Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
πέρασμα απο το μαγαζί σήμερα το απογευματάκι , με υποδέχτηκε η Ζάνα , κοπέλες όπως πάντα χαμός , απο αυτές που είδα δούλευαν , Λια , Ελένη , Πάολα , Σόνια  , Έμμι , Χρύσα , και Σόφι , με ρώτησε η Ζάνα
ποία θέλω , την ρώτησα ποια μου προτείνεις για nuru , απάντησε ότι όλες κάνουν nuru , πέρασα με την Σόφι ξανθιά χαριτωμένη λεπτή με ωραίο κορμάκι και 1.5άρι βυζί , όταν
χαμογελάει μοιάζει με την Πενέλοπε Κρούζ.(θα ακολουθήσει κριτική)
:cum: :cum: :cum:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
πέρασμα απο το μαγαζί σήμερα το απογευματάκι , με υποδέχτηκε η Ζάνα , κοπέλες όπως πάντα χαμός , απο αυτές που είδα δούλευαν , Λια , Ελένη , Πάολα , Σόνια  , Έμμι , Χρύσα , και Σόφι , με ρώτησε η Ζάνα
ποία θέλω , την ρώτησα ποια μου προτείνεις για nuru , απάντησε ότι όλες κάνουν nuru , πέρασα με την Σόφι ξανθιά χαριτωμένη λεπτή με ωραίο κορμάκι και 1.5άρι βυζί , όταν
χαμογελάει μοιάζει με την Πενέλοπε Κρούζ.(θα ακολουθήσει κριτική)
μπλιαξ!!!!.... :badair: :badair:

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Το προγραμμα με τα 80 ευρω περιλαμβανει 2 φορες  :fuck1: ?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.111
Πόντοι
4.365
  Καταλαβα,ξερεις ποιες κανουν 2πλο η αλλο μαγαζι που κανεις 2  :fuck2:???

Σε όλα τα άλλα μαγαζιά πλην του παρόντος και Συγγρού 45, τα 2 μπαλάκια είναι 60+20=80 εβραίοι..

Για κοπέλες στο παρόν ας σου απαντήσει κανένας άλλος γιατι εχω καιρό να περάσω..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.963
Πόντοι
42.697
Όχι απ'όλες και μόνο κατ'όπιν συννενόησης. Ο κανόνας είναι ένα  :knockinb:

σωστος
καποιες κατοπιν συννενοησης αφηνουν 2εκτωνωσεις στο 45 λεπτο
αν εισαι και παλιος πελατης αυτο βοηθαει ακομα περισσοτερο
Η Ελεναρα συνηθως αφηνει 2 εκτονωσεις

mattos13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα Guys !!! Θέλω τα φώτα σας (αν είναι δυτατόν να μου τα δώσετε),  τελευταία με τρώει να δοκιμάσω την Τζένη αλλά φοβάμαι μην ειναι φόλα οι δύο κριτικές πού έχει είναι μια αρνητική και μια θετική, τι έχετε να μου προτείνετε ????? 

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
σωστος

σωστος και η Μελινα αφηνει !
προχθες ηθελα να περασω με νικολ και της ειπα για 2 και με αρχισε στα μα και μου και δεν γινετε αυτό και ποια κοπελα στο εκανε και παπαριες .... 
μετα ζητουσε 100 για μια ωρα και .....

φυσικα και δεν ειπα ποια κορίτσια το κανουν και χαμογελαστα χαιρετησα και εφυγα ... ουστ από εδώ ... ευτες οι εξυπνες και εμεις που τους χτιζουμε τα δυοροφα ημαστε χαζοι  :s&m_2:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Αυριο 1 Μαΐου  το καταστημα παραμένει κλειστα , απο παρασκευη ξανά στης υπηρεσίες φίλων !!!

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αυριο 1 Μαΐου  το καταστημα παραμένει κλειστα , απο παρασκευη ξανά στης υπηρεσίες φίλων !!!

ε ναι τα κοριτσια μας πρεπει να πιασουν και τον "λουλουδατο μαη"¨μονο τον "παλουκι" θα πιανουν καλα κανεις αντε καλη πρωτομαγια

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Δεν μας είπες τίποτα όμως γιαυτά που γράφονται πιό πάνω. Μια ή δύο ντουφεκιές?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Δεν μας είπες τίποτα όμως γιαυτά που γράφονται πιό πάνω. Μια ή δύο ντουφεκιές?
Έχει αναφερθεί στο σχόλιο της κριτικής ..."Οσο αφορά τη δεύτερη φορά ειναι σχέση κοπέλας πελάτη κατόπιν συνεννόησης"
www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:43152/#jr_post_41367]http://www.bourdela.com/sex/discussions/review/id:43152/#jr_post_41367[/url]

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.344
Πόντοι
41.813
σωστος

μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε μου.

για μενα μαλλον εχει αλλαξει αυτο εδω και καιρο. κι εγω εχω αφησει ενα σκασμο λεφτα εκει μεσα και εχω παρει ολες τις κοπελλες (και ολες με δυο πιστολιες στα 80 ευρω) και πριν απο 5-6 μηνες περιπου,γιατι τοσο εχω να πατησω αν θυμαμαι καλα (και ουτε προκειται ξανα αν δεν αλλαξουν τακτικη) αρχισαν τα τσαλιμακια και τα δεν αφηνει η Ζανα και σουξου μουξου μανταλακια και τους μαυρισα. δεν ξερω τι κανει με αλλους παλιους πελατες αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και με δυο πιστολιες στα 80 ευρω, ακομα και στα 60 ευρω αν εισαι γρηγορο πιστολι.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
δεν ξερω τι κανει με αλλους παλιους πελατες αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και με δυο πιστολιες στα 80 ευρω, ακομα και στα 60 ευρω αν εισαι γρηγορο πιστολι.

+100000000000000000000000000000000000000000000000000000
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

τα εχουμε ''χτισει'' αυτα τα παλια μαγαζια , δεν γινεται να μας συμπεριφερονται ετσι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.344
Πόντοι
41.813
σωστος και η Μελινα αφηνει !
προχθες ηθελα να περασω με νικολ και της ειπα για 2 και με αρχισε στα μα και μου και δεν γινετε αυτό και ποια κοπελα στο εκανε και παπαριες .... 
μετα ζητουσε 100 για μια ωρα και .....

φυσικα και δεν ειπα ποια κορίτσια το κανουν και χαμογελαστα χαιρετησα και εφυγα ... ουστ από εδώ ... ευτες οι εξυπνες και εμεις που τους χτιζουμε τα δυοροφα ημαστε χαζοι  :s&m_2:

και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες φιλε με μονη ενσταση οτι εγω θα ελεγα και ποιες το κανουν.αφου ειναι γνωστο οτι το κανουν ολες γιατι να το κρυβουμε? το μαγαζι για μενα βρισκει και τα κανει αυτα. αν σταματησουμε εμεις να ειμαστε μαλακες και να τα δινουμε ετσι αερα πατερα τοτε θα αλλαξουν τα πραγματα. προς το παρον τρωει μαυρο απο μενα εδω και αρκετο καιρο κι οπως ειπα πιο πανω απο πορτοκαλιες κι απο πουτανες πηξαμε.
καταλαβες δηλαδη εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο που λενε και στο χωριο μου. βρε ουστ

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.344
Πόντοι
41.813
επειδη  δεν ξερω να κανω παραθεση απο αλλο τοπικ το βαζω ετσι για να τα βλεπουν ορισμενοι

Spiros Ths
Νέος
*
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Απ: Θησέως 81 - Καλλιθέα
« Απάντηση #1803 στις: 29-04-2014, 22:36:27 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι πλέον στον χώρο μας θα υπάρχει ένα πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκεί 45' και θα στοιχίζει 60Ε.
Οι κοπέλες μας είναι: Ελένη, Μαρίνα, Αναστασία, Τάνια και Τζούλια.
Αναφορά στον συντονιστή  Καταγράφηκε

κι οταν πας σου λενε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι με 80 ευρω εχεις μια ωρα ολοκληρη και 2 πιστολιες. και μην πει κανεις εξυπνος οτι κανω αβαντα στο συγκεκριμενο μαγαζι γιατι το εχει αναφερει αλλος πολυ πριν απο μενα στο φορουμ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
επειδη  δεν ξερω να κανω παραθεση απο αλλο τοπικ το βαζω ετσι για να τα βλεπουν ορισμενοι

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε οτι πλέον στον χώρο μας θα υπάρχει ένα πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκεί 45' και θα στοιχίζει 60Ε.
Οι κοπέλες μας είναι: Ελένη, Μαρίνα, Αναστασία, Τάνια και Τζούλια.
Αναφορά στον συντονιστή   Καταγράφηκε

κι οταν πας σου λενε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι με 80 ευρω εχεις μια ωρα ολοκληρη και 2 πιστολιες. και μην πει κανεις εξυπνος οτι κανω αβαντα στο συγκεκριμενο μαγαζι γιατι το εχει αναφερει αλλος πολυ πριν απο μενα στο φορουμ.
στο συγκεκριμένο μαγαζί το Θησέως 81 , το δύο εκτονώσεις στο 80άρι ισχύει τουλάχιστόν δύο χρόνια....αν διαβάσεις ενημερώσεις μου η κριτικές θα το ξέρεις.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.344
Πόντοι
41.813
στο συγκεκριμένο μαγαζί το Θησέως 81 , το δύο εκτονώσεις στο 80άρι ισχύει τουλάχιστόν δύο χρόνια....αν διαβάσεις ενημερώσεις μου η κριτικές θα το ξέρεις.

εγω το ξερω φιλε μου.
για αλλους ηταν η μπηχτη και να δεις που θα σφυριζει αδιαφορα παλι  ;) ;) ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.535
Πόντοι
46.232
Ναι εχεις δίκιο , το ειδικό ζελέ nuru , πρεπει να ειναι ζεστό , ανακατεύεται με ζεστό νερό .
Προφανώς η κοπέλα δεν το εκανε αυτό , πιστεύω θα ξέχασε ειναι λιγο στη κοσμάρα της , κατα τ αλλα ειναι πολυ καλη και εξυπηρετική με το κόσμο .
Οσο για το στρώμα επειδή ξερω πίστεψε με δεν βγιενει πιο μεγάλο ειναι στάνταρ διαστάσεις και ειναι απο numaGel αυθεντικό .
Οσο για τη τιμή ειναι η καλυτερη η ίδια στα λίγα καταστήματα που κάνουν nuru . Θα ξερεις οτι το ειδικό ζελέ ειναι εισαγωγής και ειναι ακριβό .
Το δωμάτιο ειναι άνετο και ειδικά για nuru , πέρα απο το στρώμα και μια πολυθρόνα για να αλαξεις δεν χρειάζεται κάτι αλλο , το μπάνιο μεγάλο , με καθρέφτη νιπτηρα άνετη ντουζιέρα στεγνωτηριο μαλλιών τι αλλο θα χρειαζόταν .
Το nuru μασαζ ειναι μοναδική εμπειρία , μαλλον σταθηκες άτυχος στο κομμάτι nuru , γιατι στα αλλα δείχνει να περασες καλα .
Την επόμενη φορά παρε μια πιο έμπειρη , Νικολ , Ελένη , Εμμυ , και αλλες ,και θα δεις οτι θα ειναι διαφορετικό , αν και οι νέες καπου πρεπει να μάθουν εσυ εισαι και φιλος του καταστήματος και πρεπει να συνεισφερεις με το διμετρο κορμί σου ;)
Οσο αφορά τη δεύτερη φορά ειναι σχέση κοπέλας πελάτη κατόπιν συνεννόησης .

το παραπάνω είναι σχόλιο του Windows(εκπρόσωπο του μαγαζιού , δεν το κρύβει)σε κριτική μου
λοιπόν να σχολιάσω και εγώ μερικά...η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη και στο στυλ που μου αρέσει , αλλά αυτό δεν λέει  κάτι , και συνεννόηση να μην υπέρ χε για δεύτερη φορά θα έπρεπε τουλάχιστον να εξαντλήσει την ώρα  
για το στρώμα που λες χωρις να το παίξω ειδικός , τράβα μία βόλτα στο Golden TIme να δείς αν δεν υπάρχει μεγαλύτερο(αναφέρομαι στο μήκος και όχι στο πλάτος)
Για τον χώρο ξέρεις έχω αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια τόσο σε κριτικές όσο και ενημερώσεις μου ,για την τιμή που λές απλά διαβάστε την κριτική μου από άλλο μαγαζί , εν κατακλείδι να πώ την γνώμη μου , την γραμμή με τις εκτονώσεις πρέπει να την περνάει το μαγαζί , για μένα στα 120 ευρώ γιά μόλις 45 λεπτά και μόνο μία εκτόνωση είναι απαράδεκτο...
αν το κατάστημα δεν περν΄΄αει την γραμμή του τότε οι κοπέλες θα ζητούν μέσα ότι θέλουν , όπως έκανε κοπέλα σας που έχει φύγει , έτσι μπορεί η κοπέλα να βγεί κερδισμένη αλλά το μαγαζί θα βγεί χαμένο μιάς και συνήθος μετά προτιμάς να πάρεις την κοπέλα εκτός μαγαζιού.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom