ρε παιδια να σοβαρευτουμε λιγο
να σας πω και την αντιθετη περιπτωση
εχω περασει για ωρα και λογω τηλεφωνων εγκατελειπω τον αγωνα στην μιση ωρα και ενω ντυνομαι βιαστικα δινω τον οβολο μου
η θεραπενις μου λεει μισο να σου φερω ρεστα ..λεω δεν πειραζει αλλη φορα
την επομενη φορα ημασταν δωματιο μιαμιση ωρα χωρις μα μου σου και με δικη της πρωτοβουλια
κατ αρχην πρεπει να λαβουμμε υπ οψη οτι στο oasis υπαρχουν 18 κοπελες ..αν δεν κανω λαθος περισσοτερες απο καθε αλλο ελαιοτριβειο
αναμεσα σ αυτες υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα και εμπειριας και διαθεσης ...
αλλοιως θα φερθει η κοπελα που ξεκινησε χθες και αλοιως η κα Ελενη
για παραδειγμα ...
και δεν θα κρινω για παραδειγμα τη Μελινα
για μια ατυχη συνεδρεια οταν την ιδια περιοδο εχει σοβαρο οικογενειακο προβλημα ( διαβαστε 10 σελιδες πισω )
αλλα πραγματα περιμενει ο πιπινολατρης και αλλα ο milfakias...
αλλα τα κριτιρια οσων απο μας εχουμε χιλιομετρα στο κοντερ και αλλα του συναγωνιστη που ακομα στρωνει και ψαχνεται
αλλος θεωρει το ακα must και αλλος σου λεει εγω μονο προφυλακτικο ...
μια απλη αναγνωση στις κριτικες θα αποδειξει οτι για θεραπενιδες εγνωσμενης αξιας εχουν πεσει ακυρα
απλα δειτε τις δυο συνεχομενες κριτικες του nea smyrni για την αντριανα μια καλη μια μετρια ...
αλλα θυμηθητε ολοι παραμιλαγαμε με αυτα που εκανε
και εγω σαν χαζος κανω την απλη ερωτηση ....ο καθε ενας θελει ενα δυο πραγματα να κανει ..θαυμασια
γιατι δεν ρωτατε απο την αρχη ?
αν για παραδειγμα η κοπελλα δεν δινει κουλουρι ( δικαιωμα της ) βγαινει μετα ο συναγωνιστης και λεει ααα πηγα με την ταδε και δεν μου εδωσε κουλουρι ενω ολες δινουν ...ελεος
και εγω σας λεω .αυριο η κα διευθυντρια ανακοινωνει αναλυτικο τιμοκαταλογο ...τι πιστευεται οτι δεν θα βρεθει καποιος να πει κατι ?
εδω εχουμε διαφωνησει για το ποσο κανει το nuru jel και αν πρεπει να πληρωνουμε 120
και πριν αρχισουμε να γραφουμε και να κριτικαρουμε ας σκεφτουμε εμεις ειμαστε ενταξει ? εχουμε σκεφτει οτι και τα κοριτσια ειναι ανθρωποι ?
α επειδη απαξιω να απαντησω στον φιλο που μου εστειλε τα δυο ΠΜ ...
Φιλε δεν ειμαι αγαπουλης αλλα κυριος
ναι εχω τις αδυναμιες μου μεσα εκει
και δεν ρισκαρω αλλαγες
και σιγουρα δεν ειμαι ουτε ανθρωπος του μαγαζιου ουτε νταβατζης ...αιμοδοτης ειμαι
απλα θα σου πω οτι εχω χαλασει στο αθλημα οσο πολλοι λιγοι εδω μεσα
παω στο συγκεκριμενο μαγαζι εναμιση χρονο και δεν εχω φαει ουτε μια φολα και το ποσοστο ικανοποιησης ειναι 98%
εγω εμαθα οτι τους πρωτους χτυπανε οχι τους τελειωμενους ...