από Μπουμπουλίνας και Στουρνάρη. Και τα αρχίδια μέσα!
Ειναι η ιδια Βικυ που προτεινει ο Windows στο ν Αποστολη; Ρε γ..... νομιζω οτι τη συναντησα αλλα δε θυμαμαι τι πιπα μουκανε!!!. Λες ...μηπως πρεπει να ξαναπαω Επαναληψη μητηρ της μαθησεως!
Ναι σωστά ! Έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια που σταμάτησε .Καμία σχέση. Έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια
24 χρονων και κολας στις σκαλες?ε ρε τι θα ακουσω.νεε μου ,να εισαι αποφασισμενος οτι θελεις και πας να γαμισεις και να αναζωογωνιθεις με το μασαζ και δεν θα εχεις αγχος.στο μαγαζι δεν βλεπουν ηλικιες.ισα ισα που καμμια μιλφαρα θα βλεπει ξερολουκουμο,πιστευοντας σε πουτσα κονταρι.τραβα αποφασισμενος.Καλησπέρα στην ομάδα,
θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες όποιος μπορεί να με κατατοπίσει.
Θα ήθελα να επισκεφθώ το ενλόγο κατάστημα, για την εμπειρία καθώς με ψήσαν οι κριτικές πάρα πολύ.
Απλά λόγο ηλικίας και άγχους κολλαώ στο να ανέβω τις σκάλες.
Θα φανεί κάπως στο κατάστημα αν ένας νέος 24 χρονών πάει εκεί και επίσης πώς μπορώ να διώξω το άγχος
μην κολλάς...24 χρονών..τούμπες θα κάνουνε από την χαρά τους!!Καλησπέρα στην ομάδα,
Θα ήθελα να επισκεφθώ το ενλόγο κατάστημα, για την εμπειρία καθώς με ψήσαν οι κριτικές πάρα πολύ.
Θα φανεί κάπως στο κατάστημα αν ένας νέος 24 χρονών πάει εκεί και επίσης πώς μπορώ να διώξω το άγχος
σε ευχαριστω για την απαντηση.
γενικα δεν το χω με αυτα και λεω μην τους φανει καπως.
εχω σχεση πολυ καιρο και θελω μια αλλαγη, διαβασα και για τα τζακουζι και τις 2 μαζι και μου τρεξανε τα σαλια.
αλλα ειμαι λιγο χεσταρικος σε αυτα
σε αυτους που εχουν παει εχει καποια με ψηλα λεπτα ποδια ;
Αν κολλωνεις να ανέβεις τις σκάλες, πάρε το ανσανσερΚαλησπέρα στην ομάδα,
Ναι σωστά ! Έχουν περάσει πάνω από 5 χρόνια που σταμάτησε .
Την θυμάμαι στο Σ 54 , δούλεψε με την Ζανα . Νέα τότε , ωραίο σώμα , ,γυναίκαρα η τότε Βίκυ .
Πήγε Μπουμπουλίνας και αργότερα Στουρνάρη για λίγο καιρό , όπου δεν τα πήγε καλά , είχε προβλήματα με την υγεία της , με τα οικονομικά της , πήρε κιλά , τα παράτησε και γύρισε στη χώρα της μάλλον .
Σε στουντιο πας? Αν ναι δεν εχει ουσιαστική διαφορα...Καλησπέρα στην ομάδα,
Καλησπέρα φίλε windows. Πέρασα από το κατάστημα σήμερα με την Βίκυ και ήταν όπως τα περιγράφεις. Η κοπέλα έχει κορμάρα και είναι πολύ επαγγελματίας. Πέρασα μια ώρα μαζί της όνειροΚαλός όρισες αγαπητέ !
Ξανθιά με αυτά τα προσόντα που ζητάς σου προτείνω την Βίκυ . Είναι νέα κοπέλα , περίπου 28 ετών , ξανθιά , πολύ ωραίο σώμα , ψιλά όμορφα πόδια , ωραίο στήθος 4 θα έλεγα λεπτή μέση , και ωραίο κωλο .
Η Βίκυ είναι χρόνια στο κατάστημα , προσέχει τον κάθε πελάτη ξεχωριστά , καλό κορίτσι , ευχάριστη και ευγενική !!!
Δοκίμασε Ξενια , άλλο κορμί, γεματουλα με πλούσιο στήθος , πολύ γλυκιά , ελληνίδα !Καλησπέρα φίλε windows. Πέρασα από το κατάστημα σήμερα με την Βίκυ και ήταν όπως τα περιγράφεις. Η κοπέλα έχει κορμάρα και είναι πολύ επαγγελματίας. Πέρασα μια ώρα μαζί της όνειρο