Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.682
Πόντοι
19.795
Πραγματι η πιπα της παρολο που δεν βαζει χερια θελει καποια βελτιωση.
Παντως ειναι πολυ επικοινωνιακη και πιστευω οτι εχει περιθωρια εξελιξης.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
...χθεσινη επισκεψη....ολες οι κοπελες διαθεσιμες,ειχε κοσμο το μαγαζι...τιμηθηκε αννα,καινουργια παρουσια στον χωρο....

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.517
Πόντοι
46.232
...χθεσινη επισκεψη....ολες οι κοπελες διαθεσιμες,ειχε κοσμο το μαγαζι...τιμηθηκε αννα,καινουργια παρουσια στον χωρο....
πολύ λακωνικός ρε φίλε , πές καμιά πληροφορία για αυτήν την Αννα.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
δεν ξερεις τι καθαρμα ειναι? περιμενει να την  :pipa2: :pipa2: :pipa2: και να τη :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: κανα 2-3 φορες ακομα,να αποκτησει σιγουρη γνωμη και μετα θα μας πει  :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
δεν ξερεις τι καθαρμα ειναι? περιμενει να την  :pipa2: :pipa2: :pipa2: και να τη :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: κανα 2-3 φορες ακομα,να αποκτησει σιγουρη γνωμη και μετα θα μας πει  :2funny: :2funny:
ρε πουσταραδες,που το καταλαβατε..?...βουλωμενο γραμμα διαβαζετε!!!... :2funny: :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
καρε μαλι,κοκκινωπο,σωμα δεμενο,με λιγα παραπανω κιλα,βυζι σφιχτο και στητο πολυ(στην αρχη μπερδευτηκαΚΑΙ ΕΓΩ,νομιζα πως ειναι σιλικονη),ελληνιδα κατα δηλωση της(αληθεια λεει)...προγραμμα gfe,pse,αναλογως τι θελεις,ακολουθει πιστα...

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
ρε παιδια να σοβαρευτουμε λιγο

να σας πω και την αντιθετη περιπτωση
εχω περασει για ωρα και λογω τηλεφωνων εγκατελειπω τον αγωνα στην μιση ωρα και ενω ντυνομαι βιαστικα δινω τον οβολο μου
η θεραπενις μου λεει μισο να σου φερω ρεστα ..λεω δεν πειραζει αλλη φορα
την επομενη φορα ημασταν δωματιο μιαμιση ωρα χωρις μα μου σου και με δικη της πρωτοβουλια

κατ αρχην πρεπει να λαβουμμε υπ οψη οτι στο oasis υπαρχουν 18 κοπελες ..αν δεν κανω λαθος περισσοτερες απο καθε αλλο ελαιοτριβειο
αναμεσα σ αυτες υπαρχουν διαφορετικα επιπεδα και εμπειριας και διαθεσης ...
αλλοιως θα φερθει η κοπελα που ξεκινησε χθες και αλοιως η κα Ελενη    :smitten: για παραδειγμα ...
και δεν θα κρινω για παραδειγμα τη Μελινα  :smitten: :smitten:για μια ατυχη συνεδρεια οταν την ιδια περιοδο εχει σοβαρο οικογενειακο προβλημα ( διαβαστε 10 σελιδες πισω )
αλλα πραγματα περιμενει ο πιπινολατρης και αλλα ο milfakias...
αλλα τα κριτιρια οσων απο μας εχουμε χιλιομετρα στο κοντερ και αλλα του συναγωνιστη που ακομα στρωνει και ψαχνεται
αλλος θεωρει το ακα must και αλλος σου λεει εγω μονο προφυλακτικο ...
μια απλη αναγνωση στις κριτικες θα αποδειξει οτι για θεραπενιδες εγνωσμενης αξιας εχουν πεσει ακυρα
απλα δειτε τις δυο συνεχομενες κριτικες του nea smyrni για την αντριανα μια καλη μια μετρια ...
αλλα θυμηθητε ολοι παραμιλαγαμε με αυτα που εκανε

και εγω σαν χαζος κανω την απλη ερωτηση ....ο καθε ενας θελει ενα δυο πραγματα να κανει ..θαυμασια
γιατι δεν ρωτατε απο την αρχη ?
αν για παραδειγμα η κοπελλα δεν δινει κουλουρι ( δικαιωμα της ) βγαινει μετα ο συναγωνιστης και λεει ααα πηγα με την ταδε και δεν μου εδωσε κουλουρι ενω ολες δινουν ...ελεος

και εγω σας λεω .αυριο η κα διευθυντρια ανακοινωνει αναλυτικο τιμοκαταλογο ...τι πιστευεται οτι δεν θα βρεθει καποιος να πει κατι ?

εδω εχουμε διαφωνησει για το ποσο κανει το nuru jel και αν πρεπει να πληρωνουμε 120

και πριν αρχισουμε να γραφουμε και να κριτικαρουμε ας σκεφτουμε εμεις ειμαστε ενταξει ? εχουμε σκεφτει οτι και τα κοριτσια ειναι ανθρωποι ?

α επειδη απαξιω να απαντησω στον φιλο που μου εστειλε τα δυο ΠΜ ...
Φιλε δεν ειμαι αγαπουλης αλλα κυριος
ναι εχω τις αδυναμιες μου μεσα εκει  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και δεν ρισκαρω αλλαγες
και σιγουρα δεν ειμαι ουτε ανθρωπος του μαγαζιου ουτε νταβατζης ...αιμοδοτης ειμαι
απλα θα σου πω οτι εχω χαλασει στο αθλημα οσο πολλοι λιγοι εδω μεσα
παω στο συγκεκριμενο μαγαζι εναμιση χρονο και δεν εχω φαει ουτε μια φολα και το ποσοστο ικανοποιησης ειναι 98%

εγω εμαθα οτι τους πρωτους χτυπανε οχι τους τελειωμενους ... :uglystupid: :uglystupid:
Συμφωνώ απόλυτα!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
οχι εσυ αν τολμας μην συμφωνεις απολυτα μαζι μου  :s&m_2: :s&m_2:

Footfet999

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Παίζει να πάω και να παίξει πόρτα επειδή δεν με ξέρουν η δεν έχω ξαναπαει. Για να ξεκαθαρίσω πόρτα εννοώ όχι να μη με βάλουν μέσα αλλά  να πάω να τα σκάσω και να παίξει μόνο μασάζ.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Ρε παίδες να ρωτήσω κάτι. Παίζει να πάω και να παίξει πόρτα επειδή δεν με ξέρουν η δεν έχω ξαναπαει. Για να ξεκαθαρίσω πόρτα εννοώ όχι να μη με βάλουν μέσα αλλά  να πάω να τα σκάσω και να παίξει μόνο μασάζ.
πηγαινε χαλαρα...οι κοπελες ειναι ξεβρακωτες,σχεδον,ολες..οποτε να φας πορτα ειναι λιγο δυσκολο...

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
καμμια αξιολογη πιτσιρικα ,μεχρι 25 ετων εχει το μαγαζι?

Footfet999

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε χαλαρα...οι κοπελες ειναι ξεβρακωτες,σχεδον,ολες..οποτε να φας πορτα ειναι λιγο δυσκολο...
Ευχαριστώ ρε φίλος. Γενικά χαλαρά πάω δεν κωλώνω, απλα είμαι λίγο μπατσοφατσα κ για καλό κ για κακό ρώτησα μην φάμε πιστολα με την πρώτη... Μου χει τύχει πριν από χρόνια απλά να περπατάω πίσω από Βαρβάκειο και να εξαφανίζονται όλες σε ff.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Ευχαριστώ ρε φίλος. Γενικά χαλαρά πάω δεν κωλώνω, απλα είμαι λίγο μπατσοφατσα κ για καλό κ για κακό ρώτησα μην φάμε πιστολα με την πρώτη... Μου χει τύχει πριν από χρόνια απλά να περπατάω πίσω από Βαρβάκειο και να εξαφανίζονται όλες σε ff.

το ιδιο ζορι τραβάω και εγω μερικες φορες ...
στυλακι και babyface και δεν τους μπαινω καλα στο ματι ...  :police: :police:
λεω να το χρησιμοποιησω καμια φορα από την άλλη πλευρα όμως .. να τις βαλω να στηθουν ολες και να παιξουμε μακρια γαιδουρα ... η όπως το λενε και οι φιλοι η θεσσαλονικης .... ματσαλινα μαγκαλινα ? ( δεν θυμαμε )  :2funny: :2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.309
Πόντοι
41.813
λεω να το χρησιμοποιησω καμια φορα από την άλλη πλευρα όμως .. να τις βαλω να στηθουν ολες και να παιξουμε μακρια γαιδουρα ... η όπως το λενε και οι φιλοι η θεσσαλονικης .... ματσαλινα μαγκαλινα ? ( δεν θυμαμε )  :2funny: :2funny:

τσανταλινα μανταλινα ξερω εγω οτι λεγεται......στη θρακη ομως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Footfet999

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ρε φίλος πρέπει να το εκμεταλευθούμε κάπως . Μπορεί να φάμε κ ξύλο αλλά σίγουρα θα χουμε τρελή ιστορία να λέμε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom