disclaimer:το παρον πόστ απότελει προσωπικη άποψη αλλα και απάντηση σε κατι τετοια πόστ που μαλλόn μπερδευουν το ξαναμμένο πόπολο
Επίσκεψη στο καταστημα καθως η αγαμία με ειχε κτυπήσει κατακούτελα . Επέλεξα μια μιλφ (που θα μπορουσε να θεωρειτε μέλος της "ντρημ τημ") καθώς ημουν βεβαιος οτι θα τελειωσω σε δευτερόλεπτα για αυτο και ηθελα να ειναι εγγυημενος ο 2ος γυρος . Την κοπέλα την ειχα ξαναδει και ειχα καλή εμπνευση αλλα παρόαυτα εφαγα μια ακόμα ηττα .
Μπηκε στο δωματιο 5 λεπτα αφου ειχα τελειωσει το ντους (ασχετο αλλα πρωτη φορα βλέπω τόσο μεγαλο τηλέφωνο ντους - σαν το κεφάλι μου ηταν ) με σχετικά κεφια . Το μασαζ ηταν πραγματικα υπέροχο αλλα σταματησε σχετικα γρηγορα για να περάσουμε στο κυριως πιατο , εκει διαισθανθηκα ενα αγχος της κοπέλας να με ευχαριστησει , τεσπα 2 φορες πήγα να τριπλαρω το ακάπωτο αλλα τελικά ενέδωσα , τελειωσα σε 1 λεπτό και κάτι αφου ειχα να τον
πάνω από δεκαπενθήμερο (πειτε με παλαβο αλλα εμενα δεν μου αρεσει η πίπα και με χαλάει υπερβολικά να τελειωνω ετσι).
κάπου εκει αρχισε το στραβωμα . Δεν με πειραξε που μου ειπε "εσυ εισαι πολύ γρηγορος" 3-4 φορες (αλλωστε το ηξερα οτι θα τελειωσω γρηγορα , εκλεισαν και τα Μακντοναλτς αλλιως θα πήγαινα να τραβηξω μια πηχτη
να στανιαρω!!!!), δεν με πειραξε που μου ζητησε 20€ για 2ο γύρο (σιγα μην τα εδινα, σόρρυ αλλα 100€ ειναι υπερβολικό ) εκει που μου την εδωσε ηταν οτι τελειωσαμε τις ξενερωτικες "διαπραγματευσεις" και "κλεισαμε" στα 80€ μου είπε το θεικό "αργεις να τελειωσεις την 2η φορά ???" . Η αντιδραση μου εκει ηταν λίγο ¨οχι ρε πουστη"
αφου κατάλαβα οτι η κοπέλα κανει αγγαρεια . Εκατσα λίγο ακόμα μηπως φτιξουν τα πραγματα αλλα τελικα λίγο η ηλικια , λιγο η κακη διαθεση , λιγο οι λαθος επιλογες της κοπελας (μου ελεγε "κοιτα το πουλι σου και κοιτα το πουλί " wtf εγω κανα κώλο ξεκινησα να δω , το πουλί μου το βλέπω όλη μερα ) δεν μου σηκωθηκε ΠΟΤΕ (οχι η πιο ευχαριστη εμπειρια για εναν αντρα) και καπου σφυριξα την λήξη (πηρα και μια ιδιοτυπη ρεβανς από τα μασαζοκόριτα - μια με εχει διωξει από το δωμάτιο προς το μπάνιο οποτε woohoo εδιωξα και εγω μία κοπέλα). Με λιγα λογια πήγα να ριξω ενα πηδηματακι και ποτε δεν το εριξα
Στα του μαγαζιου : Παρήλασαν πραγματικα ωραιες προυσίες , (μουνοθυελλα θα έλεγα) , από αυτες που θυμαμαι ηταν η Νικόλ (ωραια τυπισσα πρεπει να ειναι αυτη) , την Μαρια που ειναι καλύτερη με πισμενο το μαλλί , και την Αλεξια και την Ρανια που τις θυμαμαι από αλλο μαγαζι (που ειχα φαει πατατρακ) και πραγματικα ομόρφυναν (μάλλον με θυμηθηκαν ομως και με "γλωσσόφαγαν").
Τεσπα η απόφαση μου ειναι οτι 80αρι δεν ξαναδίνω . Δεν εχω καταλάβει την διαφορα με το πρόγραμμα των 60€ , μαξιμουμ 40 λεπτά να εχω κατσει στα 80€
και για να επάνελθω στην παραθεση οι μιλφ (ντρημ τημ) παραδιαφημιζονται από το σαιτ (σε σημειο που τους κάνει κακό αφου περιμενεις πολλά από αυτές) ενω υπαρχουν μια χαρα κοριτσακια στο καταστημα , (Η Ξενια πάντως μια χαρα περίπτωση ηταν κριμα που εφυγε).
Anyway Χρόνια πολλά .
ΥΓ Ενα ακόμα πεταμενο 80αρι στην αναζητηση της ηδονης . Δεν ξερω τι λεει ο Καβαφης αλλα ελπίζω να μην μου βγει το λάδι μεχρι να βρω την Ιθάκη