SOULTANTSIC
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Αντριάνα? Πήγε σε άλλο ίδρυμα ξέρει κανείς?
Δοκιμασε στον ερυθρο σταυρό ....νοσοκομα ηταν κατι θα ξερουν
Ξέρει κανείς που μπορούμε να βρούμε την Αντριάνα? Πήγε σε άλλο ίδρυμα ξέρει κανείς?
η σονια...ποια μασατζου εισαι συ παλι?
...αστα φιλε...βυζοξεραιλα,παντου....σε διαφορα περασματα που κανω,απο ιδρυματα,στουντιο,μπουρδελα,κτλ,κτλ,κτλ...ΔΕΝ κυκλοφορει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΑΡΙ....ακομα και σε cg,και εκει τιποτα...με το ζορι 3αρια...ειπα κ γω...καμια βυζαρα θα φερει το καταστημα ρε σπανκυ τι κανει η ζανα
...?
...αστα φιλε...βυζοξεραιλα,παντου....σε διαφορα περασματα που κανω,απο ιδρυματα,στουντιο,μπουρδελα,κτλ,κτλ,κτλ...ΔΕΝ κυκλοφορει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΑΡΙ....ακομα και σε cg,και εκει τιποτα...με το ζορι 3αρια...
φιλτατε, η ζανα,βγηκε στην συνταξη,αλλα ΟΧΙ για ολους...ξερεις εσυ... ;)
Και να ήξεραν σιγά μη μου έλεγαν. Όποια βγει από το μαντρί τρέχα γύρευε!Α ρε Butts δε ρώτησες που είναι η Αντριάννα να σιγουρευτούμε?
Και να ήξεραν σιγά μη μου έλεγαν. Όποια βγει από το μαντρί τρέχα γύρευε!
Εσύ δεν πέρασες απο Σολωμού?
Νέε μου οι τελευταίες αναφορές για Αντριάννα είναι εδώΒοηθεια και σε εμας τους νεους στο αθλημα φιλε butt
Νέε μου οι τελευταίες αναφορές για Αντριάννα είναι εδώ
Πέρασμα από την ΌΑΣΗ μέσα στην εβδομάδα απογευματινή ώρα του χαμού! Να αναφέρω ότι ο συνωστισμός έχει φτάσει και στις θέσεις παρκιν κάτω από το μαγαζί. Συναγωνιστής έχει διπλοπαρκάρει και έχει κλείσει άλλον που ήθελε να φύγει!!
.....
Πέρασμα στη ντουζίερα όπου την προσκάλεσα να μου κάνει "παρέα" και γίναμε μούσκεμα αμφότεροι τριψιματάκια , παθιασμένα φιλιά , καθάρισμα-μπουλκουμέλ-φτύσιμο-πλύσιμο όλα μαζί και συνέχεια του δεύτερου γύρου στο μασαζοκρέβατο όπου την ξάπλωσα οριζοντιωμένη για να έχω την δυνατότητα να έχω "άμεση πρόσβαση" σε ΟΛΑ τα σημεία. Πήρε "φωτιά" το Μελινάκι και πέρασμα δεύτερου "σκουφακίου" & γύρισμα στα τέσσερα και δυνατό σφυροκόπημα μέχρι το "σφύριγμα της λήξεως του αγώνος".
...ειναι ερωτευμενη...Αλήθεια προσέξατε οτι ομόρφυνε πολύ τώρα τελευταία το Μελινάκι ...κούκλα είναι με το καινούργιο look