Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Λιζα , το κορίτσι ειναι κοντουλα γλυκιά , αρκετα συμπαθητική . Στο μασαζ το παλεύει , καλούτσικη . Στο κυρίως πιάτο η κοπέλα ειναι ήρεμη δύναμη . Γι αυτούς που θέλουν απολαυστικό ήρεμο σεξ ειναι οτι πρεπει . Κατόπιν συνεννόησης  το κοριτσακι μας δηνει και κουλουράκι , τη συνιστώ ανεπιφύλακτα !!!

Για ποια Λιζα μιλας ???  :think:

goniko

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε καμιά 10ρια μέρες θα κατέβω για Αθήνα και θέλω να περάσω από το μαγαζί για το πρόγραμμα των 100. Για βυζια  :tits: 2.5+ ποια προτείνετε;  Γενικά αγχώνομαι και τελειώνω γρήγορα  :pipa2: κάποια που θα με κάνει να περάσω καλά ;  :think:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Σε καμιά 10ρια μέρες θα κατέβω για Αθήνα και θέλω να περάσω από το μαγαζί για το πρόγραμμα των 100. Για βυζια  :tits: 2.5+ ποια προτείνετε;  Γενικά αγχώνομαι και τελειώνω γρήγορα  :pipa2: κάποια που θα με κάνει να περάσω καλά ;  :think:
σονια,νικολ...

Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα,
να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά αν αυτό που πρόκειται να ρωτήσω μπορεί να θεωρηθεί από τους γκουρου μαλακία, ή έχει απαντηθεί.
Επειδή θα ήθελα να περάσω μια ωρίτσα "χαλάρωσης" :pipa2: :tits2: χωρίς όμως να κινδυνεύω να με  μπουζουριάσουν ή να γίνω πρωταγωνιστής χωρίς να το θέλω σε τσ'οντα, είναι αξιόπιστο και διακριττικό αυτό το μέρος ή θα γίνουμε ρόμπα εμείς οι παντρεμένοι;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.171
Πόντοι
506
Παιδιά καλησπέρα,
να ζητήσω συγνώμη προκαταβολικά αν αυτό που πρόκειται να ρωτήσω μπορεί να θεωρηθεί από τους γκουρου μαλακία, ή έχει απαντηθεί.
Επειδή θα ήθελα να περάσω μια ωρίτσα "χαλάρωσης" :pipa2: :tits2: χωρίς όμως να κινδυνεύω να με  μπουζουριάσουν ή να γίνω πρωταγωνιστής χωρίς να το θέλω σε τσ'οντα, είναι αξιόπιστο και διακριττικό αυτό το μέρος ή θα γίνουμε ρόμπα εμείς οι παντρεμένοι;

ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΦΟΒΑ.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Άπαξ και περάσεις την πόρτα είσαι ασφαλείς. Για το κομάτι από το αυτοκίνητο μέχρι την πόρτα είναι ευθύνη σου.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
σαν πελατη δεν προκειται να σε "μπουζουριασουν " ποτε σε κανενα μαγαζι .κατα τα αλλα ολα αυτα εχουν καμερες

Δεν γραφουν βιντεο οι κάμερες . Απλά βλεπουν ποιος μπαινει και ποιος βγαινει .   Εγω δεν θα ειχα προβλημα να πρωταγωνιστησω σε τσόντα αλλα αναρωτιεμαι ποιος μαλακας θα πληρωνε να με δει γυμνο να  :zfuck:

..........θα γίνουμε ρόμπα εμείς οι παντρεμένοι;

Πιο επίκινδυνο ειναι να σε πιασουν να  γραφεις στο φόρουμ ή να γυρισεις στο σπίτι με ενα χαμόγελο ως τα αυτια και να σε παρουν χαμπαρι

Μια απλη καταγραφη: Ελενη , Λια , Μελινα , Σονια , Μονικα ,Μαρια ,  Ρανια , Αντριανα , Αννα Ζωη  και ποσες αλλες και σκεφτητε και ποσες αλλες κοπελλες που δυστυχως μου διαφευγουν  ...

Η Ζωη ειναι εντυπωσιακη κοπέλα  αλλα ειχε τοσο καιρο να την αναφερει καποιος που νόμιζα οτι ειχε φύγει . Αυτά κάνετε .

Ασχετο περιστατικο αλλα καποτε που ειχα πάει οι κοπέλες  παραγγελναν φαγητο και επειδη η Ζωη μιλαγε μονο Ρουμάνικα (??) δεν μπορουσε να διαβασει τον καταλογο και η Μαρια της εξηγουσε με νοηματα . Στις φτερουγες κοτόπουλου ανοιγόκλεινε τα χερια της σαν κότα  :cheesy:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τον ντελιβερά τον πλήρωσαν σε ειδος;;;

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Ελένη πάντος παραμένει από τις κορυφαίες στην περιποίηση. Μετά από 2 χρόνια ξαναπήγα και την είχα επί 20 λεπτά και αλώνιζε στην κάτω περιοχή μέχρι που ξεφόρτωσα. Είναι μόνο για μία φορά κάθε δύο χρόνια γιατί συχνότερα μπορεί να μας μείνει κανένα κουσούρι τώρα στα γεράματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
τον ντελιβερά τον πλήρωσαν σε ειδος;;;

frabz-really-bad-joke-derp-5008a1.jpg

ο ντελιβερας βγαζει 20€ την ημέρα .

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
  Δεν γραφουν βιντεο οι κάμερες . Απλά βλεπουν ποιος μπαινει και ποιος βγαινει .   Εγω δεν θα ειχα προβλημα να πρωταγωνιστησω σε τσόντα αλλα αναρωτιεμαι ποιος μαλακας θα πληρωνε να με δει γυμνο να  :zfuck:

Πιο επίκινδυνο ειναι να σε πιασουν να  γραφεις στο φόρουμ ή να γυρισεις στο σπίτι με ενα χαμόγελο ως τα αυτια και να σε παρουν χαμπαρι

Η Ζωη ειναι εντυπωσιακη κοπέλα  αλλα ειχε τοσο καιρο να την αναφερει καποιος που νόμιζα οτι ειχε φύγει . Αυτά κάνετε .

Ασχετο περιστατικο αλλα καποτε που ειχα πάει οι κοπέλες  παραγγελναν φαγητο και επειδη η Ζωη μιλαγε μονο Ρουμάνικα (??) δεν μπορουσε να διαβασει τον καταλογο και η Μαρια της εξηγουσε με νοηματα . Στις φτερουγες κοτόπουλου ανοιγόκλεινε τα χερια της σαν κότα  :cheesy:

ποτε μην λες ποτε !!!! εννοω εαν γραφουν βιντεο οι καμερες.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η Ζωη πραγματι ειναι πολυ εντιπωσιακη γκομενα με πρωτη ευκαιρια θα την  :knockinb:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Παιδιά καλησπέρα,
Επειδή θα ήθελα να περάσω μια ωρίτσα "χαλάρωσης" :pipa2: :tits2: χωρίς όμως να κινδυνεύω να με  μπουζουριάσουν ή να γίνω πρωταγωνιστής χωρίς να το θέλω σε τσ'οντα, είναι αξιόπιστο και διακριττικό αυτό το μέρος ή θα γίνουμε ρόμπα εμείς οι παντρεμένοι;

Για μπουζουριάσματα δεδομένης της φήμης του μαγαζιού το θεωρώ απίθανο. Για να πρωταγωνιστήσεις σε amateur βιντεάκι το αποκλείω (ειδάλως πολλοί από τους τακτικούς θα έπρεπε να έχουμε πιο πολλές παραγωγές από τον Rocco Siffredi - Νομίζω ότι με τόσο τζάμπα τσόντα στο νέτι κανείς δεν κάθεται να ασχοληθεί με παράνομες βιντεοσκοπήσεις πλέον (σπάνια περιστατικά από ξενοδοχεία με σκοπό τον εκβιασμό και κανένα καταγεγραμένο Ελλάδα). Αν φοβάσαι τόσο μην σε εκβίασουνε μεγαλύτερο κίνδυνο έχεις σε μαγαζιά με μικρότερη κίνηση και ενδιαφέρον. Το εν λόγω κατάστημα με τόση πελατεία που περνάει καθημερινά δεν "ψάχνεται". Τώρα αν μου έλεγες για κανά κωλόμπαρο κάτω από την Μιχαήλ Βόδα ναι τότε και εγώ θα φοβόμουνα. Ναι υπάρχει κάμερα στην είσοδο για λόγους ασφαλείας από ότι ξέρω αλλά μέχρι εκεί. Πήγαινε άφοβα και αν ξέρεις να διαλέγεις σωστά θα περάσεις καλά.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
    Η Ζωη ειναι εντυπωσιακη κοπέλα  αλλα ειχε τοσο καιρο να την αναφερει καποιος που νόμιζα οτι ειχε φύγει . Αυτά κάνετε .
Η Ζωη πραγματι ειναι πολυ εντιπωσιακη γκομενα με πρωτη ευκαιρια θα την  :knockinb:

Νομίζω ότι αναφέρεται στην Ζωή την μελαχρινή Ρουμάνα μοντελέ στυλ η οποία έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό. Από το καλοκαίρι νομίζω.
Η Ζωή τώρα είναι μια ξανθιά με κοντό μαλί Ελληνίδα(?) που ήρθε από Συγγρού 45 (ήταν στην Λίζα αρκετό καιρό).
Καμία σχέση η μία με την άλλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom