Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.341
Πόντοι
41.813
Ναι εχεις δίκιο , το ειδικό ζελέ nuru , πρεπει να ειναι ζεστό , ανακατεύεται με ζεστό νερό .
Προφανώς η κοπέλα δεν το εκανε αυτό , πιστεύω θα ξέχασε ειναι λιγο στη κοσμάρα της , κατα τ αλλα ειναι πολυ καλη και εξυπηρετική με το κόσμο .
Οσο για το στρώμα επειδή ξερω πίστεψε με δεν βγιενει πιο μεγάλο ειναι στάνταρ διαστάσεις και ειναι απο numaGel αυθεντικό .
Οσο για τη τιμή ειναι η καλυτερη η ίδια στα λίγα καταστήματα που κάνουν nuru . Θα ξερεις οτι το ειδικό ζελέ ειναι εισαγωγής και ειναι ακριβό .
Το δωμάτιο ειναι άνετο και ειδικά για nuru , πέρα απο το στρώμα και μια πολυθρόνα για να αλαξεις δεν χρειάζεται κάτι αλλο , το μπάνιο μεγάλο , με καθρέφτη νιπτηρα άνετη ντουζιέρα στεγνωτηριο μαλλιών τι αλλο θα χρειαζόταν .
Το nuru μασαζ ειναι μοναδική εμπειρία , μαλλον σταθηκες άτυχος στο κομμάτι nuru , γιατι στα αλλα δείχνει να περασες καλα .
Την επόμενη φορά παρε μια πιο έμπειρη , Νικολ , Ελένη , Εμμυ , και αλλες ,και θα δεις οτι θα ειναι διαφορετικό , αν και οι νέες καπου πρεπει να μάθουν εσυ εισαι και φιλος του καταστήματος και πρεπει να συνεισφερεις με το διμετρο κορμί σου ;)
Οσο αφορά τη δεύτερη φορά ειναι σχέση κοπέλας πελάτη κατόπιν συνεννόησης .

το παραπάνω είναι σχόλιο του Windows(εκπρόσωπο του μαγαζιού , δεν το κρύβει)σε κριτική μου
λοιπόν να σχολιάσω και εγώ μερικά...η κοπέλα είναι πολύ ευχάριστη και στο στυλ που μου αρέσει , αλλά αυτό δεν λέει  κάτι , και συνεννόηση να μην υπέρ χε για δεύτερη φορά θα έπρεπε τουλάχιστον να εξαντλήσει την ώρα  
για το στρώμα που λες χωρις να το παίξω ειδικός , τράβα μία βόλτα στο Golden TIme να δείς αν δεν υπάρχει μεγαλύτερο(αναφέρομαι στο μήκος και όχι στο πλάτος)
Για τον χώρο ξέρεις έχω αναφερθεί με τα καλύτερα λόγια τόσο σε κριτικές όσο και ενημερώσεις μου ,για την τιμή που λές απλά διαβάστε την κριτική μου από άλλο μαγαζί , εν κατακλείδι να πώ την γνώμη μου , την γραμμή με τις εκτονώσεις πρέπει να την περνάει το μαγαζί , για μένα στα 120 ευρώ γιά μόλις 45 λεπτά και μόνο μία εκτόνωση είναι απαράδεκτο...
αν το κατάστημα δεν περν΄΄αει την γραμμή του τότε οι κοπέλες θα ζητούν μέσα ότι θέλουν , όπως έκανε κοπέλα σας που έχει φύγει , έτσι μπορεί η κοπέλα να βγεί κερδισμένη αλλά το μαγαζί θα βγεί χαμένο μιάς και συνήθος μετά προτιμάς να πάρεις την κοπέλα εκτός μαγαζιού.  

αν θες τη γνωμη μου σ αυτο,εχεις δικιο. το μαγαζι αυτο εχει ηδη αλλαξει αυτη την τακτικη με τις εκτονωσεις οπως εχει και την  τακτικη του οπου τον πιασουμε το μαλακα. κι αυτο ισχυει και για τους παλιους πελατες.

ως αναφορα το golden time στο ιδιο προγραμμα,το nuru,επειδη εχω κανει πολλες φορες η διαρκεια ειναι μια ωρα γεματη ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΕΚΤΟΝΩΣΕΩΝ , αν και συνηθιζεται δυο τουλαχιστον. προσωπικα εχω κανει και τρεις επειδη ειμαι γρηγορος την πρωτη.
αλλα ειτε τα λεμε ειτε οχι στα παπαρια τους. χωρια που το εχουν 110 ευρω και 15 λεπτα πιο πολυ χρονο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.963
Πόντοι
42.697
μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε μου.

για μενα μαλλον εχει αλλαξει αυτο εδω και καιρο. κι εγω εχω αφησει ενα σκασμο λεφτα εκει μεσα και εχω παρει ολες τις κοπελλες (και ολες με δυο πιστολιες στα 80 ευρω) και πριν απο 5-6 μηνες περιπου,γιατι τοσο εχω να πατησω αν θυμαμαι καλα (και ουτε προκειται ξανα αν δεν αλλαξουν τακτικη) αρχισαν τα τσαλιμακια και τα δεν αφηνει η Ζανα και σουξου μουξου μανταλακια και τους μαυρισα. δεν ξερω τι κανει με αλλους παλιους πελατες αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες και με δυο πιστολιες στα 80 ευρω, ακομα και στα 60 ευρω αν εισαι γρηγορο πιστολι.

εγω μιλαω απο ιδια πείρα
δεν ξερω με ποια κοπελα εγινε αυτο που λες αλλα δεν εχω και κανενα λογο να το αμφισβητησω
συνηθως οι μιλφ αυτοθ του μαγαζιου ειναι πιο ελαστικες και δεκτικες στα εξτρα
απο εκει και περα ο καθενας επιλεγει που θα παει και με ποιον τροπο θα ξοδεψει τα λεφτα του
αν βρεις κατι καλυτερο και ικανοποιητικο για τα δικα σου δεδομενα με τα ιδια η λιγοτερα χρηματα, εννοειται οτι εκει θα πας
οσο για το θησεως 81 εδω και καποια χρονια δυστυχως εχει παρει την κατιουσα οχι απο αποψη υπηρεσιων, αλλα απο αποψη αριθμου και ποιοτητας κοριτσιων
αυτη ειναι η αποψη μου
και δυστυχως για το μαγαζι (το Θ81, οσο και για το διπλα στουντιο το θησεων 79) σε λιγες ημερες ενας μαλεας νεοελληνας ανοιγει ακριβως απο κατω γαμωκαφετερια Μικελ....
που σημαινει οτι για να μπεις στα 2 αυτα μαγαζια θα γινεσαι δημοσιο νουμερο στα ματια πολυ κοσμου.
Θα κανει πολυ μεγαλη ζημια και στα 2 μαγαζια αυτο

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Παίδες δεν διαφωνώ με όσα αναφέρεται αλλά καταλαβαίνω ότι για την συγκεκριμένη φάση του σμύρνη την ευθύνη έχει η κοπέλα που σαν καινούργια ή δεν της εξήγησαν ή δεν θέλει ή ή ή....
Εξαίρεση είναι. Δεν είναι ο κανόνας τουλάχιστον για το Nuru. Εγώ πάντα στο nuru αλλά και σε απλά πρόγραμμα μένω μια γεματη ώρα (με ρεκορ 1:20)!! Αν ψάξετε πιο πίσω ο Windows είχε αναφέρει ότι τα 80€ είναι για μία ώρα (όχι 45') όπως αλλού και από την στιγμή που μπει η κοπέλα στο δωμάτιο!! όχι ο πελάτης. Σε άλλα μαγαζιά σου πουλάνε 60€ για 45 λεπτά αλλά όταν ζητάς ώρα σε πάνε στα 80€ ή και στα 100€!!

Κατά την γνώμη μου έπρεπε ο σεβαστός συναγωνιστής να ζητήσει επιτόπου εξηγήσεις από την Ζάνα ειδικά για το θέμα του χρόνου.

Για τις έξτρα πιστολιές παίζει ανάλογα με την κοπέλα. Το σύνηθες πλέον είναι +20€ για την δεύτερη. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να πετύχεις κατόπιν συνεννόησης και κοπέλα να δεχτεί και 2η στα 80€ (ειδικά μια που τυχαίνει να μην έχει δουλέψει εκείνη την μέρα)ή να το κάνει επειδή σε ξέρει και είσαι πελάτης. Το ίδιο συμβάινει με μερικές και για την πίσω πόρτα +20€. Τώρα με ποιο τρόπο το μαγαζί μπορεί να υποχρεώσει μια κοπέλα να δεχτεί και 2η ή κώλο χωρίς έξτρα δεν γνωρίζω!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σωστος και η Μελινα αφηνει !
προχθες ηθελα να περασω με νικολ και της ειπα για 2 και με αρχισε στα μα και μου και δεν γινετε αυτό και ποια κοπελα στο εκανε και παπαριες .... 
μετα ζητουσε 100 για μια ωρα και .....

φυσικα και δεν ειπα ποια κορίτσια το κανουν και χαμογελαστα χαιρετησα και εφυγα ... ουστ από εδώ ... ευτες οι εξυπνες και εμεις που τους χτιζουμε τα δυοροφα ημαστε χαζοι  :s&m_2:
εχει δυοροφο η νικολ?.... :think: :think: :grin: :grin: :grin:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.668
Πόντοι
2.586
παρακαλούνται ολες οι λαδοκόρες να αναρτήσουν αμεσα τα Ε9 στο σαιτ ...
καθως επίσης και τα πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων ...
:2funny: :2funny: :2funny:

sarpidon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
96
Πόντοι
0
Εγω δεν ειμαι τόσο παλίος πελάτης ...ούτε φιλοδοξώ να γίνω ο κρτιτής των πάντων
απλά ...στην πιάτσα υπάρχει σουβλάκι με 1,5 Ε και σουβλάκι με 2,5 €
Υπάρχει και το da capo με καφε 5Ε και το καφενείο του μπαρμπα μητσου με 0,5 Ε

Στο da capo δεν πας να πεις γιατι δεν εχεις το καφε 0,5 Ε ..ετσι δεν είναι ? :uglystupid: :uglystupid:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715

Στο da capo δεν πας να πεις γιατι δεν εχεις το καφε 0,5 Ε ..ετσι δεν είναι ? :uglystupid: :uglystupid:
γιαυτο και στο ντακαπο,εχει μεινει τρεις και ο κουκος,και στην μπαρμπα μητσο γινεται της τρελης..ετσι δεν ειναι..?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
φιλε πητερ δεν ειπα ποια κορίτσια το κανουν γιατι πρωτον δεν την αφορα και δευτερον γιατι πανε και καρφωνουν η μια την άλλη !
παλια ειχα αναφερει ονόματα σε άλλο μαγαζι και πηγε το καριολικη (γιατι ηθελε 20ευρω παραπανω για 2ο ) και της καρφωσε και τους εβαλε χερι το μαγαζι  ( μου το ανεφερε η μια εκ των δυο όταν τη ξανασυναντησα )

η γνωμη μου είναι ότι αν την κανουν 5 - 10 πελατες θα αρχησουν να αναθεωρουν γιατι και αυτό το μαγαζακι εχει δει ψηλα τον αμανε όπως λενε ... ας κατεβουν λιγο οι μυτες !!
οσο γινεται της πουτανας,τοσο θα δαγκωνουν...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εκανες φιλε με μονη ενσταση οτι εγω θα ελεγα και ποιες το κανουν.αφου ειναι γνωστο οτι το κανουν ολες γιατι να το κρυβουμε? το μαγαζι για μενα βρισκει και τα κανει αυτα. αν σταματησουμε εμεις να ειμαστε μαλακες και να τα δινουμε ετσι αερα πατερα τοτε θα αλλαξουν τα πραγματα. προς το παρον τρωει μαυρο απο μενα εδω και αρκετο καιρο κι οπως ειπα πιο πανω απο πορτοκαλιες κι απο πουτανες πηξαμε.
καταλαβες δηλαδη εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο που λενε και στο χωριο μου. βρε ουστ

φιλε πητερ δεν ειπα ποια κορίτσια το κανουν γιατι πρωτον δεν την αφορα και δευτερον γιατι πανε και καρφωνουν η μια την άλλη !
παλια ειχα αναφερει ονόματα σε άλλο μαγαζι και πηγε το καριολικη (γιατι ηθελε 20ευρω παραπανω για 2ο ) και της καρφωσε και τους εβαλε χερι το μαγαζι  ( μου το ανεφερε η μια εκ των δυο όταν τη ξανασυναντησα )

η γνωμη μου είναι ότι αν την κανουν 5 - 10 πελατες θα αρχησουν να αναθεωρουν γιατι και αυτό το μαγαζακι εχει δει ψηλα τον αμανε όπως λενε ... ας κατεβουν λιγο οι μυτες !!

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0

Σωστός ο φίλος ...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

Αυτό που λες είναι σωστο αλλα στη προκειμενη συζητηση είναι ακυρο !
δεν ειπε κανεις γιατι κανει  80 και όχι  40 !

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
καλημέρα παίδες εγώ έχω παει τρεις φορες με Πάολα-λια-τζενη-δεν είχα κανένα πρόβλημα ουτε με την ωρα ουτε με καποιες απο τις κοπέλες βέβαια δεν ζητάω κάτι παράξενο αλλά δεν είδα κάποια να βιάζεται ίσως γι αυτό

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
με την κίνηση που έχει το μαγαζί, πρέπει να κόβει κανένα 150άρι τον μήνα

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26

sarpidon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
96
Πόντοι
0
Αυτό που λες είναι σωστο αλλα στη προκειμενη συζητηση είναι ακυρο !
δεν ειπε κανεις γιατι κανει  80 και όχι  40 !

Καλέ μου φίλε δεν κάνω λάθος ...
εδω μέσα εχουν πει τα μύρια οσα  :jerking: :jerking:
και δεν λεω μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί ...

Προχθές  για άλλο γειτονικό μαγαζι κανανε πανηγυρι που κατεβασε τιμές ...
βέβαια ακόμα περιμένω να δω κριτική ...τιποτα δεν αλαξε φιλε μου τιποτα

Μια θα φταίει η τιμή... μια θα φταίει η περιοχή μια θα εχει στάξει η ουρά του γαιδάρου....
Για να μην πω οτι ρε φιλε ..αμα τη μια πας στα μπουρδελα του μεταξουργείου και την άλλη στο μασατζιδικο ..ε δεν μπορείς να συγκρινεις τα σόβρακα με τις γραβατες ...

προσωπικά εχω περάσει με 6 κοπέλες..έπειτα απο προτροπή της Ζάνας  ( Σονια , Αντριάνα, Μελίνα , Λία, Παυλα  και Ράνια ) διαφορετικές η μία απ την άλλη..με όλες περασα φανταστικά  ...και δεν το μετανοιωσα ...

always IMHO ...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Καλέ μου φίλε δεν κάνω λάθος ...
εδω μέσα εχουν πει τα μύρια οσα  :jerking: :jerking:
και δεν λεω μόνο για το συγκεκριμένο μαγαζί ...

Προχθές  για άλλο γειτονικό μαγαζι κανανε πανηγυρι που κατεβασε τιμές ...
βέβαια ακόμα περιμένω να δω κριτική ...τιποτα δεν αλαξε φιλε μου τιποτα

Μια θα φταίει η τιμή... μια θα φταίει η περιοχή μια θα εχει στάξει η ουρά του γαιδάρου....
Για να μην πω οτι ρε φιλε ..αμα τη μια πας στα μπουρδελα του μεταξουργείου και την άλλη στο μασατζιδικο ..ε δεν μπορείς να συγκρινεις τα σόβρακα με τις γραβατες ...

προσωπικά εχω περάσει με 6 κοπέλες..έπειτα απο προτροπή της Ζάνας  ( Σονια , Αντριάνα, Μελίνα , Λία, Παυλα  και Ράνια ) διαφορετικές η μία απ την άλλη..με όλες περασα φανταστικά  ...και δεν το μετανοιωσα ...

always IMHO ...

και παλι θα συμφωνησω μαζι σου στο γενικα ... δεν μπορεις να συγκρινεις τα μπουρδελα του μεταξουργιου με τα μασαζ ...
από τη δικη μου τη πλευρα η συζητηση ανοιξε όχι για το ποσο κανει .... ΣΟυ αρεσει και σου κανει στη τσεπη ? πας  ... αλλιως δεν πας και δεν εχει κλαψα , πας εκει που αντεχει η τσεπη σου ....
αλλα στα ιδια μαγαζια υπαρχουν αλλα μετρα και αλλα σταθμα ... εκει στέκομαι
και προσωπικα δεν είμαι θαμώνας κανενος μαγαζιου αρα δεν μιλησα ως θιγμενος θαμώνας ... καποιοι αλλοι ισως να εχουν μεγαλυτερο δικαιωμα από εμενα να μιλησουν !

sarpidon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Κριτικές
5
Like
96
Πόντοι
0
ΣΟυ αρεσει και σου κανει στη τσεπη ? πας  ... αλλιως δεν πας και δεν εχει κλαψα , πας εκει που αντεχει η τσεπη σου ....

+1000000000000

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

και πολλεσ φορεσ,ο καφεσ του μπαρμπα μητσου εινα και πολυ καλυτεροσ,απο του da capo..
οποτε  :uglystupid: :uglystupid:

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
στο προγραμμα του nuru εχεις οσες εκτονωσεις μπορεις

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Για τους all time classic πελάτες 80 με δύο πιστολιές//
Τόσες φορές έχω τιμήσει το μαγαζί..Βέβαια έχω κάτι μήνες να το επισκεφτώ πλέον αλλά σε σέρβις είναι από τα καλύτερα 
Για τους υπόλοιπους διαβάζω ότι να`ναι ζητάνε,απλά πριν μπεις τα διευκρινίζεις για να μην ξενερώνει το σκηνικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom