Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Δεν καταλαβαίνεις ότι της κάνεις μεγάλη ζημιά της Τζένης τώρα;;; Αφού είναι προσωπική επίθεση στην Τζένη, εσύ γιατί κόφτεσαι και βρίζεις λες και είναι η γυναίκα σου ;;; Αν κάποιος θέλει να βρει πληροφορίες και κοιτάζει στο μέλλον τις σελίδες, θα βλέπει τις βρισιές και δεν θα την διαλέγει.
Οπότε συνέχισε να την δυσφημείς

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κατά την εξοδο , παρατήρησα και μια καινούργια τεχνική ώστε οι πελάτες να μην εχουν οπτική επαφη με τους άλλους.. Σύντροφος συναγωνιστής σε αναμονή στο εξω σαλόνι για να μην με δει, μια από τις θεραπαινίδες τοποθέτησε :tits2: :tits2: :tits2: τα βυζάκια της στο πρόσωπο του …
Άκρως ενδιαφέρον …

Ακόμη μία πληροφορία που επιβεβαώνει τη γενική αίσθηση ότι το μαγαζί έχει ανέβει πολλά επίπεδα! :)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.561
Πόντοι
46.232
Ειμαι στο site 1 χρονο και μπορο να πο οτι εχτος απο κακοθελιτες ιπαρχουν και ατομα
Που πραγματι κανουν σινεδρια και εχουν αποψη για αυτα εδο δεν ειναι site για πολιτικι ισρια
Και νταβατζιλικα ι προσοπικι επιθεσι προιρθε απο προσοπικι επιθεσι τον n.zmirni kai gademi. Στο pm mou kaiετσι διαλεκσα να τα βγαλο στο γενικο site αν θελουν ι φιλι που προαναφερα ασ με διαψεφσουν
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγώ σε προκαλώ πάντως να βγάλεις εδώ και τα πμ που σου έστειλα και αυτά που μου έστειλες....παλιοπαπάρα.

spverg

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
0
αλλαξε αγαπητικο βοσκοπουλα μου
ο τσελιγκας σου ταιριαζει εσενα
ο παραγιος απο την mene ειναι για τα πανηγυρια

cybermass

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
6
Εντάξει, έχουμε ξεφύγει με την περίπτωση Τζένη - Klas κλπ, δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη συνέχεια...

Νομίζω ότι τη Ζάνα πρέπει να την πάρουν σύμβουλο στο Υπουργείο Οικονομικών ....!!!
Την προηγούμενη εβδομάδα κατεβαίνοντας από τη Βιοιατρική, στο μαγαζί γινότανε η απίστευτη περαντζάδα. Βγες εσύ να μπώ έγώ !!!
Προβλέπω να κάνει σύντομα απόσβεση.

Τελικά έκανα νέα επίσκεψη προ ημερών. Πρώτη εντύπωση εξαιρετική. Τα δωμάτια θυμίζουν κάπως εκείνα στο Δεριγνύ 14. Η Ζάνα ευγενική όπως πάντα αλλά για κάποιο λόγο τσαντισμένη, φώναζε στις θεραπέυτριες σαν τον επιλοχία στο στρατό....

Αφού έγινε η σχετική παρέλαση και η Ζωή για την οποία πήγαινα δεν ήταν εκεί, διάλεξα μια μικρή όνόματι Έμυ. Κοντούλα με νόστιμη φατσούλα, σώμα με στρογγυλάδες σα φραντζολάκι, ωραια σφιχτά βυζάκια.
το μασαζάκι ψιλομέτριο και η συνέχεια το ίδιο μέτρια από πλευράς συμμετοχής. Η κοπέλα μου θύμισε κάτι κακομαθημένες ελεινίδες που κάθονται και περιμένουν να τα κάνεις όλα εσύ. Κατά τα άλλα το νουνάκι της ήταν αρκετά σφιχτό και το τέλος ήρθε σε missionary στάση πάνω στο μασαζοκρέββατο. Δε νομίζω ότι θα την ξαναπάρω....

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.243
Πόντοι
4.365
Λοιπόν ….
Μετά τα τόσα χαρωπά  γράφτηκαν τις τελευταίες 2 μέρες λέω να αλλάξω λίγο το κλίμα .
Κατ αρχή για την Τζένη  που έγινε τόση πολύ φασαρία . Την είδα σήμερα, Είναι μια γλυκιά κοπέλα , σίγουρα καινούργια στο άθλημα ..αν με ρωτάτε αν θα την έπαιρνα θα σας πω όχι γιατί απλά  δεν είναι αυτό που θέλω –ψάχνω .από κει και πέρα καλό είναι , αν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος να ενημερώνει τη Ζανα , η οποία αν όχι πάντα , τις περισσότερες φορές ερωτάει αν ήταν όλα καλά ..
Και αν μια κριτική είναι αρνητική ..τι έγινε δηλαδή ?
Τώρα αν ο klas είναι άνθρωπος του μαγαζιού πολύ αμφιβάλω ..
H Ζανα είναι πολύ έξυπνη γυναίκα  και δεν περιμένει από μας να της πούμε πια είναι καλή και πια όχι ..το βλέπει κάθε μέρα ..αν μια κοπέλα δεν δουλεύει, γιατί απλά δεν την ξαναπαίρνουν οι πελάτες ,  απλά η θα φύγει μόνη της ή θα την διώξει και βεβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τον υποκειμενικό παράγοντα ..δηλαδή εμάς σαν πελάτες ..Ωχ ξέχασα εμείς είμαστε πάντα οι σωστοί
Επί του πρακτέου , αν και στο συγκεκριμένο ηδονοτριβείο εχω 4 στανταράκια  , ζητησα από την Ζανα να δω παρέλαση … πολλά και ενδιαφέροντα  με όλο το βαρύ πυροβολικό σε παράταξη ( Ζανα , Ελένη , Μελίνα Λία )  αλλά η μπίλια έκατσε στην κα υποδιευθύντρια  Ελένη και Nuru …
Ως συνήθως δεν θα αναφερθώ στα του αγώνα , θα τα διαβάσετε άλλωστε στις εφημερίδες :headbang: :headbang: αλλά  οφείλω να επισημάνω το γεγονός ότι η κα Ελένη μας ,κλείδωσε την πόρτα για να μην φύγω .. ωχ άσχημο σημάδι
Μετά το τέλος του αγώνα … η κα διευθύντρια εισέβαλε στο δωμάτιο κάνοντας απρεπή σχόλια σχετικά με το μέχρι που ακούστηκα :dancing: :dancing: και φυσικά θα πρέπει να καταγγείλω τις επιθετικές δηλώσεις ..του στυλ ..την άλλη φορά θα σε ξεσκίσω ..κλπ
Κατά την εξοδο , παρατήρησα και μια καινούργια τεχνική ώστε οι πελάτες να μην εχουν οπτική επαφη με τους άλλους.. Σύντροφος συναγωνιστής σε αναμονή στο εξω σαλόνι για να μην με δει , μια από τις θεραπαινίδες τοποθέτησε :tits2: :tits2: :tits2: τα βυζάκια της στο πρόσωπο του …
Άκρως ενδιαφέρον …
Τέλος ..μάγκες χαλαρώστε ..η ζωή είναι μικρή
αν και καθίμενος ορθώς εμίλησες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εγώ σε προκαλώ πάντως να βγάλεις εδώ και τα πμ που σου έστειλα και αυτά που μου έστειλες....παλιοπαπάρα.
:think: :think: :think: :think: :think: πανω στο ξενυχτι μου και στην αυπνια μου γαμωτο μου
αναρωτιεμαι  και ξυνω την καραφλα μου γιατι αραγε ολοι τα βαζουν με το παληκαρι μας????
τι τους εχεις κανει βρε μορτακο?

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
:think: :think: :think: :think: :think: πανω στο ξενυχτι μου και στην αυπνια μου γαμωτο μου
αναρωτιεμαι  και ξυνω την καραφλα μου γιατι αραγε ολοι τα βαζουν με το παληκαρι μας????
τι τους εχεις κανει βρε μορτακο?

Το παλικαράκι απλά την έχει δει κάπως... Τώρα που έγινε muted έχει φτιάξει και κλώνο και μας στέλνει pm. Δεν θα του κάνω την χάρη να τα βγάλω στην φόρα αλλά πάλι μόνο βρισιές και απειλές είναι.

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Eπισκεψη πριν λιγες ημερες.  Ο χώρος εξαιρετικος, με τζακούζι, χαμαμ και νουρου. Παρελαση απο κοπελλες τιποτα ιδιαιτερο και 2-3 μπαζα. Ξεχωρισα το μιλφ Λια λογω εκφυλοφατσας, επισης μια ξανθια λιγο νταρντανα (Μελίνα?), και την μελαμψη Παολα. Αλλα γενικα καμια μουναρα.

Συνεδρια με Λια, δυνατο μασαζ με εκανε κομματια. Επισης μεγαλο βυζι αλλα πεσμενο (δεν εβγαλε σουτιεν). Στον αγωνα πολλες εκφυλες κραυγες και βρισιματα τα οποια λογω της προσποιησης δεν με εφτιαχναν. Για αυτους που θελουν βρωμικες καταστασεις και pse ενδεικνυται.

Καλη εμπειρια θα ξαναπαω να δοκιμασω καμια αλλη. Ο χωρος φοβερος, καθαρες πετσετες κλπ.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.385
Πόντοι
41.813
Eπισκεψη πριν λιγες ημερες.  Ο χώρος εξαιρετικος, με τζακούζι, χαμαμ και νουρου. Παρελαση απο κοπελλες τιποτα ιδιαιτερο και 2-3 μπαζα. Ξεχωρισα το μιλφ Λια λογω εκφυλοφατσας, επισης μια ξανθια λιγο νταρντανα (Μελίνα?), και την μελαμψη Παολα. Αλλα γενικα καμια μουναρα.

Συνεδρια με Λια, δυνατο μασαζ με εκανε κομματια. Επισης μεγαλο βυζι αλλα πεσμενο (δεν εβγαλε σουτιεν). Στον αγωνα πολλες εκφυλες κραυγες και βρισιματα τα οποια λογω της προσποιησης δεν με εφτιαχναν. Για αυτους που θελουν βρωμικες καταστασεις και pse ενδεικνυται.

Καλη εμπειρια θα ξαναπαω να δοκιμασω καμια αλλη. Ο χωρος φοβερος, καθαρες πετσετες κλπ.

η Σονια  :tits: :tits: :tits: ηταν εκει?

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.175
Πόντοι
506
..έχει καμιά με βυζιά από Νο4 και πάνω?

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλαρακια συγνωμη πριν 3-4 μερες ρωτησα για την παολα και μου ειπε καπιοσ οτι σταματησε σημερα διαβαζω οτι ηταν εκει τελικα τι γινετε ειναι εκει η οχι ?

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
ρε φιλαρακια συγνωμη πριν 3-4 μερες ρωτησα για την παολα και μου ειπε καπιοσ οτι σταματησε σημερα διαβαζω οτι ηταν εκει τελικα τι γινετε ειναι εκει η οχι ?

Τύπε αν η Παολα είναι μια μελαμψη, με μαυρο μαλλι σπαστο κατω απο τους ώμους, 40+ και με κιλάκια, ήταν εκεί. Δεν είμαι σίγουρος αλλα νομίζω ότι μου είπε το όνομα Παολα στην πασαρελα. Ελπιζω να βοηθησα.

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Μετά από όλα τα σκηνικά που ακολούθησαν την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχα και ιδιαίτερα καλή διάθεση αλλά ένιωθα ότι έπρεπε να μιλήσω με την Ζάνα.

Τελικά η Ζάνα είναι Κυρία με το Κ κεφαλαίο και σίγουρα ξέρει καλύτερα από τον κάθε τυχάρπαστο που το παίζει επιχειρηματίας στην Ελλάδα να κρατάει το μαγαζί της. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα και κάθε πιθανή ή απίθανη παρεξήγηση που θα μπορούσε να υπάρχει από μέρους μου έχει ξεπεραστεί.

Μετά πέρασα με ένα από τα στανταράκια (που μου ζήτησε να μην την κατονομάσω για να μην θεωρηθεί ότι κάνω "πόλεμο" σε καμία)  μου, που μου επιβεβαίωσε ότι το μαγαζί έχει ένα πολύ καλό επίπεδο υπηρεσιών και ότι η προηγούμενη ,άσχημη, εμπειρία μου ήταν μια εξαίρεση στον κανόνα.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Φιλε μεχρη πριν λιγο καιρο , η οριτζιναλ Παολα , δεν ηταν εκει. Ειχε σταματησει. Σαν Παολα εμφανιζοταν μια ξανθια , μικροτερη (και σε ηλικία και σε βυζι  :grin:). Αν επέστρεψε στον στιβο η οριτζιναλ , να μας διαφωτισει ο windows

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο και παρέλασαν όλες οι κορασίδες (τρόπος του λέγειν γιατί έχει και τις πιό πολλές μιλφ) νομίζω. Επέλεξα τη μικρούλα Τζένη πέτρα του σκανδάλου με τη σκέψη ότι όλος αυτός ο ντορος θα την έχει κάνει προσεκτική. Μελαχροινή με στητό μικρό στήθος και αρμονικό σώμα. Δεν κρίνω μασάζ γιατί ζητάω ελάχιστο αλλά στο κυρίως πιάτο δεν έχω παράπονο. Ητοι σκέφτηκα σωστά. Μάλλον έγιναν εντατικά μαθήματα. 80 ευρώ 40 λεπτά σύνολο. Το μαγαζί καταπληκτικό.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο  και παρέλασαν όλες οι κορασίδες (τρόπος του λέγειν γιατί έχει και τις πιό πολλές μιλφ)  . Επέλεξα τη μικρούλα Τζένη πέτρα του σκανδάλου με τη σκέψη ότι όλος αυτός ο ντορος θα την έχει κάνει προσεκτική. Μελαχροινή με στητό μικρό στήθος και αρμονικό σώμα. Δεν κρίνω μασάζ γιατί ζητάω ελάχιστο αλλά στο κυρίως πιάτο δεν έχω παράπονο. Ητοι σκέφτηκα σωστά. Μάλλον έγιναν εντατικά μαθήματα. 80 ευρώ 45 λεπτά σύνολο. Το μαγαζί καταπληκτικό. θα ξαναπαω σιγουρα.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο  και παρέλασαν όλες οι κορασίδες (τρόπος του λέγειν γιατί έχει και τις πιό πολλές μιλφ)  . Επέλεξα τη μικρούλα Τζένη πέτρα του σκανδάλου με τη σκέψη ότι όλος αυτός ο ντορος θα την έχει κάνει προσεκτική. Μελαχροινή με στητό μικρό στήθος και αρμονικό σώμα. Δεν κρίνω μασάζ γιατί ζητάω ελάχιστο αλλά στο κυρίως πιάτο δεν έχω παράπονο. Ητοι σκέφτηκα σωστά. Μάλλον έγιναν εντατικά μαθήματα. 80 ευρώ 45 λεπτά σύνολο. Το μαγαζί καταπληκτικό. θα ξαναπαω σιγουρα.

Αντισθένη συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο μέλος που συνεχίζεις παρά την προειδοπόιηση να το διατηρείς στο σάιτ. Τι πρέπει να να αρχίσουμε το βρισίδι και να γαμάμε το κάθε θρεντ ; Μήπως πρέπει να πάρεις θέση;

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
  αγαπητε αντσθενη δεν εχω καμια προθεση  η τιποτις αλλο να μαλλωνω  εγω και η παρεα μου με τον οποιδηποτε εδω μεσα και οως θα διαπιστωσεισ ειμαι παρα πολυ ενταξει μετα μαγαζια  απλως σχολιαζω τωρα για το συγκεκριμενο εγραψα μετα απο επισκεψη  τωρα εγραψα λιγο πιο γραματιζουμενα καθ οτι ειμαι λιγο  της αγραματοσυνης (8 χρονια εκανα να βγαλω το δημοτικο ) τι να καμνομε  νασαστε ολοι καλα  ξαναλεω εγραψα  κυριε αντισθενη μετα απο επισκεψη στο μαγαζακι που ειναι αναμεσα στα καλυτερα  καλημερα σε ολους δεν εχω προθεση να μαλωνω με κανενα 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom