Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ποια μασατζου εισαι συ παλι?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ειπα κ γω...καμια βυζαρα θα φερει το καταστημα ρε σπανκυ τι κανει η ζανα
...?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ειπα κ γω...καμια βυζαρα θα φερει το καταστημα ρε σπανκυ τι κανει η ζανα
...?
...αστα φιλε...βυζοξεραιλα,παντου....σε διαφορα περασματα που κανω,απο ιδρυματα,στουντιο,μπουρδελα,κτλ,κτλ,κτλ...ΔΕΝ κυκλοφορει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΑΡΙ....ακομα και σε cg,και εκει τιποτα...με το ζορι 3αρια... :headbang: :headbang: :headbang:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
...αστα φιλε...βυζοξεραιλα,παντου....σε διαφορα περασματα που κανω,απο ιδρυματα,στουντιο,μπουρδελα,κτλ,κτλ,κτλ...ΔΕΝ κυκλοφορει ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3ΑΡΙ....ακομα και σε cg,και εκει τιποτα...με το ζορι 3αρια... :headbang: :headbang: :headbang:

+10000000000000000000000000000000

Ξ Ε Ρ Α Ι Λ Α ....................

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
που στο διάολο είναι αυτή η αντριάνα. Έτσι και τη βρω.... Ε θα τη γαμήσω ! :fuck2:

salva.gato13

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
φιλτατε, η ζανα,βγηκε στην συνταξη,αλλα ΟΧΙ για ολους...ξερεις εσυ... ;) :woldman:

Ετσι ακριβώς....ΟΧΙ για όλους!!!! κριμα!!!
Εγώ πάντως το μαύρο μου το έριξα!!!
Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές!!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασμα από την ΌΑΣΗ μέσα στην εβδομάδα απογευματινή ώρα του χαμού! Να αναφέρω ότι ο συνωστισμός έχει φτάσει και στις θέσεις παρκιν κάτω από το μαγαζί. Συναγωνιστής έχει διπλοπαρκάρει και έχει κλείσει άλλον που ήθελε να φύγει!!

Στην πόρτα η Ζάνα ανανεωμένη από τις διακοπές της αλλά κρυωμένη (παίρνει αντιβίωση). Στην παρέλαση όλος ο καλός κόσμος. Είδα Δανάη,Βίκυ,Ζωή,Μελίνα,Ελένη,Μαρία,Λίζα,Τάνια και επιτέλους την Μόνικα. Για την καινούργια την Αγάπη που αναφέρθηκε εδώ, ρώτησα αλλά γιοκ.
Η Μόνικα επέστρεψε μετά από ένα μήνα διακοπές εμφανώς ανανεωμένη, ευδιάθετη και ξεκούραστη. Αμέσως την διάλεξα για τα ενδότερα. Μασάζ όπως πάντα υψηλού επιπέδου από την κορυφή ως τα νύχια. Δυνατό και με επιμονή στα σημεία που είχα πρόβλημα (μέση αυχένας) Τουλάχιστον 40 λεπτά η διάρκεια. Κατόπιν περάσαμε αρχικά με Β2Β στο κυρίως πιάτο και όπως πάντα φωτιά και λάβρα.  :dancing:
Μια ολοκληρωμένη συνεδρία που είχα αρκετό καιρό να ευχαριστηθώ έτσι. Για μένα είναι από τις λίγες που έχει το πλήρες πακέτο (εμφάνιση, διάθεση, μασάζ, πρόγραμμα)!! :rockon:
Να επισημάνω ότι έχει τρέλα με την καθαριότητα τόσο του σώματος όσο και του χώρου. Πρέπει να καταναλώσαμε μισό μπλουκάλι οινόπνευμα χωρίς να υπολογίζω το τσίπουρο που με κέρασαν!!  :cheesy: :cheesy:

PS. Για όσους μερακλήδες ενδιαφέρονται έχει έρθει τσίπουρο "εισαγωγής" νέας εσοδείας!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Α ρε Butts δε ρώτησες που είναι η Αντριάννα να σιγουρευτούμε?  :headbang:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Α ρε Butts δε ρώτησες που είναι η Αντριάννα να σιγουρευτούμε?  :headbang:
Και να ήξεραν σιγά μη μου έλεγαν. Όποια βγει από το μαντρί τρέχα γύρευε!  :grin:
Εσύ δεν πέρασες απο Σολωμού?

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πότε να περάσω? και τώρα δουλειά είμαι. Πάλι καλά είμαι γραφειάτος και μπαίνω και χαζεύω.

nikos300

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Η Μονικα εχει μπει στο προγραμμα οταν βρεθει χρονος απο υπηρεσιες εχω μπερδευτει με τις κριτικες παντως με Αντριανα που ειχα περαση εμεινα ικανοποιημενος

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Πέρασμα από την ΌΑΣΗ μέσα στην εβδομάδα απογευματινή ώρα του χαμού! Να αναφέρω ότι ο συνωστισμός έχει φτάσει και στις θέσεις παρκιν κάτω από το μαγαζί. Συναγωνιστής έχει διπλοπαρκάρει και έχει κλείσει άλλον που ήθελε να φύγει!!
.....

Έκανα επίσκεψη σήμερα το πρωϊ στο εν λόγω λαδομάγαζο μετά από πολύ-πολύ καιρό. Αναπάντεχα είχε ηρεμία σήμερα χωρίς να περιμένουν πελάτες με το που μπαίνεις μέσα στο λαδομαγαζί, ακόμα και σε σκαμνάκι έξω από την κουζίνα. Αυτή τη φορά αμέσως με οδήγησαν σε "άδειο" δωμάτιο και έμεινα μέσα αφού δήλωσα εξ αρχής οτι πέρασα σήμερα για το Μελινάκι που το γνωρίζω από τότε που έκανε και χρέη σερίφησας στο Σολωμού 59 - 1ος όροφος (Μελινόσπιτο).  Το δωμάτιο εξοπλισμένο με άνετη ντουζιέρα και ευρύχωρο δερμάτινο καναπέ για να θυμηθούμε τα παλιά μας με το Μελινάκι, όπου πράγματι τον τιμήσαμε δεόντος. Με το που μπήκε μέσα την άρχισα στα χάδια και τα φιλιά και αφού την άφησα μόνο με τις καλτσοδέτες της ο αγώνας συνεχίστηκε με την Μελίνα να με έχει στριμώξει   :tits: "επι του καναπέως" όπου και εκεί ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. Γρήγορο ντουσάκι και αμέσως τριψιματάκι με λαδάκι στο ταλαιπωρημένο μου κορμί. Πολύ καλό τρίψιμο , δυνατά εκεί που πρέπει και προσεκτικά στα ευαίσθητα σημεία. Γενικά μου "ίσιωσε" τα κόκκαλα http://[URL unfurl="true"]www.sherv.net/cm/emoticons/jobs/massage-therapist-smiley-emoticon.gif[/img[/URL]] . Πέρασμα στη ντουζίερα όπου την προσκάλεσα να μου κάνει "παρέα" και γίναμε μούσκεμα αμφότεροι τριψιματάκια , παθιασμένα φιλιά , καθάρισμα-μπουλκουμέλ-φτύσιμο-πλύσιμο όλα μαζί και συνέχεια του δεύτερου γύρου στο μασαζοκρέβατο όπου την ξάπλωσα οριζοντιωμένη για να έχω την δυνατότητα να έχω "άμεση πρόσβαση" σε ΟΛΑ τα σημεία. Πήρε "φωτιά" το Μελινάκι και  πέρασμα δεύτερου "σκουφακίου" & γύρισμα στα τέσσερα και δυνατό σφυροκόπημα μέχρι το "σφύριγμα της λήξεως του αγώνος".   :fuck2:

Εύχομαι σε ΟΛΟΥΣ τους ερίτιμους συναγωνιστές , να έχουν ένα Ευτυχισμένο 2014 με υγεία & χαρά και ό,τι καλύτερο για εσας και τους δικούς σας.

Καλή Δύναμη και Αντίσταση στα ακόμα πιο δύσκολα (π.χ. [URL unfurl="true"]http://e-rodios.blogspot.gr/2013/12/2014_30.html[/URL] )  που έρχονται...

V for Vendetta

SOULTANTSIC

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα στη ντουζίερα όπου την προσκάλεσα να μου κάνει "παρέα" και γίναμε μούσκεμα αμφότεροι τριψιματάκια , παθιασμένα φιλιά , καθάρισμα-μπουλκουμέλ-φτύσιμο-πλύσιμο όλα μαζί και συνέχεια του δεύτερου γύρου στο μασαζοκρέβατο όπου την ξάπλωσα οριζοντιωμένη για να έχω την δυνατότητα να έχω "άμεση πρόσβαση" σε ΟΛΑ τα σημεία. Πήρε "φωτιά" το Μελινάκι και  πέρασμα δεύτερου "σκουφακίου" & γύρισμα στα τέσσερα και δυνατό σφυροκόπημα μέχρι το "σφύριγμα της λήξεως του αγώνος".   :fuck2:

Αλήθεια προσέξατε οτι ομόρφυνε πολύ τώρα τελευταία το Μελινάκι ...κούκλα είναι με το καινούργιο look

pistone

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα στην παρέα και καλή εβδομάδα σε όλους. Επίσκεψη την περασμένη Παρασκευή από το ύπεροχο στέκι που μας έχει φτιάξει η φίλη μου η Ζάνα, σαλονάρισμα από όλες τα σέξυ κορίτσια και προς μεγάλη μου έκπληξη και η Μόνικα που τόσο καιρό την είχα χάσει :tickedoff: :tickedoff:καλώς ήρθες κοριτσάρα μου :kissass: :kissass:βεβαια τόσο καιρό που έλειπες σε απάτησα :dancing:...αλλά αυτά έχει η ζωή.... :rockon: :rockon:πέρασμα λοιπόν με την Μόνικα και όλα μεσα στην καύλα... :rockon: μασαζ φανταστικό και στο δευτερό μερος με έκανε λιώμα.... :fuck1: :tits: :knockinb:να είσαι καλά κοριτσάρα μου....μην σε χάσω πάλι...φιλακια :kissass: :kissass:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom