ωραία και ψηλά, γυμνασμένα δε νομίζω, όχι τατουάζ, όχι πίρσινγκ, είπε πως δούλευε λυκαβητού. για να εξηγιέμαι πάντως, εγώ δεν ικανοποιήθηκα σε σχέση με τα στάνταρντς του συγκεκριμέενου λαδοτριβείου, σε άλλο μπορεί να ήταν το αστέρι του μαγαζιού.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ok man, thanks !!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Γιατι γελας καλε μου ανθρωπε.?
Οι επιδωσεις της συγκεκριμενης κορασιδας ειναι αξιοπροσεκτες , χρειζουν επιτοπιου ελεγχου και επαληθευσης..
Ιδιαιτερα οταν παιζει μπαλα στο ιδιο γηπεδο με τις κορυφες.....
Σοβαρέψου γουρουνάκι... Σεβασμός στους συναδέλφους... ;)
Εκ νέου επίσκεψη στον οίκο. Στην πόρτα η Πάολα καθότι η Ζάνα δούλευε. Πρέπει να πέρασαν τουλάχιστον 8 κοπέλες, όλες με τις άσπρες ρόμπες. Είχα αποφασίσει πριν μπω για την Τζένη. Περί αυτής έχω γράψει στην προηγούμενη σελίδα. Με κάποια οικιότητα περισσότερη τώρα το δεύτερο μέρος του προγράμματος ήταν πιό απολαυστικό. Κάποια στιγμή που την περιποιήθηκα και εγώ με έπιασε από τα μαλιά και μου έδινε το ρυθμό που ήθελε. Έμεινα μέσα πάνω από 50 λεπτά. Κόστος πάντα 80 ευρώ. Όσο διάστημα ήμουνα στο δωμάτιο πρέπει να μπήκαν σε δωμάτια τρεις συναγωνιστές. Αυτά και καλή εβδομάδα.
Υ/Γ. Όταν αποχώρησα είδα να καταφτάνει ο συμφορουμίτης και εξαίρετο μέλος την μικρής μας κοινωνίας κ.κ. davidpav. Οπότε νομίζω ότι θα ακολουθήσει και άλλη κριτική με ότι ίσως ξέχασα.
μορτη μου σε τρωει ο γερικος ζαρωμενος ποπουλης σου. ειπ α να μην γραψω αλλα δεν αντεχω ρε μορτη μετα απο ολο καινουργια νεα βγαζει η παλιοφυλλαδα . ο σκοπος σου ειναι ενας να δημιουργεις προβληματα στα μαγαζια . ρε μορτη δεν με εχεις δει ποτε στη ζωη σου η κουτοπονιρια σου λογω της δουλειας που κανεις ειναι στο φορτε της. σε εμενα δεν πιανουν μορτη σε οσους εχουμε μαγαζια ξερουμε την φαρα σας γκεκε μορτακο¨ και για να μην χαλαμε το μαγαζακι της ΖΑΝΑΣ στο οποιο ποτε δεν εχεις μπει και ουτε θα πας γιατι σε ξερουν και οι πετρες μορτη . λοιπον ελα στα γενικα χωραφια στα αλλα θρεντς να στα πω πατερουλη. παραθετω οπως λενε και η γραματιζουμενοι αυτο που μου εστειλες για να δουν ολοι ποιος εισαι και τι σκοπο εχεις . ζανα κοπελαρα μου μην του δινεις και πολυ βαση εαν ποτε ελθει στο μαγαζι σου θα τον καταλαβεις αμεσως κανει μπαμ απο μακρια τι ειναι . και που εισαι κοπελαρα μου κανε κανενα μαθημα στην μικροθλα γιατι τα παραπονα που γινονται εχουν δοση αληθειας
marios kalos
Ανώτερος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: davidpav στις: 09/03/13, 12:12 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Και καλά με τον ολυμ μάλλον τελειώσατε. Εγω ομως ειμαι πιο σκατας απο αυτον.
Επειδη όμως είσαι μάγκας και μορτης και είχες και κωλόμπαρο και ήσουν άνθρωπος της νύχτας και όποια πέτρα να σήκωνες θήσουνα από κάτω μπορείς να μου πεις η νύχτα τους μαρτυριαριδες πως τους αντιμετωπιζε;
Βέβαια η δική μας η περίπτωση δεν είναι της νυχτας αλλα της μερας. και αφου όπως εγραφες όλες οι τσούπρες κελαιδαγανε ....... καταλαβαίνεις τωρα. Και βεβαια στις τσούπρες περιλανβανεται και η πρωην σεριφισσα. όλες κάπου δουλεύουν. και κανεις δεν θελει μπλεξιματα με μαρτυριαριδες.
με τετοια εμπειρια με τη νυχτα τις τσουπρες δεν τις σκεφτικες? νομιζω οτι εχω πολλη δουλεια. ευτυχως γιατι ειμαι και συνταξιουχος και βαριεμαι.
Eκ νέου εππίσκεψη στο ίδρυμα. Πάλι μουνοπαρέλαση, ξεχνάς και τα ονόματα τόσες που περνάνε. τιμήθηκε κοπελίτσα Τζένη: αλβανάκι μεγαλωμένο στην Ελλάδα,μελαχρινό, πολύ ωραίο σφιχτό σωματάκι, όμορφα βυζάκια με παιχνιδιάρες ρώγες. Μασάζ έτσι κι έτσι. Στο κυρίως πιάτο... ψιλο-απογοήτευση: όλο μη και μη, γαργαλιέμαι, και όχι δάχτυλο κλπ. Κρίμα γιατί θα είχε προοπτική.
Μορτηδες μου πραγματι το κοριτσοπουλο εχει ενα ψιλοπροβληματακι με το γαργαλιμα βεβαι εγω περασα καλα γιατι η υποθα πηγε προς την πλακα καθοτι ειναι πραγματι σαν εγκονοθλα μου 65 αρης γαρ της μιλησα τσατρα πατρα στην γλωσσα της τα ψιλοκαταφερνω αλλα ΖΑΝΑ μου κοπελαρα μου ομορφη κανε κατι ειναι ωραι το πιτσιρικι αλλα θελει δασκαλεμα στειλτη μεσα καναδιπλο με αλλη να μαθει αντε ματσα μουτσα
μορτη μου σε τρωει ο γερικος ζαρωμενος ποπουλης σου. ειπ α να μην γραψω αλλα δεν αντεχω ρε μορτη μετα απο ολο καινουργια νεα βγαζει η παλιοφυλλαδα . ο σκοπος σου ειναι ενας να δημιουργεις προβληματα στα μαγαζια . ρε μορτη δεν με εχεις δει ποτε στη ζωη σου η κουτοπονιρια σου λογω της δουλειας που κανεις ειναι στο φορτε της. σε εμενα δεν πιανουν μορτη σε οσους εχουμε μαγαζια ξερουμε την φαρα σας γκεκε μορτακο¨ και για να μην χαλαμε το μαγαζακι της ΖΑΝΑΣ στο οποιο ποτε δεν εχεις μπει και ουτε θα πας γιατι σε ξερουν και οι πετρες μορτη . λοιπον ελα στα γενικα χωραφια στα αλλα θρεντς να στα πω πατερουλη. παραθετω οπως λενε και η γραματιζουμενοι αυτο που μου εστειλες για να δουν ολοι ποιος εισαι και τι σκοπο εχεις . ζανα κοπελαρα μου μην του δινεις και πολυ βαση εαν ποτε ελθει στο μαγαζι σου θα τον καταλαβεις αμεσως κανει μπαμ απο μακρια τι ειναι . και που εισαι κοπελαρα μου κανε κανενα μαθημα στην μικροθλα γιατι τα παραπονα που γινονται εχουν δοση αληθειας
marios kalos
Ανώτερος
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: davidpav στις: 09/03/13, 12:12 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
Και καλά με τον ολυμ μάλλον τελειώσατε. Εγω ομως ειμαι πιο σκατας απο αυτον.
Επειδη όμως είσαι μάγκας και μορτης και είχες και κωλόμπαρο και ήσουν άνθρωπος της νύχτας και όποια πέτρα να σήκωνες θήσουνα από κάτω μπορείς να μου πεις η νύχτα τους μαρτυριαριδες πως τους αντιμετωπιζε;
Βέβαια η δική μας η περίπτωση δεν είναι της νυχτας αλλα της μερας. και αφου όπως εγραφες όλες οι τσούπρες κελαιδαγανε ....... καταλαβαίνεις τωρα. Και βεβαια στις τσούπρες περιλανβανεται και η πρωην σεριφισσα. όλες κάπου δουλεύουν. και κανεις δεν θελει μπλεξιματα με μαρτυριαριδες.
με τετοια εμπειρια με τη νυχτα τις τσουπρες δεν τις σκεφτικες? νομιζω οτι εχω πολλη δουλεια. ευτυχως γιατι ειμαι και συνταξιουχος και βαριεμαι.
Πρώτα πρώτα οφείλεις να αποδείξεις που και πως δημιουργώ προβλήματα στα μαγαζιά. π.χ. στο συγκεκριμένο ποιό είναι το πρόβλημα που δημιούργησα?
Δεύτερον φυσικά και δεν σε ξέρω αλλά το υ/γ στην προηγούμενη κριτική μου το έβαλα γιατί αν δεν το έβαζα θα έβγαινες και θα αντέγραφες την κριτική μου όπως έκανες στη σελίδα 171 εδώ, που έγραψα κριτική (ποστ 4057) και αντέγραψες καπάκι (ποστ 4058). Γράφοντας ότι είσαι και αγράμματος.
Τρίτον όπως μπαίνεις στης Ζάνας απέναντι αριστερά υπάρχει η ρεσεψιόν σε άσπρο χρώνα με το λογότυπο "Οασις" με πράσινα γράμματα καλιτεχνικά γραμμένο. Απέναντι ο καναπές (όσες φορές πήγα εκεί κάθησα) και δεξιά οι καφέδες. Στα δεξιά υπάρχουν τρια δωμάτια νομίζω και αριστερά άλλα δύο και ο χώρος που αναμένουν οι κοπέλες. Αυτά για το αν πήγα.
Τέταρτον δεν δουλεύω αλλά είμαι συνταξιούχος
Πέμπτον αν μια κοπέλα έχει κάποια ευαισθησία (γαργάλημα) όπως έπρεπε να ξέρεις αυτό δεν κόβεται ούτε από την ιατρική, ούτε ακόμη και από τη Ζάνα. Παίρνεις τα νειάτα της και τα απολαμβάνεις. Αν μπορείς βέβαια.
Πάω, πληρώνω 80αρια και γράφω την άποψή μου. Για πές μας εσύ 124 ποστ που έχεις τι έχεις γράψει από πλευράς κριτικής? Υπάρχεις μόνο για να την πέφτεις σε τρία τέσσερα μέλη.
υ/γ. Για ρώτησε τη Ζάνα ποιός της κάνει ζημιά στο θρέν της.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Σοβαρέψου γουρουνάκι... Σεβασμός στους συναδέλφους... ;)
εγω ειμαι πολυ σοβαρός ...
και πολυ σεβαστικός ( δεν εχω προσβάλει ποτε και κανένα αξιόλογο συνάδελφο ..μονο σε κανα δυο μαλακες τα εχω χωσει )
Συνημμένα
Καλημέρα σας... έχω μια απορία βρε παιδιά... είμαι από επαρχία, και σε λίγες μέρες θα είμαι Αθήνα και σκέφτομαι να επισκεφτώ το ίδρυμα... θα έχω θέμα; Θα με ρωτήσουν τι και πώς και από που τις βρήκα; Με ενδιαφέρει, γιατί αν κρίνω από τα σχόλια, συμφέρει το όλο "πακέτο". Επίσης... στα 80 Ευρώ περιλαμβάνονται 2 εκτονώσεις;
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
Καλημέρα σας... έχω μια απορία βρε παιδιά... είμαι από επαρχία, και σε λίγες μέρες θα είμαι Αθήνα και σκέφτομαι να επισκεφτώ το ίδρυμα... θα έχω θέμα; Θα με ρωτήσουν τι και πώς και από που τις βρήκα; Με ενδιαφέρει, γιατί αν κρίνω από τα σχόλια, συμφέρει το όλο "πακέτο". Επίσης... στα 80 Ευρώ περιλαμβάνονται 2 εκτονώσεις;
Λοιπον φιλαρακο.....κατα πρωτον δεν θα εισαι ψαρομενος....δευτερον θα μπεις μεσα θα γινει η πασαρελα,και θα διαλεξεις ποια γουσταρεις.
Αυτο που θα ρωτησουν ειναι αμα θελεις απλο,σαουνα,χαμαμ και οτι αλλο εχουν αλλα θα τους το απλο και μετα θα πεις με την κοπελα για το 60 η το 80
Μετα στα του δωματιου ασε την κοπελα να αναλαβει της πρωτοβουλιες,αμα πας για πρωτη φορα και ολα πανε καλα.
Δεν θα σε ρωτησουν απο που της βρηκες αλλα και να σε ρωτησουν πες τους απο το ιντερνετ.
Για το ποιο προγραμμα θα παρεις θα το πεις στην κοπελα που θα διαλεξεις μεσα στο δωματιο.
Αμα θελεις και την αποψη μου για της κοπελες απο αυτες που εχω παρει ειναι...Λια(για πολλη καλο μασαζ και για πολλη αγριες καταστασεις),Μονικα (γλυκια μιλφαρα καλη στο μασαζ και πολλη καλη στα μετα...και προσεχει πολλη τον πελατη και τιμα τα ευρω που περνει) μια μελαχρινη ,με μακρια μαυρα μαλλια,με στηθος 4αρι natural (δεν θυμαμε ονομα) πιστιρικα πολλη καυλιαρα!!!!!, μελινα...Δ Υ Ν Α Μ Η!!!!!
Αυτα απο εμενα και καλο βολη!!!!!!!!!!
Όχι δεν πρόκειται να σε ρωτήσουν, κι αν σε ρωτήσουν είτε όχι είτε ναι πεις, πάλι θα φάς, μη μασάς. 80 ευρώ μασάζ και κοκό μία φορά. Αν θες κι άλλη, σνεννοησου με την κοπέλα μέσα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....αννα το ονομα της...αυτο ελειπε,να μην ξερουμε τις(ελαχιστες)βυζαρουδες!!!Λοιπον φιλαρακο.....κατα πρωτον δεν θα εισαι ψαρομενος....δευτερον θα μπεις μεσα θα γινει η πασαρελα,και θα διαλεξεις ποια γουσταρεις.
Αυτο που θα ρωτησουν ειναι αμα θελεις απλο,σαουνα,χαμαμ και οτι αλλο εχουν αλλα θα τους το απλο και μετα θα πεις με την κοπελα για το 60 η το 80
Μετα στα του δωματιου ασε την κοπελα να αναλαβει της πρωτοβουλιες,αμα πας για πρωτη φορα και ολα πανε καλα.
Δεν θα σε ρωτησουν απο που της βρηκες αλλα και να σε ρωτησουν πες τους απο το ιντερνετ.
Για το ποιο προγραμμα θα παρεις θα το πεις στην κοπελα που θα διαλεξεις μεσα στο δωματιο.
Αμα θελεις και την αποψη μου για της κοπελες απο αυτες που εχω παρει ειναι...Λια(για πολλη καλο μασαζ και για πολλη αγριες καταστασεις),Μονικα (γλυκια μιλφαρα καλη στο μασαζ και πολλη καλη στα μετα...και προσεχει πολλη τον πελατη και τιμα τα ευρω που περνει) μια μελαχρινη ,με μακρια μαυρα μαλλια,με στηθος 4αρι natural (δεν θυμαμε ονομα) πιστιρικα πολλη καυλιαρα!!!!!, μελινα...Δ Υ Ν Α Μ Η!!!!!
Αυτα απο εμενα και καλο βολη!!!!!!!!!!
[/quote
μόνο αυτό μην πεις
[/quote
μόνο αυτό μην πεις
Πες σε εστειλε ένας φίλος, εκεί κολλάς; Την λέω αυτή την παπαριά πάντα όπου πάω πρώτη φορά και με ρωτήσουν. Mια φορά με ρωτούσε μία ποιός είναι αυτός, ε κάνω την περιγραφή του μέσου έλληνα, 45ρης μελαχροινός κανονικό ύψος, Γιώργος Κώστας ή Γιάννης,και μετά κοκό κατευθείαν. Στο συγκεκριμένο πάντως δε με ρώτησε ποτέ καμία, μέσα μερικές με ρωτάνε αν έχω ξανάρθει στο κατάστημα όπου αφού είμαι πλέον πελάτης λέω ναι και όλα πάλι ΟΚ.
....αννα το ονομα της...αυτο ελειπε,να μην ξερουμε τις(ελαχιστες)βυζαρουδες!!!
Πράγματι υπέροχες βυζάρες που ξεχειλίζουν από το ρούχο κατά την πασαρέλα, και στα ενδότερα παρέχει εξαιρετικό σέρβις. Φτυσίματα, ισπανικά, δάχτυλα, γλυψίματα. Μόνο λίγο βλαχόφατσα έχει, αλλά it's ok δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Όλες οσες σου ειπαν τα παιδιά ειναι δοκιμασμένες και έμπειρες.Η Ζάνα γενικά,λόγω ιδιότητας θα σε προτρέψει να διαλέξεις απο τα υπόλοιπα κορίτσια.Πρέπει να βγάλουν κι αυτές μεροκάματο.Η Ζάνα συνεχίζει απο χόμπι θα έλεγα,κάποτε δύσκολα εκανε πρόγραμμα,με πολλά παρακάλιαΣε ευχαριτώ πολύ πρόεδρε... μου έχει κολλήσει να μπω με τη Ζάννα... παίζει αυτό; Γενικά θέλω μια έμπειρη και στο μασαζ, αλλά και στο σεξ να παίρνει πρωτοβουλίες
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.561
- Πόντοι
- 46.232
όκ αλλά ούτε πιτσιρίκα είναι ούτε το βυζί είναι 4άρι ;)....αννα το ονομα της...αυτο ελειπε,να μην ξερουμε τις(ελαχιστες)βυζαρουδες!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.561
- Πόντοι
- 46.232
στο μασάζ δεν το έχει αλλά στο γαμήσι είναι πορνοστάρ....Πράγματι υπέροχες βυζάρες που ξεχειλίζουν από το ρούχο κατά την πασαρέλα, και στα ενδότερα παρέχει εξαιρετικό σέρβις. Φτυσίματα, ισπανικά, δάχτυλα, γλυψίματα. Μόνο λίγο βλαχόφατσα έχει, αλλά it's ok δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.561
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 13.00 , πρώτη μου επίσκεψη από τότε που το μαγαζί μεταστεγάστηκε....
η πρώτη εντύπωση από το χώρο θετική , ανεβαίνοντας στον όροφο έβγαινε η Μόνικα η οποία έφευγε γιατί είχε μια δουλεία , μπήκα μέσα όπου με υποδέχτηκε κλασσικά η Ζάνα ,
πέρασα στο δεύτερο σαλονάκι μετά το γραφείο της υποδοχής , όλες η κοπέλες όπως και η Ζάνα με άσπρες ρομπίτσες οι οποίες σε κάποιες ήταν προκλητικά πολύ κοντές , ρόστερ
λαοθάλασσα , πρώτα παρέλασαν οι παλιές , Ελένη , Λία , Μαρία Φουρέιρα , Σόνια(το παλιό στανταράκι μου), μετά η Αννα η Ρουμάνα(πέρασα με αυτή θα ακολουθήσει κριτική)και ακόμα
6-7 κοπέλες που λόγω της ταχύτητας που πέρασαν έχασα τον μπούσουλα από τα ονόματα , βέβαια δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο(για τα δικά μου γούστα να πώ γιατί μερικοί παρεξηγούνται
με το παραμικρό εδώ μέσα)δηλαδή ποσότητα χωρίς ποιότητα(εμφανισιακά πάντα),με εξαίρεση μια μελαχρινή κοντούλα με καρέ μαλλάκι....
η πρώτη εντύπωση από το χώρο θετική , ανεβαίνοντας στον όροφο έβγαινε η Μόνικα η οποία έφευγε γιατί είχε μια δουλεία , μπήκα μέσα όπου με υποδέχτηκε κλασσικά η Ζάνα ,
πέρασα στο δεύτερο σαλονάκι μετά το γραφείο της υποδοχής , όλες η κοπέλες όπως και η Ζάνα με άσπρες ρομπίτσες οι οποίες σε κάποιες ήταν προκλητικά πολύ κοντές , ρόστερ
λαοθάλασσα , πρώτα παρέλασαν οι παλιές , Ελένη , Λία , Μαρία Φουρέιρα , Σόνια(το παλιό στανταράκι μου), μετά η Αννα η Ρουμάνα(πέρασα με αυτή θα ακολουθήσει κριτική)και ακόμα
6-7 κοπέλες που λόγω της ταχύτητας που πέρασαν έχασα τον μπούσουλα από τα ονόματα , βέβαια δεν είχε και κάτι το ιδιαίτερο(για τα δικά μου γούστα να πώ γιατί μερικοί παρεξηγούνται
με το παραμικρό εδώ μέσα)δηλαδή ποσότητα χωρίς ποιότητα(εμφανισιακά πάντα),με εξαίρεση μια μελαχρινή κοντούλα με καρέ μαλλάκι....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
μελαχρινη κοντουλα...
τζενη, τζουλια...?
τζενη, τζουλια...?
Παρόμοια θέματα