Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Επίσκεψη στον εν λόγω οίκο  και παρέλασαν όλες οι κορασίδες (τρόπος του λέγειν γιατί έχει και τις πιό πολλές μιλφ)  . Επέλεξα τη μικρούλα Τζένη πέτρα του σκανδάλου με τη σκέψη ότι όλος αυτός ο ντορος θα την έχει κάνει προσεκτική. Μελαχροινή με στητό μικρό στήθος και αρμονικό σώμα. Δεν κρίνω μασάζ γιατί ζητάω ελάχιστο αλλά στο κυρίως πιάτο δεν έχω παράπονο. Ητοι σκέφτηκα σωστά. Μάλλον έγιναν εντατικά μαθήματα. 80 ευρώ 45 λεπτά σύνολο. Το μαγαζί καταπληκτικό. θα ξαναπαω σιγουρα.

Γραφει 8 ωρες μετα ο flamer clopier με τη τσιμπλα στο ματι, προφανως αλλαζει λιγο την κριτικη του Μαριου...

Fake άτομο, καμια αξιοπιστια, καμία σοβαροτητα, fake κριτικη...

Θεωρώ οτι δεν εχει θεση εδω...

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σαλτα κανε πιατσα και φερε μας την εισπραξη ... Τα μορτη και τα κορτε πουλα τα αλλου...
Εισαι flamer, για εμενα ενα σκουπιδι του site... Κοιτα να αλλαξεις τακτικη, κατα φαντασια νταβατζακο wannabe της κακιας ωρας, φτυσ´τ´αρχιδια σου τωρα σπατανέο ερημιτζή...

Zero, δε δικαιολογεις το nick ως "μηδενική ανοχή" με αυτή την τακτική που ακολουθείς, ελπίζω να αποδειχθώ ψεύτης...

Over και out από εμένα, davidpav σεβασμό στα άλλα μέλη...

οκ μορτη μου εγω σε σεβομαι οπως σεβομαι ολους  δεν σε εβρισα μιλαω ορθα αν και καθωμαι .. καλο σου βραδυ   σου ειπα μαλωνουμε για τις τανες  χωρισ λογο  δεν εχω προσωπικα μαζι σου ουτε και με κανενα αν διαβασεις τα παντα απο την αρχη θα δεις οτι με αυτους που τρωγωμαι ειναι δυο και ο ενας παντα προκαλει  καλο σου βραδυ δεν προκαλω κανενα και παλι ζητω συγνωμη απο την ΖΑΝΑ  που γραφω εδω . αρα ειμαι σωστος και μακγασ με τα ολα του καλο σου βραδυ

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Μετά από την πιό πάνω κριτική του εξαίρετου συνφορουμίτη davidpav που κοσμεί την μικρή κοινωνία του φόρουμ αυτού, και αφού δηλώνει ότι θα ξαναπάει σίγουρα, λέω να ξαναεπισκευτώ τον οίκο και την νεαρά Τζένη εντός της εβδομάδος και να σας ενημερώσω σχετικά.

μορτη μου  για να μην μαμαμε το θρεντ εδω  η θα με προλαβεις στο μαγαζι η θα σε προλαβω  αντε να δουμε ποις θα γραψει την καλυτερη κριτικη
αλλα μονο εγω και συ οχι παρακλαδια μας ματσα μουτσα μορτη μου ΤΕΛΟΣ

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
αγαπητοι , μορτηδες , μαγκες , κλωνοι , νταβατζιδες ..στην ακραια περιπτωση που δεν το εχετε καταλαβει μας τα εχετε κανει τσουρεκια
αν θεωρειτε εντελως απαραιτητο να συνεχισεται να  :jerking: :jerking: θα ηθελα να σας προτεινω να το κανετε κατ ιδιαν ..να δειτε και τον κοπο σας ... :cum: :cum: :cum:

και ενω εγω ο ταπεινος προσπαθω να αποκωδικοποιησω τα οσα γλαφυρα παρουσιαζει στην κριτική του ο φιλτατος !blis ...πευτω επάνω στις παπαρολογίες σας ...

αμαν πια
εδω ενα νεο αστερι γεννιεται ....

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αποκωδικοποιητή έβαλες; :2funny:

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο ίδρυμα μεσημέρι καθημερινής, τα κουδούνια δεν σταματάνε να χτυπάνε, και μετά λέει κρίση. Εντάξει για τον χώρο έχει ήδη ειπωθεί, σούπερ. Ποικιλία από κοπέλες. Τιμήθηκε νεαρό αλβανάκι Τζούλια, καλό κοριτσάκι, από μικρό όμως στο κουρμπέτι, με σφιχτό σωματάκι, λίγα σπυριά στο πρόσωπο (είπαμε νεαρό στην ηλικία), φιλότιμο μασάζ, ακόμα πιο φιλότιμο σεξ. Θα ξανατιμηθεί φυσικά.
Ένα ψηλό άλογο Ξένια το έχει πάρει κανείς;

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εκ νέου επίσκεψη στον οίκο. Στην πόρτα η Πάολα καθότι η Ζάνα δούλευε. Πρέπει να πέρασαν τουλάχιστον 8 κοπέλες, όλες με τις άσπρες ρόμπες. Είχα αποφασίσει πριν μπω για την Τζένη. Περί αυτής έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα. Με κάποια οικιότητα περισσότερη τώρα το δεύτερο μέρος του προγράμματος ήταν πιό απολαυστικό. Κάποια στιγμή που την περιποιήθηκα και εγώ με έπιασε από τα μαλιά και μου έδινε το ρυθμό που ήθελε. Έμεινα μέσα πάνω από 50 λεπτά. Κόστος πάντα 80 ευρώ. Όσο διάστημα ήμουνα στο δωμάτιο πρέπει να μπήκαν σε δωμάτια τρεις συναγωνιστές. Αυτά και καλή εβδομάδα.

Υ/Γ. Όταν αποχώρησα είδα να καταφτάνει ο συμφορουμίτης και εξαίρετο μέλος την μικρής μας κοινωνίας κ.κ. davidpav. Οπότε νομίζω ότι θα ακολουθήσει και άλλη κριτική με ότι ίσως ξέχασα.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Γελάω με το χαρακτηρισμο "νεο αστερι"  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.561
Πόντοι
46.232
Υ/Γ. Όταν αποχώρησα είδα να καταφτάνει ο συμφορουμίτης και εξαίρετο μέλος την μικρής μας κοινωνίας κ.κ. davidpav. Οπότε νομίζω ότι θα ακολουθήσει και άλλη κριτική με ότι ίσως ξέχασα.
:2funny: :2funny: :2funny: γιατί έχω την εντύπωση και δεν μου βγαίνει απο το μυαλό ότι η κριτική του θα είναι παρομοιώτυπη με την δικιά σου πάλι....

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Γελάω με το χαρακτηρισμο "νεο αστερι"  :2funny:

Γιατι γελας καλε μου ανθρωπε.?
Οι επιδωσεις της συγκεκριμενης κορασιδας ειναι αξιοπροσεκτες , χρειζουν επιτοπιου ελεγχου και επαληθευσης..
Ιδιαιτερα οταν παιζει μπαλα στο ιδιο γηπεδο με τις κορυφες.....

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Eκ νέου εππίσκεψη στο ίδρυμα. Πάλι μουνοπαρέλαση, ξεχνάς και τα ονόματα τόσες που περνάνε. τιμήθηκε κοπελίτσα Τζένη: αλβανάκι μεγαλωμένο στην Ελλάδα,μελαχρινό, πολύ ωραίο σφιχτό σωματάκι, όμορφα βυζάκια με παιχνιδιάρες ρώγες. Μασάζ έτσι κι έτσι. Στο κυρίως πιάτο... ψιλο-απογοήτευση: όλο μη και μη, γαργαλιέμαι, και όχι δάχτυλο κλπ. Κρίμα γιατί θα είχε προοπτική.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Eκ νέου εππίσκεψη στο ίδρυμα. Πάλι μουνοπαρέλαση, ξεχνάς και τα ονόματα τόσες που περνάνε. τιμήθηκε κοπελίτσα Τζένη: αλβανάκι μεγαλωμένο στην Ελλάδα,μελαχρινό, πολύ ωραίο σφιχτό σωματάκι, όμορφα βυζάκια με παιχνιδιάρες ρώγες. Μασάζ έτσι κι έτσι. Στο κυρίως πιάτο... ψιλο-απογοήτευση: όλο μη και μη, γαργαλιέμαι, και όχι δάχτυλο κλπ. Κρίμα γιατί θα είχε προοπτική.
Έπρεπε να κοιτάξεις 3-4 σελίδες όπου έχει γίνει ο σχετικός ντόρος γι'αυτήν και gademis  τα άκουσε επειδή έγραψε παρόμοια κριτική
Αυτή η γυναίκα γαργαλιέται με το παραμικρό ρε παιδί μου...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδες...εσας η κριση δεν σας εχει αγγιξει καθολου?? βλεπω σκατε τα 80αρια λες και ειναι μαρουλακια!! τι εγινε? δημοσιοι υπαλληλοι ειστε ολοι η τα μαγαζια σας πουλανε?? πεστε και σε μενα τον φτωχο...που κανω κρα για μασατζιδικο!!

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπόν, για την Ξένια που είχα βάλει στο μάτι: αρκετά εντυπωσιακή στην παρέλαση, στα ενδότερα συστήθηκε ως ελληνίδα, αλλά θα μου πείτε άμα είναι η άλλη από Αλβανία κ έχει μεγαλώσει εδώ καταλαβαίνεις τίποτα; Όχι ότι έχει και καμιά σημασία πάντως. Το μασάζ ανεκτό έως καλό. Είναι σχετικά νέα στον κλάδο, και τι περίεργο ρε παιδί μου όλες ξεκινάνε από μανικιούρ/πεντικιούρ/κομμωτική. Κ έρχεται η ώρα να βγάλει τα ρούχα της: είναι ψηλή κ εντυπωσιακή όπως είπα, ωραίο μαλακό δέρμα στην αφή και ποδάρες. Το πρόσωπο ούτε κρύο ούτε ζέστη, συμπαθητικό ψιλοσκυλέ. Κωλάρα. Τα μείον: πάρα πολύ χαλαρή κοιλιά, όχι χοντρή, αλλά κρεμόταν σαν πατσά, μάλλον λόγω γέννας, αλλά δεν ρώτησα. Τα βυζιά ενώ φαίνονταν στην παρέλαση και με το σουτιέν πολλά υποσχόμενα, μόλις βγήκε το σουτιέν μάλλον απογοητεύτηκα, πέτρα σιλικόνη, αλλά με μεγάλες και συνέχεια πεταχτές ρώγες. Στον αγώνα τώρα: πίπα με προφύλαξη, αλλά πολύ μη μου άπτου, όχι δάχτυλα, όχι γλυφομούνι. Αν και μου έκανε εντύπωση γιατί και οι δύο τρύπες φαίνονταν πάρα πολύ δουλεμένες, όμορφο μουνάκι, κωλοτρυπίδα έχασκε. Τέλος τυπικό γαμήσι. Πάλι δεν ξέρω αν έχει περιθώρια βελτίωσης, αλλά από μαγαζί σαν της Ζάνας περιμένεις περισσότερα κυρίως από άποψη σέρβις. Αν μπορεί πάντως η Ζάνα να την εκπαιδεύσει (δεν ξέρω αν γίνεται), θα έχει επιτυχία, γιατί τα πιο πάνω μειονεκτήματα (για μένα) στην εμφάνιση μπορούν να υπερκεραστούν.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
και σαρκωδη χειλια? που σου'βγαζε την γλωσσα και την κουνουσε προστυχα?

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Εxactly.Αν βελτιώσει σέρβις, θα γίνει σπουδαίο PSE. Aλλά πραγματικά δε νομίζω ότι είναι δεκτική βελτίωσης.

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Είχα γενικά την αίσθηση ότι πέταξα τα λεφτά μου, ως συμπέρασμα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
καποια μου θυμιζει απο αλλο μαγαζι... ωραια ψηλα γυμνασμενα ποδια? χωρις τατουαζ και πηρσινγκ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom