Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Κόκκινη κάρτα για την συμπεριφορά της Ζάννας σε προχθεσινή μου επίσκεψη! Με έβαλε να περιμένω αντί για 10 λεπτά 45 για να μην χάσει τα €! Θα ακολουθήσει κριτική.................

Ας ειμαστε και δικαιοι . Δεν σε δεσανε και με χειρόπεδες , μόνος σου εκατσες . Στο παλιο μαγαζι με ειχαν αφησει στην αναμονή 40 λεπτα αλλα ΜΑΖΙ με τις κοπελες . Πέρασα μια από τις πιο ευχαριστες εμπειριες  μου σε μασαζερι  :tits2: . Τωρα αν εμεινες 45 λεπτα στο χαμαμ θα επρεπε να ζητησεις μια μπαλλα του μπεηζμπολ να πετας στον τοιχο σαν τον Στηβ μακ κουιν στην "Μεγαλη πόδραση" () (ειναι λιγο σαν απόμονωση ) αναρωτιεμαι πως άντεξες . Οι αλλοι πάντως που ετρωγαν πόρτα οσο εσυ περίμενες σε ζήλευαν .

ΥΓ τα χαρτακια πρεπει να γραφουν και εκτιμώμενο χρόνο αναμονής .

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Ας ειμαστε και δικαιοι . Δεν σε δεσανε και με χειρόπεδες , μόνος σου εκατσες . Στο παλιο μαγαζι με ειχαν αφησει στην αναμονή 40 λεπτα αλλα ΜΑΖΙ με τις κοπελες . Πέρασα μια από τις πιο ευχαριστες εμπειριες  μου σε μασαζερι  :tits2: . Τωρα αν εμεινες 45 λεπτα στο χαμαμ θα επρεπε να ζητησεις μια μπαλλα του μπεηζμπολ να πετας στον τοιχο σαν τον Στηβ μακ κουιν στην "Μεγαλη πόδραση" () (ειναι λιγο σαν απόμονωση ) αναρωτιεμαι πως άντεξες . Οι αλλοι πάντως που ετρωγαν πόρτα οσο εσυ περίμενες σε ζήλευαν .

Και εγώ σε χθεσινό πέρασμα αποχώρησα καθώς δεν υπήρχε δωμάτιο...Επτά δωμάτια γεμάτα είχε...Να προσθέσω πως η Ζωή από το Συγγρού 45 προστέθηκε στο ρόστερ.Οι υπόλοιπες εκεί...Στην υποδοχή η Ελένη!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16

Και που θα ξέρει το μηχάνημα πότε θα εκτονωθεί ο μασαζολήπτης

peter13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Κριτικές
11
Like
275
Πόντοι
291
Επειδή σκέφτομαι να περάσω για πρώτη φόρα από το εν λόγω μαγαζί και μετα από ενδελεχή μελέτη, καταλήγω να θέλω να συναντήσω την Ανδριάνα. Παρέχει ακόμα τις υπηρεσίες της στο εν λόγω κατάστημα? Ποια άλλη παρέχει pse κατάσταση συμπεριλαμβανομένου και υπηρεσιών πρωκτικο? Σίγουρα και η Ζάνα με ενδιαφέρει αλλά θα δεχτεί να συνευρεθεί με κάποιον που πάει πρώτη φορά? Ξέρω οτι είναι επί της διαχέιρισης και κάνει επιλεκτικές συνευρέσεις.

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Επειδή σκέφτομαι να περάσω για πρώτη φόρα από το εν λόγω μαγαζί και μετα από ενδελεχή μελέτη, καταλήγω να θέλω να συναντήσω την Ανδριάνα. Παρέχει ακόμα τις υπηρεσίες της στο εν λόγω κατάστημα? Ποια άλλη παρέχει pse κατάσταση συμπεριλαμβανομένου και υπηρεσιών πρωκτικο? Σίγουρα και η Ζάνα με ενδιαφέρει αλλά θα δεχτεί να συνευρεθεί με κάποιον που πάει πρώτη φορά? Ξέρω οτι είναι επί της διαχέιρισης και κάνει επιλεκτικές συνευρέσεις.

φιλαρακο...αμα θελεις να περασεις καλα παρε Λια η Μελινα

η Λια είναι τούρμπο και στο μασαζ,και στα υπολειπα(αν την παρεις να εισαι καλα προετημασμενος...θα σε ξεζουμηση.

η Μελινα είναι απλα....καυλα

διαλεξε και καλο βολη!!!!!!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

το δικαιο είναι να σε ενημερωσει ότι θα περιμενεις 45 λεπτα , γιατι το συνηθες είναι ... "κανε ένα μπανακι και σε  10 λεπτακια θα ερθει το κοριτσι "

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Και εγώ σε χθεσινό πέρασμα αποχώρησα καθώς δεν υπήρχε δωμάτιο...Επτά δωμάτια γεμάτα είχε...Να προσθέσω πως η Ζωή από το Συγγρού 45 προστέθηκε στο ρόστερ.Οι υπόλοιπες εκεί...Στην υποδοχή η Ελένη!
Μην μας ξαναπει κανείς για κρίση....

salva.gato13

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γιατί η Ζανα είναι επιλλεκτική με τους πελάτες?? κάνει πρόγραμμα ή όχι??? αρκετοι πηγαίνουν για αυτη και τρώνε πόρτα και μετα διαβάζουν οτι πέρασε καποιος σήμερα με την Ζανα!!! Δεν το βρίσκω και πολύ σωστό!!! Αλλά ας μου εξηγησει καποιος γιατι γίνεται αυτο!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.952
Πόντοι
36.618
Καλημέρα σε όλους, μια ερώτηση θέλω να κάνω. Γιατί η Ζανα είναι επιλλεκτική με τους πελάτες?? κάνει πρόγραμμα ή όχι??? αρκετοι πηγαίνουν για αυτη και τρώνε πόρτα και μετα διαβάζουν οτι πέρασε καποιος σήμερα με την Ζανα!!! Δεν το βρίσκω και πολύ σωστό!!! Αλλά ας μου εξηγησει καποιος γιατι γίνεται αυτο!!!

Ε εντάξει τώρα...Αφεντικό είναι ότι θέλει κάνει...Δεν περνάει με όποιον κι όποιον...

salva.gato13

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ε εντάξει τώρα...Αφεντικό είναι ότι θέλει κάνει...Δεν περνάει με όποιον κι όποιον...

Συμφωνώ οτι είναι αφεντικό αλλα καποιοι δεν είναι και οποιοι ναναι... την εχουν στηρίξει πάρα πολύ όλα αυτα τα χρόνια!!! ok anyway... δεν εχει και πολύ σημασία!!! ο καθένας μπορεί να πάρει τις αποφάσεις του και να πράξει ανάλογα!!! απο ιδρύματα έχουμε πήξει!!! Καλή συνέχεια σε όλους!!!

arrogant1

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
1
Πέρασμα με Βίκυ. Το πρόγραμμα ήταν των 60 γιούριων. Το παίζει από την αρχή καυλιάρα με υπονοούμενα και κάποιες χειρονομίες. Από μασσάζ αστα καλύτερα. Στα περαιτέρω πολύ ξεπέτα με γρήγορο καραμέλωμα και ψευτοπαροτρύνσεις. Τα μέρη του σώματός της τα δίνει επιλεκτικά. Με άριστα το 10 δύσκολα ξεπερνάει το 6. Ευχαριστώ αλλά μια φορά ήταν αρκετή. Δε θα ξαναπάρω

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
σημερινο περασμα απο το ηδονοτριβειο και η Σονια εθεαθη στην παρελαση ...αρα ειναι εκει δεν εφυγε
προς ενημερωση των απανταχου θαυμαστων της κας Λιας  :smitten: :smitten: εντος ολιγων ημερων αναχωρει για την Πατριδα της και θα επιστερεψει σε κανενα μηνα ..οποτε οσοι πιστοι σπευσατε ..
ενοειται οτι με σκορπισε παλι ...  :woldman: :woldman:

ειχα και μια ενδειαφερουσα συζητηση με την κα ζανα μας . :smitten: :smitten: :smitten:..οσο πιναμε το γνωστο τσιπουρο για τα οσα γραφονται... :jerking: :jerking:

μου εξηγησε οτι ειναι καλυτερα για ολους να ασχολειται με τον συντονισμο παρα να περναει δωματιο ..και ειναι αληθεια , με δεδομενη την κατασταση τουλαχιστον στους μονιμους θαμωνες ..οτι αν η ζανα γυρισει το κεφαλι θα γινει στραβη ... και μετα θα παραπονιωμαστε ολοι εμεις..

και ειπε βεβαια οτι βγηκε και στη συνταξη  :2funny: :2funny: :2funny:

οποτε μαγκες οποιος προλαβε τον κυριο ειδε... δεν πειραζει ..
υπαρχει πολυ καλο roster και η νεα παρουσια η ζωη ακρως ενδειαφερουσα
καθως επισης και η καινουργια αντριανα για τους πιπινολατρες

salva.gato13

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
σημερινο περασμα απο το ηδονοτριβειο και η Σονια εθεαθη στην παρελαση ...αρα ειναι εκει δεν εφυγε
προς ενημερωση των απανταχου θαυμαστων της κας Λιας  :smitten: :smitten: εντος ολιγων ημερων αναχωρει για την Πατριδα της και θα επιστερεψει σε κανενα μηνα ..οποτε οσοι πιστοι σπευσατε ..
ενοειται οτι με σκορπισε παλι ...  :woldman: :woldman:

ειχα και μια ενδειαφερουσα συζητηση με την κα ζανα μας . :smitten: :smitten: :smitten:..οσο πιναμε το γνωστο τσιπουρο για τα οσα γραφονται... :jerking: :jerking:

μου εξηγησε οτι ειναι καλυτερα για ολους να ασχολειται με τον συντονισμο παρα να περναει δωματιο ..και ειναι αληθεια , με δεδομενη την κατασταση τουλαχιστον στους μονιμους θαμωνες ..οτι αν η ζανα γυρισει το κεφαλι θα γινει στραβη ... και μετα θα παραπονιωμαστε ολοι εμεις..

και ειπε βεβαια οτι βγηκε και στη συνταξη  :2funny: :2funny: :2funny:

οποτε μαγκες οποιος προλαβε τον κυριο ειδε... δεν πειραζει ..
υπαρχει πολυ καλο roster και η νεα παρουσια η ζωη ακρως ενδειαφερουσα
καθως επισης και η καινουργια αντριανα για τους πιπινολατρες

Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Οπότε ας ψάξουμε για αλλού αφου η κα Ζανα βγήκε στην σύνταξη!!! Τουλάχιστον αυτό είναι μια ξεκάθαρη απάντηση. Thanxs και πάλι, καλη συνέχεια σε όλους!!!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
φιλε μου τι να σου πω ..κατ αρχη βλεπω οτι εισαι μελος ουτε ενα μηνα ...οποτε ..πολυ πιθανον να μην διαβαζεις το site πολυ συχνα
αν λοιπον το διαβαζες θα εβλεπες οτι πολλες κοπελες μετα απο ενα χρονικο διαστημα αποσυρονται ..αλλες διακριτικα αλλες απλα εξαφανιζονται
μην ξεχνας οτι η δουλεια αυτη εχει ημερομηνια ληξεως...
και φυσικα οχι μονο εσυ αλλα και [size=10pt]ο καθε ενας και η καθε μια[/size]  εχει το αναφερετο δικαιωμα να παει οπου θελει ...και να διαθετει τον εαυτο του οπως θελει ...

αυταααααααααααα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom