Νοτης Χριστόπουλος
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά, με καλυψατε. Θα το προγραμματίσω μου φαίνεται σιγα-σιγα
Ναι πολυ καλη η Ζωή στο δωμάτιο , και καλο παιδι .Ζωη πηρα και εγω πριν 15 μερες. Καμμια σχεση με Ρουμανα. Πειραιωτισσα.
Και πολυ ωραιο κορμι.
...δωσε και καμια περιγραφη,αδερφε...υψος,μηκος,πλατος...Ναι πολυ καλη η Ζωή στο δωμάτιο , και καλο παιδι .
Νέα στο καταστημα ειναι η Αγάπη , γεννημένη Αλβανία εχει μεγαλώσει στη Κρήτη , πολυ καλη και αυτή !!!
εδω ο άνθρωπος σου ;)...δωσε και καμια περιγραφη,αδερφε...υψος,μηκος,πλατος...
> > >εδω ο άνθρωπος σου ;)
Αγάπη ειναι 20 ετών , 1,60 χωρίς τακουνι , περίπου 50 κιλά ,στήθος μικρό στητο , αρκετά εμφανισιμη !!!
Η ομαδα δυνατή και ποιοτική , και για ολα τα γούστα . Αξίζει οι νεοι συναγωνηστοι να επισκεφτούν το χώρο !!!
οι παλιοι απαγορευονται δηλαδη?....Η ομαδα δυνατή και ποιοτική , και για ολα τα γούστα . Αξίζει οι νεοι συναγωνηστοι να επισκεφτούν το χώρο !!!
οχι , εχετε γαμησει ολο το ρακί , δεν υπάρχει σταγόνα >οι παλιοι απαγορευονται δηλαδη?....
;)Θα έρθουμε!
ΔΕΝ πινω..ειμαι με μοτο...οχι , εχετε γαμησει ολο το ρακί , δεν υπάρχει σταγόνα >
επιτέλους ενας σωστός φιλος στη παρέα , συγχαρητήρια αγόρι μου ;)ΔΕΝ πινω..ειμαι με μοτο...
για σημερα λες ? Χωρίς πλάκα ειχε αδειάσει το μπουκάλιτο ρακι της ζανας ειναι του θανατου, λεμε ε?..... 3 ηπια την περασμενη φορα και εγινα τουφεκι!!
Αύριο έρχεται τελικά το φρέσκο τσίπουρο ? Η το Σάββατο ?για σημερα λες ? Χωρίς πλάκα ειχε αδειάσει το μπουκάλι
οχι , εχετε γαμησει ολο το ρακί , δεν υπάρχει σταγόνα >
Ναι!! Από Κρήτη. Ηράκλειο ωρίμασε και μεταφέρθηκε εδώ για να την πίνεις στο ποτήρι. Διάφανη σαν το γάργαρο νερό !!Ρακί είναι καινούργια κοπέλα?