petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.341
- Πόντοι
- 41.813
Ναι εχεις δίκιο , το ειδικό ζελέ nuru , πρεπει να ειναι ζεστό , ανακατεύεται με ζεστό νερό .
Προφανώς η κοπέλα δεν το εκανε αυτό , πιστεύω θα ξέχασε ειναι λιγο στη κοσμάρα της , κατα τ αλλα ειναι πολυ καλη και εξυπηρετική με το κόσμο .
Οσο για το στρώμα επειδή ξερω πίστεψε με δεν βγιενει πιο μεγάλο ειναι στάνταρ διαστάσεις και ειναι απο numaGel αυθεντικό .
Οσο για τη τιμή ειναι η καλυτερη η ίδια στα λίγα καταστήματα που κάνουν nuru . Θα ξερεις οτι το ειδικό ζελέ ειναι εισαγωγής και ειναι ακριβό .
Το δωμάτιο ειναι άνετο και ειδικά για nuru , πέρα απο το στρώμα και μια πολυθρόνα για να αλαξεις δεν χρειάζεται κάτι αλλο , το μπάνιο μεγάλο , με καθρέφτη νιπτηρα άνετη ντουζιέρα στεγνωτηριο μαλλιών τι αλλο θα χρειαζόταν .
Το nuru μασαζ ειναι μοναδική εμπειρία , μαλλον σταθηκες άτυχος στο κομμάτι nuru , γιατι στα αλλα δείχνει να περασες καλα .
Την επόμενη φορά παρε μια πιο έμπειρη , Νικολ , Ελένη , Εμμυ , και αλλες ,και θα δεις οτι θα ειναι διαφορετικό , αν και οι νέες καπου πρεπει να μάθουν εσυ εισαι και φιλος του καταστήματος και πρεπει να συνεισφερεις με το διμετρο κορμί σου ;)
Οσο αφορά τη δεύτερη φορά ειναι σχέση κοπέλας πελάτη κατόπιν συνεννόησης .
το παραπάνω είναι σχόλιο του Windows(εκπρόσωπο του μαγαζιού , δεν το κρύβει)σε κριτική μου
λοιπόν να σχολιάσω και εγώ μερικά...η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη και στο στυλ που μου αρέσει , αλλά αυτό δεν λέει κάτι , και συνεννόηση να μην υπέρ χε για δεύτερη φορά θα έπρεπε τουλάχιστον να εξαντλήσει την ώρα
για το στρώμα που λες χωρις να το παίξω ειδικός , τράβα μία βόλτα στο Golden TIme να δείς αν δεν υπάρχει μεγαλύτερο(αναφέρομαι στο μήκος και όχι στο πλάτος)
Για τον χώρο ξέρεις έχω αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια τόσο σε κριτικές όσο και ενημερώσεις μου ,για την τιμή που λές απλά διαβάστε την κριτική μου από άλλο μαγαζί , εν κατακλείδι να πώ την γνώμη μου , την γραμμή με τις εκτονώσεις πρέπει να την περνάει το μαγαζί , για μένα στα 120 ευρώ γιά μόλις 45 λεπτά και μόνο μία εκτόνωση είναι απαράδεκτο...
αν το κατάστημα δεν περν΄΄αει την γραμμή του τότε οι κοπέλες θα ζητούν μέσα ότι θέλουν , όπως έκανε κοπέλα σας που έχει φύγει , έτσι μπορεί η κοπέλα να βγεί κερδισμένη αλλά το μαγαζί θα βγεί χαμένο μιάς και συνήθος μετά προτιμάς να πάρεις την κοπέλα εκτός μαγαζιού.
αν θες τη γνωμη μου σ αυτο,εχεις δικιο. το μαγαζι αυτο εχει ηδη αλλαξει αυτη την τακτικη με τις εκτονωσεις οπως εχει και την τακτικη του οπου τον πιασουμε το μαλακα. κι αυτο ισχυει και για τους παλιους πελατες.
ως αναφορα το golden time στο ιδιο προγραμμα,το nuru,επειδη εχω κανει πολλες φορες η διαρκεια ειναι μια ωρα γεματη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΝ , αν και συνηθιζεται δυο τουλαχιστον. προσωπικα εχω κανει και τρεις επειδη ειμαι γρηγορος την πρωτη.
αλλα ειτε τα λεμε ειτε οχι στα παπαρια τους. χωρια που το εχουν 110 ευρω και 15 λεπτα πιο πολυ χρονο.