Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Δεν θα μπω στην λογική της απευθείας αντιπαράθεσης μαζί σου γιατί ο καθένας έχει την ιστορία του εδώ μέσα και είναι ανά πάσα στιγμή κρινόμενος με τα ποσταρίσματα κ τις κριτικές του και δόξα τον Θεό, 2-3 εδώ μέσα μπορούν να επιβεβαιώσουν αν αυτά που γράφω είναι του πεταμού ή όχι ..

Μπες κ δες τις πιο τελευταίες κριτικές μου στο μαγαζί :

στις 23/10/2013 με την Ελενάρα,

Κ στις 24/09/2013 για τν εμπειρία μου με Μελίνα & Ζάνα

Αλλά έχεις δίκιο .. έχω να περάσω εδώ κ 2 χρόνια,  από την εποχή του 2ου ορόφου ..

Για να ξεκαθαρίσω κάτι μια και καλή .. Όταν περνάω καλά, δεν έχω πρόβλημα να βγω δημόσια κ να το παραδεχτώ (όπως διάβασες κ είδες πιο πάνω) ..

Το ίδιο όμως δικαίωμα έχω ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ...

Εσύ όμως δεν μας είπες, γιατί από τα 67 σου μηνύματα/ποσταρίσματα, τα ..61 είναι στην ενότητα/thread  "ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 29 - "ΟΑΣΗΣ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ" κ μάλιστα τα τελευταία 40+ ποσταρίσματά σου (εδώ κ 1μιση χρόνο δηλαδή) ????

Όταν λήξη η σύμβαση εργασίας σου να μας το πεις, μην μείνεις κ στο δρόμο, με 29,9% ανεργία ..

Κάντε το προμοτάρισμά σας, αλλά με πιο κομψό τρόπο ..

Κοράκια ..
φιλε μου ηρεμήσε τι κοράκια και μαλακιες λες , λες να εχει ανάγκη η Ζανα απο τα 60 μου post στα 7 χρόνια , είμαι μέλος απο το 2007 δες το καλα στο προφίλ .
Ακριβός γι αυτό παραξενεύτηκα , η εμπειρία σου με την Ελένη ηταν απο το παλιό μαγαζι  δηλαδή πριν δυο χρόνια , εεεε οκ δεν μπορούμε να ειμαστε πάντα ευχαριστημένοι , καπου στραβονει , εσυ λιγο αργά δεν θυμηθηκες να μας πεις την εμπειρία σου , δηλαδή μετα απο δυο χρόνια , εεεε ΟΚ έλεος τι να πω :(

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Φίλτατε αν λέω ψέματα ρώτα την Ελενάρα .. Παρασκευή στα γενέθλια της έγινε το σκηνικό, ήμουν το τελευταίο της ραντεβού ..

Ρώτα την αν λέω παπαριές .. Και για να σε βοηθήσω ακόμη περισσότερο, το ζώδιό της είναι Ιχθυείς .. ;)

(αν κ το ότι δεν ανέβασα κριτική σεβόμενος τα άπειρα ραντεβού μαζί της, δεν εκτιμήθηκε από όσο κατάλαβα ..)
Δεν εχω λόγο να μην πιστεύω τα όσα λες , άλλωστε ξέρω οτι εισαι πελάτης στο καταστημα . Υπάρχουν μέρες που μια κοπέλα μπορει να ειναι κουρασμένη μπορει να εχει της μαύρες της και χωρίς να θέλει γίνετε παράξενη η δυσάρεστη πως να το θέσω . Γενικά ηΕλεναρα ειναι κυρία  :)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πόλεμος βλέπω για την ημερομηνία συνεύρεσης με την Έλενα..
-από τις πιο κομψές καυλοκυρίες που έχω δει-

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Άντε καληνύχτα , τελικά εδώ για να μην σε λένε κοράκι πρεπει να ποσταρεις κλαψες και παράπονα , γατάκια , άντε γειαααα  :rockon:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
όχι και γατάκια...
καλόν ύπνο...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.977
Πόντοι
6.515

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.351
Πόντοι
41.813
Εγω δεν ειμαι τόσο παλίος πελάτης ...ούτε φιλοδοξώ να γίνω ο κρτιτής των πάντων
απλά ...στην πιάτσα υπάρχει σουβλάκι με 1,5 Ε και σουβλάκι με 2,5 €
Υπάρχει και το da capo με καφε 5Ε και το καφενείο του μπαρμπα μητσου με 0,5 Ε

Στο da capo δεν πας να πεις γιατι δεν εχεις το καφε 0,5 Ε ..ετσι δεν είναι ? :uglystupid: :uglystupid:

περιττο να σου απαντησω στη σποντα που πεταξες για μενα,γιατι καταρχην ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω. θα πω μονο αυτο.συμφωνω σε ολα με το daredevill και να σου ξαναπω μονο και μονο οτι η ολη κουβεντα αρχισε για τη συμπεριφορα του μαγαζιου μονο κι οχι για τα λεφτα του προγραμματος.
οταν εισαι πελατης και πας μονο στο συγκεκριμενο μαγαζι 2-3 φορες το μηνα (ασε αλλου) και μετα ξαφνικα σου λενε μα και μου,το ιδιο πιστευω θα ελεγες κι εσυ. και απο ολο αυτο ποιος νομιζεις οτι ειναι τελικα χαμενος? η μηπως δε της αρεσαν της Ζανας τα 2500-3000 που της αφηνα και που τωρα πηγαν καπου αλλου?
να εισαι καλα.

οσο για το da capo και το μπαρμπα μητσο,ενα θα σου πω. το τι μουνια εχει γαμησει ο καθενας εδω μεσα δε το ξερεις ουτε εσυ για μενα ουτε εγω για σενα ουτε για κανεναν αλλο,οποτε κι εδω αστοχο το σχολιο σου.

fortigatzas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2007
Like
11
Πόντοι
1
εχω κατι πονους στον ομφαλο..και στην μεση ρε γαμωτο!!

sarpidon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
96
Πόντοι
0
περιττο να σου απαντησω στη σποντα που πεταξες για μενα,γιατι καταρχην ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω. θα πω μονο αυτο.συμφωνω σε ολα με το daredevill και να σου ξαναπω μονο και μονο οτι η ολη κουβεντα αρχισε για τη συμπεριφορα του μαγαζιου μονο κι οχι για τα λεφτα του προγραμματος.
οταν εισαι πελατης και πας μονο στο συγκεκριμενο μαγαζι 2-3 φορες το μηνα (ασε αλλου) και μετα ξαφνικα σου λενε μα και μου,το ιδιο πιστευω θα ελεγες κι εσυ. και απο ολο αυτο ποιος νομιζεις οτι ειναι τελικα χαμενος? η μηπως δε της αρεσαν της Ζανας τα 2500-3000 που της αφηνα και που τωρα πηγαν καπου αλλου?
να εισαι καλα.

οσο για το da capo και το μπαρμπα μητσο,ενα θα σου πω. το τι μουνια εχει γαμησει ο καθενας εδω μεσα δε το ξερεις ουτε εσυ για μενα ουτε εγω για σενα ουτε για κανεναν αλλο,οποτε κι εδω αστοχο το σχολιο σου.

φιλε μου καλέ ...κανένα προβλημα και τιποτα προσωπικό ουτε με σενα ουτε με κανέναν αλλον
απλα αυτο που θέλω να πω οτι υπάρχουν παντα διαφορετικά κριτήρια επιλογής cost to benefit που λένε και στο χωριό μου ...

καλα κάνεις και εσυ και εγώ και ολοι μας και ακουμπαμε τα ωραία μας ευρουλάκια οπου μας γουσταρει ...
απλά επειδη το θεμα εχει πολλές παραμέτρους εφερα τα παραδειγμα του καφέ ...

δεν ειχα πρόθεση ουτε να την πω σε κανένα ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.351
Πόντοι
41.813
φιλε μου καλέ ...κανένα προβλημα και τιποτα προσωπικό ουτε με σενα ουτε με κανέναν αλλον
απλα αυτο που θέλω να πω οτι υπάρχουν παντα διαφορετικά κριτήρια επιλογής cost to benefit που λένε και στο χωριό μου ...

καλα κάνεις και εσυ και εγώ και ολοι μας και ακουμπαμε τα ωραία μας ευρουλάκια οπου μας γουσταρει ...
απλά επειδη το θεμα εχει πολλές παραμέτρους εφερα τα παραδειγμα του καφέ ...

δεν ειχα πρόθεση ουτε να την πω σε κανένα ...

να εισαι καλα

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Αντριάνα? Πήγε σε άλλο ίδρυμα ξέρει κανείς?
ειναι back , με το όνομα Καλινκα , η τσάντα της δεν αλλάζει παραμένει κόκκινη , και τα αξεσουάρ ;)

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
εχουν αλλαξει τις τιμες σημερα πηγα και μου ειπαν 100 body t body νομιζω ειχε 80ευρω το προγραμμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom