Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
...ε και?...δεν της ειπαμε να χωρισει,η να αγαπαει λιγοτερο τον αντρα της...να ξαναγυρισει ειπαμε..το ξερω οτι παντρευτηκε...

Δυστυχως εμαθα αργα για τη δεσποινα ...αλλα νομιζω και η αδελφουλα της δεν παει πισω ...
Η μελινα  ειναι σταθερη. Επιλογη οταν το κρηνος μεσα μου γουσταρει pse καταστασεις...
Εκεινο το βλεμα απ το σαλονι .... το υποσχομενο ξεσκισμα μεχρι τελικης πτωσεως .....δεν ξεπερνιεται.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
...και φαντασου,να εσκαγε μαζι της και η δεσποινα...θα κλαιγανε μανουλες!!!!
η Δέσποινα πολύ καλή...με το που φόρεσε κουλούρα , αποσύρθηκε...
φίλος την πέτυχε σχετικά πρόσφατα στο μετρό...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
τι εστί Δέσποινα;

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
..δεσποινα εστι,αδερφη της μελινας,και αγριομουνο,για δυνατα ξεσκισματα...μονο το προσωπο να εβλεπες θα καταλαβαινες...

Και μετά από μερικούς μήνες θα έβλεπες το πρόσωπο του δερματολόγου που θα σου έλεγε ότι έχεις κολλήσει κονδυλώματα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
κάτι έχω χάσει από το μαγαζί...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η Αλεξια συνεχιζει ? ? ?

:think: :think: :think: :think:

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα ελειπε και η Ζανα και Ελενη και Βαλερια Εγινε κατι???

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Καλησπερα σε όλη την παρέα. Πέρασμα σήμερα από την ΟΑΣΗ και όλες οι γνωστές λαδοκορες ΖΑΝΑ, Ελένη, Μόνικα, Μελίνα, Λία, Μαρία, Αλεξία, Σονια, Αντριάνα, Ζαρα, κλπ παρούσες. Ετιμηθει ξανά η Μόνικα (στανταρακι) φρεσκοτατη με πολύ καλή διάθεση, τέλειο ανακουφηστικο μασάζ και και πραγματικό ηφαίστειο στο 2ο γύρο :rockon: :rockon:!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
....παντως την τελευταια φορα που περασα,δεν ειδα την νικολ...δουλευε?...η την εκανε παλι για αλλου?...

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
δουλεύει σήμερα πήρα τηλ πριν λίγο

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Και μετά από μερικούς μήνες θα έβλεπες το πρόσωπο του δερματολόγου που θα σου έλεγε ότι έχεις κολλήσει κονδυλώματα...
Μου κάνει εντύπωση,που αυτό πέρασε ασχολίαστο..... :think:
Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο,αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να μας πεις περισσότερα.... ;)

Cqfucker,δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω....απλά μου κάνει εντύπωση που κανένα απ' τα παιδιά που έχουν πάει,δεν είπαν τίποτε......Εσύ καλά έκανες και το ανέφερες..... ;)

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Μου κάνει εντύπωση,που αυτό πέρασε ασχολίαστο..... :think:
Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο,αλλά αν συμβαίνει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν να μας πεις περισσότερα.... ;)

Cqfucker,δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω....απλά μου κάνει εντύπωση που κανένα απ' τα παιδιά που έχουν πάει,δεν είπαν τίποτε......Εσύ καλά έκανες και το ανέφερες..... ;)

Δεν σχολιάστηκε αυτό που έγραψα γιατί η συγκεκριμένη κοπέλα έχει αποχωρήσει από το χώρο εδώ και χρόνια.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
Εγω προσωπικά την είχα πάρει στο παρελθόν (την Δέσποινα) στο παλιο Σολωμου 54 αν θυμάμαι
Δεν πηρα κανένα παράσημο
μπορεί βεβαια να συνεβη σε άλλους, δεν ξέρω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , η Ζανα απούσα , στην υποδοχή η Λάουρα , ρόστερ όσες θυμάμαι γιατί ώς γνωστών έρχονται η μια πίσω από την άλλη και "χάνεσαι..."
Λάουρα μελαχρινή με μαλλί κοντό φράτζα , κανονικό σώμα 2άρι βυζί.
Εμμύ ξανθιά κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί.
Ράνια η ξανθιά με το ωραίο μπούστο και τα ωραία ματιά , κανονικό σώμα .
Μαρία η "Φουρέιρα" μελαχρινή κατσαρομάλλα λεπτή με μικρό βυζί.
Σόνια το παλιό στανταράκι μου , ξανθό κοντοπούτανο με κανονικό σώμα και 2.5άρια + βυζία.
Ελένη , η θεία Ελένη ξανθό ψιλό γκίλφ νταρντάνα με βυζάρες , με φανατικό κοινό μιας και οι υπηρεσίες της αναγνωρισμένες αλλά για να της πάρεις αυτές θα πρέπει να ξεπεράσεις την εμφάνιση.
Μόνικά μελαχρινή κατσαρομάλλα , σταθερή αξία , κανονικό σώμα ωραίο κώλο μικρό βυζί.
Ιζαμπέλα μελαχρινό πολύ όμορφο πιτσιρίκι με κανονικό σώμα και 1.5άρι βυζί.
μια ξανθιά λεπτή και δύο ακόμα κοπέλες που δεν τις θυμάμαι.

Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Έκανα την εγγραφή διότι θέλω να ρωτήσω το εξής: δύο κοπέλες μαζί είναι κάτι που μπορώ να ζητήσω γενικά στο συγκεκριμένο χώρο και ασχέτως κοριτσιών ή υπάρχουν συγκεκριμένα ζευγάρια που απλώς πρέπει να έχω τη τύχη να πετύχω όταν τις επισκεφθώ; Ρωτάω διότι διαβάζοντας σχεδόν όλες τις κριτικές για το Oasis, αφενός ψήθηκα να πάω κι αφετέρου να απολαύσω "διπλή" υπηρεσία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom