ενας συναδελφος την σπιτωσεΠοσα ξέρεις εσύ !!!!
Ατιμουλικο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
ενας συναδελφος την σπιτωσε
συμπαθητικό αλλα αδιάφορο φιλε μου
μακαρι να ειναι καλα και να περναει καλα και η κοπελλα και ο συναγωνιστης
εγω με αυτη την κουφαλα τον ξερολα τον ZERO τα εχω
ολα ..τα ξερει πια αυτο το παιδι
ουτε ο Φωτεινος Παντογνωστης να ηταν ...
Γεια σου φιλε μου ΖΕΡΟ , μεγαλε δασκαλε των απανταχου μασαζατζιδικων και μεγαλε Milfoλατρη
Υποκλεινομαι
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.175
- Πόντοι
- 506
παιδες ξερει κανεις αν γυρισε η αννα ,απο τις διακοπες?
Ποια είναι αυτή?
γράψε ελληνικά και μετά πές μας.....έγραψε το πως πέρασε εσύ τι είσαι ο νταβάς της?
τι είναι spa???? ελα ρε φίλε βραδιάτικα..
Φίλε N.Smirni 76 τι άλλο έγραψε ο μικρός θεούλης/θεούλα γιατί θέλω να γελάσω και τα έχουν σβήσει . Εγώ απλά την εμπειρία που είχα μοιράστηκα.
Τώρα όσον αφορά τις προσωπικές επιθέσεις αν είναι όντως από άνθρωπο του μαγαζιού τότε είναι το λιγότερο μικροπρέπειες γιατί ότι έγραψα είναι 100% αλήθεια και όποια τολμά ας με διαψεύσει .
και όποια τολμά ας με διαψεύσει .
Αξιζει τον κοπο, να κατσεις και να ασχοληθεις ???
Όχι μώρε αλλά θα μου άρεσε να ήξερα τι είχε γραφτεί πλήρως.
Όχι μώρε αλλά θα μου άρεσε να ήξερα τι είχε γραφτεί πλήρως.
Καλα θα ηταν, αλλα η περιεργεια να ξερεις, βλαπτει σοβαρα την υγεια !!!
εδω ειναι ο θεος αγαπουλα γιατι ροτας εμενα να σου απαντησο εγω μεχρο να μαχεψις το αλλο 80-ι για να μας πρηξις. ξανα τα ουμπαλα φιλεgademi
Μεγάλε πολλά λες, και μόνο ζημιά κάνεις. Μαζέψου. Όσον αφορά τις απόψεις σου για τα οικονομικά μου, αποδεικνύεις ότι δεν έχεις καμία σχέση με το μαγαζί.
δεν χριαζετε να εχεις σχεση με το μαγαζι για να καταλαβις το ποσο αθλιος εισαι και ζημια κανης εσει που καθεσε και γραφης ολοκριρο κατεβατο μαλον και επισιμανησ κοκινη γραμη
....ασε τον κοζμο να κρηνι απο μονος του δεν χρι
αζομαστε τιν αποψη σου αν θα την διαλεξουμε κοπελες και ασε τα μαζεψου σε εμενα γηφτο
αζομαστε τιν αποψη σου αν θα την διαλεξουμε κοπελες και ασε τα μαζεψου σε εμενα γηφτο
δεν χριαζετε να εχεις σχεση με το μαγαζι για να καταλαβις το ποσο αθλιος εισαι και ζημια κανης εσει που καθεσε και γραφης ολοκριρο κατεβατο μαλον και επισιμανησ κοκινη γραμη
Βλέπω κρατάς ψηλά το επίπεδο και στην ποιότητα της κουβέντας και στην ορθογραφία.
Θα σου θυμίσω ότι το μαγαζί είχε πάντα ένα επίπεδο υπηρεσιών αρκετά καλό και η κοπέλα όχι μόνο δεν το έφτασε αλλά πέρασε με πλονζόν από κάτω. Εγώ ενημέρωσα τον κόσμο να μην την πατήσει σαν και εμένα, εσύ τι κόλλημα τραβάς δεν έχω καταλάβει;
αν περιμεναν τα μαγαζια απο σενα να κρινις το επιπεδο τουσ ζιτο που καικαμε .........
σαλτα τορα γιατι αρκετα ασχολιθικα μαζι σου γιφτο εχεισ και αποπση δεν ξερης τι να πις και μιλαε για τιν ορθογραφια ...........σε αγοραζο και σε πουλαω απο το πεοι μεχρι το βραδι
σαλτα τορα γιατι αρκετα ασχολιθικα μαζι σου γιφτο εχεισ και αποπση δεν ξερης τι να πις και μιλαε για τιν ορθογραφια ...........σε αγοραζο και σε πουλαω απο το πεοι μεχρι το βραδι
αν περιμεναν τα μαγαζια απο σενα να κρινις το επιπεδο τουσ ζιτο που καικαμε .........
Και συνεχίζουμε, θα ρωτήσω κάτι μήπως σε λένε Τζένη; γιατί μόνο τότε θα είχες τόσο ενδιαφέρον για το ποιόν μου (παρεπιπτόντος δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις, γιατί αυτά που είδες είναι παλιά και out of context το ξέρεις ε;).
Και θα σε παρακαλούσα να μου πεις πότε σε έβρισα, γιατί τέτοια εμπάθεια στο πρόσωπο μου κάτι το προσωπικό βγάζει.
προς το παρον ουρλιαξε εσει για το 80-ι τιν ελληνικι γλοσα αστινα θα ουρλιαξι μετα. που κσερισ εσει τι ειναι πρεπον και τι οχι μπατακσι
Δεν κλαίω για το 80αρι γιατί ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο είναι που θα χάσω σε αυτό το σπορ. Τις περισσότερες φορές (95%+) μάλιστα το δίνω ευχάριστα. Το μπαταχτσής (έτσι γράφεται αμόρφωτε/αμόρφωτη τα ποστς σου δεν διαβάζονται) και το γύφτος που με αποκαλείς δεν ξέρω από που το βγάζεις, για εξήγα μου.
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Ζανα , μάζεψε την/τοναν περιμεναν τα μαγαζια απο σενα να κρινις το επιπεδο τουσ ζιτο που καικαμε .........
τποτα προσοπικο μαζι σου δεν ασχολουμε με ατομα σαν και εσενα. απλα ειχες ορεξη για κουβεντα και απιριεσ το τι ειχα πι και ετσι ιπα να σου τα πο εγω προσοπικος να μιν κουραζεσε να ροτασ τους αλους καιδεν ειναι αντιπαθια
προσ το προσοπο σου απλα δεν μου αρεσε ι κρητικι σου δεν εχω σινιθισι να ακουο ανυρεσ να κλενε για 80 ευρο και παλι εισε λαθοσ και κανις ζιμια με τα σχολια σου δεν με λενε τζενη με λενε gademo-γαμια. γεγε
προσ το προσοπο σου απλα δεν μου αρεσε ι κρητικι σου δεν εχω σινιθισι να ακουο ανυρεσ να κλενε για 80 ευρο και παλι εισε λαθοσ και κανις ζιμια με τα σχολια σου δεν με λενε τζενη με λενε gademo-γαμια. γεγε
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
πες και άλλα . Δινουμε μεγάλη βάση στα αμερόληπτα γραφόμενά σου.βρε βρε καλοστινα τι εγεινε μορη boobmostra σε θιξαμε και σενα και φοναζις SOS
υ.γ Η ελληνική γλώσσα , έχει μερικα έξτρα γραμματάκια , σαν το ψ για παράδειγμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K