Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
..καλα αυτο ειναι σχετικο..αλβανιδα ειναι και η ντονα,αλλα το κρεββατι της ειναι μπομπα... ;)
θα συνεχίσω να το λέω και ας γίνομαι κουραστικός..."το μουνί δεν έχει εθνικότητα"...το πε και η "καυλωμένη πάντα"... ;) ;)

sarpidon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
96
Πόντοι
0
:uglystupid:
θα συνεχίσω να το λέω και ας γίνομαι κουραστικός..."το μουνί δεν έχει εθνικότητα"...το πε και η "καυλωμένη πάντα"... ;) ;)

Πεστε και σε μας ρε παιδία ποιά ειναι η " καυλωμένη πάντα" ετσι για ενημέρωση  :uglystupid: :uglystupid:
Μη χάνουμε τα καλά ...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
:uglystupid:
Πεστε και σε μας ρε παιδία ποιά ειναι η " καυλωμένη πάντα" ετσι για ενημέρωση  :uglystupid: :uglystupid:
Μη χάνουμε τα καλά ...
η Αμάντα...ένα από τα καλύτερα στουντιοκόριτσα που πέρασαν ποτέ από το χώρο... :dancing:

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Πρωινή βόλτα στη Στουρναρη , αρκετά τα μωρά ,  Μελινα , Μονικα εκει εκει , η Βίκυ εχει βάλει κατι ωραίες βυζαρες , η Ζωή θέα , η Χρύσα καινούργιο μωρο . Ξαναγύρισε και η Ντιάνα ενα μικρό ξανθό μωρακι .
Αλλα τελικά πέρασα με Παολα και Τζενη διπλό , άλλο πράγμα με 120 με στειλανε στο διάστημα .

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασα και εγώ αρχή εβδομάδας και πραγματικά έπαθα πλάκα!! Τουλάχιστον 20 λαδοκόρες μέτρησα παρούσες μπορεί να ήταν και παραπάνω δεν ξέρω μετά από ένα σημείο σταμάτησα να μετράω.... :helpplea: :helpplea:
Έχουμε και λέμε (τις περισσότερες τις θυμάμαι επειδή τις ξέρω και τις έχω ξαναδεί) κάποιος όμως που πάει πρώτη φορά σίγουρα θα πάθει κλακαζ έτσι γρήγορα που περνούν από μπροστά σου : :headbang: :headbang:
Μόνικα, Ελένη, Μελίνα, Μαρία, Σόνια, Λία, Ζωή, Αλεξία, Ράνια, Νικόλ, Δανάη, Λίζα, Πάολα, Έμυ, Βίκυ, Αγάπη, Ντιάνα, Ιζαμπέλα, Τζένη και ένας θεός ξέρει ποια ακόμη.... BTW η Ζάνα απούσα!!
Μήπως θα έπρεπε να βγαίνουν ανά γκρουπ των δέκα ??  :grin: :grin: Μπορεί να γίνει κατηγορία Milf για όποιον ενδιαφέρεται και κατηγορία προ-Milf για όσους γουστάρουν νεότερες ηλικίες!! :cheesy:

Ετιμήθει η Λίζα με πολύ καλές εντυπώσεις. Περισσότερα στην κριτική..

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.973
Πόντοι
6.515
τοσες πολλες διαθέσιμες σημαινει κριση τυπε  :think:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
τοσες πολλες διαθέσιμες σημαινει κριση τυπε  :think:
Μπα δεν νομίζω. Κάποτε η κυρά Ελένη (Ομήρου) είχε πει ότι για δουλέψει σωστά ένα μαγαζί πρέπει να έχει 2 με 3 κοπέλες ανά διαθέσιμο δωμάτιο. Η Ζάνα έχει 7 δωμάτια + Χαμάμ. Άρα είναι εντάξει. Επίσης έχει και συχνά απουσίες λόγω αδιαθεσίας κλπ.
Το πρόβλημα είναι ότι δύσκολα θα βγάζουν όλες μεροκάματο εαν έχεις τόσες πολλές ταυτόχρονα και αυτό δημιουργεί τριβές κλπ.

Aristippos

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
420
Πόντοι
21
Συνήθιζα να πηγαίνω στο συγκεκριμένο μαγαζί 3-4 φορές το μήνα. Ανέχτηκα μια φορά αυτό που έγινε με τη Νικολ αλλά μετά και το σημερινό με τη Μόνικα από εμενα ΑΚΥΡΟ. Δεν ξαναπατάω.......

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Άδεια. Θα το σκεφτεί και θα μας πει.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πέρασα και εγώ αρχή εβδομάδας και πραγματικά έπαθα πλάκα!! Τουλάχιστον 20 λαδοκόρες μέτρησα παρούσες μπορεί να ήταν και παραπάνω δεν ξέρω μετά από ένα σημείο σταμάτησα να μετράω.... :helpplea: :helpplea:
Έχουμε και λέμε (τις περισσότερες τις θυμάμαι επειδή τις ξέρω και τις έχω ξαναδεί) κάποιος όμως που πάει πρώτη φορά σίγουρα θα πάθει κλακαζ έτσι γρήγορα που περνούν από μπροστά σου : :headbang: :headbang:
Μόνικα, Ελένη, Μελίνα, Μαρία, Σόνια, Λία, Ζωή, Αλεξία, Ράνια, Νικόλ, Δανάη, Λίζα, Πάολα, Έμυ, Βίκυ, Αγάπη, Ντιάνα, Ιζαμπέλα, Τζένη και ένας θεός ξέρει ποια ακόμη.... BTW η Ζάνα απούσα!!
Μήπως θα έπρεπε να βγαίνουν ανά γκρουπ των δέκα ??  :grin: :grin: Μπορεί να γίνει κατηγορία Milf για όποιον ενδιαφέρεται και κατηγορία προ-Milf για όσους γουστάρουν νεότερες ηλικίες!! :cheesy:

Ετιμήθει η Λίζα με πολύ καλές εντυπώσεις. Περισσότερα στην κριτική..
απο πατησιων 131?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Συνήθιζα να πηγαίνω στο συγκεκριμένο μαγαζί 3-4 φορές το μήνα. Ανέχτηκα μια φορά αυτό που έγινε με τη Νικολ αλλά μετά και το σημερινό με τη Μόνικα από εμενα ΑΚΥΡΟ. Δεν ξαναπατάω.......
Τι ακριβωs εγινε φιλε εκει ?? με την Μονικα εχω να βρεθω πανω απο ενα χρονο ,αλλα παντα περναγα πολυ καλα .....παντωs και σε εμενα ειχε γινει στραβη , και ημουν σε φαση αποχηs για πανω απο 2 μηνεs ,μιλησα με ελενη ( με ζανα δεν το επιδιωξα)για το  θεματακι που ειχα με συγκεκριμενο πλασμα το οποιο δεν υπαρχει πια στην δυναμη του μαγαζιου ...θελω να πω οτι το μαγαζι το στηριζω πολλα χρονια με πολλεs επισκεψειs τον μηνα και παρολο αυτα ειχα και εγω το θεμετακι μου .....παντωs εχω ξαναξεκινησει εδω και καποιουs μηνεs και ξανα επισκεπτομαι το μαγαζι ........απλα το ξεχασα πια .

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Παιδιά νομίζω ότι καλά θα ήταν να δίνατε κάποιες πληροφορίες παραπάνω σχετικά με την "στραβή" για να γλιτώσει κανένας από τους επόμενους.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Το να γράφεις αυτό , χωρις να εξηγείς έστω στο περίπου περι τίνος πρόκειται δεν έχει κανένα νόημα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom