και συμπληρωνω αγαπητε αντισθενη παρ ολο που εδω ειναι θρεντ μαγαζιου το οποιο σεβομαι σαν γνησιος μορτης και ζητω συγνωμη απο την ζανα λοιπον οπως θα δεις αντιθετα μας βρισανε χτες και απαντησαμε ευγενικα χωρις βρισιες που δεν ειναι για μενα αυτα στην ηλικια μου αντε καλημερα και παλι και με το μπαρδον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.993
- Πόντοι
- 42.697
Αντισθένη συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο μέλος που συνεχίζεις παρά την προειδοπόιηση να το διατηρείς στο σάιτ. Τι πρέπει να να αρχίσουμε το βρισίδι και να γαμάμε το κάθε θρεντ ; Μήπως πρέπει να πάρεις θέση;
ενημέρωση εγραψε το μέλος davidpap και μάλιστα μια χαρα.
για ποιο λόγο δηλ θα πρεπει να τον διωξουμε απο το σαιτ?
επειδη γράφει τις αποψεις του?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.993
- Πόντοι
- 42.697
Φιλε μεχρη πριν λιγο καιρο , η οριτζιναλ Παολα , δεν ηταν εκει. Ειχε σταματησει. Σαν Παολα εμφανιζοταν μια ξανθια , μικροτερη (και σε ηλικία και σε βυζι ). Αν επέστρεψε στον στιβο η οριτζιναλ , να μας διαφωτισει ο windows
η οριτζιναλ Παολα, η μιλφ ρουμάνα δεν εχει επιστρεψει στο μαγαζι
αυτη που ειδε ο συναγωνιστης είναι αλλη κοπελα που και αυτην την βαφτισανε "Πάολα"...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.019
- Πόντοι
- 22.785
η οριτζιναλ Παολα, η μιλφ ρουμάνα δεν εχει επιστρεψει στο μαγαζι
αυτη που ειδε ο συναγωνιστης είναι αλλη κοπελα που και αυτην την βαφτισανε "Πάολα"...
Ίδιόμορφη διαδρομή καί μία ζωντανή ίστορία !!!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.561
- Πόντοι
- 46.232
έλεος πια..........ενημέρωση εγραψε το μέλος davidpap και μάλιστα μια χαρα.
για ποιο λόγο δηλ θα πρεπει να τον διωξουμε απο το σαιτ?
επειδη γράφει τις αποψεις του?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.993
- Πόντοι
- 42.697
Zero
Ο δαβιδ παναγιωτης κανει κοπι πέιστ, παπαγαλιζει θα ελεγε καποιος τα λογια του αλλου...
Δικιο εχει ο αλλος
τωρα που το λες Ιβλι εχεις δικιο...
copy paste εκανε, καποια πραγματα μου ξεφευγουν και εμενα...
οπως και να εχει παντως δεν μπορουμε για αυτο να τον διωξουμε απο το σαιτ (ban)
να του διαγραψουμε ανουσια μηνυματα και σπαμονημυματα ομως μπορουμε
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 37.993
- Πόντοι
- 42.697
Ζero
Av πας απο το μαγαζι ποτε να δωκεις τα φιλια μου στις θεραπαινιδες :'( :'(
γαμημένη κρίση...
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Οχι ακομα, αλλα αν συνεχισει να προκαλει....
Βλ. Θρεντ Κατερινας απο Ιουλιανου,Πατησιων, κατοικον,
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Ζero
Av πας απο το μαγαζι ποτε να δωκεις τα φιλια μου στις θεραπαινιδες :'( :'(
Δαβιδ παυλος, ενταξει
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
γαμημένη κρίση...
ο Zero δεν παει ποτε μα ποτε σε ελαιοτριβεια ..
στο δε ηδονοτριβειο της Ζανας ειναι παντελως αγνωστος
Αυτο που δεν εχω επιβεβαιωσει ακομα ειναι η φημη οτι τους κρεμασε και τις κουρτινες
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο και παρέλασαν όλες οι κορασίδες (τρόπος του λέγειν γιατί έχει και τις πιό πολλές μιλφ) . Επέλεξα τη μικρούλα Τζένη πέτρα του σκανδάλου με τη σκέψη ότι όλος αυτός ο ντορος θα την έχει κάνει προσεκτική. Μελαχροινή με στητό μικρό στήθος και αρμονικό σώμα. Δεν κρίνω μασάζ γιατί ζητάω ελάχιστο αλλά στο κυρίως πιάτο δεν έχω παράπονο. Ητοι σκέφτηκα σωστά. Μάλλον έγιναν εντατικά μαθήματα. 80 ευρώ 45 λεπτά σύνολο. Το μαγαζί καταπληκτικό. θα ξαναπαω σιγουρα.
Μετά από την πιό πάνω κριτική του εξαίρετου συνφορουμίτη davidpav που κοσμεί την μικρή κοινωνία του φόρουμ αυτού, και αφού δηλώνει ότι θα ξαναπάει σίγουρα, λέω να ξαναεπισκευτώ τον οίκο και την νεαρά Τζένη εντός της εβδομάδος και να σας ενημερώσω σχετικά.
Μετά από την πιό πάνω κριτική του εξαίρετου συνφορουμίτη davidpav που κοσμεί την μικρή κοινωνία του φόρουμ αυτού, και αφού δηλώνει ότι θα ξαναπάει σίγουρα, λέω να ξαναεπισκευτώ τον οίκο και την νεαρά Τζένη εντός της εβδομάδος και να σας ενημερώσω σχετικά.
εγω πηγα εγραψα την κριτικη μου τωρα το τι λενε δυο κολητοι ...... δεν θα μας απαγορευσει καποιος πως θα γραψουμε μορτη καταλαβες εαν εσυ πηγες πραγματι γραψε μου να ελθω να σου πληρωσω την επισκεψη οσο για τον ιβλις οθτε σε ξερω μορτη ουτε με ξερεις νασδαι προσεκτικος
"μαριος καλος '' απ οτι φαινεται τεριαζουν τα γουστα μας για αυτο γραψαμε την ιδια κριτικη. τωρα για ιβλις εσενα τι σε κοφτη μορτη για την τσουπρα την κατερινιω τι εισαι για αυτη. εφοσον κανει αυτη την δουλεια η τσουπρα και εχει θρεντ ειναι υποχρεωμενη να απαντα στα πμ και να κανει ενημερωση εαν διαλεγει πελατες τοτε να βαλει προσωπικη αγγελια αν θελει μορτακο γκεκε στα πμ ειναι υποχρεωμενη να απαντα . αντε με κανατε και ειπα πολλα εδω με το μπαρδον ζανα κοπελια σου χαλαω το θρεντ.
Zero
Ο δαβιδ παναγιωτης κανει κοπι πέιστ, παπαγαλιζει θα ελεγε καποιος τα λογια του αλλου...
Δικιο εχει ο αλλος
μορτη μου καλα θα κανει να σκεπτεται η γκλαβα σου πρωτα τι γραφεις ειμαι ο δαβιδ τωρα τα υπολοιπα ονοματα να σου λοιπουν γκεκε μορτη δεν παιρνανε που---- νιες στην που--να γκεκε δεν σε ξερω δεν σε ενοχλησα καλα θα κανεις να προσεχεις μορτακο τι γραφεις να σκεπταισε πρωτα , και να μην βγαινεις και χαλας καθε θρεντ και μαλιστα σε μαγαζι που ειναι πολυ καλο αναμεσα στα καλυτερα αυτα πιστευω παληκαρακι μου γκεκε μορτακο .
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
εγω πηγα εγραψα την κριτικη μου τωρα το τι λενε δυο κολητοι ...... δεν θα μας απαγορευσει καποιος πως θα γραψουμε μορτη καταλαβες εαν εσυ πηγες πραγματι γραψε μου να ελθω να σου πληρωσω την επισκεψη οσο για τον ιβλις οθτε σε ξερω μορτη ουτε με ξερεις νασδαι προσεκτικος
"μαριος καλος '' απ οτι φαινεται τεριαζουν τα γουστα μας για αυτο γραψαμε την ιδια κριτικη. τωρα για ιβλις εσενα τι σε κοφτη μορτη για την τσουπρα την κατερινιω τι εισαι για αυτη. εφοσον κανει αυτη την δουλεια η τσουπρα και εχει θρεντ ειναι υποχρεωμενη να απαντα στα πμ και να κανει ενημερωση εαν διαλεγει πελατες τοτε να βαλει προσωπικη αγγελια αν θελει μορτακο γκεκε στα πμ ειναι υποχρεωμενη να απαντα . αντε με κανατε και ειπα πολλα εδω με το μπαρδον ζανα κοπελια σου χαλαω το θρεντ.
Σαλτα κανε πιατσα και φερε μας την εισπραξη ... Τα μορτη και τα κορτε πουλα τα αλλου...
Εισαι flamer, για εμενα ενα σκουπιδι του site... Κοιτα να αλλαξεις τακτικη, κατα φαντασια νταβατζακο wannabe της κακιας ωρας, φτυσ´τ´αρχιδια σου τωρα σπατανέο ερημιτζή...
Zero, δε δικαιολογεις το nick ως "μηδενική ανοχή" με αυτή την τακτική που ακολουθείς, ελπίζω να αποδειχθώ ψεύτης...
Over και out από εμένα, davidpav σεβασμό στα άλλα μέλη...
μορτη μου καλα ισως και να εχουμε τα ιδια γουστα με τον μαριο καλο με διευκολυνε οπως το ειχε γραψει και εγραψα και εγω τα ιδια ποιο το προβλημα ρε παληκαρια αντε την επομενη θα γραψω λιγο περισσοτερα εγω απο το μαριο καλο για να μην λετε κακιουλες α ρε μορτηδες τρωγωμαστε για μακακιες ... σκεπτομαι μηπως ομως ηταν τυχαιο που μου την επεσαν 3 κολητοι και κανεις αλλος αντε παλι κακιες λω ζερο με το μπαρδον αντε την επομενη βαλε μου πιπερι στην γλωσσα μορτη μου η διεγραψε με βρε παληκαρι μου αν ειναι να ηρεμησουν οι τρεις καμπαλερος .. πτου διαβολε παλι κακια ειπα αντε καλο βραδυ μορτηδεσ παω να πιω τιποτα ξυδια και αυριο με το πουρνο να ανοιξω το μαγαζα κι μου
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο και παρέλασαν όλες οι κορασίδες (τρόπος του λέγειν γιατί έχει και τις πιό πολλές μιλφ) νομίζω. Επέλεξα τη μικρούλα Τζένη πέτρα του σκανδάλου με τη σκέψη ότι όλος αυτός ο ντορος θα την έχει κάνει προσεκτική. Μελαχροινή με στητό μικρό στήθος και αρμονικό σώμα. Δεν κρίνω μασάζ γιατί ζητάω ελάχιστο αλλά στο κυρίως πιάτο δεν έχω παράπονο. Ητοι σκέφτηκα σωστά. Μάλλον έγιναν εντατικά μαθήματα. 80 ευρώ 40 λεπτά σύνολο. Το μαγαζί καταπληκτικό.
Γραφει ο Μαριος μεσανυχτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K