Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
πέρασμα απο το μαγαζί και διάλεξα την ΜΑΡΙΑ . νόστιμη κοπελίτσα αδύνατη εκ ΑΛΒΑΝΙΑΣ με μικρο βυζί 1,5-2 ρωγιτσα ομως μικρή που ανταποκρίνεται σχετικά εύκολα . μασαζ εξαιρετικό θα ελεγα και εχω και αρκετοί εμπειρία τέτοιων ειδων μασαζ . περασμα απο ολο το κορμί με σωστη πιεση . στα του β μερος . ηταν αρκετα καλη με φιλια στο στομα ακαποτη  :pipa2: . αρκετη διάθεση δοκιμάσαμε 2 στασεις που ηταν αρκετες για εμενα . στο τελος εβγαλα το λάστιχο και προσπάθησα να σημαδευσω πρόσωπο αλλα ουτε σιζιτηση τεικα τέλειωσα στα ομορφα μικρα ομως βυζακια της . καλη εμπερια για εμένα δεν σημαινει ομως οτι σίγουρα θα ειναι και για εσασ

KwstasDuracel

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2013
Like
2
Πόντοι
0
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα και χρόνια πολλα!!!
διαβασα κριτικες για ελενη από το οασις και ενδιαφέρομαι για αυτή.
αλλα επειδή είμαι οπτικος τυπος θα ηθελα ναεβλεπα φωτο της (στο σαιτ του οασις δεν υπαρχουν)
αν ξερει κανεις να με προσανατολισει θα το εκτιμουσα δεοντος

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.245
Πόντοι
2.306
Το κατάστημα σημερα γνωρίζετε τι ώρα κλείνει;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Χρόνια πολλα σε όλους , να περάσετε όμορφα Χριστούγεννα !!!

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Χρόνια Πολλά σε όλους.Ποιες μερες θα ειναι κλειστά ρε παιδιά,εχουμε τιποτα απωλειες στο ρόστερ,το επόμενο διάστημα;

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Χρόνια Πολλά σε όλους.Ποιες μερες θα ειναι κλειστά ρε παιδιά,εχουμε τιποτα απωλειες στο ρόστερ,το επόμενο διάστημα;
αυριο μονο , δεν νομίζω να λείπει κάποια , εξαιρούνται οι αδιάθετες

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
Δηλαδη αν εφευγε το βαρυ πυροβολικο του μαγαζιου τι θα καναμε ρε παιδια διαδηλωση ....

Ενταξει δεν λεω καλη κοπελα η ξενια , δεν την ειχα παρει ποτε....ειπαμε μιλφακιας εγω .. συμπαθητικη  ευγενικη
Σιγουρα με τους οπαδους της  αλλα στην πρωτη  ομαδα δεν ηταν ...παντα συμφωνα με τις κριτικες

Το καλο ειναι  οτι  υπαρχει και η dream team  εκει μεσα , υπαρχει μια ..., μια ..., μια ...μια ....μια ..... μια .....και μερικες αλλες που σε κανουν να παραμιλας ...
..

disclaimer:το παρον πόστ απότελει προσωπικη άποψη  αλλα και απάντηση σε κατι τετοια πόστ που μαλλόn μπερδευουν το ξαναμμένο  πόπολο

Επίσκεψη στο καταστημα καθως η αγαμία με ειχε κτυπήσει κατακούτελα . Επέλεξα μια μιλφ (που θα μπορουσε να θεωρειτε μέλος της "ντρημ τημ") καθώς ημουν βεβαιος οτι θα τελειωσω σε δευτερόλεπτα για αυτο και ηθελα να ειναι εγγυημενος ο 2ος γυρος . Την κοπέλα την ειχα ξαναδει και ειχα καλή εμπνευση αλλα παρόαυτα εφαγα μια ακόμα ηττα .

Μπηκε στο δωματιο 5 λεπτα αφου ειχα τελειωσει το ντους (ασχετο αλλα πρωτη φορα βλέπω τόσο μεγαλο τηλέφωνο ντους - σαν το κεφάλι μου ηταν ) με σχετικά κεφια . Το μασαζ ηταν πραγματικα υπέροχο αλλα σταματησε σχετικα  γρηγορα για να περάσουμε στο κυριως πιατο , εκει διαισθανθηκα ενα αγχος της κοπέλας να με ευχαριστησει , τεσπα 2 φορες πήγα να τριπλαρω το ακάπωτο αλλα τελικά ενέδωσα , τελειωσα σε 1 λεπτό και κάτι αφου ειχα να τον  :jerking: πάνω από δεκαπενθήμερο  (πειτε με παλαβο αλλα εμενα δεν μου αρεσει η πίπα και με χαλάει υπερβολικά να τελειωνω ετσι).

κάπου εκει αρχισε το στραβωμα . Δεν με πειραξε που μου ειπε "εσυ εισαι πολύ γρηγορος" 3-4 φορες (αλλωστε το ηξερα οτι θα τελειωσω γρηγορα , εκλεισαν και  τα  Μακντοναλτς αλλιως θα πήγαινα να τραβηξω μια πηχτη  :jerking: να στανιαρω!!!!), δεν με πειραξε που μου ζητησε 20€ για 2ο γύρο (σιγα μην τα εδινα, σόρρυ αλλα  100€ ειναι υπερβολικό ) εκει που μου την εδωσε ηταν οτι τελειωσαμε τις ξενερωτικες "διαπραγματευσεις" και "κλεισαμε" στα 80€ μου είπε το θεικό "αργεις να τελειωσεις την 2η φορά ???" . Η αντιδραση μου εκει ηταν λίγο ¨οχι ρε πουστη"

jz5zNes.gif

αφου κατάλαβα οτι η κοπέλα κανει αγγαρεια . Εκατσα λίγο ακόμα μηπως φτιξουν τα πραγματα αλλα τελικα λίγο η ηλικια , λιγο η κακη διαθεση , λιγο οι λαθος επιλογες  της κοπελας (μου ελεγε "κοιτα το πουλι σου και κοιτα το πουλί " wtf εγω κανα κώλο ξεκινησα να δω , το πουλί μου το βλέπω όλη μερα ) δεν μου σηκωθηκε ΠΟΤΕ (οχι η πιο ευχαριστη εμπειρια για εναν αντρα) και καπου σφυριξα την λήξη (πηρα και μια ιδιοτυπη ρεβανς από τα μασαζοκόριτα - μια με εχει διωξει από το δωμάτιο προς το μπάνιο οποτε woohoo εδιωξα και εγω μία κοπέλα). Με λιγα λογια πήγα να ριξω ενα πηδηματακι και ποτε δεν το εριξα  :headbang:

Στα του μαγαζιου :   Παρήλασαν πραγματικα ωραιες προυσίες , (μουνοθυελλα θα έλεγα) , από αυτες που θυμαμαι ηταν η Νικόλ (ωραια τυπισσα πρεπει να ειναι αυτη) , την Μαρια που ειναι καλύτερη με πισμενο το μαλλί , και την Αλεξια και την Ρανια που τις θυμαμαι από αλλο μαγαζι (που ειχα φαει πατατρακ)  και πραγματικα ομόρφυναν (μάλλον με θυμηθηκαν ομως και με "γλωσσόφαγαν").

Τεσπα η απόφαση μου ειναι οτι 80αρι δεν ξαναδίνω . Δεν εχω καταλάβει την διαφορα με το πρόγραμμα των 60€ , μαξιμουμ 40 λεπτά να εχω κατσει στα 80€

και για να επάνελθω στην παραθεση οι μιλφ (ντρημ τημ) παραδιαφημιζονται από το σαιτ (σε σημειο που τους κάνει κακό αφου περιμενεις πολλά από αυτές) ενω υπαρχουν μια χαρα κοριτσακια στο καταστημα , (Η Ξενια πάντως μια χαρα περίπτωση ηταν κριμα που εφυγε).

Anyway Χρόνια πολλά .

ΥΓ Ενα ακόμα πεταμενο 80αρι στην αναζητηση της ηδονης . Δεν ξερω τι λεει ο Καβαφης αλλα ελπίζω να μην μου βγει το λάδι μεχρι να βρω την Ιθάκη

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Χρόνια πολλά!
Μπλα μπλι μπλου
....

Μια συμβουλη προς τους γέρους  :rockon:

Θα περνετε το 60 , κ αν δειτε οτι εξτραδαρει η κατασταση, τοτε βαζετε κ αλλα...

Χρόνια πολλά κ πάλι!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
  disclaimer:το παρον πόστ απότελει προσωπικη άποψη  αλλα και απάντηση σε κατι τετοια πόστ που μαλλόn μπερδευουν το ξαναμμένο  πόπολο

δεν μας ειπες ομως ποια πηρες!
ειναι μυστικο?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Μάγκες το μαγαζί ειναι κοφτήριο,πολύ μονέδα.Και επειδή ειναι και καινουργια επένδυση(αρα θελει να κανει αποσβεση το γρηγοροτερο δυνατον)η διεύθυνση εχει,απ' οτι φαινεται,δωσει γραμμη.Η κορασίδες οπότε που εχουν πέραση (τα βαριά ονόματα δηλ.)βιάζονται για να κανουν ταμείο.Δεν είναι κακό να προτιμήσουμε και καμμια πιτσιρικα πιο β' κατηγορίας ή ακόμα να αλλάξουμε και στίβο.Δεν τελειώσανε δα τα λαδομάγαζα

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
  disclaimer:το παρον πόστ απότελει προσωπικη άποψη  αλλα και απάντηση σε κατι τετοια πόστ που μαλλόn μπερδευουν το ξαναμμένο  πόπολο

Επίσκεψη στο καταστημα καθως η αγαμία με ειχε κτυπήσει κατακούτελα . Επέλεξα μια μιλφ (που θα μπορουσε να θεωρειτε μέλος της "ντρημ τημ") καθώς ημουν βεβαιος οτι θα τελειωσω σε δευτερόλεπτα για αυτο και ηθελα να ειναι εγγυημενος ο 2ος γυρος . Την κοπέλα την ειχα ξαναδει και ειχα καλή εμπνευση αλλα παρόαυτα εφαγα μια ακόμα ηττα .

Μπηκε στο δωματιο 5 λεπτα αφου ειχα τελειωσει το ντους (ασχετο αλλα πρωτη φορα βλέπω τόσο μεγαλο τηλέφωνο ντους - σαν το κεφάλι μου ηταν ) με σχετικά κεφια . Το μασαζ ηταν πραγματικα υπέροχο αλλα σταματησε σχετικα  γρηγορα για να περάσουμε στο κυριως πιατο , εκει διαισθανθηκα ενα αγχος της κοπέλας να με ευχαριστησει , τεσπα 2 φορες πήγα να τριπλαρω το ακάπωτο αλλα τελικά ενέδωσα , τελειωσα σε 1 λεπτό και κάτι αφου ειχα να τον  :jerking: πάνω από δεκαπενθήμερο  (πειτε με παλαβο αλλα εμενα δεν μου αρεσει η πίπα και με χαλάει υπερβολικά να τελειωνω ετσι).

κάπου εκει αρχισε το στραβωμα . Δεν με πειραξε που μου ειπε "εσυ εισαι πολύ γρηγορος" 3-4 φορες (αλλωστε το ηξερα οτι θα τελειωσω γρηγορα , εκλεισαν και  τα  Μακντοναλτς αλλιως θα πήγαινα να τραβηξω μια πηχτη  :jerking: να στανιαρω!!!!), δεν με πειραξε που μου ζητησε 20€ για 2ο γύρο (σιγα μην τα εδινα, σόρρυ αλλα  100€ ειναι υπερβολικό ) εκει που μου την εδωσε ηταν οτι τελειωσαμε τις ξενερωτικες "διαπραγματευσεις" και "κλεισαμε" στα 80€ μου είπε το θεικό "αργεις να τελειωσεις την 2η φορά ???" . Η αντιδραση μου εκει ηταν λίγο ¨οχι ρε πουστη"

jz5zNes.gif

αφου κατάλαβα οτι η κοπέλα κανει αγγαρεια . Εκατσα λίγο ακόμα μηπως φτιξουν τα πραγματα αλλα τελικα λίγο η ηλικια , λιγο η κακη διαθεση , λιγο οι λαθος επιλογες  της κοπελας (μου ελεγε "κοιτα το πουλι σου και κοιτα το πουλί " wtf εγω κανα κώλο ξεκινησα να δω , το πουλί μου το βλέπω όλη μερα ) δεν μου σηκωθηκε ΠΟΤΕ (οχι η πιο ευχαριστη εμπειρια για εναν αντρα) και καπου σφυριξα την λήξη (πηρα και μια ιδιοτυπη ρεβανς από τα μασαζοκόριτα - μια με εχει διωξει από το δωμάτιο προς το μπάνιο οποτε woohoo εδιωξα και εγω μία κοπέλα). Με λιγα λογια πήγα να ριξω ενα πηδηματακι και ποτε δεν το εριξα  :headbang:

Στα του μαγαζιου :  Παρήλασαν πραγματικα ωραιες προυσίες , (μουνοθυελλα θα έλεγα) , από αυτες που θυμαμαι ηταν η Νικόλ (ωραια τυπισσα πρεπει να ειναι αυτη) , την Μαρια που ειναι καλύτερη με πισμενο το μαλλί , και την Αλεξια και την Ρανια που τις θυμαμαι από αλλο μαγαζι (που ειχα φαει πατατρακ)  και πραγματικα ομόρφυναν (μάλλον με θυμηθηκαν ομως και με "γλωσσόφαγαν").

Τεσπα η απόφαση μου ειναι οτι 80αρι δεν ξαναδίνω . Δεν εχω καταλάβει την διαφορα με το πρόγραμμα των 60€ , μαξιμουμ 40 λεπτά να εχω κατσει στα 80€

και για να επάνελθω στην παραθεση οι μιλφ (ντρημ τημ) παραδιαφημιζονται από το σαιτ (σε σημειο που τους κάνει κακό αφου περιμενεις πολλά από αυτές) ενω υπαρχουν μια χαρα κοριτσακια στο καταστημα , (Η Ξενια πάντως μια χαρα περίπτωση ηταν κριμα που εφυγε).

Anyway Χρόνια πολλά .

ΥΓ Ενα ακόμα πεταμενο 80αρι στην αναζητηση της ηδονης . Δεν ξερω τι λεει ο Καβαφης αλλα ελπίζω να μην μου βγει το λάδι μεχρι να βρω την Ιθάκη

Ενα πιτσιρικι με το ονομα τζουλια -ξανθο υπαρχει ακομα ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom