Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vyzomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Eγώ παιδιά προχθές τι έπαθα. Περίμενα στο σαλόνι να δω τα κορίτσια και ξαφνικά έρχεται η Ιζαμπέλα μου βουτάει το κεφάλι και το χώνει μέσα στο στήθος της για να μην δω τον συναγωνιστή που αποχωρούσε. Αυτό ήταν το εισιτήριο και για να διαλέξω με ποια θα  πέρναγα γιατί ως γνωστόν το ίδρυμα έχει πολλές επιλογές
Εμενα ακριβως αυτο μο ειχε κανει η Σοφη!!!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Aντε ρε αληθεια εγινε τετοιο πραγμα ...χαχαχαχα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: ρε σειs ελεοs δεν ανακαλυψατε την Αμερικη που μαλλον εσειs σαν νεουδια εδω την ανακαλυψατε ....λοιπον σαs εχω νεα ....ειναι μια απλη παγια τακτικη του μαγαζιου παρα μα παρα πολλα χρονια ....χαχαχαχα !! :grin: :grin:  ρε σειs τι διαβαζω εδω μεσα πλεον  :- ...αυτα και γεια σαs !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

vyzomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
Καμια βυζαρου για καλο ισπανικο υπαρχει στο στουντιο;;;

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.074
Πόντοι
2.846
Πιο βυζαρου απ' τη Σόφη δεν ξερω εκεί μέσα. Και δεν είναι το μόνο της προσόν! Βέβαια βυζαρου είναι και η Λία και η Ξένια αλλά και η Ζανα. Άλλες δεν ξέρω.

christos20041

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
23
Πόντοι
0
Παιδιά nuru προσφέρει το κατάστημα, καμιά εμπειρία ;;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
Aντε ρε αληθεια εγινε τετοιο πραγμα ...χαχαχαχα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: ρε σειs ελεοs δεν ανακαλυψατε την Αμερικη που μαλλον εσειs σαν νεουδια εδω την ανακαλυψατε ....λοιπον σαs εχω νεα ....ειναι μια απλη παγια τακτικη του μαγαζιου παρα μα παρα πολλα χρονια ....χαχαχαχα !! :grin: :grin:  ρε σειs τι διαβαζω εδω μεσα πλεον  :- ...αυτα και γεια σαs !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

βυζοασφυξια  :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: steeve

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.926
Πόντοι
1.191
πρακτικη για να μην δει ο ενας πελατης τον άλλο αλλα και για να καταλάβεις τι ισπανικη σε περιμενει !!! με την σοφη την σαντορινια...

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
τους βύζους της Ζάνας τους έχω πάρει κι εγώ μια φορά στα μούτρα...για μην δω τον συναγωνιστή που αποχωρούσε.

βέβαια τη Ζάνα δεν την έχω πάρει στο δωμάτιο , αν και μου το έχει προτείνει μια λαδοκόρη.

Την κόβω πολύ χοντρή...με ψιλοχαλάει. Δωρεάν ίσως

vyzomaniakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
82
Πόντοι
0
πρακτικη για να μην δει ο ενας πελατης τον άλλο αλλα και για να καταλάβεις τι ισπανικη σε περιμενει !!! με την σοφη την σαντορινια...
Καλα μιλαμε για ΤΗΝ γυναικα......ξερει να κανει εναν αντρα τουρμπο με το που ξεκιναει να μιλαει και μονο......αμα γδυθει, παει γινεται το σωσε!!!!! Ο ορισμος της καβλας!!!!

Fanis sketo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Είχα την ομορφότερη εμπειρία με την Ξενια. Η γυναίκα αυτή είναι ο ορισμός της θετικότητας. Είναι τόσο χαμογελαστή και θετικός άνθρωπος και σε συνδυασμό με την καυλα της γίνεται κόλαση μέσα στο δωμάτιο.

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
696
Πόντοι
81
τους βύζους της Ζάνας τους έχω πάρει κι εγώ μια φορά στα μούτρα...για μην δω τον συναγωνιστή που αποχωρούσε.

βέβαια τη Ζάνα δεν την έχω πάρει στο δωμάτιο , αν και μου το έχει προτείνει μια λαδοκόρη.

Την κόβω πολύ χοντρή...με ψιλοχαλάει. Δωρεάν ίσως
Για εμένα είναι ακομα η πιο καβλομουνα εκεί μέσα, μαζί με τη Σοφή.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Για εμένα είναι ακομα η πιο καβλομουνα εκεί μέσα, μαζί με τη Σοφή.
Την Ξενια δεν την έχω δει αλλα επειδή αυτη η δουλειά είναι παροχή υπηρεσιών η Λια δεν συγκρίνεται με καμμία σε κανένα μαγαζι!

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Ξενια και Λια παιδες με διαφορα

εγώ θα συμπληρωνα δίπλα στα ονόματα Ξένιας και Λίας

την Βερόνικα και την Βίκυ (περίσσότερο λόγω ηλικίας και εμφάνισης μια και υστερεί σε πάθος στο μασάζ και στην υπηρεσία)

Προχθές που πέρασα από το μαγαζί , πήρα Βερόνικα...

την επομένη θα τιμήσω την Μόνικα (την Σέρβα...αν και νομίζω ότι είναι Αλβανίδα) , την είδα μπαίνοντας στο δωμάτιο, είχε σταθεί στην πόρτα του δωματίου που κάθονται οι κοπέλες και με κάβλωσε...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.759
Πόντοι
19.795
εγώ θα συμπληρωνα δίπλα στα ονόματα Ξένιας και Λίας

την Βερόνικα και την Βίκυ (περίσσότερο λόγω ηλικίας και εμφάνισης μια και υστερεί σε πάθος στο μασάζ και στην υπηρεσία)

Προχθές που πέρασα από το μαγαζί , πήρα Βερόνικα...

την επομένη θα τιμήσω την Μόνικα (την Σέρβα...αν και νομίζω ότι είναι Αλβανίδα) , την είδα μπαίνοντας στο δωμάτιο, είχε σταθεί στην πόρτα του δωματίου που κάθονται οι κοπέλες και με κάβλωσε...
Η Μόνικα είναι εγγυηση, σταθερή αξία.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Η Ειρήνη δουλεύει κανονικά !

Stories

Νέο!