Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Εμείς οι παλαιοί όμως κάτι παραπάνω ξέρουμε................ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ουτε αμφιβολία :)
Και ειμαστε ίδιας σειράς ;)
Αφου ξερεις οτι αν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα η Ζανα το διορθώνει , το έχουμε πει , πέρνει πολυ σοβαρά τις απόψεις ολονων εδώ μεσα !!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ουτε αμφιβολία :)
Και ειμαστε ίδιας σειράς ;)
Αφου ξερεις οτι αν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα η Ζανα το διορθώνει , το έχουμε πει , πέρνει πολυ σοβαρά τις απόψεις ολονων εδώ μεσα !!!
εχει 'ματια' παντου η ζανα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η Ζάνα πάντως έχει βάλει κάμερες σε όλο το κτήριο...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
και στα δωματια???

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ελπίζω πως όχι...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Καποιοι χασατε το νόημα του πόστ μου . Δεν εγραψα για να καταγγειλω την συμπαθητικη κοπέλα (θα της το ελεγα και εκεινη την στιγμή αν ηταν) ουτε το μαγαζι (που εχει για τα δεδομενα του χωρου κάποιο καλό επίπεδο) αλλα για να "καταγγειλω" τα μελη του φορουμ που μας εχουν ζαλίσει με το "βαρυ πυροβολικό" τα "βαρεια ονομάτα" και την "παλια φρουρά". Τα 100€ οι 2 φορες  πρεπει να ειναι πολιτικη του μαγαζιου και οχι καθε κοπέλας ξεχωριστα οπότε ας μην αναφερόμαστε σε ονόματα .
.

επειδη τυχαινει να ειμαι ενας απο αυτους που εχω χρησιμοποιησει κατα κορον την εκφραση βαρυ πυροβολικο ..θελω να ξεκαθαρισω το εξης
σιγουρα με τις τιμες υπαρχουν λιγες γριζες ζωνες ...
αλλα επειδη ετυχε να το συζητησω το θεμα ....και ενω οι τιμες ειναι αυτεςπου εχουν γραφτει απο τα επισημα χειλη του μαγαζιου ,,υπαρχουν κοπελες που ειτε γιατι θελουν να αποκτησουν πελατια ..ειτε γαιτι γουσταρουν εμα πελατη μπορει να δωσουν το κατι παραπανω ...
προσωπικα ,,,αποφευγω τις πολυ αρνητικες κριτικες γιατι οπως ολοι ξερουμε για να παει κατι καλα χρειαζεται και λιγη χημεια ...
παρ ολα αυτα ...μου ετυχε και μενα ...βαρυ πυροβολικο του καταστηματος μου την επασε στο δωματιο και ενω με ξερει ζητησε 20 παραπανω για δευτερη φορα ... ασ σημειωθει ειχα φαει το πρωτο γλολ απ τα αποδητηρια ....και ειχα αλλα 40 λεπτα χρονο ...
απο τοτε η συγκεκριμενη εμεινε με το χαμογελο στην πασαρελα και τηναπορια γιατι δεν ξαναπερασα μαζι της ...

φυσικα και ενημερωσα τη ζανα για το τι εγινε ....
και φυσικα προτεινα το θεμα τιμων να γινει οσο γινεται πιο καθαρο ...

οταν ενας συναδλεφος λεει ..εγω πηγα πηρα την χχχχ κοπελα εκανα 2 φορες και κουλουρι και ππληρωσα 80 φυσικο και επομενο να περιμενουν ολοι οι υπολοιποι το ιδιο απο ολες τις κοπελλες ...

αυτα ...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Δεν υπάρχουν κάμερες στα δωμάτια. Στην είσοδο κάτω, πάνω και μέσα στην υποδοχή. Όποιος έχει περιμένει για δωματιο στην κουζίνα τις έχει δει.

Τα 100€ οι 2 φορες  πρεπει να ειναι πολιτικη του μαγαζιου και οχι καθε κοπέλας ξεχωριστα οπότε ας μην αναφερόμαστε σε ονόματα.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει πολιτική του μαγαζιού αλλά το τι θέλει η κάθε κοπέλα. Το μαγαζί θα πληρωθεί κανονικά με την ώρα, μισή ή ολόκληρη ανάλογα πόση ώρα έχει περάσει ο πελάτης. Γενικά παίζει το +20 για έξτρα. Αν μια κοπέλα όμως δεν έχει δουλέψει ή θέλει να ικανοποιήσει κάποιον καλό πελάτη παίζει να δεχθεί και 2η φορά χωρίς το εικοσάρι.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
αλλα επειδη ετυχε να το συζητησω το θεμα ....και ενω οι τιμες ειναι αυτεςπου εχουν γραφτει απο τα επισημα χειλη του μαγαζιου ,,υπαρχουν κοπελες που ειτε γιατι θελουν να αποκτησουν πελατια ..ειτε γαιτι γουσταρουν εμα πελατη μπορει να δωσουν το κατι παραπανω ...
Με πρόλαβες.....

απο τοτε η συγκεκριμενη εμεινε με το χαμογελο στην πασαρελα και τηναπορια γιατι δεν ξαναπερασα μαζι της ...
Αυτή είναι η καλύτερη αντίδραση. Να σε βλέπει να πηγαίνεις τακτικά και να περνάς με άλλες. Και πίστεψε με αυτό τσούζει πιο πολύ και από κριτικές και από όλα.

και φυσικα προτεινα το θεμα τιμων να γινει οσο γινεται πιο καθαρο ..
Και τι να κάνει η Ζάνα ρε παιδιά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να επιβάλει στην κάθε κοπέλα το τι και πώς θα κάνει μέσα στο δωμάτιο. Για το μασάζ το καταλαβαίνω. Τώρα όλα τα άλλα είναι σχετικά στο τι κάνει η κάθε κοπέλα στον κάθε πελάτη. Είναι και θέμα χημείας όπως σωστά αναφέρθηκε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
παρ ολα αυτα ...μου ετυχε και μενα ...βαρυ πυροβολικο του καταστηματος μου την επασε στο δωματιο και ενω με ξερει ζητησε 20 παραπανω για δευτερη φορα ... ασ σημειωθει ειχα φαει το πρωτο γλολ απ τα αποδητηρια ....και ειχα αλλα 40 λεπτα χρονο ...

Τα λένε αυτα , αλλωστε τα θεματα χρόνου και χρήματος ειναι αντικιμενικοι παραγοντες (δλδ δεν ειναι θέμα χημειας και συμπαθειας .

Γενικα στο φορουμ υπαρχουν μη αντικειμενικες κριτικες αφου πολλα παιδια εχουν αποκτησει φιλικες σχεσεις με τα κορίτσια αρα λογικο να γινεται αυτό και στο παρόν νημα .  Εγω πάντως δεν θελω ουτε ακάπωτα ουτε τιποτα , καλη διαθεση θελω να εχουν οι κοπελες για αυτο και θελω να τις βλέπω και να τις ξαναβλ΄πω  στην παρέλαση για να κόβω φατσα , αν δω ξινισμένα μουτρα  πάω παρακάτω . Ειμαι υπερ της ψιλοκουβεντας κατα την διαρκεια του  :fuck1: εκτος αν η κουβεντα γυρνα γυρω από οικονομικά ζητήματα .

Τεσπά πολύ κακο για το ζητημα . Το πραγματικό ερωτημα ειναι ¨τι πρεπει πια να κανει καποιος για να πηδηξει σαν ανθρωπος  ??????? :headbang:

ΥΓ καθόλου κωλοτουμπας δεν ειμαι σε κάθε πόστ τα ιδια λέω . Η κοπέλα μου ειναι συμπαθης ως φατσα και  το μαγαζι εχει ενα καλό επίπεδο. Εγω στα μελη του φορου απευθυνομαι και λεω οτι καποια μελη δεν εχουν αντικειμενικη άποψη . Τωρα το να πω αν η κοπελα ειναι η Σουλά ή η Τούλα ή η Φούλα δεν νομίζω οτι βοηθα στην ενημέρωση .

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Τεσπά πολύ κακο για το ζητημα . Το πραγματικό ερωτημα ειναι ¨τι πρεπει πια να κανει καποιος για να πηδηξει σαν ανθρωπος  ??????? :headbang:

Ιδου το ερωτημα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

παντως με αναλυσεις επι αναλυσεων μονο λυση δεν βρισκετε .....  :rockon:

μονο διαφημιση κανετε.....  :dancing:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εγω πάλι νομίζω ότι κάποιος που διαβάζει όλα τα ποστ (πέντε λεπτά κάθε μέρα θέλει) ξέρει σε πολύ μεγάλο ποσοστό, το επίπεδο κάθε μαγαζιου, το προγραμμα της κάθε κοπέλας, τους διαφημιστές, τους αγαπούληδες κλπ

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Μάγκες, μεταξύ μας το κουράσαμε το θέμα. Το πράμα είναι απλό, αν περνάς τακτικά με κάποια κοπέλα τότε σε βάθος χρόνου (για να μην χάσει το μερτικό της σε καμιά άλλη) θα σου "δώσει" πιο πολλά. Είμαι επίσης της άποψης ότι στα μασατζίδικα το αν θα περάσεις καλά εξαρτάται και από την "χημεία" που θα έχεις με την κοπέλα (και σε δεύτερο βαθμό με το μαγαζί (για παράδειγμα επειδή είμαι τακτικός πελάτης τις προάλλες που πέρασα και δεν υπήρχε χώρος αναμονής ενώ έναν άλλον πιο πριν τον διώξανε, εμένα (κατόπιν εντολής διοικήσεως) με βάλαν μέσα).

Γενικά όμως οι επιλογές γενικά είναι πολλές και μην ξεχνάτε εμείς είμαστε οι πελάτες, εμείς πληρώνουμε άρα εμείς αποφασίζουμε το που , το πως και το σε ποια θα καταθέσουμε τον οβολό μας. Ο σοφός λαός λέει επίσης όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι...

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Κύριοι καλημέρα σας.

Αυτό που βλέπω είναι πως δύο συναγωνιστές, ενώ έχουν παράπονα από κάποιες κοπέλες,
από το ΙΔΙΟ μαγαζί, το οποίο σημαίνει πως πιθανώς να είναι Η ΙΔΙΑ κοπέλα,
δεν τις (την) κατονομάζουν.

ΑΥΤΟ φίλε troueno, σίγουρα ΔΕΝ βοηθάει, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεις εσύ,
αν είναι η ΙΔΙΑ κοπέλα, μετά από 2-3 "καταγγελίες", η κοπέλα μπαίνει μαύρη λίστα,
άσε δε, που αν το ξανακάνει και μαθευτεί μπαίνει ΚΑΙ το μαγαζί στη μαύρη λίστα,
γιατί αυτό θα σημαίνει πως δεν της έγινε καμία σύσταση από το μαγαζί για την συμπεριφορά της ή πως το μαγαζί συμφωνεί (ακόμα χειρότερα) με τέτοιες συμπεριφορές
και δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι ευχάριστο ούτε γι'αυτήν, αλλά ούτε για το μαγαζί,
πολύ περισσότερο δε, αν αρχίσει να μειώνεται η πελατεία.

Ελπίζω μετά από αυτή την μικρή ανάλυση να κατάλαβες πόσο πολύ βοηθάει το να λες (φυσικά όχι μόνο εσύ) αν η κοπέλα ειναι η Σουλά ή η Τούλα ή η Φούλα.

ΥΓ. Επειδή συμφωνώ απόλυτα με τον συναγωνιστή που λέει πως οι αναλύσεις επί αναλύσεων δεν προσφέρουν λύσεις, μόνο διαφήμιση κάνουν και αυτό είναι το τελευταίο που θέλω να κάνω εδώ μέσα, δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα.
Καλή συνέχεια σε όλους.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
ρε παιδια να σοβαρευτουμε λιγο

να σας πω και την αντιθετη περιπτωση
εχω περασει για ωρα και λογω τηλεφωνων εγκατελειπω τον αγωνα στην μιση ωρα και ενω ντυνομαι βιαστικα δινω τον οβολο μου
η θεραπενις μου λεει μισο να σου φερω ρεστα ..λεω δεν πειραζει αλλη φορα
την επομενη φορα ημασταν δωματιο μιαμιση ωρα χωρις μα μου σου και με δικη της πρωτοβουλια

κατ αρχην πρεπει να λαβουμμε υπ οψη οτι στο oasis υπαρχουν 18 κοπελες ..αν δεν κανω λαθος περισσοτερες απο καθε αλλο ελαιοτριβειο
αναμεσα σ αυτες υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα και εμπειριας και διαθεσης ...
αλλοιως θα φερθει η κοπελα που ξεκινησε χθες και αλοιως η κα Ελενη    :smitten: για παραδειγμα ...
και δεν θα κρινω για παραδειγμα τη Μελινα  :smitten: :smitten:για μια ατυχη συνεδρεια οταν την ιδια περιοδο εχει σοβαρο οικογενειακο προβλημα ( διαβαστε 10 σελιδες πισω )
αλλα πραγματα περιμενει ο πιπινολατρης και αλλα ο milfakias...
αλλα τα κριτιρια οσων απο μας εχουμε χιλιομετρα στο κοντερ και αλλα του συναγωνιστη που ακομα στρωνει και ψαχνεται
αλλος θεωρει το ακα must και αλλος σου λεει εγω μονο προφυλακτικο ...
μια απλη αναγνωση στις κριτικες θα αποδειξει οτι για θεραπενιδες εγνωσμενης αξιας εχουν πεσει ακυρα
απλα δειτε τις δυο συνεχομενες κριτικες του nea smyrni για την αντριανα μια καλη μια μετρια ...
αλλα θυμηθητε ολοι παραμιλαγαμε με αυτα που εκανε

και εγω σαν χαζος κανω την απλη ερωτηση ....ο καθε ενας θελει ενα δυο πραγματα να κανει ..θαυμασια
γιατι δεν ρωτατε απο την αρχη ?
αν για παραδειγμα η κοπελλα δεν δινει κουλουρι ( δικαιωμα της ) βγαινει μετα ο συναγωνιστης και λεει ααα πηγα με την ταδε και δεν μου εδωσε κουλουρι ενω ολες δινουν ...ελεος

και εγω σας λεω .αυριο η κα διευθυντρια ανακοινωνει αναλυτικο τιμοκαταλογο ...τι πιστευεται οτι δεν θα βρεθει καποιος να πει κατι ?

εδω εχουμε διαφωνησει για το ποσο κανει το nuru jel και αν πρεπει να πληρωνουμε 120

και πριν αρχισουμε να γραφουμε και να κριτικαρουμε ας σκεφτουμε εμεις ειμαστε ενταξει ? εχουμε σκεφτει οτι και τα κοριτσια ειναι ανθρωποι ?

α επειδη απαξιω να απαντησω στον φιλο που μου εστειλε τα δυο ΠΜ ...
Φιλε δεν ειμαι αγαπουλης αλλα κυριος
ναι εχω τις αδυναμιες μου μεσα εκει  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και δεν ρισκαρω αλλαγες
και σιγουρα δεν ειμαι ουτε ανθρωπος του μαγαζιου ουτε νταβατζης ...αιμοδοτης ειμαι
απλα θα σου πω οτι εχω χαλασει στο αθλημα οσο πολλοι λιγοι εδω μεσα
παω στο συγκεκριμενο μαγαζι εναμιση χρονο και δεν εχω φαει ουτε μια φολα και το ποσοστο ικανοποιησης ειναι 98%

εγω εμαθα οτι τους πρωτους χτυπανε οχι τους τελειωμενους ... :uglystupid: :uglystupid:

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι καλημέρα σας.

Αυτό που βλέπω είναι πως δύο συναγωνιστές, ενώ έχουν παράπονα από κάποιες κοπέλες,
από το ΙΔΙΟ μαγαζί, το οποίο σημαίνει πως πιθανώς να είναι Η ΙΔΙΑ κοπέλα,
δεν τις (την) κατονομάζουν.

ΑΥΤΟ φίλε troueno, σίγουρα ΔΕΝ βοηθάει, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύεις εσύ,
αν είναι η ΙΔΙΑ κοπέλα, μετά από 2-3 "καταγγελίες", η κοπέλα μπαίνει μαύρη λίστα,
άσε δε, που αν το ξανακάνει και μαθευτεί μπαίνει ΚΑΙ το μαγαζί στη μαύρη λίστα,
γιατί αυτό θα σημαίνει πως δεν της έγινε καμία σύσταση από το μαγαζί για την συμπεριφορά της ή πως το μαγαζί συμφωνεί (ακόμα χειρότερα) με τέτοιες συμπεριφορές
και δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι ευχάριστο ούτε γι'αυτήν, αλλά ούτε για το μαγαζί,
πολύ περισσότερο δε, αν αρχίσει να μειώνεται η πελατεία.

Ελπίζω μετά από αυτή την μικρή ανάλυση να κατάλαβες πόσο πολύ βοηθάει το να λες (φυσικά όχι μόνο εσύ) αν η κοπέλα ειναι η Σουλά ή η Τούλα ή η Φούλα.

ΥΓ. Επειδή συμφωνώ απόλυτα με τον συναγωνιστή που λέει πως οι αναλύσεις επί αναλύσεων δεν προσφέρουν λύσεις, μόνο διαφήμιση κάνουν και αυτό είναι το τελευταίο που θέλω να κάνω εδώ μέσα, δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα.
Καλή συνέχεια σε όλους.

:thumbsup: :thumbsup:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
επειδη τυχαινει να ειμαι ενας απο αυτους που εχω χρησιμοποιησει κατα κορον την εκφραση βαρυ πυροβολικο ..θελω να ξεκαθαρισω το εξης
προσωπικα ,,,αποφευγω τις πολυ αρνητικες κριτικες γιατι οπως ολοι ξερουμε για να παει κατι καλα χρειαζεται και λιγη χημεια ...

και φυσικα προτεινα το θεμα τιμων να γινει οσο γινεται πιο καθαρο ...

οταν ενας συναδλεφος λεει ..εγω πηγα πηρα την χχχχ κοπελα εκανα 2 φορες και κουλουρι και ππληρωσα 80 φυσικο και επομενο να περιμενουν ολοι οι υπολοιποι το ιδιο απο ολες τις κοπελλες ...

αυτα ...

σχετική φίλε η άποψη σου ,γιατί μόνος παραδέχεσαι ότι έφυγε το πρώτο από τα αποδυτήρια ,γιαυτό δεν σου φταίει κανένας γιατί μπορεί και το δεύτερο να έφευγε στο δεκάλεπτο και μετά πάμε για τρίτο κλπ και ακόμη επειδή κάποιος γράφει ότι με 80 πήρε το μισό μαγαζί δεν σημαίνει ότι έγινε κιόλας .
Υπάρχει πάντα ο προσωπικός παράγοντας του κάθε ενός σε συνδυασμό με την ημέρα και διάθεση της θεραπευτριας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Το πράμα είναι απλό, αν περνάς τακτικά με κάποια κοπέλα τότε σε βάθος χρόνου (για να μην χάσει το μερτικό της σε καμιά άλλη) θα σου "δώσει" πιο πολλά. Είμαι επίσης της άποψης ότι στα μασατζίδικα το αν θα περάσεις καλά εξαρτάται και από την "χημεία" που θα έχεις με την κοπέλα ...

παιζουνε και μπουρμπουαρ στην κοπελα τυπε?  :think:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Jamai
παιζουνε και μπουρμπουαρ στην κοπελα τυπε?  :think:

Jamais mesieu... Δεν χαλάω την πιάτσα με τέτοιες κουταμάρες...  Αν όμως πιστεύεις ότι μια κοπέλα (αν θέλει να σε έχει τακτικό) που έχεις περάσει αρκετές φορές εξακολούθει να κάνει ότι ακριβώς την πρώτη φορά τότε αναφέρεσαι σε κακή επαγγελματία,

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις κοπέλες (μέσα σε ένα μαγαζί) και ανάμεσα στα διάφορα μαγαζιά είναι πάρα πολύ μεγάλος. Αν κάποια θέλει να έχει σταθερό εισόδημα από αυτό το επάγγελμα, είναι φυσικό να προσέχει πάρα πολύ τους τακτικούς της πελάτες (μην κρίνουμε μόνο από την πελατεία που βλέπουμε σε  κάθε επίσκεψη. Κοπέλες που δεν είναι στα "βαριά" χαρτιά (άρα έχουν σταθερή πελατεία) μπορεί να περάσουν και μέρες χωρίς συνεδρείες μέχρι μα βρεθεί ο κασκαντέρ που θα τις δοκιμάσει).

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Επισκεψη σημερα το μεσημερι  στο ελαιοτριβειο της Ζανας.
Παρελαση απο πολλες κορασσιδες, θυμαμαι μονο Μονικα, Βικυ, φυσικα τη θεια Ελενη,
και Μελινα με την οποια περασα. Και περασα καλα. Ειδικα στο μασσαζ η κοπελα
προσπαθει πολυ. Επισης στο μποντυ2μποντυ καλη (παρολο που αυτο γινεται πολυ καλλιτερα
απο μικροσωμες ασιατισες), με προσπαθεια μπρουμητης πιπας, ειδικοτητα που η θεια Ελενη
ειναι εξπερ. Στα του αγωνα καλη, παρολο που μου την εσπασε λιγο το φτυσιμο κατα τη
διαρκεια της πολυ καλης κατα τα αλλα πιπας της. (Αυτο το PSE νομιζω οτι δεν αρεσει πολυ
σε ανδρες της ηλικιας μου-το βρισκουμε καπως υποκριτικο). Αρχη και τελος με ιεραποστολικο
και τα ποδια της στα αυτια μου.  Δεν θελησα να δοκιμασω αλλη σταση παρολο που η κοπελα
οταν εφτιαχνε το μασσαζοκρεβατο εσκυβε και κατω απο τη ιατρικη μπλουζιτσα της αποκαλυπτε
ενα υπεροχο κωλαρακι. Ισως τη ξαναδοκιμασω αλλη φορα παρολο που συνηθως η 2η φορα ειναι
κατωτερη της πρωτης.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Επισκεψη σημερα το μεσημερι  στο ελαιοτριβειο της Ζανας.
Παρελαση απο πολλες κορασσιδες, θυμαμαι μονο Μονικα, Βικυ, φυσικα τη θεια Ελενη,
και Μελινα με την οποια περασα. Και περασα καλα. Ειδικα στο μασσαζ η κοπελα
προσπαθει πολυ. Επισης στο μποντυ2μποντυ καλη (παρολο που αυτο γινεται πολυ καλλιτερα
απο μικροσωμες ασιατισες), με προσπαθεια μπρουμητης πιπας, ειδικοτητα που η θεια Ελενη
ειναι εξπερ. Στα του αγωνα καλη, παρολο που μου την εσπασε λιγο το φτυσιμο κατα τη
διαρκεια της πολυ καλης κατα τα αλλα πιπας της. (Αυτο το PSE νομιζω οτι δεν αρεσει πολυ
σε ανδρες της ηλικιας μου-το βρισκουμε καπως υποκριτικο). Αρχη και τελος με ιεραποστολικο
και τα ποδια της στα αυτια μου.  Δεν θελησα να δοκιμασω αλλη σταση παρολο που η κοπελα
οταν εφτιαχνε το μασσαζοκρεβατο εσκυβε και κατω απο τη ιατρικη μπλουζιτσα της αποκαλυπτε
ενα υπεροχο κωλαρακι. Ισως τη ξαναδοκιμασω αλλη φορα παρολο που συνηθως η 2η φορα ειναι
κατωτερη της πρωτης.
Μπα, δεν είναι θέμα ηλικίας.Και σε μας τους νεώτερους μας χαλάνε τα ψευτοπουτανίστικα, "σκίσε με να αλλάξω ράφτη", "δος μου την μήτρα μου στο χέρι","καυλιάρη" και δεν συμμαζεύεται.Άσε που η συγκεκριμένη κάνει αερόπιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom