Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
και μενα μου άρεσε πολύ...είναι πολύ καλή "μέσα" με καλό μασάζ και ακόμα καλύτερο δεύτερο μέρος... ;)
Φίλε lagonisian ευχαριστώ, από βδομάδα θα δοκιμάσω.
Είναι όντως Ελληνίδα;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.337
Πόντοι
41.813
η ελεναρα επεστεψε?
η σονια εχει μεγαλο βυζο?δεν φαινεται
με νικολ δε ξαναπαω που να χει 10 νουμερο...

κατα σειρα
δεν ξερω εχω να παω καιρο και μαλλον δε το βλεπω να ξαναπηγαινω

εχει πολυ καλο φυσικο βυζο

πολυ καλα κανεις

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.Ερώτηση για κοπέλα του μαγαζιού.
Μπαίνοντας προχτές  πέρασε μπροστά μου πηγαίνοντας σε δωμάτιο οπότε δεν μπορούσα να την περιμένω, αλλά μου έκανε κλικ.
Την λένε Ζωή και απότι μου είπαν είναι Ελληνίδα. ύψος 1,65-1.70, αδύνατη, μικρό στήθος, κοντό ξανθό μαλί.
Έχουμε καμιά πληροφορία παραπάνω;
Thanks
Οπως τα λες φιλε μου πολυ καλη η Ζωη πιο πολυ σε μιλφ φερνει,μια ωρα κρατησε η συνεδρια,καλο μασαζ στα αλλα που μας ενδιαφερουν πιο πολυ...πιπα χωρις υγρη-βαθια με φτυσιματα, σταση 69 , τελειωμα στο προσωπο , πολυ καλη στο γαμησι , δεκτικη σε ολα αλλα περνει και προτοβουλιες  . Γενικα μια καλη συνεδρια για εμενα . Την επομενη φορα ενα κοντοπουτανο μελαχρινο θα παρω...ξερει κανεις αν παιζει duo εκει και αν εχει δοκιμασει?

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
Οπως τα λες φιλε μου πολυ καλη η Ζωη πιο πολυ σε μιλφ φερνει,μια ωρα κρατησε η συνεδρια,καλο μασαζ στα αλλα που μας ενδιαφερουν πιο πολυ...πιπα χωρις υγρη-βαθια με φτυσιματα, σταση 69 , τελειωμα στο προσωπο , πολυ καλη στο γαμησι , δεκτικη σε ολα αλλα περνει και προτοβουλιες  . Γενικα μια καλη συνεδρια για εμενα . Την επομενη φορα ενα κοντοπουτανο μελαχρινο θα παρω...ξερει κανεις αν παιζει duo εκει και αν εχει δοκιμασει?
ξεχασα 80ευρω/1h

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
η ελεναρα επεστεψε?
η σονια εχει μεγαλο βυζο?δεν φαινεται
με νικολ δε ξαναπαω που να χει 10 νουμερο...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!...ειναι κομοδινο τελειως,ρε γαμωτο...επρεπε τα βυζια της να τα ειχε αλλη....ατυχια..!!!

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν ειναι κομοδινο. Ξεπετα του κερατά ειναι γιατι δεν γουσταρει αυτο που κάνει.

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Οπως τα λες φιλε μου πολυ καλη η Ζωη πιο πολυ σε μιλφ φερνει,μια ωρα κρατησε η συνεδρια,καλο μασαζ στα αλλα που μας ενδιαφερουν πιο πολυ...πιπα χωρις υγρη-βαθια με φτυσιματα, σταση 69 , τελειωμα στο προσωπο , πολυ καλη στο γαμησι , δεκτικη σε ολα αλλα περνει και προτοβουλιες  . Γενικα μια καλη συνεδρια για εμενα . Την επομενη φορα ενα κοντοπουτανο μελαχρινο θα παρω...ξερει κανεις αν παιζει duo εκει και αν εχει δοκιμασει?
Φίλε Πάνο ευχαριστώ. Κλείδωσε για την επόμενη επίσκεψη.
Duo παίζει στα 120€ Απλά θέλει προσεκτική επιλογή γιατί αλλιώς εύκολα καταλήγει φόλα (από προσωπική εμπειρία  >:().
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να έχεις ξαναβρεθεί και με τις δύο κοπέλες και να πέρασες καλά πριν τις πάρεις μαζί

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Μετα απο απουσία τριων εβδομάδων σημερα γύρισε και η Βίκυ , εχει μεγεθύνει το στήθος σε ενα ικανοποιητικό επίπεδο , ταιριαζει πολυ στη σωματοδομή της  :tits2:

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Ελπίζω να μην το έκανε τεράστιο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μετα απο απουσία τριων εβδομάδων σημερα γύρισε και η Βίκυ , εχει μεγεθύνει το στήθος σε ενα ικανοποιητικό επίπεδο , ταιριαζει πολυ στη σωματοδομή της  :tits2:

Ποιά Βίκυ. Αυτή που ήταν σείφισσα στο Μπουμπουλίνας?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Μετα απο απουσία τριων εβδομάδων σημερα γύρισε και η Βίκυ , εχει μεγεθύνει το στήθος σε ενα ικανοποιητικό επίπεδο , ταιριαζει πολυ στη σωματοδομή της  :tits2:
πλαστικα!!...μπλιαχ!!!!!!

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ποιά Βίκυ. Αυτή που ήταν σείφισσα στο Μπουμπουλίνας?

Mικρο , γλυκο , ξανθο πιπινακι ....το ειδα χθεs , αλλα περασα με αλλο μωρο ....χιχιχι !!!!( παντωs του παει το καινουριο μπουστο .....) !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom