Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ARCHER1987

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και οι δυο περιπτωσεις εχουν τα υπερ και τα κατα τους.Το καθ ενα απο αυτα σου χαριζει απ οτι καταλαβα και διαφορετικες συγκινισεις,Εγω προσωπικα εως τωρα κλεινω στην αποψη του οτι αν εχεις βρει το καταλληλο call girl που σου βγαζει χημεια θα το θεωρω παντα σαν value for money.Το θεμα ειναι ποσα λευτα θα εχεις ξοδεψει εως τοτε και αν εισαι τυπος του ´´και αν αυτη ειναι καλυτερη;´´ μπαινεις σε ενα φαυλο κυκλο που δεν ολοκληρωνεται ποτε.Στο θεμα του μασαζ οτι βλεπεις παιρνεις ή φευγεις,γλυτωνεις το ξενοδοχειο αλλα ισως η ιδεα οτι  :zfuck: σε στουντιο (γιατι απ οτι καταλαβα θεωρειτε στουντιο σε θεμα χωρου) ισως σε καποιους (μαζι κι εγω) τους χαλασα το παιχνιδι που εχουν στο μυαλο τους.Γιατι κακα τα ψεματα καποιοι απο εμας πληρωνουμε μεν για να κανουμε σεξ αλλα πιο πολυ πληρωνουμε για την ιδεα και τη φαση.
Φιλικα.

ARCHER1987

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Και για πιο σιγουρα, αν εχειs την υπομονη να διαβασειs καποιεs κριτικεs , τοτε θα παιζειs με συγκεκριμενεs εκ του ασφαλουs.......Καλα βολια  :rockon:
Επειδη παρακολουθω το site αρκετο καιρο και επειδη αν διαβασεις για την περιπτωση μου (στη κατηγορια call girl γενικα ) ειμαι ενα παιδι απο ακριτικο νησι και οι ευκαιρειες μου να κανω αυτο που κανετε ειναι δυσκολο παρα μονο καποιες φορες που ανεβαινω για 2 μερες λογω εππαγελματικων υποχρεωσεων,δεν ξερω ποια τι να πιστεψω απο αυτα που διαβαζω ( εκτος καποιων 2-3 περιπτωσεων για κοπελες). Συνεπως προσπαθω να ασφαλισω τις επιλογες μου μεσα απο την βοηθεια σας και τις αποψεις σας σε γενικο συνολο!Δεν θεωρω τυχαιο οταν μπαινουν δυο τρεις καλες κριτικες να σκαει ξαφνικα μια κακη!

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.721
Πόντοι
11.836
Τσακαλια του ερωτα, ειδα στο θεμα που συζητατε την προυποθεση οτι πρεπει να "σε ξερουν" για να κελαηδησουν τα καναρινια..
ΟΚ, εγω ρε παιδια δεν εχω κανει ποτε μα ποτε επιδρομη σε μασατζιδικα, πως να το παιξω για να τι να κανω για να μπουμε και οι δυο πλευρες στο παρασυνθημα?

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Τσακαλια του ερωτα, ειδα στο θεμα που συζητατε την προυποθεση οτι πρεπει να "σε ξερουν" για να κελαηδησουν τα καναρινια..
ΟΚ, εγω ρε παιδια δεν εχω κανει ποτε μα ποτε επιδρομη σε μασατζιδικα, πως να το παιξω για να τι να κανω για να μπουμε και οι δυο πλευρες στο παρασυνθημα?

Στο συγκεκριμένο μαγαζί, αν δεν είσαι τρελή μπατσόφατσα, το θεωρώ πολύ δύσκολο έως αδύνατον να φας πόρτα.

Γενικά σε όλα τα μασατσίδικα μπαίνεις μέσα χωρίς να κομπλάρεις, όταν σε ρωτάνε από που το έμαθες ή λες την αλήθεια (που δεν το συνιστώ γιατί πολλά μαγαζιά δεν πολυγουστάρουν τα site) ή κανά παραμύθι (για παράδειγμα από τον φίλο μου τον Χρήστο, ναι ρε το 45άρη με την φαλάκρα και την κοιλίτσα λέμε) και μετά (στα μαγαζιά που ξέρεις ότι παίζει τέτοιο σκηνικό) ρωτάς αν το πρόγραμμα είναι φουλ.

Αν τα κάνεις αυτά, χωρίς να δώσεις την εντύπωση ότι είσαι μπάτσος, στα περισσότερα μπριζολάδικα θα φας από την πρώτη φορά.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ενα απο τα τζακουζι room , για ατέλειωτη απόλαυση !!!

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • image.jpg
    image.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 41

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ενα απο τα τζακουζι room , για ατέλειωτη απόλαυση !!!
αντε βρε windows παλι μισες δουλειες...εχεις που εχεις τις φωτο,βαλε και την  σονια να γεμιζει το τζακουζι!!!..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
:2funny: :2funny: :2funny: ελα σε περιμένει μέσα , ειμαι εδω , ντιρλα απο τα τσιπουρα  :rockon:
καλα δεν ντρεπεσαι?...βαζεις μικρα και αθωα κοριτσια,στο δρομο του κακου!!!....ακου τσιπουρα πρωινιατικα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
καλα δεν ντρεπεσαι?...βαζεις μικρα και αθωα κοριτσια,στο δρομο του κακου!!!....ακου τσιπουρα πρωινιατικα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: μικρά και τολμηρά . Αστο μ έχουν περικυκλωσει στη κουζίνα και με ποτίζουν κανονικα  :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 35

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
σωστος..με ρεγουλα ομως γιατι κυκλοφορει και μπλοκο..εκτος αν εισαι ποδαρατος...!!

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Έκτακτο...... Σήμερα μετά από τηλ. Στο κατάστημα έμαθα ότι έφυγε η ΞΕΝΙΑ  :headbang:  :headbang: ξέρει κανείς γιατί; πως; πότε;
Και αν σταμάτησε ή αν δουλεύει αλλού;;;;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom