TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 802
- Πόντοι
- 86
Η Μονικα η μελαχρινη κανει 2πλο ?
Χρόνια πολλά αγαπητέ ! Ναι εργάζεται κανονικά .Καλησπέρα, η Βίκυ εργάζεται;
βλεπω ανανεωση στα κοριτσια και πολυ καλες κριτικες για τις καινουργιες! θα περασω για αυτοψια συντομα!
Kαλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιες ώρες θεωρείτε καλύτερες για να είναι πιο χαλαρά; Δηλαδή να έχει λιγότερο κόσμο μη τυχόν σε δει κανένας ανεπιθύμητος και επίσης θα έχεις την ευκαιρία να πετύχεις και τις περισσότερες κοπέλες!
Πριν λίγο ήταν ήρεμα και ήταν όλες παρούσες
Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό να υποθέσω θα ισχυεί σε όλα τα μασατζίδικα;
Υπάρχει και τζακούζι στα 100€ και γίνεται εκεί μέσα κόλαση. Δοκίμασε την Ξενια και την Σοφή σε αυτό το προγραμμα. Είναι καταπληκτικέςΕκτός του χαμάμ υπάρχει και τζακουζι;
Λία, Ρουλα από Ομήρου παλιότερα, και θεία Ελένη, οι 3 κορυφαίες πίπες του χώρου.Κολαση με την περιβόητη Λια και τολμώ να πω πως ήταν παραπάνω από όσο περίμενα. Και επειδή η ανάλυση δεν είναι το φορτε μου ένα θα πω. Αξίζει και το τελευταίο σεντ όπως αναφέρουν και άλλοι πιστοί. Η καλύτερη πίπα που μου έχουν κάνει και το καλύτερο μασάζ. Τέτοιες γυναίκες πρέπει να έχει η πιάτσα και όχι μικρά κοριτσάκια που πιάνουν τον πουτσο σαν να είναι αγγούρι την ώρα που το δαγκώνουν. Γιατί έχω πάθει την φόλα μου με μερικες που νομίζουν πως η εμφάνιση μόνο θα τις κάνει να επιλεχθούν. Λια, Ξενια, Βίκυ, Άννα είναι από τα δυνατά σπαθιά του μαγαζιού. Δοκίμασε τες και στο διπλό αν αντέχεις και θα σου φύγει η μαγκιά