Γιαννης 35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλε μου ηρεμήσε τι κοράκια και μαλακιες λες , λες να εχει ανάγκη η Ζανα απο τα 60 μου post στα 7 χρόνια , είμαι μέλος απο το 2007 δες το καλα στο προφίλ .Δεν θα μπω στην λογική της απευθείας αντιπαράθεσης μαζί σου γιατί ο καθένας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και είναι ανά πάσα στιγμή κρινόμενος με τα ποσταρίσματα κ τις κριτικές του και δόξα τον Θεό, 2-3 εδώ μέσα μπορούν να επιβεβαιώσουν αν αυτά που γράφω είναι του πεταμού ή όχι ..
Μπες κ δες τις πιο τελευταίες κριτικές μου στο μαγαζί :
στις 23/10/2013 με την Ελενάρα,
Κ στις 24/09/2013 για τν εμπειρία μου με Μελίνα & Ζάνα
Αλλά έχεις δίκιο .. έχω να περάσω εδώ κ 2 χρόνια, από την εποχή του 2ου ορόφου ..
Για να ξεκαθαρίσω κάτι μια και καλή .. Όταν περνάω καλά, δεν έχω πρόβλημα να βγω δημόσια κ να το παραδεχτώ (όπως διάβασες κ είδες πιο πάνω) ..
Το ίδιο όμως δικαίωμα έχω ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ...
Εσύ όμως δεν μας είπες, γιατί από τα 67 σου μηνύματα/ποσταρίσματα, τα ..61 είναι στην ενότητα/thread "ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 29 - "ΟΑΣΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ" κ μάλιστα τα τελευταία 40+ ποσταρίσματά σου (εδώ κ 1μιση χρόνο δηλαδή) ????
Όταν λήξη η σύμβαση εργασίας σου να μας το πεις, μην μείνεις κ στο δρόμο, με 29,9% ανεργία ..
Κάντε το προμοτάρισμά σας, αλλά με πιο κομψό τρόπο ..
Κοράκια ..
Ακριβός γι αυτό παραξενεύτηκα , η εμπειρία σου με την Ελένη ηταν απο το παλιό μαγαζι δηλαδή πριν δυο χρόνια , εεεε οκ δεν μπορούμε να ειμαστε πάντα ευχαριστημένοι , καπου στραβονει , εσυ λιγο αργά δεν θυμηθηκες να μας πεις την εμπειρία σου , δηλαδή μετα απο δυο χρόνια , εεεε ΟΚ έλεος τι να πω