Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την εγγραφή διότι θέλω να ρωτήσω το εξής: δύο κοπέλες μαζί είναι κάτι που μπορώ να ζητήσω γενικά στο συγκεκριμένο χώρο και ασχέτως κοριτσιών ή υπάρχουν συγκεκριμένα ζευγάρια που απλώς πρέπει να έχω τη τύχη να πετύχω όταν τις επισκεφθώ; Ρωτάω διότι διαβάζοντας σχεδόν όλες τις κριτικές για το Oasis, αφενός ψήθηκα να πάω κι αφετέρου να απολαύσω "διπλή" υπηρεσία.

Στο συγκεκριμένο μαγαζί συνήθως γίνονται όλοι οι συνδιασμοί των διδύμων.
Τώρα για λόγους τακτικής είναι καλλίτερα να επιλέξεις πρώτα τη μια κοπέλα από τις δύο που θέλεις, να πάρεις στο δωμάτιο και εκεί μέςα να της πεις "πόσο θα μου κοστίσει να έρθει και η τάδε κοπέλα"  Θα συμφωνήσεις την τιμή καλλίτερα και θα είναι και πιό φιλότιμη η άλλη στο πρόγραμμα αφού θα της έρθει σαν δώρο η δεύτερη επιλογή (αφού δεν την είχες επιλέξει από την αρχή). Προσοχή μόνο αν σου πει ότι με την τάδε κοπέλα έχω καλλίτερη χημεία,μην μασήσεις. Εσύ θα επιμήνεις στην επιλογή σου. (γιατί μπορεί να θέλει να προωθήσει την κολλητή της για τα λεφτά)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.163
Πόντοι
506
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την εγγραφή διότι θέλω να ρωτήσω το εξής: δύο κοπέλες μαζί είναι κάτι που μπορώ να ζητήσω γενικά στο συγκεκριμένο χώρο και ασχέτως κοριτσιών ή υπάρχουν συγκεκριμένα ζευγάρια που απλώς πρέπει να έχω τη τύχη να πετύχω όταν τις επισκεφθώ; Ρωτάω διότι διαβάζοντας σχεδόν όλες τις κριτικές για το Oasis, αφενός ψήθηκα να πάω κι αφετέρου να απολαύσω "διπλή" υπηρεσία.

Πάρε Ζάνα και Ελένη κι άμα βγεις ζωντανός, σφύρα κλέφτικα.

nude

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
44
Πόντοι
0
Πηρα την προηγουμενη εβδομαδα αλεξια  με την μελινα διδυμο σε τζακουζι
Δεν υπαρχουν λογια για περιγραφη απλα εφυγα τρεμοντας!!!
2 γυροι απο ολα με πολυ τρελλα
Καλες γιορτες σε ολους!!!!!

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96

και  τζατζικι και πατατες ???

...... Προσοχή μόνο αν σου πει ότι με την τάδε κοπέλα έχω καλλίτερη χημεία,μην μασήσεις. Εσύ θα επιμήνεις στην επιλογή σου. .......

Προσωπικα ειμαι κατα των διπλών αλλα η απόψη μου ειναι οτι πρεπει να ειναι φιλες οι κοπέλες οποτε ζητα οποια σου προτεινει (το πολυ πολυ  ζητα περιγραφη )

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.664
Πόντοι
6.495
Έκτός της Ζάνας που κάνει καλό διπλό με όλες.. (αν την βρείς διαθέσιμη βέβαια..)

Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Στο συγκεκριμένο μαγαζί συνήθως γίνονται όλοι οι συνδιασμοί των διδύμων.
Τώρα για λόγους τακτικής είναι καλλίτερα να επιλέξεις πρώτα τη μια κοπέλα από τις δύο που θέλεις, να πάρεις στο δωμάτιο και εκεί μέςα να της πεις "πόσο θα μου κοστίσει να έρθει και η τάδε κοπέλα"  Θα συμφωνήσεις την τιμή καλλίτερα και θα είναι και πιό φιλότιμη η άλλη στο πρόγραμμα αφού θα της έρθει σαν δώρο η δεύτερη επιλογή (αφού δεν την είχες επιλέξει από την αρχή). Προσοχή μόνο αν σου πει ότι με την τάδε κοπέλα έχω καλλίτερη χημεία,μην μασήσεις. Εσύ θα επιμήνεις στην επιλογή σου. (γιατί μπορεί να θέλει να προωθήσει την κολλητή της για τα λεφτά)

Ευχαριστώ. Κοίτα, σίγουρα δε θέλω να πιέσω καταστάσεις. Δηλαδή, όλοι ξέρουμε πιστεύω πως μπορεί να είναι η κατάσταση μεταξύ γυναικών στο χώρο εργασίας και πιστεύω πως ο συγκεκριμένος ουδεμία διαφορά έχει. Οπότε, μην επιλέξω δύο που μισούνται ΠΧ και καταλήξω να τις πληρώνω για ψυχοθεραπεία. Οπότε, σίγουρα θα προτείνω τις δύο που μου άρεσαν, έχω σημειώσει και τα δίδυμα που διάβασα εδώ. Πιστεύω επίσης πως όλο και κάποια υποδοχή θα υπάρχει να δεχτεί ερωτήσεις. Το θέμα ως συνήθως είναι ΟΛΟΙ να περάσουμε καλά..!

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ευχαριστώ. Κοίτα, σίγουρα δε θέλω να πιέσω καταστάσεις. Δηλαδή, όλοι ξέρουμε πιστεύω πως μπορεί να είναι η κατάσταση μεταξύ γυναικών στο χώρο εργασίας και πιστεύω πως ο συγκεκριμένος ουδεμία διαφορά έχει. Οπότε, μην επιλέξω δύο που μισούνται ΠΧ και καταλήξω να τις πληρώνω για ψυχοθεραπεία. Οπότε, σίγουρα θα προτείνω τις δύο που μου άρεσαν, έχω σημειώσει και τα δίδυμα που διάβασα εδώ. Πιστεύω επίσης πως όλο και κάποια υποδοχή θα υπάρχει να δεχτεί ερωτήσεις. Το θέμα ως συνήθως είναι ΟΛΟΙ να περάσουμε καλά..!

Εν πάσει περιπτώσει το συγκεκριμένο μαγαζί είναι καλά οργανωμένο υπό την εποπτεία της Ζάνας και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
παρε ελενη-λια θα φας καλα...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Μόνο να πας με πλημένη κωλοτρυπίδα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Εν πάσει περιπτώσει το συγκεκριμένο μαγαζί είναι καλά οργανωμένο υπό την εποπτεία της Ζάνας και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.
..και να αντιμετωπισεις προβλημα,το λες στην ζανα,σου περναει ενα μανικι,και γινεσαι σενιος!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
περασμα και απο εδω...σονια εχει τα ρουχα της..ολο το υπολοιπο ροστερ στα ποστα τους...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Εξακριβωμένο ντε. Αφού της άλλαξε τη σερβιέτα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
Εξακριβωμένο ντε. Αφού της άλλαξε τη σερβιέτα.

πλακα κανουμε ρε. πως κανετε ετσι μερικοι.

η Σονια εχει βυζαρες και πηγε κι ατυχησε ο φιλος (γνωστος βυζοφιλος)και δεν  την  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: για αυτο του το λεω.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
πλακα κανουμε ρε. πως κανετε ετσι μερικοι.

η Σονια εχει βυζαρες και πηγε κι ατυχησε ο φιλος (γνωστος βυζοφιλος)και δεν  την  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: για αυτο του το λεω.
...τσιμπησα ομως την αλλη βυζαρου του καταστηματος!!!....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom