alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
η σονια παιζει μπαλα ακομη??? καιαν ναι ειναι οπως ητανε παλλια η εχει κ αυτη υποστει την αλλαγη του χρονου???
...ειναι καλυτερη,απο οταν δουλευε μιχαλακοπουλου..βλεπεις ΑΛΛΟΣ ανταγωνισμος στην ζανα...η σονια παιζει μπαλα ακομη??? καιαν ναι ειναι οπως ητανε παλλια η εχει κ αυτη υποστει την αλλαγη του χρονου???
...ειναι καλυτερη,απο οταν δουλευε μιχαλακοπουλου..βλεπεις ΑΛΛΟΣ ανταγωνισμος στην ζανα...
..ασε που οταν την εχεις αρκετη ωρα στο ,τα ματια της γυρνανε αναποδα...Και με πολυ καλα ηχητικα θα ηθελα να προσθεσω .... βεβαιως βεβαιως
κόψε κάτι...πάντως μέσα είναι καλή.επαγγελματικο λαγε...ισως και το καλυτερο στην ελλαδα....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!...
πρώην στανταράκι μου στης Ζανας......ειναι καλυτερη,απο οταν δουλευε μιχαλακοπουλου..βλεπεις ΑΛΛΟΣ ανταγωνισμος στην ζανα...
η θεια λενα σταματησε
2 φορες που πηγα δεν την ειδα?
περασα και εγω χθες για Ελεναρα και ενημερωθηκα πως αυτην την εβδομαδα εχει αδεια
απο την επομενη στο ποστο της...
αποχωρησα γιατι εκει μόνο με Ελεναρα περναω.
λιρα 100
χθες ομως ηταν Τριτη και θα λειπει μεχρι και την αλλη Δευτερα
Ποναει η μεση της Ευχομαι περαστικα και καλη επιστροφη.Την ερχόμενη Δευτέρα αγαπητέ...
Ναι εχει πρόβλημα με τη μέση της . Απο τέταρτη θα ειναι στο καταστημα .Ποναει η μεση της Ευχομαι περαστικα και καλη επιστροφη.
νικολ,σονια...το μαγαζι πασχει απο βυζομανα
σε περασμα που εκανα τζιφος
εχει φυγει και ο δρακουλας των καρπαθιων
η αννουλα οποτε απο βυζαρες δεν εχει το καταστημα
τη θεια λενα δεν την ειδα γυρισε???
Ροστερ εχουμε απο εκει; Περασα την Δευτερα, δυο ξανθιες κ μια μελαχρινη που πηρα, αλλα εχω παθει αμνησια...
και μενα μου άρεσε πολύ...είναι πολύ καλή "μέσα" με καλό μασάζ και ακόμα καλύτερο δεύτερο μέρος... ;)Παιδιά καλησπέρα.Ερώτηση για κοπέλα του μαγαζιού.
Μπαίνοντας προχτές πέρασε μπροστά μου πηγαίνοντας σε δωμάτιο οπότε δεν μπορούσα να την περιμένω, αλλά μου έκανε κλικ.
Την λένε Ζωή και απότι μου είπαν είναι Ελληνίδα. ύψος 1,65-1.70, αδύνατη, μικρό στήθος, κοντό ξανθό μαλί.
Έχουμε καμιά πληροφορία παραπάνω;
Thanks