Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
οκ μπαταχτσι τοτε καλα το εγραπσα τωρα

ΌΧΙ στα ελληνικά υπάρχει ένα γράμμα που το λέμε Ψ και δεν γράφουμε πσ. Τα αρσενικά που τελειώνουν σε -ης γράφονται με Η, α και βάζουμε και καμιά οξεία σε κάθε λέξη που δεν είναι μονοσύλλαβη. Συμπεραίνω ότι το σχολείο το τελειώσαμε με άλλο τρόπο ε;

Αμόρφωτε/η, τι θέλεις και μιλάς
αφού τα ελληνικά δεν ξέρεις και καλά
ασ' τήν μουρμούρα σε τα μας
γιατί εντέλει δεν μας την σπα

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
τποτα προσοπικο μαζι σου δεν ασχολουμε με ατομα σαν και εσενα. απλα ειχες ορεξη για κουβεντα και απιριεσ το τι ειχα πι και ετσι ιπα να σου τα πο εγω προσοπικος να μιν κουραζεσε να ροτασ τους αλους καιδεν ειναι αντιπαθια
προσ το προσοπο σου απλα δεν μου αρεσε ι κρητικι σου δεν εχω σινιθισι να ακουο ανυρεσ να κλενε για 80 ευρο και παλι εισε λαθοσ και κανις ζιμια με τα σχολια σου δεν με λενε τζενη με λενε gademo-γαμια. γεγε

Και σου επαναλαμβάνω ποιος σου λέει ότι τα κλαίω; Είμαι ξεκάθαρος σε αυτά που γράφω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι με την εμμονή σου εδώ πέρα το μόνο που καταφέρνεις είναι να κάνεις ζημιά στο μαγαζί της Ζάνας; Το γεγε στα ελληνικά δεν σημαίνει τίποτα εκτός και αν αναφέρεσαι στο παλιό τραγούδι του Περπινιάδη ο Βαγγέλης ο Γιεγιές. Αν εννοείς Gege ja noukou Gege καταλαβαίνω ότι θες να αποδείξεις την καταγωγή σου (ναι ο άνθρωπος κατάγεται από το πίθηκα και εσύ μάλλον από Αλβανία μεριά).

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
eidame kai esena pou exeis teliosi to sxolio ti καλιτερο κανης καθεσε και γραφις στα site
να πας να σινεδριασις σε κανενα μαγαζακι αφου ξερισ οτι αυτο το σπορ ετσι ειναι μην κανις
σαν την χιρα στο κρεβατι και αστιν ορθογραφια μου δεν σε χαλαη οποσ ιπες αλοστε
κιτα να βγαλις την μαλακια που εχεις στο μιαλο σου  

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
eidame kai esena pou exeis teliosi to sxolio ti καλιτερο κανης καθεσε και γραφις στα site
να πας να σινεδριασις σε κανενα μαγαζακι αφου ξερισ οτι αυτο το σπορ ετσι ειναι μην κανις
σαν την χιρα στο κρεβατι και αστιν ορθογραφια μου δεν σε χαλαη οποσ ιπες αλοστε
κιτα να βγαλις την μαλακια που εχεις στο μιαλο σου 

Το θέμα μας μεγάλε είναι ότι
α) η κοπέλα δεν κάνει για το επίπεδο του μαγαζιού όπως είναι ΤΩΡΑ
β) εσένα (που μάλλον υπάρχει ταυτοπροσωπία με το ανωτέρω πρόσωπο) δεν σου αρέσει που κάποιος βγήκε και είπε την αλήθεια. Στο μαγαζί υπάρχουν κοπέλες που ιδρώνουν την φανέλα (ή σουτιέν ή κομπινεζόν κοκ) και η Τζενούλα πάει να βγάλει εύκολα τα 20αρικάκια της χωρίς να παιδευτεί.
γ) χαλάρωσε είσαι σε ένα δημόσιο Forum και ότι γράφεις μένει

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
καταλαβενο ποσο μουνικακασ εισαι και απορο που το βρισκις τετιο θαρος και μιλας και για
εθνικοτιτες αλα μαλον εχεις πολλα κοτσια δεν το καταλαβα αυτο σιγνομη ....
αν εχεις αποριες εγω ανθροπος σαν και εσενα ειμαι προσεχε φολαρακι αυτα απο μενα
τα υπολιπα εισος τα βρουμε απο κοντα μεγαλε γραματικε ποτε δεν ξερις ο κοζμος ειναι πολη
μικρος να θιμασε γιαααααααααααααααααααααα..........

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
καταλαβενο ποσο μουνικακασ εισαι και απορο που το βρισκις τετιο θαρος και μιλας και για
εθνικοτιτες αλα μαλον εχεις πολλα κοτσια δεν το καταλαβα αυτο σιγνομη ....
αν εχεις αποριες εγω ανθροπος σαν και εσενα ειμαι προσεχε φολαρακι αυτα απο μενα
τα υπολιπα εισος τα βρουμε απο κοντα μεγαλε γραματικε ποτε δεν ξερις ο κοζμος ειναι πολη
μικρος να θιμασε γιαααααααααααααααααααααα..........

α και ευθείες απειλές τώρα. Δεν μαζευόμαστε λέω γω κοπρόσκυλα

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
οκ οκ κιριε σκατα

Το επίπεδο σου εξακολουθεί να με συναρπάζει. Σε καλό σου γέλασα καλά με την πάρτη σου. Σε προειδοποιώ όμως ότι με αυτά που έχεις γράψει εδώ πέρα, καλό θα ήταν να προσέξεις την μετέπειτα συμπεριφορά σου. Για καλό και για κακό η Τζένη κάνει ένα επάγγελμα στο οποίο πλέον κρίνεται δημόσια. Αν είναι με όλους τους πελάτες όπως ήταν με μένα τότε δεν την βλέπω να στέκεται καλά. Αν η "κυρία" έχει πρόβλημα με την δημόσια κριτική να πάει να γίνει πλακοραφού ή να μαζεύει βερύκοκα  (που το μεροκάματο είναι 35 ευρώ).

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ααα και κοριε σκατα δεν ιπαρχουν κοπελες που ιδρονουνε σε αυτι τιν δουλια ι καθε μια κανι
τιν δουλια τισ με οσο δινατον καλιτερο τροπο και προπαντος οσο γινετε πιο καθαρα
γιατι δεν πανε μονο ανθροπι σαν τα μουτρα σου ειπαρχουν και ατομα. που θελουν να προσεξουνε τον
τον εαυτο τους και ι σιγεκριμενι κοπελα εινα αστερι στιν δουλια τισς περιπιτε και προσεχι τον
εαυτο τις αυτο εγω το σεβομε και τετιου τιπου σινεδριασις μου αρεσουν δεν με απασχολι το γαμισι αυτο το βρισκις οπου γουσταρις .............οσο για το μαγαζακι τιν δουλια του κανη δεν το κρινο απλος τα εβαλα μαζι σου. γιατι πιστευο οτι ιταν λαθοσ ο τροπος που εκφρασρικες καταλαβες μαστορα

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν με ενδιαφερι τι θα κανι ι τζενη ι ι καθε τζενη δεν πσαχνω να βγαλο γομενα
αποκι μεσα σε αντιθεσι με εσενα παω για να χαλαροσο οχι βγαλο το αχτι μου

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
ααα και κοριε σκατα δεν ιπαρχουν κοπελες που ιδρονουνε σε αυτι τιν δουλια ι καθε μια κανι
τιν δουλια τισ με οσο δινατον καλιτερο τροπο και προπαντος οσο γινετε πιο καθαρα
γιατι δεν πανε μονο ανθροπι σαν τα μουτρα σου ειπαρχουν και ατομα. που θελουν να προσεξουνε τον
τον εαυτο τους και ι σιγεκριμενι κοπελα εινα αστερι στιν δουλια τισς περιπιτε και προσεχι τον
εαυτο τις αυτο εγω το σεβομε και τετιου τιπου σινεδριασις μου αρεσουν δεν με απασχολι το γαμισι αυτο το βρισκις οπου γουσταρις .............οσο για το μαγαζακι τιν δουλια του κανη δεν το κρινο απλος τα εβαλα μαζι σου. γιατι πιστευο οτι ιταν λαθοσ ο τροπος που εκφρασρικες καταλαβες μαστορα

Τζενούλα πολύ ασχολήθηκα μαζί σου. Είσαι το λιγότερο εμπαθής με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις ουσιαστικά. Το θεωρείς τυχαίο ότι έχω περάσει από το μαγαζί της Ζάνας πάρα πολλές φορές και δεν είχα γραψεί ποτέ αρνητική κριτική. Όσο και αν προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο δεν θα τα καταφέρεις. Απλά είσαι άτυχη που δεν είδα την Ζάνα φεύγοντας γιατί τότε θα τα είχες ακούσει live και δεν θα είχα ανεβάσει κριτική στο site.

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
βερικοκα μαζεβις εσει που κλες και οδιρεσε τοσο δικιοεχεις φιλαρακι δεν βγενις με τοσα λεφτα που περνις και εγω στιν θεση σου το ιδιο θα εκανα με 35 ευρο μεροκαματο τι να προτοκανις τουλαχιστον εχεισ πλιροσι το internet να μπορις να γραφης μαλακιες

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
βερικοκα μαζεβις εσει που κλες και οδιρεσε τοσο δικιοεχεις φιλαρακι δεν βγενις με τοσα λεφτα που περνις και εγω στιν θεση σου το ιδιο θα εκανα με 35 ευρο μεροκαματο τι να προτοκανις τουλαχιστον εχεισ πλιροσι το internet να μπορις να γραφης μαλακιες

Ξέρεις μερικοί άνθρωποι λόγω δουλειάς ξέρουν πόσο πάνε τα μεροκάματα χωρίς να είναι αυτοί που τα εισπράτουν :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:. Τώρα αν ακόμα νομίζεις ότι κλαίγομαι για το 80άρικο είσαι πολύ γελοίο  υποκείμενο και όπως είπα αρκετά ασχολήθηκα μαζί σου.

klas

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι ναι λογο τις δουλιας βεβεος βεβεος α ρεε gademi  :s&m_3:
που θελεις  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Προς φίλους : δεν νομίζετε οτι πρέπει να πάτε κάπου αλλού να κάνετε τη πλάκα σας ? εδω ενημερώνουμε τους φίλους μας , δεν τη παίζουμε ομαδικά με κάθε λαλακι που σκοτώνει την ωρα του πίσω απο μια οθόνη . Λέμε τη γνώμη μας , κανουμε κριτική και εκει τελειώνει το θέμα .

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ένα είναι το σίγουρο... όποιος διάβασε τα παραπάνω δεν θα διακινδυνεύσει να πάρει Τζένη...
οπότε ο Κλας μάλλον κακό παρά καλό της έκανε...

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Προς φίλους : δεν νομίζετε οτι πρέπει να πάτε κάπου αλλού να κάνετε τη πλάκα σας ? εδω ενημερώνουμε τους φίλους μας , δεν τη παίζουμε ομαδικά με κάθε λαλακι που σκοτώνει την ωρα του πίσω απο μια οθόνη . Λέμε τη γνώμη μας , κανουμε κριτική και εκει τελειώνει το θέμα .
Φίλε το να επιτιθεσαι στους υπόλοιπους,που ευγενικά για μένα,εθεσαν ενα πρόβλημα απόδοσης-τιμής,δεν ειναι σωστό πιστευω.Και δεν ειναι ένας,ειναι τρεις διαφορετικοί που εντόπισαν καποιες αδυναμίες.Είναι απαράδεκτο,μέλη του προσωπικού ή οι πατρόνες τους να βγαίνουν και να βρίζουν τρεις σελίδες τώρα.Αυτά να τα κανουν σπιτι τους...οι πελάτες,με τους σημερινούς μισθούς,πληρώνουν τρια μεροκάματα για μια ώρα συνεδρίας και η κοπέλα "τσιμπάει" τα μισά καθε φορά τουλάχιστον.
Αν δεν τα σεβαστείτε αυτα θα έχετε την μοίρα των γύρω γύρω μαγαζιών.Επίσης λόγω φόρτου εργασίας στο κατάστημα και εγώ ειδα ενα αγχος στο να εξυπηρετηθούν ολοι οι πελάτες για να μην εχει παράπονο κανείς.Όμως αυτο δεν μπορεί να γίνει με εκπτώσεις στην ποιότητα των υπηρεσιών,θα μπορούσαν οι υπεύθυνοι να δίνουν το τηλέφωνο στους πελάτες και να ξεκινήσουν μια διαδικασία κλεισίματος ραντεβού με τηλεφωνική επικοινωνία,όπως κανουν τα αντίστοιχα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη.
Ας μην πιέζουμε καταστάσεις,οι εξωτερικοί παράγοντες ειναι ήδη πολλοί.

Προς παν ενδιαφερόμενο,πάντα φιλικά
ένας παλιός αλλά κατ' ανάγκην,οχι τακτικός πελάτης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom