Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Οκ οκ ζητω σιγνομη αν παραφερθικα δεν ειχα τετιο σκοπο
ι τζενη εγινε θεμα σιζητισις λαθος μου που αχολιθικα με τον παραπανο φιλο μας
απλα ετηχε να ειχα κανι σινεδριο με τιν κοπελα και θεορισα οτι ειναι καπιος κακοθελιτις
και δεν καταλαβενο τον τροπο εκφρασις μερικον αθροπον οπος ο φιλος παραπανο
Που σιγρηνι τους τρεις μισθους κ.λπ ο καθενασ μιλαη με τιν τζεπι του
υπαρχουν καλοθελιτες και κακοθελιτες απο κι και περα ο καθενας κρινη μονος του εφτιχος δεν ειμαστε ολη το
ιδηο σηγνομι και παλη δοξα τον θεω που ιπαρχει και ι κρισι να ξεκαθαρισι λιγο το τοπιο μαθαμε αφεντικα
και δουλη τα υδια .............γιβαμε ουλη αποχτισε ο καθε τιχεος αποπσι για
το τι ειναι σοστο και τι λαθος γεμισε ο κοζμος ανομαλαρες .......
Το ξερω οτι ι ορθογραφια ειναι λαθος οποτε μιν κουραστι κανενας να το επισιμανι
παλι καλο βραδι k kai k oxi alo karbouno

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
απλα ετηχε να ειχα κανι σινεδριο με τιν κοπελα και θεορισα οτι ειναι καπιος κακοθελιτις
υπαρχουν καλοθελιτες και κακοθελιτες απο κι και περα ο καθενας κρινη μονος του εφτιχος δεν ειμαστε ολη το
ιδηο σηγνομι και παλη δοξα τον θεω που ιπαρχει και ι κρισι να ξεκαθαρισι λιγο το τοπιο μαθαμε αφεντικα
Φίλε καλα τα λες,ευτυχώς που υπάρχουμε εμείς οι μαλάκες,που πληρώσαμε για την ανοικοδόμηση όλου του ανατολικού μπλοκ και συνεχίζουμε να σας τα σκάμε,και έφτασε τώρα να σηκώνονται τα πόδια,να χτυπάνε το κεφάλι,αλλά δεν φταίτε εσείς,φταίνε οι πουτάνες οι γριές που μάθανε στις ελλεείνιδες πως να διαχειρίζονται αυτο που εχουν αναμεσα στα πόδια τους,για να αποκομίσουν τα μέγιστα.Το σεξουαλικό κενό,που αφησε η πτώση του τουρισμού των Σκανδιναβών παίδαρων που γαμιόντουσαν αβέρτα και τσάμπα κάθε καλοκαίρι,ήρθατε να το καλύψετε εσείς,σας καλομάθαμε να ανοίγετε τα πόδια σας και να αποκομίζετε τρελά λεφτά(ειδικά οι βλάχοι στην επαρχία,που σας ακουμπήσανε ολες τις επιδοτήσεις)και να μην δίνετε λογαριασμό πουθενά και να τα βγάζετε έξω,μαζί με τις μαϊμού συντάξεις των παππούδων και των γιαγιάδων σας,όμως ο κόσμος τώρα εχει φουντώσει και σε λίγο δεν θα ξέρετε απο που να φύγετε,κρατήστε λοιπόν χαμηλούς τους τόνους και μη λέτε μαλακίες γιατι βλεπω να σας λιθοβολούν δημόσια σε λίγο.

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Προς φίλους : δεν νομίζετε οτι πρέπει να πάτε κάπου αλλού να κάνετε τη πλάκα σας ? εδω ενημερώνουμε τους φίλους μας , δεν τη παίζουμε ομαδικά με κάθε λαλακι που σκοτώνει την ωρα του πίσω απο μια οθόνη . Λέμε τη γνώμη μας , κανουμε κριτική και εκει τελειώνει το θέμα .

Αγαπητή/αγαπητέ,

Επειδή όλα τα ποστ του klas από ένα σημείο και μετά ήταν μόνο προσωπική επίθεση στο πρόσωπο μου (παρεπιπτόντως πουθενά δεν είπε ότι η κριτική μου δεν ήταν ακριβής) , και επειδή η κακεντρέχεια του ζωγράφιζε ότι μάλλον μέσα από το μαγαζί προερχόταν ή έπαιρνε ιδέες για να γράφει, συν το γεγονός ότι μου έκανε απειλή ότι θα με κάνει ντα, δεν μπορώ να θεωρήσω το θέμα λήξαν.

Το ποιος είμαι το ξέρετε αρκετά καλά. Έχω σπαστεί αρκετά με το όλο θέμα...

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11

Πήγα να μαζέψω τα βερύκοκά και γύρισα. Από ότι φαίνεται κάποιος κατάλαβε ή τον κάνανε να καταλάβει ότι μόνο ζημιά κάνει. Συγνώμη αν πρόσβαλα λίγο παραπάνω από το κανονικό σήμερα αλλά η επίθεση που δέχτηκα ήταν
α) αδικαιολόγητη
β) το λιγότερο κακοήθης
Για μένα το θέμα δεν θα λήξει μέχρι να ακούσω μια προσωπική συγνώμη για τις προσβολές.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Πήγα να μαζέψω τα βερύκοκά και γύρισα. Από ότι φαίνεται κάποιος κατάλαβε ή τον κάνανε να καταλάβει ότι μόνο ζημιά κάνει. Συγνώμη αν πρόσβαλα λίγο παραπάνω από το κανονικό σήμερα αλλά η επίθεση που δέχτηκα ήταν
α) αδικαιολόγητη
β) το λιγότερο κακοήθης
Για μένα το θέμα δεν θα λήξει μέχρι να ακούσω μια προσωπική συγνώμη για τις προσβολές.
ολα στο μαντρί φίλε μου , δικαιολογημένη η αντίδραση σου ;)

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ολα στο μαντρί φίλε μου , δικαιολογημένη η αντίδραση σου ;)
Φίλτατε παρακολουθώντας τη διαμάχη και δεδομένου οτι δεν είμαι και χτεσινός επιτρεψέ μου να μεταφέρω τις σκέψεις που έχω για το θεμα:
1. Ο klas δεν ειναι άνθρωπος του μαγαζιού. Το επίπεδο του μαγαζιού και η προϊστορία του δεν μου αφήνουν αμφιβολία περί τούτου.
2. Ο klas σίγουρα δεν έκανε όλες αυτές τις απαράδεκτες επιθέσεις για την πάρτη του και χωρίς κίνητρο.
3. Η αλλαγή στάσης του έτσι ξαφνικά δεν έγινε γιατι έγινε καλό παιδί αλλά είναι προϊόν πιέσεων, η συστάσεων.
Που καταλήγουμε λοιπόν. Οτι ειναι άνθρωπος της κοπέλας. Φίλος, νταβατζής, μιλημενος πελάτης, αγαπούλης, δεν έχει σημασία. Αρα διώχνουμε την κοπέλα και έτσι προασπίζουμε την φήμη του μαγαζιού, παραδειγματίζουμε τις υπόλοιπες και παραμένουμε μέσα στα top δυο - τρία μαγαζιά της πόλης.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε αφήστε και κανένα θρεντ χωρίς να τσακώνεστε. Τι είστε εσείς ρε πούστη μου.

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι στο site 1 χρονο και μπορο να πο οτι εχτος απο κακοθελιτες ιπαρχουν και ατομα
Που πραγματι κανουν σινεδρια και εχουν αποψη για αυτα εδο δεν ειναι site για πολιτικι ισρια
Και νταβατζιλικα ι προσοπικι επιθεσι προιρθε απο προσοπικι επιθεσι τον n.zmirni kai gademi. Στο pm mou kaiετσι διαλεκσα να τα βγαλο στο γενικο site αν θελουν ι φιλι που προαναφερα ασ με διαψεφσουν

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ακομα δεν εχει γενιθι ο ανθροπις που μπορι να με κανινα σταματισο απλα βαρεθικα
να ασχολουμε με ανομαλους του διαδικτιου τιν κοπελακαλα θα κανετε να τιν διοκσετε αν και δεν νομιζο να μιλαω με αρμοδιους που εχουν τετιες δινατοτιτεσ ...... αν και ι κοπελα δεν εχει αναγι με τα προσοντα που εχει και στιν μονεβασια μπορι να δουλεψι καντε αυτο που ιπε ο φιλος windous.... kai ta ipolipa afisteta
σε αυτους που μπορουν να τα κανουμε μαζεφτικατε νταβατςιδες και προστασιες ολι μαζι και κανετε σχολια για παπαριες ..........αλα δεν μπορο να πο με βαλατε στι θεσι μου. μου καβατε τα μουρα κρεας ασε ασε δεν μιλα πια
φοβουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Φίλε από που είσαι;;;
δοκίμασε το word  και χρησιμοποίησε τον ορθογραφικό έλεγχο, γιατί μας βγήκαν τα μάτια.
Εδώ είναι για να εκφέρει ο καθένας τις απόψεις του, γι΄αυτό είναι το θρεντ. Και εγώ έχω φάει ήττα από αυτό το μαγαζί, αλλά έχω φάει και καλά από Ζάνα μόνο.
Δεν απογερεύεται να λέμε την γνώμη μας.
Εσύ που ξέρεις, αν είσαι πελάτης όπως λες, ότι λέει ψέμματα. Επειδή, πήγε καλά η συνεδρία με σένα σημαίνει ότι πήγε και μ'αυτόν;;;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αυτο το μαγαζι το εχει πολυπαρει επανω του....πουτανες υπαρχουν παντου παιδες!! μην κανετε πλουσιες τις καριολες του 29!! μοιραστε το χρημα για να κυκλοφορησει στην αγορα!!!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Ειμαι στο site 1 χρονο και μπορο να πο οτι εχτος απο κακοθελιτες ιπαρχουν και ατομα
Που πραγματι κανουν σινεδρια και εχουν αποψη για αυτα εδο δεν ειναι site για πολιτικι ισρια
Και νταβατζιλικα ι προσοπικι επιθεσι προιρθε απο προσοπικι επιθεσι τον n.zmirni kai gademi. Στο pm mou kaiετσι διαλεκσα να τα βγαλο στο γενικο site αν θελουν ι φιλι που προαναφερα ασ με διαψεφσουν

σε ποιο σαιτ εισαι ενα χρονο ?  σε αυτο παντως οχι!!  ΖΑΝΑΑΑΑΑΑ.....μαζεψε τις κοκοτες σου!!! εκει τις εχεις να παιρνουν τσιμπουκια και οχι να βγαζουν γλωσσα....

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11

Μεγάλε καλημέρα,

Είπα ότι δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα αλλά σε τρώει λίγο μου φαίνεται. Είσαι ένα χρόνο στο site και ξαφνικά σε μία μόνο μέρα πετάς 20 μηνύματα με θέμα μόνο μία κοπέλα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:. Ποια προσωπική επίθεση σου έκανα; Ούτε PM σου έχω στείλει ούτε τίποτα. Ότι είπα το είπα δημόσια γιατί είμαι άντρας και τα παντελόνια μου τα σέβομαι. Επίθεση δέχτηκα μόνο από σένα (διάβασε λίγο το τι έχεις γράψει και το τι είπες) που πας να βγεις και από πάνω. (Εκτός βέβαια και αν θεωρείς προσωπική επίθεση την κριτική μου στην Τζένη - που παρεπιπτόντως σε αυτήν είμαι 100% ακριβής και αν μπορεί κάποιος να μου προσάψει κάτι είναι το ότι δεν έγραψα όλα αυτά που μου τη σπάσανε στο δωμάτιο) οπότε μάλλον καλό είναι να επανέλθεις στην πραγματικότητα.

Ακομα δεν εχει γενιθι ο ανθροπις που μπορι να με κανινα σταματισο απλα βαρεθικα
να ασχολουμε με ανομαλους του διαδικτιου τιν κοπελακαλα θα κανετε να τιν διοκσετε αν και δεν νομιζο να μιλαω με αρμοδιους που εχουν τετιες δινατοτιτεσ ...... αν και ι κοπελα δεν εχει αναγι με τα προσοντα που εχει και στιν μονεβασια μπορι να δουλεψι καντε αυτο που ιπε ο φιλος windous.... kai ta ipolipa afisteta
σε αυτους που μπορουν να τα κανουμε μαζεφτικατε νταβατςιδες και προστασιες ολι μαζι και κανετε σχολια για παπαριες ..........αλα δεν μπορο να πο με βαλατε στι θεσι μου. μου καβατε τα μουρα κρεας ασε ασε δεν μιλα πια
φοβουμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και συνεχίζεις να παίρνεις διαζύγιο από την πραγματικότητα. Νταβατζιλίκι και προστασία δεν είχα ποτέ διάθεση στην ζωή μου να πουλήσω αλλά μάλλον κρίνεις από τον απατό σου που κάνει αυτό το επάγγελμα ή απολαμβάνει τις υπηρεσίες του. Με την κοπέλα δεν έχω τίποτα προσωπικά αλλά αν θέλει να σταθεί στο μαγαζί πρέπει να βελτιωθεί σε απίστευτο βαθμό (και ξέρω ότι με τόσο χαμηλό επίπεδο υπηρεσιών the only way is up που λένε και οι εγγλέζοι και η πρότερη εμπειρία μου).  Εσύ αλήθεια γιατί δεν έκανες αυτό που είπε ο φίλος Windows (που είναι το επίσημο nick του μαγαζιού) και συνεχίζεις την κουβέντα;

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σιγνομι αλα δεν ξερω ορθογραφια ι καταγογι μου ειναιαπο μανι αλα μενο γιοανινα
δεν ιπα οτι απαρετιτα επιδι περασα εγω πρεπι να περασι και αυτος αλα δεν ιπιρχε λογος να το κανι τοσο τραγικο
Και να επισιμανι κοκινι γραμι μιν τιν διαλεξετε και τα λιπα ι καθε κοπελα κανι το δικο τις προγραμα εχτος απο αυτα τα ατομα πανε και ατομα που θελουν να χαλαροσουν και να προσεξουν τον εαφτο τους δεν πανε μονο και μονο
για να μαμισουν και ειναι αδικο να επιρεαστουνε απο αυτα τα σχολια. Που κανι ο καθενας τιχοντας που παλι επισιμανο αμφιβαλο να εχει κανι σινεδριο με τιν σιγεκριμενι κοπελα αλα και ετσι να ειναι δεν νομιζω να. μπορι να εκφραστι με τετιο τροπο προσοπικι αποπσι ειμαι ιπερ του κανονικου και ασφαλες σινεδριου και κατα τον ανομαλον εχουν ακουσι πολα τα αυτια μασ και κσερουμε το λιπον ι σιγεκριμενι κοπελα κανι εξερετικο μασαζ και
ειναι πολι εφχαριστι και καθαριοτιτα 10 με τονο τα ιπολιπα εμενα προσοπικα δεν με ενδιαφςρουν

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Σιγνομι αλα δεν ξερω ορθογραφια ι καταγογι μου ειναιαπο μανι αλα μενο γιοανινα
δεν ιπα οτι απαρετιτα επιδι περασα εγω πρεπι να περασι και αυτος αλα δεν ιπιρχε λογος να το κανι τοσο τραγικο
Και να επισιμανι κοκινι γραμι μιν τιν διαλεξετε και τα λιπα ι καθε κοπελα κανι το δικο τις προγραμα εχτος απο αυτα τα ατομα πανε και ατομα που θελουν να χαλαροσουν και να προσεξουν τον εαφτο τους δεν πανε μονο και μονο
για να μαμισουν και ειναι αδικο να επιρεαστουνε απο αυτα τα σχολια. Που κανι ο καθενας τιχοντας που παλι επισιμανο αμφιβαλο να εχει κανι σινεδριο με τιν σιγεκριμενι κοπελα αλα και ετσι να ειναι δεν νομιζω να. μπορι να εκφραστι με τετιο τροπο προσοπικι αποπσι ειμαι ιπερ του κανονικου και ασφαλες σινεδριου και κατα τον ανομαλον εχουν ακουσι πολα τα αυτια μασ και κσερουμε το λιπον ι σιγεκριμενι κοπελα κανι εξερετικο μασαζ και
ειναι πολι εφχαριστι και καθαριοτιτα 10 με τονο τα ιπολιπα εμενα προσοπικα δεν με ενδιαφςρουν

Έχει Μάνη και δίπλα στα Τίρανα; Έτσι όπως γράφεις μεγάλε δεν πρέπει να είσαι Έλληνας (γράφεις φωνητικά και προδίδεσαι μιας και κάνεις λάθη στους χρόνους και στα πρόσωπα). Σου υπενθυμίζω ότι οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες όλοι έχουν και από μία και οι περισσότερες βρωμάνε. Πιες λίγο ξύδι να ηρεμήσεις γιατί η ζημιά που κάνεις στην Τζένη με τα ποστς σου είναι απείρως μεγαλύτερη από οτιδήποτε έκανα εγώ με μία κριτική.

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ασε μασ ρε φιλε gatik που θα σου δοσουμε και αναφορα σε πιο site ειμαστε ενα χρονο
Και μιν το πιανις το μαγαζακι στο στομα σου γιατι ειναι οντος ενα απο τα καλιτερα στιν αθηνα και
αυτο δεν εχει αμφιβολια μπορουν να το κρινουν μονο ατομα που εχουν παι ......και ςχουν σινεδριασι δεν εχεις αποπσι για την κουβεντα γιαυτο αστο καλιτερα

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ασε μασ ρε gademi με τον ρατσιζμο σου εσει πιες ξιδι θα φοβομουνα. Να σου πο εσενα απο που ειμαι γιατι θα.μου
εκλανεσ ............... δεν μιλαο με σαβουρογαμιδες και αντε πιγενε να κανις κανενα μπανιο δεν ινε για σενα τετιπυ ιδους σινεδρια εσει απορο και στιν ομονια αν μπενις ι οχι αντε βρεσ κανενα αλο σιτε να κανις τιν δουλια σου
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχα....τελικα το γαμησες το μαγαζι!! μπραβο ρε κλανιαρη!!

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Ασε μασ ρε gademi με τον ρατσιζμο σου εσει πιες ξιδι θα φοβομουνα. Να σου πο εσενα απο που ειμαι γιατι θα.μου
εκλανεσ ............... δεν μιλαο με σαβουρογαμιδες και αντε πιγενε να κανις κανενα μπανιο δεν ινε για σενα τετιπυ ιδους σινεδρια εσει απορο και στιν ομονια αν μπενις ι οχι αντε βρεσ κανενα αλο σιτε να κανις τιν δουλια σου

Δεν είναι ρατσισμός αν είναι αλήθεια... Όσον αφορά τις άλλες προσβολές με ξέρεις προσωπικά; Γιατί πέφτεις πάλι σε μεγάλα φάουλ. Σου έχει γίνει ήδη σύσταση να σταματήσεις (και όχι από μένα - έχουν γνώση οι φύλακες) και εσύ συνεχίζεις. Προσωπικά δεν σου έκανα καμία επίθεση (τι που σε είπα Αλβανό αφού έτσι όπως γράφεις κάνει μπαμ ότι δεν έχεις τελειώσει σχολείο στην Ελλάδα και τα λάθη σου είναι μεταφοράς Αλβανικής γραμματικής και φωνητικής στα Ελληνικά). Έχω γράψει ή πει ποτέ κάτι κακό για τους Αλβανούς;

Αντί να βάζεις ταμπέλες ηρέμησε... Σου είπα σταμάτα να ασχολείσαι ευγενέστατα. Εγώ προσωπικά σε θεωρώ ένα από τα χειρότερα άτομα που είχα ποτέ την τύχη να συναναστραφώ στο Internet και μάλλον θα έπρεπε να μην είχα μιλήσει σήμερα. Γενικά πάντως μάθε ότι αν συνεχίσεις με αυτόν τον τρόπο η Τζένη θα ψάχνεται για δουλειά γιατί ήδη έχεις αφήσει αλγεινή εντύπωση σε όλους όσους διαβάζουν το νήμα.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Λοιπόν ….
Μετά τα τόσα χαρωπά  γράφτηκαν τις τελευταίες 2 μέρες λέω να αλλάξω λίγο το κλίμα .
Κατ αρχή για την Τζένη  που έγινε τόση πολύ φασαρία . Την είδα σήμερα, Είναι μια γλυκιά κοπέλα , σίγουρα καινούργια στο άθλημα ..αν με ρωτάτε αν θα την έπαιρνα θα σας πω όχι γιατί απλά  δεν είναι αυτό που θέλω –ψάχνω .από κει και πέρα καλό είναι , αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος να ενημερώνει τη Ζανα , η οποία αν όχι πάντα , τις περισσότερες φορές ερωτάει αν ήταν όλα καλά ..
Και αν μια κριτική είναι αρνητική ..τι έγινε δηλαδή ?
Τώρα αν ο klas είναι άνθρωπος του μαγαζιού πολύ αμφιβάλω ..
H Ζανα είναι πολύ έξυπνη γυναίκα  και δεν περιμένει από μας να της πούμε πια είναι καλή και πια όχι ..το βλέπει κάθε μέρα ..αν μια κοπέλα δεν δουλεύει, γιατί απλά δεν την ξαναπαίρνουν οι πελάτες ,  απλά η θα φύγει μόνη της ή θα την διώξει και βεβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τον υποκειμενικό παράγοντα ..δηλαδή εμάς σαν πελάτες ..Ωχ ξέχασα εμείς είμαστε πάντα οι σωστοί
Επί του πρακτέου , αν και στο συγκεκριμένο ηδονοτριβείο εχω 4 στανταράκια  , ζητησα από την Ζανα να δω παρέλαση … πολλά και ενδιαφέροντα  με όλο το βαρύ πυροβολικό σε παράταξη ( Ζανα , Ελένη , Μελίνα Λία )  αλλά η μπίλια έκατσε στην κα υποδιευθύντρια  Ελένη και Nuru …
Ως συνήθως δεν θα αναφερθώ στα του αγώνα , θα τα διαβάσετε άλλωστε στις εφημερίδες :headbang: :headbang: αλλά  οφείλω να επισημάνω το γεγονός ότι η κα Ελένη μας ,κλείδωσε την πόρτα για να μην φύγω .. ωχ άσχημο σημάδι
Μετά το τέλος του αγώνα … η κα διευθύντρια εισέβαλε στο δωμάτιο κάνοντας απρεπή σχόλια σχετικά με το μέχρι που ακούστηκα :dancing: :dancing: και φυσικά θα πρέπει να καταγγείλω τις επιθετικές δηλώσεις ..του στυλ ..την άλλη φορά θα σε ξεσκίσω ..κλπ
Κατά την εξοδο , παρατήρησα και μια καινούργια τεχνική ώστε οι πελάτες να μην εχουν οπτική επαφη με τους άλλους.. Σύντροφος συναγωνιστής σε αναμονή στο εξω σαλόνι για να μην με δει , μια από τις θεραπαινίδες τοποθέτησε :tits2: :tits2: :tits2: τα βυζάκια της στο πρόσωπο του …
Άκρως ενδιαφέρον …
Τέλος ..μάγκες χαλαρώστε ..η ζωή είναι μικρή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom