ευχαριστω φιλεΓια τους all time classic πελάτες 80 με δύο πιστολιές//
Τόσες φορές έχω τιμήσει το μαγαζί..Βέβαια έχω κάτι μήνες να το επισκεφτώ πλέον αλλά σε σέρβις είναι από τα καλύτερα
Για τους υπόλοιπους διαβάζω ότι να`ναι ζητάνε,απλά πριν μπεις τα διευκρινίζεις για να μην ξενερώνει το σκηνικό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
εγώ ρε παιδιά, που είμαι all time clasic πελάτης, αλλά έχω μείνει απο απουσίες...τι παίρνω > ?
εκτός απο @@ , ...
εκτός απο @@ , ...
Τι να σας πω ρε παιδιά δεν ξέρω... Εγώ δεν είμαι all time classic πελάτης, το ένα jakuji πρέπει να έχει φτιαχτεί από μένα... Δεύτερη φορά έπαιρνα πολύ παλιότερα (πάνω από διετία) με εξτρά χρέωση. Τελευταία μου είχαν γίνει νύξεις από "παλιές" καραβάνες του μαγαζιού για δεύτερη πιστολιά αλλά δεν προχώρησα (όταν θες μισή ώρα για την πρώτη πιστολιά...).
Συνήθως στους παλιούς, γνωστούς πελάτες γίνονται κάποιες διευκολύνσεις (ανάλογα με την κοπέλα).
Συνήθως στους παλιούς, γνωστούς πελάτες γίνονται κάποιες διευκολύνσεις (ανάλογα με την κοπέλα).
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
βρε βρε βρε...σαν τα χιονια..1Για τους all time classic πελάτες 80 με δύο πιστολιές//
Τόσες φορές έχω τιμήσει το μαγαζί..Βέβαια έχω κάτι μήνες να το επισκεφτώ πλέον αλλά σε σέρβις είναι από τα καλύτερα
Για τους υπόλοιπους διαβάζω ότι να`ναι ζητάνε,απλά πριν μπεις τα διευκρινίζεις για να μην ξενερώνει το σκηνικό.
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε μου.
για μενα μαλλον εχει αλλαξει αυτο εδω και καιρο. κι εγω εχω αφησει ενα σκασμο λεφτα εκει μεσα και εχω παρει ολες τις κοπελλες (και ολες με δυο πιστολιες στα 80 ευρω) και πριν απο 5-6 μηνες περιπου,γιατι τοσο εχω να πατησω αν θυμαμαι καλα (και ουτε προκειται ξανα αν δεν αλλαξουν τακτικη) αρχισαν τα τσαλιμακια και τα δεν αφηνει η Ζανα και σουξου μουξου μανταλακια και τους μαυρισα. δεν ξερω τι κανει με αλλους παλιους πελατες αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και με δυο πιστολιες στα 80 ευρω, ακομα και στα 60 ευρω αν εισαι γρηγορο πιστολι.
Προσωπική εμπειρία με Ελενάρα (μάλιστα ανήμερα των γενεθλιών της πριν 2μηνο / ημέρα Παρασκευή) στο 40λεπτο σταμάτησε, αφήνοντας μου κ 5 λεπτά για ντουζ, με την "δικαιλογία" ότι "ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" γιατί λέει .. το δωμάτιο το "χρέωνονται" για 45λεπτο κ κάθε extra χρόνο πέρα του 45λεπτου, το χρεώνονται τα ίδια κορίτσια ντε κ καλά ..
Η ώρα ήταν 20:35 το βράδυ (όταν "τελείωσε" το 45λεπτο που σημαίνει ότι δεν υπήρχε περιθώριο για επόμενο ραντεβού ..)
Να πω βέβαια ότι εκείνες τις μέρες η Ζάνα έλειπε .. Απλά το αναφέρω ..
Η αλήθεια είναι ότι στράβωσα κ τράβηξα για άλλους γειτονικούς δρόμους, όπου συνονόματη της Ελενάρας με 60 ευράκια μου αφιερώνει 2 πιστολιές κ .. άνεση χρόνου (γύρω στα 50-55 λεπτά ..) ..
Ελεύθερη αγορά, σημαίνει ευκαιρίες για ΟΛΟΥΣ !!
Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι μας λες τωρα φιλος , τι παπαριες και ανακρίβειες ειναι αυτά , ξεχνάτε οτι εδώ σερφαρουν άνω των 18 , οχι τόση προσβολή στην νοημοσύνη μας .Προσωπική εμπειρία με Ελενάρα (μάλιστα ανήμερα των γενεθλιών της πριν 2μηνο / ημέρα Παρασκευή) στο 40λεπτο σταμάτησε, αφήνοντας μου κ 5 λεπτά για ντουζ, με την "δικαιλογία" ότι "ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" γιατί λέει .. το δωμάτιο το "χρέωνονται" για 45λεπτο κ κάθε extra χρόνο πέρα του 45λεπτου, το χρεώνονται τα ίδια κορίτσια ντε κ καλά ..
Η ώρα ήταν 20:35 το βράδυ (όταν "τελείωσε" το 45λεπτο που σημαίνει ότι δεν υπήρχε περιθώριο για επόμενο ραντεβού ..)
Να πω βέβαια ότι εκείνες τις μέρες η Ζάνα έλειπε .. Απλά το αναφέρω ..
Η αλήθεια είναι ότι στράβωσα κ τράβηξα για άλλους γειτονικούς δρόμους, όπου συνονόματη της Ελενάρας με 60 ευράκια μου αφιερώνει 2 πιστολιές κ .. άνεση χρόνου (γύρω στα 50-55 λεπτά ..) ..
Ελεύθερη αγορά, σημαίνει ευκαιρίες για ΟΛΟΥΣ !!
Φιλος εχεις χρόνια να πας στο καταστημα , το προγραμμα 45 λεπτά δεν υπάρχει , απο το πανο όροφο , πανο απο 2 μηση χρόνια .
Οσο για την Ελένη , δεν θα μιλούσε ποτέ ετσι σε ενα πελάτη , ειναι πολλα χρόνια στο επάγγελμα , εχει δείξει της αξίες και τα περετερων λόγια δεν έχουν αξία .
Υπάρχει το προγραμμα 30 λεπτών στα 60 ευρώ .
Προγραμμα μιας ώρας στα 80 ευρώ .
Αυτά για να μαθαίνουν οι νέοι και μην ξεχνούν οι παλιοί ;)
Τα αγοράκια που παραπονιούνται οτι οι κορασίδες τους βγάζουν έξω πριν εξαντλήσουν το χρονο τους να πανε για τσισα .
Οσο τη δεύτερη φορά , τα έχουμε πει , στο συγκεκριμένο καταστημα ειναι κατόπιν συνεννοήσεις με τη κοπέλα , γι αυτό η πληρώστε τη κοπέλα κάτι παράπονο , αλλιώς αλλου και μην μας τα ζαλίζετε αλλο , οτι πληρώνεις περνεις και αυτό ισχύει παντού .
Ορισμένοι με αυτό που κάνουν επανειλημμένα δεν αφήνουν τους συναγωνιστές να ενημερώνουν για νέες αφήξεις κλπ
Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άντε να κανω και μια ενημέρωση τωρα που πήρα μπρος
Πήγα στο καταστημα κατα της 5 ,χτες , είχε κόσμο , πάντα αργά απόγευμα εχει αναμονή , μέσο όρο κανα 10 λεπτό μέχρι που να αδειάζει κανα δωμάτιο .
Είπα να κανω χαμαμ , φιλος το είχε κανει κατάληψη , προγραμμα με Μονικα , το είδα κι αυτό ,αν διαβάζει να μας πει την εμπειρία .
Διάλεξα τη Σοφή , το κοριτσακι ειναι κουκλί , ωραίο σώμα ψιλή , και όντως όπως περιγράψε και ο Νεα Σμύρνη , το κοριτσακι οταν γελάει μοιάζει με Penelope Cruz . Πέρασα τέλεια , το κορίτσι αρκετα συνεργασιμο σε λογικά πλαίσια πάντα , μασαζ το παλεύει , στα αλλα σούπερ , ευδιαθετη , παιχνιδακια γενικά μια χαρα .
Μια ώρα μαζι με το κορίτσι 80 ευρώ , και ενα 20 ετσι απο πάρτη μου για να γουστάρει την επόμενη <3
Πήγα στο καταστημα κατα της 5 ,χτες , είχε κόσμο , πάντα αργά απόγευμα εχει αναμονή , μέσο όρο κανα 10 λεπτό μέχρι που να αδειάζει κανα δωμάτιο .
Είπα να κανω χαμαμ , φιλος το είχε κανει κατάληψη , προγραμμα με Μονικα , το είδα κι αυτό ,αν διαβάζει να μας πει την εμπειρία .
Διάλεξα τη Σοφή , το κοριτσακι ειναι κουκλί , ωραίο σώμα ψιλή , και όντως όπως περιγράψε και ο Νεα Σμύρνη , το κοριτσακι οταν γελάει μοιάζει με Penelope Cruz . Πέρασα τέλεια , το κορίτσι αρκετα συνεργασιμο σε λογικά πλαίσια πάντα , μασαζ το παλεύει , στα αλλα σούπερ , ευδιαθετη , παιχνιδακια γενικά μια χαρα .
Μια ώρα μαζι με το κορίτσι 80 ευρώ , και ενα 20 ετσι απο πάρτη μου για να γουστάρει την επόμενη <3
Άντε να κανω και μια ενημέρωση τωρα που πήρα μπρος
Να είσαι σίγουρος, μας έπεισες και απόψε!!!!!!
Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν νομίζω , πάντα αφήνω κάτι παραπάνω , τα μασαζ τα επισκέπτομαι για να γουστάρω και οχι απο ανάγκη , θελω να πάρω το μέγιστο , πάντα , και αυτό το περνεις οταν πληρώνεις , οταν εισαι σωστός και οχι πλάγιος , το κάτι παραπάνω το δίνω επειδή γουστάρω .χαλάς την πιάτσα μεγάλε...
Αν θα είμαι στριμωγμενος δεν θα παω , μην νομίζεις , δεν παω και κάθε βδομάδα 2 φορές το μήνα και αν
Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Να είσαι σίγουρος, μας έπεισες και απόψε!!!!!!
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.111
- Πόντοι
- 4.365
Δεν νομίζω , πάντα αφήνω κάτι παραπάνω , τα μασαζ τα επισκέπτομαι για να γουστάρω και οχι απο ανάγκη , θελω να πάρω το μέγιστο , πάντα , και αυτό το περνεις οταν πληρώνεις , οταν εισαι σωστός και οχι πλάγιος , το κάτι παραπάνω το δίνω επειδή γουστάρω .
Αν θα είμαι στριμωγμενος δεν θα παω , μην νομίζεις , δεν παω και κάθε βδομάδα 2 φορές το μήνα και αν
Εσύ ή είσαι του μαγαζιού ή πολύ άσχημος και όταν δεν τα σκας παίρνεις τα παπάρια σου..
Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι κανω διαφήμιση , σε πειραζει ;)Εσύ ή είσαι του μαγαζιού ή πολύ άσχημος και όταν δεν τα σκας παίρνεις τα παπάρια σου..
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Πράγματι το προγράμμα των 45 λεπτών εχει καταργηθεί εδω και δυο χρονια ίσος παραπανο . Τέλος πάντων μπορει να συνέβη παλιότερα !!!Προσωπική εμπειρία με Ελενάρα (μάλιστα ανήμερα των γενεθλιών της πριν 2μηνο / ημέρα Παρασκευή) στο 40λεπτο σταμάτησε, αφήνοντας μου κ 5 λεπτά για ντουζ, με την "δικαιλογία" ότι "ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ" γιατί λέει .. το δωμάτιο το "χρέωνονται" για 45λεπτο κ κάθε extra χρόνο πέρα του 45λεπτου, το χρεώνονται τα ίδια κορίτσια ντε κ καλά ..
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Τι μας λες τωρα φιλος , τι παπαριες και ανακρίβειες ειναι αυτά , ξεχνάτε οτι εδώ σερφαρουν άνω των 18 , οχι τόση προσβολή στην νοημοσύνη μας .
Φιλος εχεις χρόνια να πας στο καταστημα , το προγραμμα 45 λεπτά δεν υπάρχει , απο το πανο όροφο , πανο απο 2 μηση χρόνια .
Οσο για την Ελένη , δεν θα μιλούσε ποτέ ετσι σε ενα πελάτη , ειναι πολλα χρόνια στο επάγγελμα , εχει δείξει της αξίες και τα περετερων λόγια δεν έχουν αξία .
Υπάρχει το προγραμμα 30 λεπτών στα 60 ευρώ .
Προγραμμα μιας ώρας στα 80 ευρώ .
Αυτά για να μαθαίνουν οι νέοι και μην ξεχνούν οι παλιοί ;)
Τα αγοράκια που παραπονιούνται οτι οι κορασίδες τους βγάζουν έξω πριν εξαντλήσουν το χρονο τους να πανε για τσισα .
Οσο τη δεύτερη φορά , τα έχουμε πει , στο συγκεκριμένο καταστημα ειναι κατόπιν συνεννοήσεις με τη κοπέλα , γι αυτό η πληρώστε τη κοπέλα κάτι παράπονο , αλλιώς αλλου και μην μας τα ζαλίζετε αλλο , οτι πληρώνεις περνεις και αυτό ισχύει παντού .
Ορισμένοι με αυτό που κάνουν επανειλημμένα δεν αφήνουν τους συναγωνιστές να ενημερώνουν για νέες αφήξεις κλπ
Δεν θα μπω στην λογική της απευθείας αντιπαράθεσης μαζί σου γιατί ο καθένας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και είναι ανά πάσα στιγμή κρινόμενος με τα ποσταρίσματα κ τις κριτικές του και δόξα τον Θεό, 2-3 εδώ μέσα μπορούν να επιβεβαιώσουν αν αυτά που γράφω είναι του πεταμού ή όχι ..
Μπες κ δες τις πιο τελευταίες κριτικές μου στο μαγαζί :
στις 23/10/2013 με την Ελενάρα,
Κ στις 24/09/2013 για τν εμπειρία μου με Μελίνα & Ζάνα
Αλλά έχεις δίκιο .. έχω να περάσω εδώ κ 2 χρόνια, από την εποχή του 2ου ορόφου ..
Για να ξεκαθαρίσω κάτι μια και καλή .. Όταν περνάω καλά, δεν έχω πρόβλημα να βγω δημόσια κ να το παραδεχτώ (όπως διάβασες κ είδες πιο πάνω) ..
Το ίδιο όμως δικαίωμα έχω ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ...
Εσύ όμως δεν μας είπες, γιατί από τα 67 σου μηνύματα/ποσταρίσματα, τα ..61 είναι στην ενότητα/thread "ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 29 - "ΟΑΣΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ" κ μάλιστα τα τελευταία 48 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ποσταρίσματά σου (από τις 18/08/2013) ????
Όταν λήξη η σύμβαση εργασίας σου να μας το πεις, μην μείνεις κ στο δρόμο, με 29,9% ανεργία ..
Κάντε το προμοτάρισμά σας, αλλά με πιο κομψό τρόπο ..
Κοράκια ..
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Εσύ ή είσαι του μαγαζιού ή πολύ άσχημος και όταν δεν τα σκας παίρνεις τα παπάρια σου..
+1000
Δεν νομίζω , πάντα αφήνω κάτι παραπάνω , τα μασαζ τα επισκέπτομαι για να γουστάρω και οχι απο ανάγκη , θελω να πάρω το μέγιστο , πάντα , και αυτό το περνεις οταν πληρώνεις , οταν εισαι σωστός και οχι πλάγιος , το κάτι παραπάνω το δίνω επειδή γουστάρω .
αυτό που λες δεν αλλάζει την ουσία πως χαλάς την πιάτσα...
γιατί ο επόμενος μετά από σένα που δεν θα δώσει έξτρα, μάλλον θα τον στραβοκοιτάξει η κοπέλα...
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Πράγματι το προγράμμα των 45 λεπτών εχει καταργηθεί εδω και δυο χρονια ίσος παραπανο . Τέλος πάντων μπορει να συνέβη παλιότερα !!!
Φίλτατε αν λέω ψέματα ρώτα την Ελενάρα .. Παρασκευή στα γενέθλια της έγινε το σκηνικό, ήμουν το τελευταίο της ραντεβού ..
Ρώτα την αν λέω παπαριές .. Και για να σε βοηθήσω ακόμη περισσότερο, το ζώδιό της είναι Ιχθυείς .. ;)
(αν κ το ότι δεν ανέβασα κριτική σεβόμενος τα άπειρα ραντεβού μαζί της, δεν εκτιμήθηκε από όσο κατάλαβα ..)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K