Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά, με καλυψατε. Θα το προγραμματίσω μου φαίνεται σιγα-σιγα :boobies:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.688
Πόντοι
19.795
Ζωη πηρα και εγω πριν 15 μερες. Καμμια σχεση με Ρουμανα. Πειραιωτισσα.
Και πολυ ωραιο κορμι.

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ζωη πηρα και εγω πριν 15 μερες. Καμμια σχεση με Ρουμανα. Πειραιωτισσα.
Και πολυ ωραιο κορμι.
Ναι πολυ καλη η Ζωή στο δωμάτιο , και καλο παιδι .
Νέα στο καταστημα ειναι η Αγάπη , γεννημένη Αλβανία εχει μεγαλώσει στη Κρήτη , πολυ καλη και αυτή !!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ναι πολυ καλη η Ζωή στο δωμάτιο , και καλο παιδι .
Νέα στο καταστημα ειναι η Αγάπη , γεννημένη Αλβανία εχει μεγαλώσει στη Κρήτη , πολυ καλη και αυτή !!!
...δωσε και καμια περιγραφη,αδερφε...υψος,μηκος,πλατος...

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
...δωσε και καμια περιγραφη,αδερφε...υψος,μηκος,πλατος...
εδω ο άνθρωπος σου ;)
Αγάπη ειναι 20 ετών , 1,60 χωρίς τακουνι , περίπου 50 κιλά ,στήθος μικρό στητο , αρκετά εμφανισιμη !!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασμα από εδώ, μεσημεριανή ώρα με ησυχία (3 δωμάτια άδεια!!) και μια και τα στανταράκια μου (Μόνικα, Ζάνα) απουσιάζουν κάθισα να δω την παρέλαση. Παρέλασαν όπως τις θυμάμαι Ράνια, Ελένη, Δανάη, Νικόλ, Βίκυ, Πάολα (πρώην Βίκυ), Έμμυ, Λίζα και η Μελίνα. Επέλεξα την Μελίνα!
Δεν χρειάζεται νομίζω να πω πολλά έχει άλλωστε τόσες κριτικές απλά να αναφέρω ότι (σε σχέση και με την τελευταία κριτική) η κοπέλα είναι "τρελοκομείο" με την καλή έννοια και νομίζω ότι πολλές φορές αυτό παρεξηγείτε. Η Μελίνα μπαίνει στο δωμάτιο με διάθεση και αρχίζει το πείραγμα. Τόσο κατά την διάρκεια του μασάζ όσο και την διάρκεια του προγράμματος παίρνει ένα ύφος "καυλιάρας" με εκφράσεις του τύπου "Αγόρι μου", "καυλίαρη μου", "σκίσε με" κλπ. αλλά με ωραίο "προσποιητό" τρόπο. Θέλω να πω ότι εαν μπεις στο πνεύμα της και το πάρεις στην πλάκα περνάς καλά και το διασκεδάζεις. Προσωπικά έριξα πολύ γέλιο ανταποκρινόμενος στα πειράγματα της και πέρασα μια ευχάριστη ώρα.  :dancing: :dancing:

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Η ομαδα δυνατή και ποιοτική , και για ολα τα γούστα . Αξίζει οι νεοι συναγωνηστοι να επισκεφτούν το χώρο !!!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
το ρακι της ζανας ειναι του θανατου, λεμε ε?..... 3 ηπια την περασμενη φορα και εγινα τουφεκι!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Έχει όμως και άλλη από Μολδαβία μεριά . Αν πας δοκίμασε και τις  δύο πριν καταλήξεις ποια προτιμάς . :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom