jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τρεις τρυπες παρακαλω φιλτατε...Είναι και το πως κάνει κάποιος να νοιώσει μια γυναίκα, αν την κάνει να νοιώσει ότι είναι δυο τρύπες μόνο...
τρεις τρυπες παρακαλω φιλτατε...Είναι και το πως κάνει κάποιος να νοιώσει μια γυναίκα, αν την κάνει να νοιώσει ότι είναι δυο τρύπες μόνο...
Ναι ρε γαμώτο,κι εγώ αναπολώ την πρώτη φορά που πήγα και ήταν όλες με τις ρομπίτσες και μετά κατα την διάρκεια του μασάζ, Kinder έκπληξη.Αξέχαστο !!!Γειά σου Ελενάρα κάβλαΝομιζω οτι καποιες κοπελες θα πρεπει να βγαινουν κανονικα ντυμενες, να παιζει λιγο και η φαντασια. Τα μασατζιδικα δεν ειναι μπουρδελα ή στουντιο βρε Ζαννα, ας εχουμε την ψευδαίσθηση οτι πηγαμε για μασαζ και μας ετυχαν ολα τ αλλα.
Αγαπητέ excalibur, κουμάντο να κάνεις στον εαυτό σου και στο σπαθί σου......δημοκρατία έχουμε, να εκφράζουμε τις απόψεις μας άνετα.Κοίτα να χαλαρώσεις λίγο..... και άσε να λέμε ότι θέλουμε και όσες φορές θέλουμε. Γούστο μου και καπέλο μου οκ ?
τρεις τρυπες παρακαλω φιλτατε...
Ναι ρε γαμώτο,κι εγώ αναπολώ την πρώτη φορά που πήγα και ήταν όλες με τις ρομπίτσες και μετά κατα την διάρκεια του μασάζ, Kinder έκπληξη.Αξέχαστο !!!Γειά σου Ελενάρα κάβλα
Ολέ!!! εσυ εισαι μερακλης!!!
Συν 2 ρουθούνια 7
Ρε παιδες δεν θελω να πρηζω μπαλες αλλα οντας νεοπας πρεπει να φερθω καπως για να μην κανω απλα μασαζακι??τωρα αν παω το μαγαζι θα λειτουργει?απλα χτυπαω κουδουνι μου ανοιγουν διαλεγω κοπελα και μπαινω?φωτιστε τον ασχετοοοο