You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...ικανοποιητικο μασαζ...στο 2ο γυρο,την ιδρωνει την φανελα,με ωραια στησιματα,και ωραιες φωνουλες...γινεται μουσκεμα..φιλε spunky η αννα λεει?
γιατι εμενα μ αρεσουν τα μπαμπατσικα!!!
...ικανοποιητικο μασαζ...στο 2ο γυρο,την ιδρωνει την φανελα,με ωραια στησιματα,και ωραιες φωνουλες...γινεται μουσκεμα..
Καλο ακουγετε !!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...κοιτα leon,στην παρελαση,μου εκανε εντυπωση το προσωπο της που ηταν πολυ γλυκο..τελικα το επιβεβαιωσε,και στο δωματιο...Καλο ακουγετε !!!
...κοιτα leon,στην παρελαση,μου εκανε εντυπωση το προσωπο της που ηταν πολυ γλυκο..τελικα το επιβεβαιωσε,και στο δωματιο...
Οτι το καλυτερο !!!
Μετα από τηλεφώνημα αν είναι εκει η Ελενη κατηφορισα για το ιδρυμα.Στην πορτα η αγαπητη Ρανια και περασμα σε δωματιο για να ερθει η Ελενη.Τα λογια πιστευω ότι είναι περιτα ,η Ελενη είναι σαν το παλιο καλο κρασι εχει μεγαλη αξια και πινετε με ανεση.Φοβερο μασαζ και φανταστικη συμμετοχη σε όλα κοστος 80 € κ
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Ξέρει κάποιος του βρίσκετε η Ανδριάνα?? Ρώτησα στο τηλέφωνο και μου είπαν οτι δεν δουλεύει πια.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.955
- Πόντοι
- 6.515
...μεσημεριανο περασμα στο καταστημα...της πουτανας το καγκελο...αποχωρισα...
κλεισανε φαληρο, γλυφαδα τυπε :S
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
κλεισανε φαληρο, γλυφαδα τυπε :S
κλεισανε, ή ... "τα κλείσανε" ?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.955
- Πόντοι
- 6.515
κλεισανε, ή ... "τα κλείσανε" ?
ιδιο το αποτελεσμα, πληθωρισμος στο κεντρο :S
είναι η Αννα που δουλευε στη Γλυφαδα;καρε μαλι,κοκκινωπο,σωμα δεμενο,με λιγα παραπανω κιλα,βυζι σφιχτο και στητο πολυ(στην αρχη μπερδευτηκαΚΑΙ ΕΓΩ,νομιζα πως ειναι σιλικονη),ελληνιδα κατα δηλωση της(αληθεια λεει)...προγραμμα gfe,pse,αναλογως τι θελεις,ακολουθει πιστα...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...δεν ειναι μονο αυτο...παντα η ζανα εχει κοσμο,κλεισουν δεν κλεισουν τα υπολοιπα...φαντασου,απο το ροστερ που εχει,ελευθερη ηταν μονο η ιζαμπελα...κλεισανε φαληρο, γλυφαδα τυπε :S
Καποτε πηγαινες λιγο νωρις και κατι γινοταν. Παντως πηγα χθες και το ροστερ δεν εχει κανα καλο καινουργιο οποτε διαλεγεις απο τα σιγουρακια κυριως....δεν ειναι μονο αυτο...παντα η ζανα εχει κοσμο,κλεισουν δεν κλεισουν τα υπολοιπα...φαντασου,απο το ροστερ που εχει,ελευθερη ηταν μονο η ιζαμπελα...
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Κόκκινη κάρτα για την συμπεριφορά της Ζάννας σε προχθεσινή μου επίσκεψη! Με έβαλε να περιμένω αντί για 10 λεπτά 45 για να μην χάσει τα €! Θα ακολουθήσει κριτική.................
ωραιος εσενα σε εβαλε στο δωματιο να περιμενεις για να μην χασει η Ζανα τα ευρω και καιοι αλλοι φυγαμε γιατι δεν ειχε δωματιο ελευθερο
μαλον τα δικα σου ευρω ειναι καλυτερα απ τα δικα μας
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.955
- Πόντοι
- 6.515
ωραιος εσενα σε εβαλε στο δωματιο να περιμενεις για να μην χασει η Ζανα τα ευρω και καιοι αλλοι φυγαμε γιατι δεν ειχε δωματιο ελευθερο
μαλον τα δικα σου ευρω ειναι καλυτερα απ τα δικα μας
να τοποθετηθεί αμεσα μηχανημα με χαρτακια προτεραιοτητας όπως στις τραπεζες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K