Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Πέρασμα από το μαγαζί την Δευτέρα , όπου πήρα την Άννα και θα ακολουθήσει κριτική . Από όσες είδα μου άρεσαν εμφανισιακά η Μαρία ( μαυρα μακρια μαλλια και όμορφο πρόσωπο , μικρή σε ηλικία )  , η Μόνικα (επίσης μαυρομάλλα
με πρόσωπο καυλιάρικο πιο μεγάλη σε ηλικία από την Μαρία) και η Ιζαμπέλλα ( μαυρομάλλα και αυτή με πολύ γλυκό
προσωπάκι , σκουλαρίκι στη μύτη , ωραία βυζιά , μάλλον καινούρια γιατί δεν έχω δει να την αναφέρει κανείς) .
Τέλος αυτή η Δανάη έτσι που είναι μικροκαμωμένη και αδύνατη σαν να είναι 15 χρονών μου έβγαζε τρελά γούστα.
Την σκέφτομαι για την επόμενη φορά αλλά με προβληματίζουν οι κριτικές της.

kostasm2005

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
32
Like
1.392
Πόντοι
5.345
Για τι  Δανάη  ούτε  να  το  σκεφτείς η  απόλυτη  φόλα  του  καταστήματος  >:(

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παντως δουλευει ακομα... και γω δεν την εχω δοκιμασει
μην φαω καμια φολα αλβανις γαρ
το αλλο το σουργελο η αλεξια σταματησε
?

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα από το μαγαζί την Δευτέρα , όπου πήρα την Άννα και θα ακολουθήσει κριτική . Από όσες είδα μου άρεσαν εμφανισιακά η Μαρία ( μαυρα μακρια μαλλια και όμορφο πρόσωπο , μικρή σε ηλικία )  , η Μόνικα (επίσης μαυρομάλλα
με πρόσωπο καυλιάρικο πιο μεγάλη σε ηλικία από την Μαρία) και η Ιζαμπέλλα ( μαυρομάλλα και αυτή με πολύ γλυκό
προσωπάκι , σκουλαρίκι στη μύτη , ωραία βυζιά , μάλλον καινούρια γιατί δεν έχω δει να την αναφέρει κανείς) .
Τέλος αυτή η Δανάη έτσι που είναι μικροκαμωμένη και αδύνατη σαν να είναι 15 χρονών μου έβγαζε τρελά γούστα.
Την σκέφτομαι για την επόμενη φορά αλλά με προβληματίζουν οι κριτικές της.

μια φορα ολη και ολη πηρα Δαναη μετρια πραγματα ουτε κρυο ουτε ζεστη που λεμε.Με παρεσυρε  αυτο που λες  μικροκαμωμενη

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Προς  καθε ενδειαφερομενο
Η κυρια Λια μας  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: επεστρεψε ανανεωμενη ,,,, πολυ ομορφη ,,, και με πολυ ορεξη.... :pipa2: :pipa2: :tits2: :pipa2:
Honda crv  ακους ...γυρισε

terra

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αντριαννα απο στουρναρη 29
ξερει κανεις αν δουλευει καπου ;;;

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Περασμα πριν λιγες μερες, μεσημερι, λογικη κινηση . . . παρελαση από Μελινα, Μονικα, Μαρια, Ζωη, Αλεξια, Δαναη, Ελενη και άλλες τοσες (που να θυμαμαι όλα τα ονόματα, με την ταχυτητα που περνανε !!)
συνεδρια με Ελενη . . . τι να πω για ενημερωση, ολοι γνωρίζετε, παντα αψογη !!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.946
Πόντοι
42.697
Περασμα πριν λιγες μερες, μεσημερι, λογικη κινηση . . . παρελαση από Μελινα, Μονικα, Μαρια, Ζωη, Αλεξια, Δαναη, Ελενη και άλλες τοσες (που να θυμαμαι όλα τα ονόματα, με την ταχυτητα που περνανε !!)
συνεδρια με Ελενη . . . τι να πω για ενημερωση, ολοι γνωρίζετε, παντα αψογη !!!!

περασα και εγω χθες για Ελεναρα και ενημερωθηκα πως αυτην την εβδομαδα εχει αδεια
απο την επομενη στο ποστο της...
αποχωρησα γιατι εκει μόνο με Ελεναρα περναω.
λιρα 100

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
περασα και εγω χθες για Ελεναρα και ενημερωθηκα πως αυτην την εβδομαδα εχει αδεια
λιρα 100
Δευτερα μεσημερι ηταν εκει . . .

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
λιρα 100
Η Αλέξια έχει σταματησει να εργαζεται στο ιδρυμα ?

panapanou1972

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στους τυχερους της Αθηνας περασμα απο το ναο της ζανας πριν λιγες μερες και μετα απο παρελαση των κοριτσιων μου εκανε εντυπωση μια μελαχρινη κοπελα η Μονικα οπου και περασα μαζι της απλα καταπληκτικη θα προσπαθησω μολις βρω χρονο να βαλω κριτικη

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Καλησπερα στους τυχερους της Αθηνας περασμα απο το ναο της ζανας πριν λιγες μερες και μετα απο παρελαση των κοριτσιων μου εκανε εντυπωση μια μελαχρινη κοπελα η Μονικα οπου και περασα μαζι της απλα καταπληκτικη θα προσπαθησω μολις βρω χρονο να βαλω κριτικη

Αφού δεν υπάρχει μία,  φίλτατε για την πλειοψηφία του κόσμου. Δεν περισσεύουν ευρώ για την επίσκεψη στα ακριβότερα από αυτά τα  ευαγή ιδρύματα ακόμα και αν βρίσκονται στην ίδια σου την πόλη (ακόμα πιο βασανιστικό). Γενικά οι Θεσσαλονικείς (και ακολουθούν λιγότερο οι Βοριοελλαδίτες) και το λέω αυτό με όλο τον σεβασμό, έχουν μια πλασματική εικόνα για τους Αθηναίους οτι τάχα μου έχουν τα πάντα στα πόδια τους και οτι η ζωή είναι ωραία στην Αθήνα και άλλα τέτοια πλασματικά. Μάλιστα βίωσα έναν υφέρπωντα φθόνο από έναν προπονητή του Ηρακλή (όχι στο ποδόσφαιρο), που τον θεωρούσα φίλο αλλά όπως διαπιστώθηκε, αυτός και η γυναίκα του (που δούλευε τότε μαζί με τους γνωστούς ΑΜΑΝ ) με είχαν αξιολογήσει, κρίνει και μούχαν αναρτήσει την ταμπέλα του Αθηναίου πριν καν γνωριστούμε εκ βαθέων σαν άνθρωποι και να εκτιμήσουμε ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου. Τι να πω, εγώ εκτιμώ την καρδιά του άλλου, τη μπέσα του και όχι τι ομάδα είναι ή ότι άλλο άσχετο, αλλά ένας Αθηναίος θα περάσει μέσα από αυτή τη δοκιμασία, ενώ δεν θά'πρεπε κανονικά.
Αν οι Αθηναίοι είναι τυχεροί επειδή η Ζάνα έχει το μαγαζί της στην Αθήνα, τότε τι θα'πρεπε να λένε οι Αθηναίοι για τις δεκαετίες του '90 - '00 που γινόταν επάνω,  ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ, και μάλιστα όσο πιο έξω από τις πόλεις ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΧΥΜΑ και τσουβαλάτα η κατάσταση. Με όλη την εκτίμηση αγαπητοί συναγωνιστές...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
καλό μασάζ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom