Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96
δεν μας ειπες ομως ποια πηρες!
ειναι μυστικο?

Εγω μια χριστουγεννιάτικη ιστορία είπα δεν ειχα σκόπο να κατηγορησω ουτε την κοπελα (που κι εγω πιστευω οτι σε άλλη φαση θα ειναι πολύ καλή) ούτε το καταστημα .

Μια συμβουλη προς τους γέρους  :rockon:

Νταξ αν σας ελεγα οτι πήγα με καμια μικρούλα θα μου λεγατε οτι επρεπε να παρω μια μιλφ που ειναι πιο εμπειρη  . Τωρα με γεράσατε πριν την ωρα μου .

ΟΙ κορασίδες οπότε που εχουν πέραση (τα βαριά ονόματα δηλ.)βιάζονται για να κανουν ταμείο.Δεν είναι κακό να προτιμήσουμε και καμμια πιτσιρικα πιο β' κατηγορίας ή ακόμα να αλλάξουμε και στίβο.

Το νοημα του πόστ μου ειναι οτι τα βαρια και τα ελαφρια ονοματα ειναι δημιουργημα του σαιτ καθως πολλα μελη εχουν γνωριμιες πολλων συνεδριων  με καποιες κοπελες .  Η ουσια ειναι οτι πας στο καταστημα ξεχνωντας τις παπαριες που διαβαζεις εδώ , βλεπεις μια κυρια που σου αρεσει την βουτας και πας στα ενδοτερα και ο μασαζοθεος βοηθός .

Απλά πραγματα
http://[URL unfurl="true"]www.myself.gr/sites/default/files/styles/article_image_large/public/field/image/apla-pragmata-opws-mpura-alfa.jpg[/img[/URL]]

ΥΓ μια φορα που ακολουθησα αυτον τον απλο κανόνα περασα όμορφα . Τις προάλλες που πήγα αντι να διαλεξω μια Μαριον/Μυριαμ που μου γυαλισε και να πω "πω πω μωρο μου πως με εφτιαξες και τελειωσα σε δευτερόλεπτα" και να αφησω ανοικτο ενδεχόμενο να ξαναπαω  πηγα στα "σιγουρα" (εδιτ ειχα και θετικη εμπνευση που δεν βγηκε όμως) και την πάτησα.

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες το μαγαζί ειναι κοφτήριο,πολύ μονέδα.Και επειδή ειναι και καινουργια επένδυση(αρα θελει να κανει αποσβεση το γρηγοροτερο δυνατον)η διεύθυνση εχει,απ' οτι φαινεται,δωσει γραμμη.Η κορασίδες οπότε που εχουν πέραση (τα βαριά ονόματα δηλ.)βιάζονται για να κανουν ταμείο.Δεν είναι κακό να προτιμήσουμε και καμμια πιτσιρικα πιο β' κατηγορίας ή ακόμα να αλλάξουμε και στίβο.Δεν τελειώσανε δα τα λαδομάγαζα
Φιλε τα ονόματα όπως Ζανα Ελενη Μονικα ΛΙα Μελινα είναι επαγγελματιες δεν βιαζονται καθολου και θελουν να περναμε καλα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Φιλε τα ονόματα όπως Ζανα Ελενη Μονικα ΛΙα Μελινα είναι επαγγελματιες δεν βιαζονται καθολου και θελουν να περναμε καλα.
....και σονια....γιατι το ξεχνατε το σονακι... :think: :think: :think: :s&m_2:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φίλοι συναγωνιστές καλησπέρα και χρόνια πολλα!!!
διαβασα κριτικες για ελενη από το οασις και ενδιαφέρομαι για αυτή.
αλλα επειδή είμαι οπτικος τυπος θα ηθελα ναεβλεπα φωτο της (στο σαιτ του οασις δεν υπαρχουν)
αν ξερει κανεις να με προσανατολισει θα το εκτιμουσα δεοντος
Αν δεν κανω λαθος φωτογραφιες δεν υπαρχουν για καμια κοπελα του ιδρυματος.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μάγκες το μαγαζί ειναι κοφτήριο,πολύ μονέδα.Και επειδή ειναι και καινουργια επένδυση(αρα θελει να κανει αποσβεση το γρηγοροτερο δυνατον)η διεύθυνση εχει,απ' οτι φαινεται,δωσει γραμμη.Η κορασίδες οπότε που εχουν πέραση (τα βαριά ονόματα δηλ.)βιάζονται για να κανουν ταμείο.Δεν είναι κακό να προτιμήσουμε και καμμια πιτσιρικα πιο β' κατηγορίας ή ακόμα να αλλάξουμε και στίβο.Δεν τελειώσανε δα τα λαδομάγαζα
Επιτέλους μια κριτική για το τι συμβαίνει πραγματικά σε αυτό το μαγαζί.Είναι πιο ακριβό από τα άλλα και οι κοπέλες υπερτιμημένες

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Εγω μια χριστουγεννιάτικη ιστορία είπα δεν ειχα σκόπο να κατηγορησω ουτε την κοπελα (που κι εγω πιστευω οτι σε άλλη φαση θα ειναι πολύ καλή) ούτε το καταστημα .
Καλημέρα και Καλή Χρονιά σε Όλους.

Troueno άσε τις ευαισθησίες και ομολόγα, ποια έκανε τις "στραβοτιμονιές", γιατί απ'ότι λες, δεν έκανε μία και δύο, στην έσπασε αρκετές φορές, οπότε λέγε,
80άρι έσκασες και την πάτησες, κρίμα είναι να την πατήσει κι άλλος επειδή είναι καργιόλες,
τις πουτάνες τις αγαπάμε, οι καργιόλες μακριά, εκεί που βρίσκουν και τα κάνουν, με τους αγαπούληδες, τέλος πάντων, έχω να πω κι άλλα, αλλά σταματάω γιατί όπως λέει και μία από τις πολλές, πολύ σοφές παροιμίες του λαού μας, "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"..........

.........και πάλι Καλή Χρονιά σε Όλους

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16

Troueno άσε τις ευαισθησίες και ομολόγα, ποια έκανε τις "στραβοτιμονιές", γιατί απ'ότι λες, δεν έκανε μία και δύο, στην έσπασε αρκετές φορές, οπότε λέγε,
80άρι έσκασες και την πάτησες, κρίμα είναι να την πατήσει κι άλλος επειδή είναι καργιόλες,
τις πουτάνες τις αγαπάμε, οι καργιόλες μακριά, εκεί που βρίσκουν και τα κάνουν, με τους αγαπούληδες, τέλος πάντων, έχω να πω κι άλλα, αλλά σταματάω γιατί όπως λέει και μία από τις πολλές, πολύ σοφές παροιμίες του λαού μας, "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"

Συναγωνιστή συμφωνώ απόλυτα με αυτά!!  Καλή Χρονιά!  :rockon: :rockon:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
 disclaimer:το παρον πόστ απότελει προσωπικη άποψη  αλλα και απάντηση σε κατι τετοια πόστ που μαλλόn μπερδευουν το ξαναμμένο  πόπολο

Επίσκεψη στο καταστημα καθως η αγαμία με ειχε κτυπήσει κατακούτελα . Επέλεξα μια μιλφ (που θα μπορουσε να θεωρειτε μέλος της "ντρημ τημ") καθώς ημουν βεβαιος οτι θα τελειωσω σε δευτερόλεπτα για αυτο και ηθελα να ειναι εγγυημενος ο 2ος γυρος . Την κοπέλα την ειχα ξαναδει και ειχα καλή εμπνευση αλλα παρόαυτα εφαγα μια ακόμα ηττα .

Μπηκε στο δωματιο 5 λεπτα αφου ειχα τελειωσει το ντους (ασχετο αλλα πρωτη φορα βλέπω τόσο μεγαλο τηλέφωνο ντους - σαν το κεφάλι μου ηταν ) με σχετικά κεφια . Το μασαζ ηταν πραγματικα υπέροχο αλλα σταματησε σχετικα  γρηγορα για να περάσουμε στο κυριως πιατο , εκει διαισθανθηκα ενα αγχος της κοπέλας να με ευχαριστησει , τεσπα 2 φορες πήγα να τριπλαρω το ακάπωτο αλλα τελικά ενέδωσα , τελειωσα σε 1 λεπτό και κάτι αφου ειχα να τον  :jerking: πάνω από δεκαπενθήμερο  (πειτε με παλαβο αλλα εμενα δεν μου αρεσει η πίπα και με χαλάει υπερβολικά να τελειωνω ετσι).

κάπου εκει αρχισε το στραβωμα . Δεν με πειραξε που μου ειπε "εσυ εισαι πολύ γρηγορος" 3-4 φορες (αλλωστε το ηξερα οτι θα τελειωσω γρηγορα , εκλεισαν και  τα  Μακντοναλτς αλλιως θα πήγαινα να τραβηξω μια πηχτη  :jerking: να στανιαρω!!!!), δεν με πειραξε που μου ζητησε 20€ για 2ο γύρο (σιγα μην τα εδινα, σόρρυ αλλα  100€ ειναι υπερβολικό ) εκει που μου την εδωσε ηταν οτι τελειωσαμε τις ξενερωτικες "διαπραγματευσεις" και "κλεισαμε" στα 80€ μου είπε το θεικό "αργεις να τελειωσεις την 2η φορά ???" . Η αντιδραση μου εκει ηταν λίγο ¨οχι ρε πουστη"

jz5zNes.gif

αφου κατάλαβα οτι η κοπέλα κανει αγγαρεια . Εκατσα λίγο ακόμα μηπως φτιξουν τα πραγματα αλλα τελικα λίγο η ηλικια , λιγο η κακη διαθεση , λιγο οι λαθος επιλογες  της κοπελας (μου ελεγε "κοιτα το πουλι σου και κοιτα το πουλί " wtf εγω κανα κώλο ξεκινησα να δω , το πουλί μου το βλέπω όλη μερα ) δεν μου σηκωθηκε ΠΟΤΕ (οχι η πιο ευχαριστη εμπειρια για εναν αντρα) και καπου σφυριξα την λήξη (πηρα και μια ιδιοτυπη ρεβανς από τα μασαζοκόριτα - μια με εχει διωξει από το δωμάτιο προς το μπάνιο οποτε woohoo εδιωξα και εγω μία κοπέλα). Με λιγα λογια πήγα να ριξω ενα πηδηματακι και ποτε δεν το εριξα  :headbang:

Στα του μαγαζιου :   Παρήλασαν πραγματικα ωραιες προυσίες , (μουνοθυελλα θα έλεγα) , από αυτες που θυμαμαι ηταν η Νικόλ (ωραια τυπισσα πρεπει να ειναι αυτη) , την Μαρια που ειναι καλύτερη με πισμενο το μαλλί , και την Αλεξια και την Ρανια που τις θυμαμαι από αλλο μαγαζι (που ειχα φαει πατατρακ)  και πραγματικα ομόρφυναν (μάλλον με θυμηθηκαν ομως και με "γλωσσόφαγαν").

Τεσπα η απόφαση μου ειναι οτι 80αρι δεν ξαναδίνω . Δεν εχω καταλάβει την διαφορα με το πρόγραμμα των 60€ , μαξιμουμ 40 λεπτά να εχω κατσει στα 80€

και για να επάνελθω στην παραθεση οι μιλφ (ντρημ τημ) παραδιαφημιζονται από το σαιτ (σε σημειο που τους κάνει κακό αφου περιμενεις πολλά από αυτές) ενω υπαρχουν μια χαρα κοριτσακια στο καταστημα , (Η Ξενια πάντως μια χαρα περίπτωση ηταν κριμα που εφυγε).

Anyway Χρόνια πολλά .

ΥΓ Ενα ακόμα πεταμενο 80αρι στην αναζητηση της ηδονης . Δεν ξερω τι λεει ο Καβαφης αλλα ελπίζω να μην μου βγει το λάδι μεχρι να βρω την Ιθάκη

έκαναν ανακαίνιση, πλήρωσαν ποιός ξέρει πόσα, πήγαν σε μεγαλύτερο χώρο και πάλι δεν έχουν πού να βάλουν τους πελάτες , όλη τη μέρα γίνεται παρέλαση , δεν προλαβαίνουν να σταθούν στα πόδια τους , ειδικά ορισμένες, το 80αρι, 80αρι ακατέβατο , φυσικό δεν είναι να γίνουν και τέτοια ? το πολύ παράξενο θα ήταν να μην γίνουν.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
αν αρχισουν και φευγουν αμεσως ομως περισσοτεροι οταν ακουν το +20,οπως εχω φυγει εγω 4-5 φορες θα στρωσουν.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813

τις πουτάνες τις αγαπάμε, οι καργιόλες μακριά, εκεί που βρίσκουν και τα κάνουν, με τους αγαπούληδες, τέλος πάντων, έχω να πω κι άλλα, αλλά σταματάω γιατί όπως λέει και μία από τις πολλές, πολύ σοφές παροιμίες του λαού μας, "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα"..........

μια που εχει αναφερθει παντως και εδω και σε κριτικη ειναι η Βικη.και οχι μια φορα

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
893
Πόντοι
96

Καποιοι χασατε το νόημα του πόστ μου . Δεν εγραψα για να καταγγειλω την συμπαθητικη κοπέλα (θα της το ελεγα και εκεινη την στιγμή αν ηταν) ουτε το μαγαζι (που εχει για τα δεδομενα του χωρου κάποιο καλό επίπεδο) αλλα για να "καταγγειλω" τα μελη του φορουμ που μας εχουν ζαλίσει με το "βαρυ πυροβολικό" τα "βαρεια ονομάτα" και την "παλια φρουρά". Τα 100€ οι 2 φορες  πρεπει να ειναι πολιτικη του μαγαζιου και οχι καθε κοπέλας ξεχωριστα οπότε ας μην αναφερόμαστε σε ονόματα .

Κατα τα αλλα χιλογουρικη απόδειχθηκε η επίσκεψη οποτε την ξεχασα την ηττα .

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Επιτέλους μια κριτική για το τι συμβαίνει πραγματικά σε αυτό το μαγαζί.Είναι πιο ακριβό από τα άλλα και οι κοπέλες υπερτιμημένες
Ολα τα κρασιά δεν έχουν την ίδια τιμή αδερφέ , κάποιοι περνούν το φτηνό κάποιοι άλλοι το ακριβό και με έξτρα περιποιημένο , τα κορίτσια απλα σερβίρουν και πληρώνονται ( η μήπως δεν πρεπει μαζι με το φιλοδώρημα ;) Το μαγαζι απλα σου προσφέρει όλη την άνεση , η μήπως χρεώνει παραπάνω απο τα αλλα που ίσος δεν προσφέρουν αυτά που σου προσφέρει το συγκεκριμένο .

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Θα ήθελα να μεταφέρω και εγώ τη γνώμη μου για το συγκεκριμένο μαγαζί. Νομίζω ότι έχει πολύ καλό επίπεδο και πολλές κοπέλες όλων των ηλικιών και για όλα τα ΓΟΥΣΤΑ. Όσο για την τιμή, αυτή την κσθορίζει η προσφορά κσι ζήτηση. Προσωπικά δεν πηγαίνω παρά 1-2 φορές το χρόνο γιατί το θεωρώ πολύ επαγγελματικό όλο το στυλ του μαγαζιού και των κοριτσιών και δεν μου αρέσει και συτή η πολυκοσμία και συνεχείς κίνηση που υπάρχει. Οι παρεχόμενες όμως υπηρεσίες είναι άνω του μέσου όρου και σε αυτό βασικά παίζει ρόλο η παρουσία της Ζάνας. Τώρα βέβαια γυναίκες είναι έχουν και τις ανάποδες μέρες τους ...........

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
Καποιοι χασατε το νόημα του πόστ μου . Δεν εγραψα για να καταγγειλω την συμπαθητικη κοπέλα (θα της το ελεγα και εκεινη την στιγμή αν ηταν) ουτε το μαγαζι (που εχει για τα δεδομενα του χωρου κάποιο καλό επίπεδο) αλλα για να "καταγγειλω" τα μελη του φορουμ που μας εχουν ζαλίσει με το "βαρυ πυροβολικό" τα "βαρεια ονομάτα" και την "παλια φρουρά". Τα 100€ οι 2 φορες  πρεπει να ειναι πολιτικη του μαγαζιου και οχι καθε κοπέλας ξεχωριστα οπότε ας μην αναφερόμαστε σε ονόματα .

Κατα τα αλλα χιλογουρικη απόδειχθηκε η επίσκεψη οποτε την ξεχασα την ηττα .
Ολίγο από κωλοτούμπα σε βρίσκω αλλά οκ. δεν έχει νόημα να επιμείνω
και φυσικά σέβομαι (όχι πως μπορώ να κάνω κι αλλιώς) την απόφασή σου να μην κατονομάσεις την λεγάμενη, μάλλον θα έχεις τους λόγους σου........

ΥΓ. ίσως γίνομαι λίγο εριστικός μ'αυτά που γράφω, ίσως φταίει και ο τρόπος που τα γράφω,
αλλά θέλω να υπενθυμίσω σε ΟΛΟΥΣ, πως προτίστως στο bourdela.com ο σκοπός μας είναι να ανταλλάσουμε πληροφορίες ώστε να αποφεύγονται οι κακές επαγγελματίες καθώς επίσης και τα μαγαζιά τους που δεν σέβονται τα λεφτά που τους δίνουμε.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.269
Πόντοι
7.135
Καλημέρα σε όλους πράγματι στο μαγαζί επικρατεί μια περίεργη κατάσταση και μια βιασύνη από τα κορίτσια. Θα παραθέσω και κριτική αλλά να περιμένεις τόσην ώρα να αδειάσει δωμάτιο και μετά η Μόνικα να προσπαθεί να σε ξεπετάξει κατι λάθος γίνεται. 

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
:pipa3:
Καλημέρα σε όλους πράγματι στο μαγαζί επικρατεί μια περίεργη κατάσταση και μια βιασύνη από τα κορίτσια. Θα παραθέσω και κριτική αλλά να περιμένεις τόσην ώρα να αδειάσει δωμάτιο και μετά η Μόνικα να προσπαθεί να σε ξεπετάξει κατι λάθος γίνεται.  
Καλημερα , λοιπόν , οι απόψεις διίστανται . Πράγματι αυτες της γιορτινές μερες τα κορίτσια μπορεί να έδειξαν να βιάζονται λόγο φόρτισης εργασίας ( μερικές θελω να πιστεύω ) Αυτό όμως δεν υιοθετείται απο τη Ζανα η οποία ολα αυτά τα χρόνια εχει διξει το σεβασμό προς το κόσμο προς τους φιλους που την επισκέπτεται και γι αυτό ανταμειβεται η καλη προσπάθεια που κανει .
Για τους νέους που δεν ξέρουν , οι χρεώσεις έχουν ως εξής  30 λεπτά 60 ευρώ , 60 λεπτά 80 ευρώ . Ο χρόνος μετράει απο την ώρα που η κοπέλα εχει μπει στο δωμάτιο και ο πελάτης εχει κανει το ΜΠΑΝΑΚΙ του , το τονίζω αυτό .
Καλη χρόνια σε όλους !!!!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.269
Πόντοι
7.135
:pipa3:Καλημερα , λοιπόν , οι απόψεις διίστανται . Πράγματι αυτες της γιορτινές μερες τα κορίτσια μπορεί να έδειξαν να βιάζονται λόγο φόρτισης εργασίας ( μερικές θελω να πιστεύω ) Αυτό όμως δεν υιοθετείται απο τη Ζανα η οποία ολα αυτά τα χρόνια εχει διξει το σεβασμό προς το κόσμο προς τους φιλους που την επισκέπτεται και γι αυτό ανταμειβεται η καλη προσπάθεια που κανει .
Για τους νέους που δεν ξέρουν , οι χρεώσεις έχουν ως εξής  30 λεπτά 60 ευρώ , 60 λεπτά 80 ευρώ . Ο χρόνος μετράει απο την ώρα που η κοπέλα εχει μπει στο δωμάτιο και ο πελάτης εχει κανει το ΜΠΑΝΑΚΙ του , το τονίζω αυτό .
Καλη χρόνια σε όλους !!!!
Εμείς οι παλαιοί όμως κάτι παραπάνω ξέρουμε................ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom